[Eng Sub] ซีรีส์รุ่นพี่ Secret Love | Puppy Honey | EP.1 [4/4]

[Eng Sub] ซีรีส์รุ่นพี่ Secret Love | Puppy Honey | EP.1 [4/4]

SUBTITLE'S INFO:

Language: Hungarian

Type: Human

Number of phrases: 221

Number of words: 833

Number of symbols: 4636

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:36
Ez romantikus. Olyan, mint amikor első alkalommal összejöttünk. Nem érzed magad ettől kényelmetlenül, ugye? Nem, jól vagyok. Még mindig lehetünk barátok, ugye? Um. Természetesen. Sajnálom... Hogy a kapcsolatunknak így kellett véget vetni. Rendben van. Gyerünk. Csináljunk egy képet. Szóval lesz egy búcsú képünk együtt. Helló. Ki vagy? A nevem Rome. Hozzáadtad a szövegazonosítóm. Szóval megkérdezem... mi ismerjük egymást valahonnan? Mikor adtam hozzá az azonosítód? Menjünk még egy kört. Megint? Igen. Azon. Hé, Rome. Melyik fotózási témát kellene választanunk? Neked van ötleted? Utazás? Akkor utaznunk kell. Portré fotózás? Keressünk egy modellt a fotózáshoz. Sokan csinálják ezt. Akkor ételek? Menjünk körbe, és kóstoljunk meg ételeket. Nem félsz, hogy elhízol? Nézz az arcomra. Annyira pufók!
03:31
Dharma! Szeretnél templomokba járni? Mit szólsz ehhez? Ne csinálj semmit. Csak lépj ki ebből az osztályból. Mondj nemet mindenre. Nem szeretem a javaslataid. Vedd lazán. Én csak megpróbáltam segíteni a gondolkodásban. Folytasd. Lehet az egyik tetszik. Nem. Hagyom, hogy te gondolkodj. Azt csinálom amit te szeretnél. Én nem mondok semmit. Rome, az a két srác annyira ismerősnek tűnik. Azt hiszem, láttam őket már valahol. Hol vannak? Mögötted. De ne fordulj még meg. Ez jó? Ők azok. Ők követtek minket aznap. Beszéljünk velük, hogy véget vethessünk ennek. Kezdenek gyanakodni ránk már. Hogy kukkolók vagyunk? Miért kell követnünk őket éjjel-nappal? Megőrültél? Mit csináljunk? Követtek ide is? Menjünk oda hozzájuk és beszéljünk velük most. Szerintem így lesz jó. Hová mész? Most. Siess! Erre jönnek. Fussunk. Gyorsabban! Ijesztőek. Túlgondoljuk. Talán nem is csináltak semmit. De akkor miért futottak utánunk?
05:34
Talán csak meglepődtek, hogy miért futunk el. És még mindig az egyetemen belül vagyunk. Mi van, ha éjszaka futnak utánunk, amikor sötét sikátorban vagyunk? Veszélyben lehetnénk. Jó a fantáziád. Én egy nő vagyok. Te maradj. Nem fog bántani minket. Miért rúgtad fel a tálat? Szerinted direkt csináltam? Nézned kéne merre mész. Csak állj le. De bámul ránk. Tudom. De nem jön ide hozzánk. Nem látod? Nyugodj meg. Visszarakjam a tálad, ugye? Szerinted megérti az emberi nyelvet? Szemkontaktussal is kommunikálok. Csak maradj ott, ha félsz. Most sírok. Most nem tudok vele kommunikálni. Miért nem szeretsz más kutyákat? Hé, Suea! Csak éhes. Nem kell félned. Jó fiú. Szeretnéd a narancslevem is? Ez nem vicces. Egyél még. Jól vagytok srácok, ugye? Jól vagyunk. Köszönjük szépen.
07:38
Várj! Mi a baj a barátoddal? Te sírsz? Rendben van. Kérlek bocsáss meg nekünk. Várj. Várjatok egy percet. Mi a helyzet? Miért remeg a hangod? Nem bántottunk titeket. De korábban... Csak beszélni akartunk veled. Hé, várj már! Mi ez a rohanás? Maradjatok és beszéljünk. Valamilyen dolgunk van. Sietnünk kell. Mi az? Van valami amit meg kel beszélnünk veletek. Hagyd már abba. Ne fenyegesd őket. Mindketten remegnek. Csak viccelek. Nézd, az arca olyan sápadt, kár egy szellem. Nézd, mi nem akarunk bántani. Nem kell ennyire félnetek. Kérjük, használd ezt. Hihetetlen. Még mindig vannak olyan emberek, akik ma zsebkendőt hordanak. Ne vedd el. Lehet, hogy narkotikummal van átitatva. A hírekben láttam. Rendben vagyok. Nem kérem. Rendben. Először is, hadd mutatkozzunk be nektek. Az én nevem a Porsche. Negyedéves éves diák vagyok. És a barátom itt, az ő neve Pick. Ő is negyedéves állatorvos, mint én. Szóval? Most már úgy nézünk ki, mint az értelmiségi emberek?
09:15
Sawasdee. Mielőtt rátérnék a lényegre, hadd kérdezzem meg tőled. Mi a neved? Emma. Te vagy Eau nővére, aki velünk tanul állatorvosnak, ugye? Igen. Ti biológiai testvérek vagytok? Igen. Nagyszerű. Megütjük a jackpotot. A lényeg az… Szeretnénk mégkérni téged, hogy csatlakozz a klubunkhoz. Klub? Úgy van. "Dog & Cat" klub Kutya és macska? Te is csatlakozz hozzánk törpe! Mi is a neved? A nevem Rome. Rendben, Rome. Csatlakozz a klubunkhoz. Több emberre van szükségünk. Hát… Mit csinál ez a klub? Egyszerűen szólva, A "Dog & Cat" klubunk kutyák és macskák számára készült. Ők a legfontosabb állatok, akikkel foglalkozunk. Kutyák? Úgy van. Az összes kutya ezen az egyetemen. Azt hiszem, rossz embert kérdeztek. Nem, csak Emma lehet. Amikor láttam, hogy néz a kutyára, Suea korábban. Úgy nézett ki kapcsolódtál hozzá. Bár ez a kutya nem olyan barátságos,
10:36
de nem őrült meg melletted. Igazam van? Várjatok. Csatlakozz a klubunkhoz. Kérlek. Mért hiszed, hogy csatlakozni akarnék a klubotokhoz? Mert elsőéves diák vagy. találnod kell egy klubot amihez csatlakozhatsz. És a mi klubunk jó választás. Nem akarok. Kérlek hívj valaki mást. Nem lehet más, csak ti. Biztosan nem akarok csatlakozni a klubotokhoz. Miért? Mert nem szeretem a kutyákat. Ezért hajtottál át egy kutyán? Sajnálom. A te hibád. Rengeteg dolog van itt. El kell vinnünk mindent? Ki mondta, hogy ki kell pakolnunk mindent? Csak párban csinálunk helyet az új tagoknak. Tényleg azt gondolod, hogy ilyen könnyen feladom? Mindent megteszek, hogy csatlakozzanak a klubunkhoz. Mitől lettél ennyire biztos magadban? Nem fogok lemondani róla. Emma Csak sírt és elment tegnap is. Szerinted akar beszélni veled?
13:34
Miért rámegsz? Félsz tőlem? Igen. Nézd, a barátod fenyegeti az én barátomat? Nem fog tenni semmit a barátoddal. Bízz bennem! Írd be a neved. Ez kutyus? Az osztály óta követ minket. Talán csak szeretne javaslatot tenni. Miért követnek különcök és pszichopaták minket az utóbbi időben? Elgondolkodtam azon, hogy ki lehet a kutyus jelmez alatt.

DOWNLOAD SUBTITLES: