Google — Year in Search 2020

Google — Year in Search 2020

SUBTITLE'S INFO:

Language: Norwegian, Bokmål

Type: Human

Number of phrases: 77

Number of words: 727

Number of symbols: 4175

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:01
[rolig elektronisk musikk tones inn] [mannlig fortellerstemme] Den mest menneskelige egenskapen vi har er ønsket om å vite hvorfor. [«hvorfor»] [«hvorfor»] Og i et år som var vanskelig for mennesker over hele verden, søkte vi på «hvorfor» mer enn noensinne. [flere stemmer som stiller spørsmål på forskjellige språk] [musikken stopper brått] [dyster korsang begynner] [«hvorfor kalles det covid-19»] [stemmen til en kvinnelig britisk nyhetsoppleser] Spredningen av koronaviruset har passert en betydelig milepæl. [mannlig fortellerstemme] Selv om vi ikke fant alle svarene, [rolig, munter musikk tones inn] fortsatte vi å spørre. [«hvorfor er mars rød»] [stemmen til en kvinnelig oppskytningsleder] «Lift-off»! [«hvorfor er parasitt så bra»] [mannlig fortellerstemme] Noen spørsmål skapte glede. Andre skapte entusiasme. [jubel] [«hvorfor er nba-sesongen utsatt»] [JaVale McGee] «Life in the Bubble». Wohoo! – Er du glad i meg? – Ja. – Er. Du. Glad. I. Meg? – Ja. [snakker med britisk aksent] Jeg vet ikke hva en uekte brøk er. [«hvorfor er jeg så sliten»] Jeg vet ikke hva en uekte brøk er. Hold alle forstyrrelsene unna. [«hvorfor er det utsolgt for dopapir»] – Vi fant dopapir, folkens. – Gudskjelov! Sett den ned og start den for meg. [Leslie Jordans stemme] Hva holder dere på med? [mann og gutt jubler] Det er fremdeles mars. Hvor mange dager … kan det være i mars? [musikken stopper brått] [mannlig fortellerstemme] Noen spørsmål fikk oss til å gråte. [dyster korsang begynner] [Kobe Bryants stemme] Vi har hatt oppturer og vi har hatt nedturer.
01:03
Jeg tror det viktigste er at vi holder sammen gjennom dette. [publikum jubler] Jeg elsker dere! [«hvorfor brenner australia»] [mannlig fortellerstemme] Noen gjorde oss bekymret for planeten vi lever på. [«hvorfor er det så mange branner»] planeten vi lever på. [«hvorfor er det så mange branner»] [stemmen til en kvinnelig nyhetsoppleser] Det er oppdaget branner i Amazonasregnskogen. [«hvorfor er himmelen oransje»] [stemmen til en kvinnelig nyhetsoppleser] Det er oppdaget branner i Amazonasregnskogen. [mannlig fortellerstemme] Hvorfor har så mange mistet livet? [stemmen til en kvinnelig britisk nyhetsoppleser] Nesten 1,5 millioner mennesker på verdensbasis har nå mistet livet som følge av covid-19. [«hvorfor»] [mannlig fortellerstemme] Hvorfor stiller vi fortsatt de samme spørsmålene? [«hvorfor protesterer folk»] [flere nyhetsopplesere sier «George Floyd»] [«hvorfor protesterer folk»] [stemmen til en mannlig nyhetsoppleser] George Floyd fortalte politibetjentene gjentatte ganger at han ikke fikk puste. [mannlig fortellerstemme] Så hvorfor har vi fortsatt styrken til å fortsette? [koret begynner å forsiktig gjenta «Get it together somehow»] [stemmen til en kvinnelig demonstrant] Jeg tror på makten dere har. [hvorfor «black lives matter»] [folkemengden roper til svar] Jeg tror på makten dere har. [hvorfor «black lives matter»] Jeg tror på makten vi har. [folkemengden roper til svar] Jeg tror på makten vi har. [stemmen til en mannlig nyhetsoppleser] Tusenvis av demonstranter ropte «Black Lives Matter» [«Rio de Janeiro, London, Sydney, Helsingfors»] [folkemengden roper «Black Lives Matter»] i byer over hele verden. [mannlig fortellerstemme] Hvorfor har vi ikke gitt opp? [stemmen til John Lewis] Vi har kommet så langt, og vi lar oss ikke bli holdt tilbake. Vi skal fremover. [stemmen til en kvinnelig nyhetsoppleser] Flyene har begynt å ankomme Beirut, [korsangen blir lystigere og koret gjentar «Get it together somehow»] med internasjonal nødhjelp. [stemmen til en kvinnelig nyhetsoppleser] Brannmannskaper fra hele verden ankom California.
02:09
[stemmen til en kvinnelig nyhetsoppleser] Over 100 vaksiner mot koronaviruset er under utvikling på verdensbasis. [«hvorfor er empati viktig»] [en mannsstemme] Dette er en tid hvor mennesker [«hvorfor er empati viktig»] passer på hverandre og støtter hverandre. [mannlig fortellerstemme] Vi fortsatte å stå på for dem som viste oss veien. [Ruth Bader Ginsburg] Tenk på hvordan du ønsker at verden skal være for dine døtre og deres døtre. [«hvorfor er demokrati viktig»] [Chadwick Bosemans stemme] Husk at alt som er vanskelig bidrar til å gjøre deg til den du skal bli. Stå på videre med hodet hevet. Stå på videre mot målene dine. [mannlig fortellerstemme] Hvordan klarte vi å komme sterkere ut av [«hvorfor drømmer folk»] et år som viste seg fra sin verste side? [stemmen til en mannlig sportskommentator] For en fantastisk prestasjon av Maya Gabeira. [stemmen til en mannlig sportskommentator] Naomi Osaka. US Open Championship. [en mannsstemme] Ikke la korona stoppe deg. [musikken bygges opp] Ikke la karantene stoppe deg. [mannlig fortellerstemme] Så inntil vi har alle svarene … [musikken stopper og koret synger «We will get it together somehow»] [«Fortsett å søke.»] ... fortsetter vi å søke.

DOWNLOAD SUBTITLES: