Google — Year in Search 2020

Google — Year in Search 2020

SUBTITLE'S INFO:

Language: Danish

Type: Human

Number of phrases: 77

Number of words: 694

Number of symbols: 4318

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:02
[karakteristisk elektronisk musik begynder] [mandlig fortællerstemme] Menneskets mest karakteristiske træk er at ville vide hvorfor. ["hvorfor"] [“hvorfor”] Og i et år, der har været en prøvelse for alle i hele verden, var ordet “hvorfor” mere søgt på end nogensinde. [mange stemmer stiller spørgsmål på forskellige sprog] [musikken stopper brat] [alvorlig korsang begynder] ["hvorfor hedder det covid-19"] [en britisk, kvindelig nyhedsværts stemme] Spredningen af coronavirus har passeret en markant milepæl. [mandlig fortællerstemme] Og selvom vi ikke fandt alle svarene, [langsom, mere tempofyldt musik starter] blev vi ved med at spørge. ["hvorfor er mars rød"] [en kvindestemme annoncerer] Lift-off! ["hvorfor er parasite så god"] [mandlig fortællerstemme] Nogle spørgsmål inspirerede til glæde. Andre til begejstring. [pludselig jubel] ["hvorfor er nba udsat"] [JaVale McGee] Life in the bubble. Wooo! – Elsker du mig? – Ja. – Elsker. Du. Mig? – Ja. [taler med britisk accent] Jeg ved ikke, hvad en uægte brøk er. ["hvorfor er jeg så træt"] Jeg ved ikke, hvad en uægte brøk er. Lad dig ikke distrahere af noget. ["hvorfor er toiletpapir udsolgt"] – Vi fandt toiletpapir. – Gudskelov! Sæt den ovenpå, og sæt den i gang for mig. [Leslie Jordans stemme] Hvad laver I derude? [mand og dreng jubler] Det er stadig marts. Hvor mange dage ... i marts? [musikken stopper brat] [mandlig fortællerstemme] Nogle spørgsmål fik os til at græde. [alvorlig korsang begynder] [Kobe Bryants stemme] Du ved, vi har været igennem både op- og nedture. Jeg synes, det vigtigste er, at vi alle står sammen.
01:07
[folkemængde jubler] Jeg elsker jer! ["hvorfor brænder australien"] [mandlig fortællerstemme] Nogle gjorde os virkelig bekymret for den roterende klippeplanet, som vi kalder vores hjem. ["hvorfor er der så mange brande"] den roterende klippeplanet, som vi kalder vores hjem. ["hvorfor er der så mange brande"] [kvindelig nyhedsværts stemme] Der er opdaget brande i Amazonas-regnskoven. ["hvorfor er himlen orange"] [kvindelig nyhedsværts stemme] Der er opdaget brande i Amazonas-regnskoven. [mandlig fortællerstemme] Hvorfor døde så mange? [en britisk, kvindelig nyhedsværts stemme] Næsten 1,5 mio. mennesker er nu døde af COVID-19 på verdensplan. ["hvorfor"] [mandlig fortællerstemme] Hvorfor stiller vi stadig de samme spørgmål? ["hvorfor demonstrerer folk"] [mange forskellige nyhedsværter siger "George Floyd"] ["hvorfor demonstrerer folk"] [mandlig nyhedsværts stemme] George Floyd sagde flere gange til betjentene, at han ikke kunne trække vejret. [mandlig fortællerstemme] Så hvorfor har vi stadig kræfter til at fortsætte? [koret begynder stille at gentage "Find en vej ud”] [kvindelig demonstrants stemme] Jeg tror på jeres power. ["hvorfor black lives matter"] [folkemængden svarer] Jeg tror på jeres power. ["hvorfor black lives matter"] Jeg tror på vores power. [folkemængden svarer] Jeg tror på vores power. [mandlig nyhedsværts stemme] Lyden af “Black Lives Matter” fra tusindvis af demonstranter ["Rio de Janeiro, London, Sydney, Helsinki"] [folkemængder råber "Black Lives Matter"] i byer over hele verden. [mandlig fortællerstemme] Hvorfor er vi ikke blevet slået ud? [John Lewis' stemme] Vi er kommet for langt til at vende om. Vi fortsætter. [kvindelig nyhedsværts stemme] Flyene er begyndt at lande i Beirut, [koret synger hurtigere og gentager “Find en vej ud”] og de er fyldt med international nødhjælp. [kvindelig nyhedsværts stemme] Brandmænd fra hele verden er ankommet til Californien. [kvindelig nyhedsværts stemme] Der er over 100 coronavirus- vacciner under udvikling i verden.
02:12
["hvorfor er empati vigtigt"] [mandestemme] Det er en tid, hvor mennesker ["hvorfor er empati vigtigt"] skal være opmærksomme på hinanden og passe på hinanden. [mandlig fortællerstemme] Vi blev ved for dem, der viste os vejen. [Ruth Bader Ginsburg] Tænk over, hvilken verden du vil give videre til dine døtre og deres døtre. ["hvorfor er demokrati vigtigt"] [Chadwick Bosemans stemme] Husk, at alle udfordringer på vejen kun er med til at forme dig til dit formål. Fortsæt med stolthed. Og fortsæt med mening. [mandlig fortællerstemme] Hvorfor fandt vi stadig måder at triumfere på, ["hvorfor drømmer mennesker"] selvom året viste sig fra sin værste side? [mandlig sportskommentators stemme] Hvilken fantastisk præstation af Maya Gabeira. [mandlig sportskommentators stemme] Naomi Osaka. US Open Championship. [mandestemme] Lad dig ikke stoppe af corona. [musik bygger op] Lad dig ikke stoppe af karantæne. [mandlig fortællerstemme] Så indtil vi finder svar på alle spørgsmål ... [musikken slutter, og koret synger “Vi finder vi ud af det sammen”] ["God søgning."] … vi søger videre.

DOWNLOAD SUBTITLES: