[Eng Sub] ซีรีส์รุ่นพี่ Secret Love | Puppy Honey | EP.1 [2/4]

[Eng Sub] ซีรีส์รุ่นพี่ Secret Love | Puppy Honey | EP.1 [2/4]

SUBTITLE'S INFO:

Language: Hungarian

Type: Human

Number of phrases: 182

Number of words: 682

Number of symbols: 3716

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:18
Hé, Eau. A csajod nem hűséges hozzád. Nézd, amit láttam. Porsche aggódik érted Nem akarta, hogy csalódj Megcsalt? Igen. Nézz a képre. Olyan közelinek tűnnek Biztosan randiznak. Randiznak? Naná! Nézd, aggódunk érted Hogy tehette ezt veled? Hogyan lehet két férfit becsapni ugyanarról az egyetemről? Ha a helyedben lennék, nem engedném ezt. Ha a helyedben lennék, le lennék sokkolva én is. Talán csak egy közelebbi barátja és néha ennél több is... Figyelj. Mi tényleg aggódunk érted! Mi a helyzet, Emma? Kérlek könnyítsd meg neki. Mi veled vagyunk. Ma nem veled megyek haza. A moziba megyek és lógok a barátommal. Oké. Rome-val? Igen. Hová? A központba, azt hiszem. Még nem biztos, de lehet, hogy később máshova is megyünk. Rendben. Ne maradj sokáig, vagy hallgathatod anyut. Utálom, hogy fedezni kell neked. Érted? Értem, tesó.
01:46
Szeretnéd, hogy vegyek neked valamit? Nem. Tehát nem kell várnunk téged vacsorára, ugye? Igen, ne várj rám. Rome-val fogok enni. Nézd, most mennem kell. Oké. Uh .... szóval ő a nővéred? Um. Én megmondtam. Nagyon hasonlítanak egymásra. Szertintem, még egypetéjű ikrek is lehetnének. Ha ő a húgod, nem kéne engedned, hogy egy sráccal mászkáljon egyedül. A férfiakban nem lehet megbízni, tudod? Ha lenne húgom, nem engedném, hogy együtt lógjon egy férfival. Valahova mennünk kéne. Később beszélünk. Komolyan, nincs szükségünk a segítségére. Úgy érzem, hogy elveszítem a méltóságom, ha a segítségét kérjük. Szeretnél megnézni pár filmet? Huh? Mi a francra gondolsz? Ez az a bevásárlóközpont? Kétlem... Te rángattál ide! Honnan tudhatnám? De ez a bevásárlóközpont van a legközelebb az egyetemetekhez. Néz! Ők azok! Ők azok, igaz? Igen. Jó napot. Melyik filmet szeretnéd megnézni? Mi a helyzet a Kung fu Panda-val? 15.30-kor, igaz? Igen. Tessék. Ez 400 baht. 500 baht-ot adott.
03:35
Itt van a visszajáró. Nagyon szépen köszönöm. Igen. Uh ... Velünk vagyunk. Kung Fu Panda? Igen, az az. Hol ülnek? Tudsz nekem jegyeket adni mögéjük? Persze. Hogyan veheti fel a telefonját a moziban? Mit fogsz rendelni? Kérhetnék egy Yayoi sakana bento menüt? Yayoi sakana bento menü? Kaphatnék egy grillezett sertéshús forró tányéron menüt? Grillezett sertéshús tányéron? Rome, érzel valami furcsát? Éhes vagy? Nem, én nem erre gondoltam. Ne fordulj meg, de ezt hallanod kell. Azt hiszem, az a két férfi ott követ minket. Azt mondtam, hogy ne fordulj meg! Ugyan már... Csak beképzeled! Ez az étterem nagy. Bárki bejöhet ide. Itt vannak az italaitok. De követtek minket, mióta elhagytuk a mozit. Mások is megnézhették az a filmet. A táska bolt! Valószínűleg táskát kerestek a barátnőiknek. Fehérnemű bolt! Talán egy születésnapi ajándék... Itt vannak a menüitek. Köszönöm. Köszönöm. De amikor a mosdóban voltam, láttam őket, ahogy kint vártak!
07:56
Csak együnk! Mit csinálsz? Szeretném azt a tojást. Van saját nagy menüd! Ha így bámulod őket. miért nem hívod őket ide hozzánk? Jó ötlet! Vicceltem. Most akkor eszünk? Ne aggódj túl sokat! Ez az első alkalom, hogy itt eszek. Azta! Nagyszerűnek tűnik, igaz? Gyanúsak... Hagyd már! Csak együnk. Ez a kedvenc ételem, tudod? A lazac itt nagyon friss. Még él, látod? Hosszú ideig tartogattad ezt a viccet, hogy elsüthesd? Ne emeld le a fedőt! Azután kell levenni, miután befejezted a főételt. Nem lehetne most? De elsőnek bele kell nézned a jobb szemeddel. Hülyére veszel? Miért tenném? Muszáj lesz… Most meg hova lettek? Mi? Mit csináljunk most? Ez a te hibád! Húztál ezzel a viccel. Most mit kellene tennünk? Meg kellene találnunk őket? A jegyeket én fizettem. Adj nekem pénzt most az egyszer. Csak ennyim van. Láttam, hogy még van néhány bankjegyed. Szeretnéd a bankjegyeimet is? Igen, ez nem lesz elég! Most beszélünk. Az élelmiszer nem olyan drága.
09:49
Több pénzt kell magadnál hordanod! Legközelebb én fizetek, jó? Nem kell visszaadnia. Pszichopatáknak kellett lenniük... Nem vagyok benne biztos. Szörnyűek. De mindketten egyenruhát viselnek. Főiskolai hallgatóknak kell lenniük. Vagy csak a számod szerették volna? Ha tényleg a számomat szerették volna, el kell mondanom, hogy a legszörnyűbb módon tették. Annyira rémesek. De mindketten jól néznek ki. Ennyire megnézted őket? Nos, én csak ellenőriztem őket. Szóval emlékeznél rájuk. Igen. Akkor mondd el, hogyan néztek ki? Legközelebb, amikor találkozom velük, óvatos leszek. Jól néztek ki, mint mondtam. Szeretnéd, hogy lerajzoljam az arcukat? Ne túlozz. Francba! Rome, Elütöttem valamit? Nyugodj meg, fiú.

DOWNLOAD SUBTITLES: