How Facebook is Stealing Billions of Views

How Facebook is Stealing Billions of Views

SUBTITLE'S INFO:

Language: French

Type: Human

Number of phrases: 105

Number of words: 965

Number of symbols: 4859

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:00
Fa uns dies, Facebook va anunciar orgullós que havien aconseguit vuit mil milions de visites per dia en els seus vídeos. Això és molt impressionant, fins que descobreixes que durant el primer quadrimestre del 2015, 725 vídeos dels mil més visualitzats a Facebook eren robats, acumulant un total de disset mil milions de visites. Agregadors de llocs web i de contingut roben vídeos de Youtube per fer-los virals a Facebook. Aquests vídeos es fan virals perquè Facebook fa trampes. Falsegen els algoritmes per tal que els vídeos del seu reproductor tinguin avantatge davant dels enllaços de Youtube, perquè els usuaris s'han de quedar com més temps possible al web per tal que Facebook pugui mostrar-los el màxim d'anuncis possible. Després de tot, aquest és el seu model de negoci. Però també fa trampes pel que fa a les visualitzacions. Una visualització és conta passats tres segons fins i tot si el vídeo està en silenci. El que significa que a causa de la reproducció automàtica si et desplaces pel teu mur prou lentament, contes com un espectador. Això significa que el compromís és terrible, comparat amb les visualitzacions de Youtube. Les visualitzacions de Facebook es desplomen després d'uns segons, perquè moltes de les visualitzacions no són reals. Però els les grans xifres impressionen així que Facebook segueix fingint. Mentre que això dels virals és estrany,
01:08
el problema real és l'anomenat "Freebooting", és a dir, robar vídeos. Des que Facebook dóna avantatge al seu reproductor, els vídeos robats arriben a molta més gent que l'original. Últimament, això ens ha passat cada vegada més. L'exemple més recent va arribar a 3,2 milions de visualitzacions i es va compartir 140.000 cops en dos dies, mentre que la nostra antiga publicació només va arribar a 100.000 persones i es va compartir mil cops. Altres creadors han rebut un cop fins i tot més dur, els vídeos d'SmarterEveryDay's són robats constantment, amb 17 milions de reproduccions. Però això no és res al costat d'altres exemples com el del Tyrese Gibson, un cantant que roba vídeos virals com aquest amb 86 milions de visualitzacions a la pàgina de Facebook. Ell també afegeix un enllaç per descarregar la seva música. No està sol, tot un grup de gent s'ha forjat una presencia a Internet robant la feina d'altres persones. Això és molt perjudicial per als creadors independents. Al contrari del que pensa la gent, el contingut robat no dóna gens de publicitat als creadors. Només el lladre i Facebook se'n beneficien. El contingut de qualitat requereix un munt de creativitat, temps i amor. En el nostre cas, només un vídeo costa de fer literalment centenars d'hores.
02:16
Fins i tot nosaltres, amb més d'un milió de subscriptors, depenem dels anuncis i de la publicitat. Sense els anuncis i el suport dels nostres generosos patrons no podríem fer vídeos. Per a un creador petit, un vídeo viral pot significar la diferència entre una feina i un hobby. A Youtube, aquest tipus de robatori no és un problema perquè tenen grans defenses que protegeixen el contingut de ser robat. Tot i això, el sistema Content ID no és ni de bon tros perfecte, especialment per als crítics de pel·lícules i els "gamers". Facebook, d'altra banda, fingeix que tot va bé i constantment anuncia un èxit darrera l'altre. Però les coses no van bé. Donem un cop d'ull al procés de reclamar el teu copyright a Facebook de l'any passat. 1. Aconsegueix un correu electrònic o una piulada d'un seguidor que et doni un enllaç directe al teu vídeo. No pots cercar els teus propis vídeos a Facebook. Depens de la sort de descobrir que t'han robat un vídeo. 2. Cerca "infringiment de copyright de Facebook" a Google, perquè realment és més ràpid així. 3. Emplena un formulari massa llarg. 4. Mira com pugen les visualitzacions del teu vídeo robat. 5. Finalment Facebook elimina el vídeo. Convenientment, el vídeo ja ha aconseguit el 99% de visualitzacions que tindrà mai.
03:26
El lladre no ha de patir per cap tipus de conseqüència negativa. Això és amb el que creadors d'èxit han de suportar constantment, i a més de sortir perden en termes de exposició i diners no n'hi ha prou, és una falta de respecte. En una declaració recent, Facebook va anunciar que volia canviar. Però és difícil prendre'ls seriosament quan encara passen dies perquè eliminin un vídeo, i Facebook no comparteix els beneficis que en treu. Ara mateix, els creadors no tenen gaires ganes de treballar amb Facebook. Han construït el seu imperi dels vídeos a partir de contingut robat i ignorant els creadors del contingut original. És totalment inacceptable per a una corporació que val milers de milions de dòlars. Facebook ja està testant diferents models monetaris que donaran als que pugen els vídeos una mica dels ingressos. El qual, en l'actual estat del joc, és problemàtic. Actualment, això s'està testant principalment amb grans empreses de comunicació però, com a creadors, sentim que no ens pregunten o que no ens tenen en compte pel gegant dels negocis que és Facebook. Com podries ajudar com a espectador? Si trobes contingut robat a Facebook, deixa un comentari enllaçant al contingut original. Alerta al creador original perquè només ell pot emplenar la denúncia per copyright.
04:34
Comparteix aquest vídeo, o el que ha fet SmartEveryDay. Tots volem el mateix: un internet lliure que és la base de la creativitat, comunitat i bon contingut. De debò esperem que Facebook aviat es converteixi en un company i no en un obstacle per al nostre objectiu. Per a informació més detallada, recomanem aquest article de Hank Green. I si vols donar-nos suport en el nostre intent de sobreviure al món dels vídeos en línea i fer més vídeos, pots fer-ho fer a Patreon.com

DOWNLOAD SUBTITLES: