ไบร์ท - วินจัดหนัก!! เลี้ยงมื้ออร่อยระดับมิชลิน สตาร์ | Bright - Win Inbox EP.5 [Eng Sub]

ไบร์ท - วินจัดหนัก!! เลี้ยงมื้ออร่อยระดับมิชลิน สตาร์ | Bright - Win Inbox EP.5 [Eng Sub]

SUBTITLE'S INFO:

Language: SU

Type: Human

Number of phrases: 632

Number of words: 3702

Number of symbols: 20780

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:00
Kang Oki Caang. Ngan ukur meres jeruk nipis, abdi ayeuna janten koki? Leres. Nuhun Gusti parantos ngutus kuring ka dunya ieu. CERAH KUDU NGARASA JEUNG Kieu JAUHNA. Upami piring munggaran ngagaduhan 10 poin, kuring bakal masihan ieu 11. NYARITAKEUN KUMAHA KUMAHA NGARASA, NGANGGO. Éta hébat? 15. Abdi pasihkeun 15. Dupi anjeun ngirim anu sanés sapertos ieu ka abdi, Gusti? BrightWin Inbox Episode 5 Subtitle Sundanese By Whine Itthipat Sawasdee krub. Dina édisi Bright-Win Inbox ieu, ningali kumaha urang dangdanan ayeuna éta moal hésé teuing nebak ... Naon anu urang lakukeun dinten ieu? Pemotretan. Kadieu. Bantosan abdi didieu. Kadieu. Oké. Kuring ngan ukur lulucon. Kami bakal tuang di réstoran dibéntangan ku Michelin. Janten urang berdandan pikeun kasempetan ieu. Éta leres. Tapi kami henteu badé aya ngan urang duaan. Sakumaha anjeun terang, acara urang henteu ngan ukur urang duaan. Atanapi kami tungtungna gelut sapanjang acara. Urang kedah ngagaduhan jalma tengah. Sareng tamu istiméwa urang ayeuna, kuring kedah nyarios yén ... anjeunna geulis, pinter sareng berbakat pisan. Anjeunna salah sahiji bintang terkenal di nagara ayeuna. Leres? MENANG KITU TEU GAMPANG Saha éta? Kuring parantos damel sareng anjeunna ti saprak saluhur ieu. Woah, éta henteu sakedik teuing? Sakitar jangkung ieu, teras. Kami parantos lami damel babarengan. Tapi kuring terang yén anjeunna henteu sumping ka dieu pikeun ningali kuring ayeuna. Anjeunna hoyong pisan ningali anjeun.
01:17
Abdi? Anjeunna rada fangirling leuwih anjeun. Ayeuna kuring isin. Naha anjeun leres? Éta sorana. Hayu urang nyauran anjeunna lebet. Naha anjeun leres-leres hoyong ningali kuring? Leres abdi kersa. Abdi rumaos cilaka. Poin brownie anjeun parantos murag. Parasaan kuring dinyenyeri. Upami poin abdi lungsur ... Oke, kuring ngantep anjeun duaan ngajalankeun acara ieu. SANTAI WAÉ. Henteu, punten cicing. Calik. Dinten ieu, anjeun katingali saé ieu. Janten anjeun pantes buket éndah ieu. - Wah. Anjeun nyiapkeun buket ieu pikeun kuring khususna? Kumaha upami anjeun, Caang? Naha anjeun henteu ngagaduhan naon-naon pikeun kuring? Kuring ngahaja milih baju ieu pikeun cocog sareng anjeun. Oh, janten abdi kencan anjeun dinten ayeuna. Tingali? Kuring parantos aya dina kalungguhan ku cocog sareng baju. Entong nyerah Ngan, ngéléhkeun. Tapi anjeun leres-leres henteu gaduh nanaon pikeun sobat anjeun ieu? Anjeun terang kuring sok milih barang anu saé naon waé. Naon anu anjeun ngagaduhan? Janten tempat makan anu pangsaéna, tamu pangageungna acara urang. Leres, Win? Heboh! Kusabab anjeun tamu awéwé pangheulana acara kami. Oke, lumayan cekap. Sareng anu langkung penting, cai nginum anu pangsaéna ... Cai Vitamin Yanhee C cai nginum ieu ngandung manpaat kaséhatan pikeun awak anjeun sabab ngagaduhan langkung ti 200% Vitamin C. Éta ngabantosan kakuatan sistem imun sareng ngajantenkeun kulit sakumaha caangna.
02:35
Dupi abdi tiasa ngagaduhan ayeuna? Tangtosna. Abdi bakal mukakeunana kanggo anjeun. Hatur nuhun. Hapunten. Dimana kuring, Khun Bright? Kéngingkeun di tempat kuring. Candak di tempat kuring. Meunang cai? Leres. P'Bener ... Janten upami Win hoyong nginum ieu, anjeunna kedah angkat ka tempat anjeun. Leres, sabab kuring nyumponan seueur hal ieu. Éta cai nginum biasa mah. Datangna ka ditu. Tapi kuring leres-leres haus. Oké. Abdi ngan ukur ngagoda anjeun. CERAH PASTI SORANG KANGGO NGANGGO. Abdi gaduh hiji kanggo anjeun di dieu. Anu ieu ogé tiis. Ieuh. Topi na gampang dibuka. Naha anjeun ngagaduhan bau hérbal nalika nginum? Cai ieu henteu ngandung gula atanapi natrium. Kusabab urang gaduh Namtan (Gula) di dieu. - Naha anjeun satuju, Nong Win? Abdi. Abdi badé pingsan ayeuna. Leres, P'Bener. Kuring ogé mendakan botol na tiis sareng portabel. Sareng cap na. Éta gampang dibawa kusabab aya liang ieu di dieu. Neuteup. Éta leres. Dinten ieu dinten anu saé, leres? Janten kuring ngahaja nyokot cai vitamin ieu anu ngagaduhan manpaat kaséhatan pikeun Namtan sareng ogé ... Nong Win. Éta dasi, teras. A buket sareng ... Henteu, kuring janten pamimpin kusabab pakéan anu cocog ieu. - Pakéan cocog? Papakéan cocog sareng cai.
03:59
Kami nganggo baju cocog. Nong Win ... Kami parantos ngagaduhan cai anu manpaat ieu. hayu atuh nyandak anjeun ka tuangeun anu saé ayeuna. Program urang dinten ieu ngeunaan tuang? Éta leres. Goréng teuing, tuang sanés kakuatan kuring. URANG TEU PIKIR JADI, NAMTAN. Upami ieu sanés kakuatan anjeun, maka naon ari kitu? Padamelan urang gampang ayeuna. Hayu waé anjeunna nyarios sadayana. Oke, hayu urang tuang sasarengan. Hayu angkat. Henteu kunanaon. Kami ayeuna di réstoran Le Du. Atanapi "Ruedoo" (Musim) dina basa Thailand. Ieu asakan Thailand anu dilélér bintang Hiji Michelin. Seueur jalma panginten mendakan anu gaduh réstoran ieu. Kusabab anjeunna Chef Ton. Chef Ton mangrupikeun koki asakan Thailand anu kontemporer. Anjeunna nganggo bahan-bahan lokal anu sayogi dina unggal usum salaku nami namina. Éta kumaha nami réstoran "Ruedoo" (Seasons) asalna. Kami ayeuna nuju usum hujan. Leres, janten kaseueuran piring dinten ayeuna sigana cai. Éta hartosna ménu dirobih sacara musiman sapanjang taun, leres? Éta leres. Kusabab bahan na sourced lokal unggal usum. Kumaha upami usum putus haté? Pasihkeun kami booze, punten. Le Du nyaéta asakan Thailand anu nganggo téhnik kuliner masakan Kulon. Tapi kadaharanna tetep 100% rasa Thailand asli.
05:26
Naon anu urang gaduh dinten ayeuna disebat kursus Tasting Menu. Tasting Menu mangrupikeun hidangan anu disiapkeun ku réstoran. Aranjeunna ngagabungkeun rupa-rupa masakan unik anu nunjukkeun rasa tandatangan Le Du. Urang bakal ngagaduhan kursus Menu Ngeunah ieu dinten ayeuna. Sawasdee krub. Sawasdee krub / ka, Chef Ton. Wilujeng sumping di réstoran Le Du. CHEF Ton Kami nyayogikeun katuangan Thailand kontémporér ku corak modéren. Tapi kami nganggo 100% bahan Thailand. Muga-muga anjeun sadayana ngaraosan kadaharan kreatif Thailand kuring ayeuna. Kami henteu tiasa ngantosan. Aya 4 piring dina kursus Menu Rasa urang. Tapi kami bakal nambihan langkung seueur piring khusus. Aranjeunna gratis ti kami. Hatur nuhun. Dupi urang mimitian? Sumuhun, punten. Hatur nuhun. Wah. Naon ini? Sigana gagah. Naon piring ieu, Chef Ton? Piring ieu dasar laut ti propinsi Citakan: trad. Éta asak diasakan nganggo cara sous-vide, dilapis ku caramel saos lauk sareng entéh diasah sareng blowtorch. Kami ngawula nganggo krim anu didamel nganggo jeruk bali sareng gél cairan anu didamel sareng saos beuleum seafood lada. Lambaran konéng di luhurna nyaéta pelak anu asak
06:38
ditutupan ku salad anggur lada sareng kembang hiasan nyaéta hérbal organik anu tiasa didahar ti propinsi Ratchaburi. Padahal piring ieu leutik, éta ngagaduhan seueur detil. Leres. Sareng sadayana didamel nganggo bahan Thailand. Tapi téhnik masak anu anjeun carioskeun nyaéta ... ti asakan Kulon. Leres. Aya 3 potong lauk laut. Mangga bagi kana 3. Sareng tuang sareng anggur sareng elemen sanés anu parantos kami proporsikeun pikeun anjeun. Punten teraskeun. Hatur nuhun. Tina katingalina, rasa na kedah hampang, leres? Nalika kuring ngalaman kacamatan munggaran, Kuring henteu terang bagian mana tina rasa anu anjeun, nya éta dasar laut sareng pelem sareng aranjeunna ngagaduhan interaksi ... anu masihan rasa sareng aroma anu amis ieu. Nalika kuring ngalaman gigit kadua, kuring ngagaduhan rasa lada. Kuring nyobaan ku pelem sareng anggur pikeun ngegel heula. Sareng kuring nyobian nganggo anggur hungkul, henteu pelem. Kumaha éta? Éta sadayana ngeunah ku lapisan bahan ieu anu tiasa urang pilih. Kuring ngarti ayeuna kunaon Chef Ton nitah urang dibagi kana 3 kacamatan. - Kusabab urang tiasa ngagaduhan raos anu béda dina unggal kacamatan. - Tapi aranjeunna sadayana dina rasa inti anu sami tina dasar lauk. Satuju. Ngegel heula, raoseun sapertos salad lada. Éta ngagaduhan rasa lada ieu sareng aroma serai.
07:53
Tapi pikeun gigit kadua, Abdi ngagaduhan rasa anu amis hampang. Sareng dina gigit anu katilu, éta raoseun. Abdi henteu terang kumaha ngajelaskeunana. Abdi tiasa ngaraos yén piring ieu parantos dilakukeun sacara taliti. - Janten piring munggaran ieu lumayan matak ngirut. - Leres. Tapi sateuacan urang ngagaduhan piring salajengna. Henteu sadayana 3 urang tiasa ngagaduhan éta. Naha jadi? Kunaon Kusabab urang gaduh buruan. - Anu éléh tina kaulinan ieu moal kénging tuang. - Naon? Ngan ukur 2 juara anu tiasa tuang. Abdi gaduh ideu anu langkung saé. Kami henteu kedah kaganggu ku gim. Caang, anjeun protagonis, leres? Protagonis kedah ngorbankeun. Henteu, upami tuangeunana cekap kanggo 2, urang tiasa ngabagi ka 3 jalmi. Éta tiasa dibagi kusabab urang marahmay, leres? Tapi bagian tuangeunana sakedik. Sigana mah cukup pikeun 3. Tapi piring anu urang tadi tiasa dibagi kana 3 kacamatan. Teu kunanaon. Hayu urang ngan ukur maénkeun kaulinan sareng milarian anu éléh. Mangsa. Pamaén anu muragkeun lalaki ieu mimiti éléh game ieu. - Leres, sareng urang kedah muterkeun ieu heula, leres? - Leres. Urang bakal muterkeun ieu. Upami éta liren jam 1, urang kedah nyorong hiji waktos ieu. Urang dorong didieu sareng éta bakal lungsur nyalira, leres? - Kuring henteu kantos maénkeun ieu sateuacan. - Bakal langkung luhur. Abdi henteu kantos maénkeun éta ogé. Hayu urang coba. Abdi jempé sabab kasieunan teu dipilih tina piring salajengna. Abdi ngantep anjeun maénkeun heula. Oké. Tah kieu. 3
09:03
Ngan kabeneran kuring. Abdi badé teras, teras. ANJEUN SIEUN TEU AYA TEU KUDU TANGGO OLEH? 3! Baju mahal, anjeun terang? Naha nyeri? 2. Naon dorongan hipu. 1 waktos. Anjeun katingali rada tegang di dinya. Naha anjeun gugup kusabab tuangeun atanapi percikan? Ieu jas anu hargana mahal. Kami terang anjeun langkung prihatin ngeunaan dahareun. 1 1 MENANG Katingali ogé. 3 CERAH DITANGKUTKEUN KANGGO DISH KHUSUS. Janten, abdi henteu tiasa tuang? Leres. Kusabab anjeun éléh. Naha urang henteu kedah ngabagi? Naon gunana maén game éta? Naha anjeun hoyong bagikeun? Henteu Tungtung diskusi. CAHAYA NU KOKOK SOKONGKEUN dina PIKIRNA. Piring kadua urang aya di dieu. Ieu piring anjeun salajengna. Ieu cumi-cumi seger. Kami ngaleos aranjeunna ku sambel cabé urang sorangan sareng dicampur sareng hurang garing. Dasarna nyaéta Espuma atanapi mousse anu didamel nganggo tinta cumi-cumi. Kami ngagolak sareng serai sareng bumbu. Hiasan topping nyaéta serai dicincang jero. Kuring miharep anjeun mikaresep piring ieu. Hatur nuhun pisan. Seungitna bau pisan. Dupi abdi tiasa ngambeu? Abdi ngantepkeun anjeun ngambeu. Henteu Ngan bau. Henteu. Upami anjeun henteu ngantep kuring tuang, entong ngambeu. HANG DIDIEU, CANGGUNG. Abdi hoyong nyobian ogé. Naha anjeun henteu badé ngabagi éta ka kuring?
10:45
Naha anjeun ngartos yén kuring kencan sareng anjeunna? Bawa anjeunna kekebalan éléh. CERAH DAHUNG. Naha sami sareng pasta mangsi cumi? Aranjeunna nganggo sadaya bahan Thailand tapi dimasak nganggo metode kuliner Kulon. Saosna sapertos ... Coba saos nyalira. Mousse? Naha anjeun hoyong pendapat abdi ogé? Abdi resep ... Henteu Ngan P'Namtan. RUGI KUDU NAMPAKKEUN HASIL. Anjeun ngagaduhan perasaan tuangeun Kulon, leres? - Leres, tapi raos na Thailand. - Dupi abdi ngan ukur séréh séréh? PIKIR HÉRÉNA PIKIRAN SAPALA Sanes sereh bahkan? Henteu, anjeun éléh. Antara ieu sareng anu munggaran, anu mana anu anjeun resep langkung? Abdi resep anu munggaran deui. Abdi ogé. Kusabab ... Abdi resep anu hiji ogé. Kusabab ... Éta ngan ukur hiji-hiji waé anu kuring gaduh. Kuring masihan anu munggaran 10/10 sareng ieu 9/10. Anu éta rada lada. Sareng anu ieu ngagaduhan tingkat spiciness anu sanés. Naha anu ieu kéngingkeun pangirangan poin? Kusabab ... anjeun didieu. Naon hubunganana sareng kuring? Di dieu datang piring katilu urang. Piring kadua kuring. Piring lauk ieu nyaéta Cobia. Kami gaduh pamayang lokal ngala lauk pikeun kami. Teras we masak dina metoda confit. Téhnisna, lauk ngagaduhan asak dina minyak kalayan bumbu.
12:01
Aya batang lotus dina dasarna. Laukna ditutupan ku kécap sareng sambel cabe konéng, sareng dipapaés ku cabé konéng sareng jahé sareng bawang spring. Abdi badé tuang sup. Ieu sop haseum. Éta sup haseum gaya tengah kalayan rasa amis tina gula aren. Sareng kaldu didamel ku tulang lauk. Punten teraskeun. Hatur nuhun pisan. Abdi henteu ngarepkeun sup anu kuat sapertos kieu. Kami katipu ku bau na deui. Ku teu sangka éta bakal raos teuing. MENANG Katingali Geuning Bingah. Aranjeunna ngajantenkeun piring ieu gampang didahar. Leres. Sareng sadaya rempah anu aranjeunna lebetkeun kalebet kembang anu tiasa didahar. Urang henteu kedah mikir teuing ngeunaan aroma atanapi rasa. Tapi nalika urang tuang sadayana babarengan dina hiji kacamatan, sadaya bagian silih lengkepan kalayan saé. Abdi satuju. Hayu atuh mupus salah paham di dieu. Abdi sanés jalmi anu nolak tuang sayuran. Kuring ngan ukur milih tuang sayuran ngeunah hungkul. Sareng sayuran ayeuna pikaresepeun sareng kuring resep tuangeun. Biasana, kuring ogé henteu tuangeunana tapi ... Maksadna sayuran? MENANG DIJUTUN. Waktos gim deui? Leres. Orok ieu ngantosan di dieu. Janten hiji jalma bakal dikaluarkeun tina piring salajengna. Leres. Orok ieu ngantosan di dieu ... ngegel anjeun. Cahaya leungit pikeun kecap. Leres. Éta bakal anjeun deui. Dupi anjeun ngajelaskeun kumaha cara maénkeun hal ieu?
13:14
Urang kedah ngaktipkeun switch ieu. Ayeuna nuju bobo. Urang hurungkeun saklarna. Éta mendingan? Leres. Hayu urang mimitian ku Win. Pasihan abdi 3 tulang konéng. 3 tulang konéng? Parobihan. Abdi resep langkung bodas. Sakumaha seueur? 3 tulang. NANGTU TEU AYA NANGTANG nasib na Win moal ngagaduhan piring salajengna. Anjeunna GAGAL DINA SORI Kahiji. Naon éta? Éta sesah. Sagampang kahartos. Tapi éta pikaresepeun, henteu? Anjing gampang teuing hudang. Anjeun hoyong éta kuring gantina, leres? Ieu piring khusus kami. Éta katingalina istiméwa. Ieu mangrupikeun katuangan anu kedah dipibanda atanapi sanésna anjeun moal tiasa nyarios saha waé yén anjeun parantos kadieu. Kuring karunya ka anjeun, Nong Win. Bawa anjeunna kekebalan éléh. Ieu mangrupikeun udang walungan raksasa ti Walungan Tapee, propinsi Suratthani. Éta dipikaterang ku udang walungan pangsaéna di Thailand. Kami ngan ukur ngan ukur dina hiji sisi. Saos topping didamel nganggo mantega hurang sareng saos Tom Yum (Sup lada). Sedengkeun sangu mangrupikeun béas khusus ti kabupaten Pai (propinsi Mae Hong Son). Sangu dipelak di bukit sareng urang asak sapertos risotto. Tapi kami nambihan cumi garing. Sareng pikeun ngaganti kéju, kami nganggo némpelkeun udang. Éta disajikan ku macét beuteung babi sareng sareng lauk lauk Rice Campuran Biasa sareng Pasta Udang. Punten peres jeruk nipis kana sangu sareng tuang sareng prawn walungan. Punten teraskeun.
14:40
Ieu pérsi kami tina Béas Campuran sareng Pasta Udang. Seungitna bau pisan. Nalika kuring ngupingkeun Chef Ton, kuring resep ... Sanés Éta MOUTHWATERING, BENER? ... anjeunna nyarioskeun carita sapertos ... "Ieu téh udang pangsaéna di Thailand." Caritana ngajantenkeun piring ieu langkung raoseun. - Abdi terang hak-hak? - Leres. Remes kapur. Dina udang atanapi dina sangu? Dina sangu. Naha anjeun émut? Naha anjeun badé ogé? Henteu, anjeun henteu. Anjeun teu kedah terang. Kuring merhatoskeun paréntahna. Kang Oki Caang. Ngan ukur meres jeruk nipis, abdi ayeuna janten koki? Leres. Nuhun Gusti parantos ngutus kuring ka dunya ieu. CERAH KUDU NGARASA JEUNG Kieu JAUHNA. Upami piring munggaran ngagaduhan 10 poin, kuring bakal masihan ieu 11. NYARITAKEUN KUMAHA KUMAHA RASA, MENANG. Éta hébat? 15. Kuring masihan 15 poin. Dupi anjeun ngirim anu sanés sapertos ieu ka abdi, Gusti? Pikeun kuring, piring anu sateuacanna memang ngahudangkeun kuring. Aranjeunna yum. Meureun, kuring henteu ngagaduhan pangalaman dina nyarap tuangeun. Kuring sesah ngartos kadang-kadang. Tapi anu ieu langsung lezat. Éta bakal lulus! Anjeun satuju? Rasa buttery aromatik tina ieu ... Nya, kaseueuran urang Thailand resep mentega hurang. Sareng ngagaduhan éta babarengan sareng risotto ieu anu raoseun. Upami éta ngan saukur Rice Campuran sareng Pasta Udang, panginten henteu raoseun anu saé ieu. Tapi di dieu, éta dilakukeun ku cara kieu ... Éta biasa teuing. Tapi anu ieu diangkat ka tingkat séjén.
16:01
Ieu piring kreatif. Leres, éta dimurnikeun sacara kréatip. Goréng Nong Menang. Pangalaman anjeun di dieu ragrag pondok. Hidangan ieu ti unggal penjuru Thailand. Udang asalna ti Suratthani (Thailand Kidul) sareng sangu anu ti daérah kalér sareng didamel janten risotto. Intina, ieu ngagambarkeun Thailand dina piring. Éta jelas ngagaduhan raos tina kadaharan Thailand asli ogé konsép musiman réstoran ieu. Éta leres. Piring ieu jelas ngagambarkeun sagalana. Abdi resep éta. Abdi resep pisan. Tingkat anyar pikeun kadaharan Thailand. ML Pasan Sawasdiwat badé nyatujuan ieu. (Kritikus makanan terkenal) Hayu, anjeun sadayana! Tinjauan maranhanana NGANGKITKEUN Kalahkeun tiis. Abdi serius. Sadaya piring di dieu mangrupikeun kadaharan Thailand kalayan presentasi modéren. Kuring ngantep anjeun ngaraosan tina cangkang udang. Naha kuring henteu kéngingkeun piring anu tadi? Éta henteu sami. Anjeunna anu bungsu di dieu. Abdi ogé langkung ngora tibatan anjeun. Abdi tiasa terang naon anu aya di jero ku ngan ukur ningali kotak. Anu mana? Goréng Chef Ton. Henteu! Éta hayam goreng. Éta Ayam Goreng Le Du. Kami ngaluarkeun tulang sareng dieusian ku isian anu sami sareng pangsit ketan. Teras, urang digoréng. Kami parantos mencelupkeun mayonis dicampur sareng kari héjo. Lajengkeun. Buka kotak, gaduh jangjang sareng tinggaleun kotak. Biasana, kuring henteu resep pangsit béas ketan.
17:23
Tapi ngeusian hayam goreng ieu nalika nganggo saos celup ieu, raoseun raoseun. Sigana mah éta saé pisan sareng saos. Éta ibarat gaduh pangsit ketan kalayan kari héjo. Leres. Kami biasana gaduh pangsit ketan sareng kari héjo nyalira tapi urang henteu terang ... Kami henteu terang yén aranjeunna saé babarengan. Leres. Kami ngan ukur ngahakanana nyalira. Abdi ogé henteu resep pangsit béas ketan. Rasa éta nyalira teuing teu kuat pikeun kuring. Tapi ngagaduhan ku saos kari héjo ieu, éta kan ... Saos kari tiasa nada handap rasa anu kuat. Leres. Aranjeunna silih pujian. Hayamna ogé saé. Éta henteu atosan teuing. Éta ngan leres. Naon perkawis gim ieu? Kuring gé ngajelaskeun. Aya tukang ledeng ieu. Anjeunna nuju ngalereskeun tilelep? Leres. Urang kedah ngagantung alat kana calana hiji-hiji. Upami aya cekap alat anu beuratna turun tina calana ... Calana na bakal murag? Anjeunna bakal héran sareng kaluar tina tilelep. Saha anu ngadamel tukang ledeng kaluar tina tilelep bakal éléh. Naha anjeun tiasa nyonto éta? Buka handapeun méja. Hayu urang ngamimitian kaulinan ieu. Kuring naék heula di buruan sateuacana. Bright ogé dimimitian di buruan kahiji. Kuring maénkeun heula ieu. Budak awéwé pinter. Mindahkeunana langkung caket supados anjeun tiasa ningali. Naha Bérang bakal nyalira nyalira tina ieu? Ieu henteu saé pikeun kuring.
18:56
Anjeunna ngaganti alatna. Naha NAMTAN bakal LUCKY pikeun kaulinan séjén? Abdi masih saé. CERAH LEUNGIT DEUI! Sareng urang ngagaduhan anu éléh tina pertandingan terakhir urang. Éta ... Tingali, anjeunna ngusap cimata na. Khun Bright Vachirawit sakali deui. Yeuh ieu. Ieu... Éta ngalangkungan prosés masak lambat 2 dinten. Kami ngaladénan éta sareng mousse kentang. Mousse ieu didamel ku kentang ungu, bit sareng madu liar. Piringna nyaéta sayur acar sareng kentang goreng. Abdi badé tuang sumberna. Ieu saos Massaman dicampur sareng jus jeruk asem. - Jus jeruk asem? - Naon jeruk asem? Jeruk asem mangrupikeun jinis jeruk anu dianggo dina kari kanggo seungitna. Anjeun oge tiasa mendakannana dina Mee Krob (Mie Kentang Manis & Asem). Anjeun tiasa nyauran éta Thai Yuzu. Éta sapertos Thai Yuzu. Abdi bakal ngaraos sedih pisan upami henteu gaduhna. - Abdi henteu kunanaon henteu. - Naha anjeun leres? Hayu urang ngali, Nong Win. Éta katingalina lembut. Naon anu urang tuang sareng? Sareng abdi! Hayu atuh gaduhna ogé. Henteu sareng anjeun. - Namtan, pasihkeun ka kuring ogé. - Ngegel ieu ngeusi cinta.
20:34
Kami parantos lami terang. Naon? Hayu atuh ngegel. Ngan saeutik. Henteu éta aturan. Tapi anjeun ngantep Win ngagaduhan udang. Raosna raoseun. Abdi henteu kantos kagungan Thai Wagyu sateuacanna. Biasana, kuring ngagaduhan Wagyu Jepang. Sareng dagingna lemes janten leyur dina sungut. Tapi anu ieu ngagaduhan tékstil kenyal ieu. Dagingna lembut tapi aya unsur kagorengan. Crunchiness kumaha? Anjeun teu kedah terang. Abdi naroskeun ka pemirsa. Naon anu kuring lakukeun anu salah pisan? - Éta saé. - Ieu. Kuring nelepon hiji ieu anu pangsaéna. Leres? Anjeun resep anu ieu? Abdi resep sapi. Abdi resep tuang sapi. Abdi resep Wagyu, sapi Kobe. Tapi Win resep udang. Tempat asalna mah Ayutthaya. (Ogé dikenal ku udang walungan) Le Du cau dina susu kalapa Kami nyayogikeun kueh cau sareng és krim asep ku lilin seungit. Ogé kalayan puree, anu hideung mangrupikeun wijen hideung, Sambel santen cau sareng kardus Thailand. Cau anu caramelized luhur. Ieu mangrupikeun piring akhir kursus ayeuna. - Naha katuangan urang dinten ayeuna henteu kunanaon? - Hatur nuhun pisan. Estu endah pisan. Enak pisan. Kuring miharep anjeun resep ménu rasa kami dina musim ieu.
21:48
Sabenerna, piringna ganti musiman. Aya piring anu béda dina unggal waktos dina sataun. Éta leres. Kami tetep ngarobah bahan unggal waktos. Ayeuna, kami henteu ngagaduhan wisatawan di dieu. Janten langkung gampang ngadamel reservasi di dieu. Sareng kami ogé ngagaduhan promosi. Biasana, urang ngeusi batre 3.000 baht pikeun Menu Rasa 4-Tangtu. Tapi ayeuna, urang nawiskeun Menu Ngecep 6 kursus. Anjeun parantos nguping anjeunna. Upami anjeun hoyong nyobian tempat ieu, tong ragu. Buru-buru kadieu sateuacan nagara urang dibuka pikeun wisatawan deui. Sareng éta bakal hésé ngadamel reservasi di dieu. Punten sumping sareng tuang di Le Du. Hatur nuhun parantos sumping, sadayana 3. Hatur nuhun pisan, kang Oki Ton. Punten raoskeun tuangeun kami. Hatur nuhun. Kuring henteu kantos ningali Pisang dina Susu Kalapa dina bentuk ieu sateuacan. Wah. És krim henteu aya di dunya ieu. Jigana urang kedah tuang sadayana elemen babarengan. Leres? NGANGGO DITULISKEUN JEUNG PATH KOMEDIAN NYA. Abdi resep lalaki lucu. P'Namtan, anu mana anu paling anjeun pikaresep? Ieu ... ... hiji. Saatos kuring mikir ngeunaan éta taliti, piring munggaran mangrupikeun anu pang ngeunah pikeun kuring. Abdi resep pisan anu éta. Naha anjeun terang anu mana anu kuring henteu resep? Anu mana? Panon Pikeun Panon Oké, piring mana anu anjeun paling resep?
23:05
Abdi resep ... Abdi resep piring udang. Abdi henteu sering tuang udang walungan. Janten nalika kuring gaduh saatos, Kuring mendakan saos na beunghar pisan sareng krem. Biasana, nalika urang gaduh udang, - henteu seueur butter butter hurang. - Ngan saeutik. Tapi kang Oki Ton tuang éta saos krem ​​berehan. Sareng risotto anu diasakan sareng némpelkeun udang ogé saé. Éta rasa anyar pikeun kuring. Abdi henteu terang. Abdi resep anu pangsaéna. Kuring ogé resep piring udang bahkan kuring ngan ukur gaduh sakedik. Éta henteu sakedik. Kami kagungan seueur mentega hurang kanggo anjeun. Janten piring karesep na sami sareng kuring. PIKIR HEBAT PIKIRAN SAKIRA ... DEUI !! Urang kedah hatur nuhun ka réstoran Le Du atanapi Ruedoo. Sareng hatur nuhun ka Chef Ton ogé. Langkung penting, tanpa sponsor ieu. urang moal bakal aya di dieu sareng tuangeun sapertos hébat. Hatur nuhun, Yanhee Vitamin C Cai sareng Vitamin C 200% Nginum cai sareng vitamin anu saé pikeun kaséhatan anu séhat. Henteu kunanaon. Aya naon, Nong Win? Naha katingalina sedih? Abdi henteu hoyong nutup acara na. Tingali? Kumaha upami urang teraskeun ieu pikeun 3-4 épisode deui? Éta cool pikeun kuring.
24:12
Oke, hatur nuhun, P'Namtan parantos gabung sareng urang ayeuna. Hatur nuhun pisan. Hatur nuhun pisan parantos gaduh abdi. Abdi gaduh waktos anu saé sareng beuteung anu bahagia. Sareng pertandingan-pertandingan éta ogé pikaresepeun sabab kuring ngagaduhan sadayana piring. Pikeun episode salajengna Bright-Win Inbox, Urang badé kamana? Naon anu bakal urang lakukeun? Sareng saha urang badé? Punten tetep ditunggu. Unggal Salasa terakhir unggal bulan, 8 wengi dina GMMTV's YouTube sareng Line TV. Katiluna urang kedah ucapkeun pamit kanggo ayeuna. Sawasdee krub / ka. Lajengkeun. Lebet sadayana. Anjeun moal diulem deui. Hatur nuhun Yanhee Vitamin C Cai, Vitamin C 200%. Cai Minum Sadayana. Éta saé. Leres. Éta "Pang", leres? (Slang Thailand ayeuna pikeun luhung) Leres pisan. Éta pisan "Pang"! Koropak Pang-Win. Biasana, kuring henteu resep manisan. Abdi ogé henteu. Tapi nami abdi Namtan (Gula) Oké, kuring resep manisan harita. Tungtung diskusi.

DOWNLOAD SUBTITLES: