ENG SUB《陈情令 The Untamed》EP46——主演:肖战、王一博、孟子义

ENG SUB《陈情令 The Untamed》EP46——主演:肖战、王一博、孟子义

SUBTITLE'S INFO:

Language: Hungarian

Type: Human

Number of phrases: 538

Number of words: 3046

Number of symbols: 16218

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:03
A rész fordítását guifei, paltime_e és itsedina készítették. (The Untamed Magyar Fordítói Csapat) [The Untamed] [46. rész] Ha Jin Guangyao erős támogatást akart a Lanling Jin klánban, ahhoz egy olyan megbízható após támogatására volt szüksége, mint Qin Cangye. Biztos ezért akarta elvenni a lányát. Undorító ez a Jin Guangyao... Nincs nála rosszabb! Ilyet még nem látott a Föld! Helyes, helyes! Így nem csoda, hogy a titkos szobában azt mondta Qin Su-nak, hogy A-Songnak meg kellett halnia. Nézzenek oda! Hát nincs igazam? Olyan pletykát is hallottam már, hogy a fiát nem mások ölték meg, hanem saját maga végzett vele. Yao klánvezér, miért mondod ezt? Mind tudjuk, hogy a vérfertőző kapcsolatból született gyerekek gyakran fogyatékossággal születnek. Amíg a gyermek kicsi, addig talán észre sem veszik. De ahogy szép lassan felnő, úgy válik egyre nyilvánvalóbbá, hogy valami nincs rendben vele. Ha a gyerekük tényleg fogyatékos volt,
03:39
akkor mások biztos ujjal mutogattak volna rá, vagy sugdolóztak volna a háta mögött. Talán azt is mondták volna, hogy azért fogyatékos a gyereke, mert az anyja egy szajha volt, és egyéb hasonló pletykákat. És azt is vegyétek figyelembe, hogy nem mást gyanusítottak meg Jin Rusong meggyilkolásával, mint azt az embert, aki Jin Guangyao Főkultivátorrá választása ellen szavazott. Hogy lehetne mindez csupán véletlen? Ezért úgy döntött, hogy alávaló módon megöli a fiát, Jin Rusongot, majd a gyilkosságot az ellenséges klánvezérre keni. Aztán a bosszú nevében kiirtotta az ellensége egész klánját. Bár könyörtelen amit tett, valóban két legyet ütött egy csapásra. Lianfang-zun igazán ravasz. A gyűlés alatt találkoztál Qin Su-val az Aranyhal Bástyában? Én... Aznap este az Illatos Csarnokban, Qin Su és Jin Guangyao veszekedtek. Qin Su azt mondta, hogy találkozott valakivel, aki mondott neki valamit és átadott neki egy levelet. Azt mondta, hogy az a személy sose hazudna neki. Te voltál az? Igen.
05:01
Miért döntöttél úgy, hogy hirtelen elárulod a titkot, miután hosszú éveken át magadban tartottad? És miért akarod, hogy mindenki más tudja? Mert... Mert azt akartam, hogy a kisasszony tudja, valójában milyen ember is az ő férje. Eleinte nem akartam nyilvánosságra hozni, de aztán a kisasszony ok nélkül öngyilkos lett az Aranyhal Bástyában. Meg kellett mutatnom annak a szörnyű embernek a valódi arcát hogy az asszonyom és a kisasszony lelke nyugalomra találjon. Hát nem tudod? Azért ölte meg magát, mert te elmondtad neki az igazságot. Én nem értek egyet veled. Talán meg kellett volna tartania a titkot? Milyen csinos karkötő. De... mégis milyen ember az, aki ide küldött ma titeket? Miért kell most ezzel foglalkozni? Elég annyit tudnunk, hogy egy igazságos ember, és biztos a mi oldalunkon áll. Így van! Pontosan! A mi oldalunkon áll! Helyes! Sok a megválaszolatlan kérdés. Mik azok? Túl sok van. Először is, ha Jin Guangyao olyan könyörtelen,
06:44
akkor Sisi miért élte túl az esetet, miután több mint 20 társát megölték? Van egy szemtanúnk, de hol a bizonyíték? Most hogy meg van az igazság, a bizonyíték is lassan meglesz majd. Akkoriban Jin Guangyao csak azért tudott magas ranghoz jutni, mert Chifeng-zun és Zewu-Jun kegyeibe férkőzött. Máskülönben egy szajha fiaként máshogy nem juthatott volna a mostani pozíciójához. Nem félt attól, hogy elintézze Chifeng-Zunt. Most pedig Zewu-Jun is a markában van. Remélem semmi sem fog vele történni. Nem csak a fogadott bátyját ölte meg, a saját testvéreit is célba vette. Jin Guangshan halála előtt elintézte az apja többi fattyát, nehogy versenyeznie kelljen velük a hatalomért. Úgy tűnik Mo Xuanyu-nek szerencséje volt. Talán ő is nyomtalanul eltűnt volna, mint a többiek, ha nem tették volna ki a szűrét az őrültsége miatt. Jin Zixuan halálához is biztos köze volt! Ne feledjétek, hogy Xue Yang ügyéhez is köze van. Biztos Jin Guangyao műve volt az is, hogy Xue Yang megszökött. Igen! Hiszen az Amulettet, amivel a bábukat irányítják is Xue Yang csinálta, igaz? Úgy tűnik, hogy ez a Jin uraság
08:03
megölte az apját, a testvéreit, a fiát, a mesterét és a barátait. Milyen kegyetlenség. Ha engem kérdeztek, a mai napi események azért történtek, mert Jin Guangyao rájött, hogy az utóbbi években a többi klán elkezdett erősödni és terjeszkedni. Úrrá lett rajta a félelem. Mivel retteg attól, hogy megdöntik a hatalmát, mint régen a Qishan Wen klánt! Ezért döntött úgy, hogy álnok módon végleg elintéz mindannyiunkat. Ha ez a helyzet, akkor már mind tudjuk, hogy mitől fél a legjobban. Azt mondom ostromoljuk meg Aranyhal Bástyát! Ostromoljuk meg Aranyhal Bástyát! Kapjuk el Jin Guangyao-t élve! Tegnap még ez a félelmetes alak a mélyen tisztelt Lianfang-zun volt. Váratlan fordulat, hogy hirtelen közellenséggé vált. Kapjuk el Jin Guangyao-t élve!
09:11
Wei úrfi! Wei úrfi! Wei úrfi! Mivel Jin Guangyao irányítja az Amulettet, te tudsz a legjobban elbánni vele. Igaz, igaz! Ki értene jobban a sötét mágiához, mint a Yiling Pátriárka? Jin Guangyao-nak ezzel befellegzett. Így van! Teljesen megérdemli. Élve kell elkapnunk Jin Guangyao-t! Máglyára vele, aztán szórjuk szét a hamvait! Lan Zhan, mit gondolsz? A levél kézbesítője egyértelmű. De ki írta a levelet? Először megmentette Sisi-t, aztán rávette, hogy valljon nekünk. Aztán lefizette Bicao-t, hogy elmondja az igazat Qin Su-nak. Aztán ezt a pillanatot választotta, hogy Jin Guangyao szennyesét kiteregessék mindenki előtt. Minden lépése jól átgondolt, és a ravaszsága felér Jin Guangyao-val. És szerintem ő volt a fekete ruhás férfi, aki Chifeng-zunhoz vezetett minket. Még nincs rá bizonyíték. Hogy barát-e vagy ellenség, illetve hogy mi a szándéka, most még nem bizonyítható. De Jin Guangyao ellen elég bizonyíték van. Neki már annyi. Ez teljesen biztos. Küldök egy üzenetet a bátyámnak, hogy óvatosságra intsem. Mi a baj? Semmi.
11:03
Ez a Jiang klán őseinek a csarnoka. Szeretnél bemenni? Nem. Jiang nagybátyám. Yu asszony. Shijie. Én vagyok az. Ismét itt vagyok, hogy zavarjalak titeket. Régebben gyakran jártam ide. Yu asszony gyakran megbüntetett. Hallottam róla egy keveset. Ha Gusu-ig elért a híre, akkor biztos nem csak egy keveset. Annyi év eltelt, de azóta se láttam még egy olyan lobbanékony nőt, mint Yu asszony. A legkisebb dolgokért is arra parancsolt, hogy az ősök csarnokában térdeljek. Sajnálom, sajnálom, sajnálom. Nem mondod el Jiang Chengnek? Nem tudom. Most még biztos nem. Hiszen... ti ketten testvérek vagytok. Túl nagy a félreértés kettőnk között, nem könnyű ezt megoldani. Valamint... Én alkottam a Sötét Tigris Amulettet. Nem számít mit tett Jin Guangyao, ezt a tényt nem lehet megváltoztatni. Wei Wuxian. Még mindig a klán tagjának hiszed magad? Akkor jössz és mész amikor akarsz. Kedvedre hozol ide másokat. Emlékszel még kinek a háza ez?
14:16
Ki az ura? Lótusz Rév egyik titkos helyére se vittem el Hanguang-Junt. Csak ide hoztam, hogy füstölőt ajánljunk fel Jiang nagybátyámnak és Yu asszonynak. Most elmegyünk. Valóban térdelned kell előttük. Megzavartad a nyugalmukat és a szép kilátásukat azzal, hogy ide jöttél. Jiang klánvezér, vigyázz a szádra. Én vigyázzak? Szerintem valaki másnak kellene vigyáznia a viselkedésére. Már nem vagy a családunk tagja. Hogy mertél ide jönni és szembenézni a szüleimmel és a nővéremmel? - Jiang Wanyin. - Lan Zhan. Lan Zhan, gyerünk. Menj innen minél messzebb. Nem akarok hozzátok hasonló elfuserált embereket az elhunyt családom közelében látni. Jiang Cheng, nekem azt mondasz, amit akarsz, de másokat hagyj ki belőle. Legyek vele kedvesebb? Wei Wuxian. Borzalmas a memóriád. Hadd emlékeztesselek rá, hogy a te hősködésed miatt, azért mert meg kellett mentened a melletted álló Ifjabb Lan úrfit pusztult el Lótusz Rév és haltak meg a szüleim. De ez nem volt elég neked. Meg kellett mentened a Wen klánt is. A nővérem az életével fizetett miatta. Hát nem vagy nagyszerű?
15:41
Elvégre nagylelkűen elhoztad ezt a kettőt Lótusz Révbe. Hagyod, hogy az Árny Tábornokod a kapum előtt kószáljon, hogy az Ifjabb Lan úrfi füstölőt égessen. Direkt provokálsz mind engem, mind őket. Ifjabb Lan úrfi, felnyitottad a szemem. A Lan klán két jádekövének egyike sárba tiporja a Lan klán többszázéves hírnevét, hogy összeszűrje a levet a Yiling Pátriárkával, Wei Wuxiannal. A nagybátyád és bátyád biztosan büszkék rád. Jiang Wanyin. - Azonnal kérj tőle bocsánatot. - Bocsánatot? Miért kéne tőle bocsánatot kérnem? Csak nem megsértettem a meghitt kapcsolatotokat? Befejezted? Ha verekedni akarsz, akkor állok elébe. Azt hiszed félek tőletek? [Jiang Yanli] [Jiang Fengmian] Wei Ying. Lan Zhan. Menjünk. Rendben. Megállni! Mi van? Az előbb még olyan kemény voltál. Nem harcot akartál? Hát megkaphatod. Ereszd el. Wei Ying. Lan Zhan, gyerünk. Rendben. Állj. Tűnj innen. Ki engedte meg, hogy belépj Lótusz Révbe?
18:29
Hogy merészeled? Mit akarsz? Húzd ki. Utolsó figyelmeztetés, ha nem akarsz megint hamu lenni, akkor azonnal takarodj Lótusz Révből. Tűnj innen. Gyerünk. Húzd ki. Mi lesz ha kihúzom? Már nincs elzárva? De el van. Még most is el van zárva. Ha most visszarakod a hüvelyébe és ha megkérnél valakit, legyen az bárki más, hogy húzza ki nem tudná. Akkor miért? Én miért tudtam kihúzni? Mert a kard azt hiszi, hogy Wei úrfi vagy. Az mégis mit jelent? Hogy lehetséges? Miért engem? Mert az Arany Mag, ami a testedben lévő spirituális energiákat keringeti, az övé. Nővérem. Fel fog éberedni? Nem fog. Előjöhetsz. Rakjuk át a Magot. Milyen baromságot hordasz itt össze? Nem baromság. Fogd be! Az Arany Magomat... Az Arany Magomat... Baoshan Sanren hozta helyre. Ezt honnan tudod? Még ezt is elmondta neked? Nem. Wei úrfi senkinek sem árulta el. Én a saját szememmel láttam. Hazudsz. Ott voltál? Nem lehettél ott!
22:23
Egyedül mentem fel a hegyre. Nem követhettél. Nem követtelek. Hazug! Akkor hallgass meg és utána döntsd el, hogy hazudok-e. Amikor mentél fel a hegyre, egy fekete szalag volt a szemed előtt. Egy hosszú bot volt a kezedben. Mielőtt felértél volna a hegycsúcsra, egy kőtengert hagytál el. Több, mint egy órádba került magad átverekedni rajta. Ekkor csengőszót hallottál, ami megzavart egy csapat madárt. Erősen fogtad a botot a kezedben, mintha egy kard lett volna. Mikor a csengők elhallgattak, egy kard volt a mellkasodra szegezve. Egy női hang mondta, hogy ne mozdulj. Ki vagy? Mit keresel itt? Wei Ying vagyok Zangse Sanren, Baoshan Sanren néhai tanítványának fia. Baoshan Sanrent keresem. Ott álltál idegesen, kicsit izgatottan. A nő mély hangon megkérdezte ki vagy és miért jöttél. Azt mondtad... Fogd be! Wei Ying vagy Zangse Sanren fia. Elmondtad mi lett a klánoddal, hogy Lótusz Rév elpusztult és hogy az Arany magod elpusztította a Mag Olvaszó Kéz, Wen Zhuliu.
23:37
A nő a szüleidről kérdezgetett. Az utolsó kérdés után egy furcsa illatot éreztél és elvesztetted az eszméleted. Honnan tudod? Honnan tudod? Már megmondta, hogy ott voltam. De nem csak én, Wei úrfi is ott volt. És nem voltunk egyedül, a nővérem Wen Qing, ő is ott volt. Jiang klánvezér, ugye nem gondoltad komolyan, hogy az a hely tényleg Baoshan Sanren rejtett lakhelye? Csak egy elhagyott hegy volt Yilingben. Nem lehet. Lehetetlen. Hazudsz. Miért hazudsz? Mi van az Arany Magommal? Hogy gyógyították meg az Arany Magom? Nem lett meggyógyítva. Nem. Nem. Lehetetlen. Jiang klánvezér, már biztos rájöttél. Azért hitted, hogy helyre jött, mert a nővérem, a Qishan Wen klán legjobb gyógyítója, Wen Qing eltávolította Wei úrfi Arany Magját és át tette beléd.
25:13
Mit gondolsz miért nem használta többet a kardját? Mert túl fiatal és arrogáns volt? Szerinted élvezte, ahogy mások nyíltan, vagy a háta mögött ércelődnek rajta, hogy azt mondják róla, hogy nincs modora? Azért nem vitte magával, mert amúgy se tudta volna használni. Nem volt többé Arany Magja, nem volt a kardhoz elég spirituális ereje. Ha ki is vonja a kardot sem tudja sokáig fenntartani. A kardod. Wei Wuxian, már visszaszereztük Suibiant. Miért nincs nálad? Nem volt hozzá hangulatom. A jövőben az ilyen alkalmakkor nálad kell, hogy legyen a kardod. Napjában hányszor kell még megtisztítanod a kardod? Hol van a tiéd? Mikor tisztítottad meg utoljára? És a természetellenes kultiváció? Szerinted miért kezdte azt használni? Miért lett belőle a gyűlölt Yiling Pátriárka? Mert már nincs Arany Magja. Nem használhatta a kard technikákat. Ezért nem maradt más választása. Jiang Cheng. Ne légy olyan mérges... Tűnj innen. Mi a baj? Olyan részeg vagy, hogy a spirituális energiád is felhígult? Nézz magadra. Még azt is ígérted, hogy segítesz újjá építeni a Jiang klánt.
26:42
Ne gyere közelebb. Jiang Cheng! Ez az egyetlen esélyed. Legközelebb ne légy olyan meggondolatlan. Vidd csak el a kardot az ebédlő csarnokba, a gyakorló térre vagy ahová csak akarod. Kérdezz meg bárkit, hogy ki tudja-e húzni. Nézd meg, hogy sikerül-e nekik. Akkor megtudod, hogy igazat mondtam-e. Jiang klánvezér. Lehetetlen. Sohasem tudtál veszíteni, egész életedben másokhoz hasonlítottad magad. Tudtad, hogy eredetileg sohasem győzted volna le? Nem lehet. Lehetetlen. Lehetetlen. Lehetetlen. Lehetetlen. Hazudsz nekem. Hazudsz! Ifjabb Lan úrfi, vigyük innen Wei úrfit. Ifjabb Lan úrfi. Tessék? Kérem tartsa titokban, hogy felfedtem az igazságot az Arany Magról. Figyelmeztetett, hogy soha ne mondjam el. Egy nap úgyis megtudja, -de.. -Ne aggódj.
30:34
Köszönöm, hogy akkoriban felszólalt mellettünk az Aranyhal Bástyában. Soha nem felejtettem el. Köszönöm. De még inkább köszönöm, hogy gondoskodott A-Yuanról ennyi éven keresztül. Azt hittem minden családtagom meghalt. Hogy senki nem élte túl. Nem gondoltam, hogy A-Yuan él. Nagyon hasonlít az unokatestvéremre, amikor ennyi idős volt. Aznap, amikor a Weneket megölték, Wei Yinget keresve Hant Halomra siettem, ekkor találtam A-Yuant. Régóta rejtőzött a barlangban. Súlyosan beteg volt magas lázzal. Gondoltam, hogy beteg lehetett. Semmire nem emlékszik a múltjából. Sokat beszélgettünk. Folyton önt emlegette. Régen is mindig Wei úrfiról beszélt, rólam soha. Nem árultad el neki? Hogy ki is ő? Most boldog. Tudni a múltról és valami rosszra emlékezni
32:20
talán boldogtalanná tenné. Előbb-utóbb úgyis rájön. Igen. Előbb-utóbb. Pont akár Wei úrfi és Jiang klánvezér. Az Arany Mag titkát végre ismeri Jiang klánvezér. Nem lehetett tovább titokban tartani előtte. Fájdalmas? Micsoda? Kiszedni a Magot. Fájdalmas volt? Ha azt mondanám nem fájt, nem hinne nekem, igaz? Reméltem Wen Qing talált egy módot. Mielőtt felment a hegyre, a nővérem készített sokféle érzéstelenítőt hogy enyhítse a fájdalmat, miközben kiszedi az Arany Magot. Azonban rájött, hogy nem lehet őket használni, mert miközben kiemelik a magot a testből, ha az alany fájdalomcsillapító hatása alatt áll, az hatással van az Arany Magra is. Nem lehetne biztosra venni, hogy az nem sérül meg, vagy szétoszlik. Akkor.. Az alanynak végig ébren kell lennie. Látnia, hogy az Arany Magját, ami a spirituális vénájához van kötve,
34:00
elválasztják a testétől. Érezni, hogy a spirituális energiája lassan elhal, lecsendesedik, majd többé nem érez semmit. Végig ébren? Egy napon és két éjszakán át ébren. Mennyi volt az esély, hogy sikerül? Ötven százalék. Ötven százalék? Végtére is senki nem próbált előtte Arany Magot cserélni. Senki nem adná oda a saját Magját valaki másnak. Különben így önmagát átlagossá tenné, olyanná, aki nem éri el a felleget. Így, amikor Wei úrfi könyörgött a nővéremnek, ő nem ment bele. Wei úrfi azonban nem hagyta és azt mondogatta, hogy ötven százalék elég, hogy az fele esély. Hogy, ha a Magja megsérül és elveszti, akkor sem bánná. Viszont Jiang klánvezér más, ő túlságosan versengő. Túl sokat ad a veszteségre és nyereségre. A kultiváció az élete.
35:28
Ha Jiang klánvezér csupán egy átlagos emberré válna, az egész életének vége lenne. Miért dobtad el a kardodat más módszerekért? Igazából mit szeretnél? Meg lesz az ára annak, hogy a sötét utat választottad. Nincsenek kivételek. Ez a mágia árt a testednek. De az elmédnek még jobban! Mégis honnan tudnák mások, hogy milyen a természetem? Wei Wuxian. Lan Zhan, hogy jutottunk ki? Megküzdöttünk. Gondoltam, hogy Jiang Cheng nem engedne csak úgy el. Az a nagyszájú. Hihetetlen. Lan Zhan, felejtsd el, amiket mondott neked. Kicsi kora óta ilyen. Amikor dühös, bántó dolgokat mond. Nem számít az udvariasság, vagy az etikett. Bármit kimond, ha az felzaklatja a másikat. Ennyi év után sem tanult semmit. Ezért, ne vedd a szívedre. Hát mi meg..
38:01
Úrfi, a Lótusz Tavon vagyunk. Tudom. Gyakran játszottam itt a nővéremmel, amikor gyerek voltam. A-Xian. Gyere, egyél lótusz magot. Shijie. Wei úrfi. Úrfi. Mi hárman állunk legközelebb egymáshoz. Shijie, éhes vagyok. Olyan vagy, mint egy gyerek. Úrfi, mi a baj? Éhes vagyok. Lan Zhan. Wen Ning. Tökéletes időben vagyunk itt. Wei Ying. Tessék? Ez a tó, nem tartozik senkihez? Persze, hogy nem! Úgy hallottam, itt minden tónak van tulajdonosa. Hanguang-Jun, sok dolgot hallasz. Fogalmam sincs. Rendben. Rendben. Rendben. Wen Ning, indulás. Ma kivételesen. A Jin klán hírhordozó pillangója. Mi az? Mit mondott? Jin Guangyao Yunmengben van. Nem a Lanling Jin klánnál lábadozik. Miért jöhetett ide? A bátyám nem válaszolt az üzenetemre. Most, hogy sarokba szorították, aggódsz, hogy Jin Guangyao tervel valamit? Azt, hogy Jin Guangyao mit tesz majd, nehéz megjósolni. [Birtoklevél]
42:34
[Yunmeng, Yunping város] Rájöttem. Lan Zhan, rájöttem. Mire? Tudom merre tart Jin Guangyao. -Merre? -Yunping Város. -Yunping Város? -Pontosan. Lan Zhan, emlékszel? Egyszer meséltem, hogy az Illatos Palota titkos kamrájában Chifeng-zun feje mellett a Zűrzavar Gyűjteményen kívül, ott volt egy birtoklevél. Az a hely, Yunping Városban van. Hol? Nem tudom. Viszont emlékszem a címre. A Lanling Jin klán tehetős, ha az a hely nem lenne fontos neki, akkor nem tárolta volna a birtoklevelet Chifeng-zun fejével. Ezért gondolom, ha Jin Guangyao Yunmengbe jött, Yunping Város a célállomás. Wen Ning, Yunping Városba. Hölgyem, megkérdezhetem, ez Yunping Város? Igen, az. -Köszönöm. -Szívesen. Lan Zhan, megérkeztünk. Először nézzünk körbe. -Úrfi! -Dobd ide. Úrfi. Úrfi. Ne piszkáljátok! Úrfi. Lan Zhan, ennyi ideig megtartottad.
44:54
Nem kapod el. Úrfi. Nézd, mennyi pillangó. Pillangók. Pillangók. Mennyi pillangó. Pillangók, ott is. A feliratot guifei, paltime_e és itsedina készítették. www.theuntamed-hun.blogspot.com ♫ A fuvola hangját hallva, átölelem magányos fájdalmam ♫ ♫ Az ég még mindig felhős és az éj sötét ♫ ♫ Helyes, vagy helytelen mind a múlt részei ♫ ♫ Hogyan kezelhetném csupán álomként, ha ébren is vagyok ♫ ♫ Hogyan mérik a hírnév pusztulását, nyereséget, vagy veszteséget e földi világban ♫ ♫ Forró vér és hideg pengék vesznek minket körül ♫ ♫ A hegycsúcs magas, a folyó távoli ♫ ♫ A qin hangját ismét hallom ♫ ♫ Régi érzésem még nem hunyt ki. Puha virágok mezején fekszem a Holdat átölelve, amely olyan, mint a hó ♫ ♫ Önts egy italt, aminek íze akár az élet, halál, bánat és boldogság. Gyászolj vele egy fiatal ifjút. ♫ ♫ Amíg a Hold felkel, nincs ok bánkódásra ♫
46:44
♫ Miért ne éljünk láncok nélkül, együtt átküzdve magunkat minden nehézségen ♫ ♫ Játsszunk egy dalt és utazzunk a világ végére ♫ ♫ Önts egy italt, aminek íze akár az élet, halál, bánat és boldogság. Gyászolj vele egy fiatal ifjút. ♫ ♫ Amíg a Hold felkel, nincs ok bánkódásra ♫ ♫ Miért ne éljünk láncok nélkül, együtt átküzdve magunkat minden nehézségen ♫ ♫ Játsszunk egy dalt és utazzunk a világ végére ♫

DOWNLOAD SUBTITLES: