[Eng Sub] ซีรีส์รุ่นพี่ Secret Love | Puppy Honey | EP.1 [3/4]

[Eng Sub] ซีรีส์รุ่นพี่ Secret Love | Puppy Honey | EP.1 [3/4]

SUBTITLE'S INFO:

Language: Hungarian

Type: Human

Number of phrases: 180

Number of words: 772

Number of symbols: 4046

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:18
Csak vezess óvatosan, ne gyorsíts! Nézd, még mindig tud állni, az állapota nem lehet olyan rossz. Azt hiszem, csak beütötte a lábát. Minden rendben lesz. Mit szólsz ehhez? Miért nem vársz kint? Szeretnéd, ha veled mennék? Jól vagyok. Rendben van. Az emberek nem tudják könnyen elfelejteni félelmüket. A kutya rendben lesz? Rendben kell lennie. Mindenesetre most az állatorvos gondozása alatt áll Nem akartam elütni. Ez az én hibám is Folyton beszéltem veled. Fejezd be a sírást. Gyerünk. Te egy bőgőmasina vagy. Attól tartok. Valaki kitöltené nekem az űrlapot? Várj itt. Ne menj be! Ezek a kutyák ugatni fognak rád. Töltsd ki a nevemben. Azt szeretnéd? Én vagyok az, aki elütötte a kutyát. Te mondtad szóval… a te neved fogom írni. Helló, P'Ping. Helló. Azonnal jövök. Engedje meg, hogy először meglátogassam a WC-t. Hogy vagy? Mi szél hozott ide?
03:01
A környéken voltunk, ezért úgy gondoltuk meglátogatunk. Nagyon hiányoztam? Néhány napja voltál itt. Én? Tényleg? Mi az ábra? Elfoglalt vagy? Elfoglalt vagyok, mint általában. Csak most kezeltem egy kutyát, akit egy autó ütött el. Pont mielőtt bejöttél. Ja, és én is gondolok rád, amikor kutyákat látok akik autók miatt sérültek meg. Nagyon szépen köszönöm. De hogy van? Csak eltörött egy lába. Gondolom errefelé járt egy kutya Egy kóbor kutya. Ki törte el a lábát? Talán te? Én, a seggem! Szépen kérdeztem. Hamarosan újra futhatsz. Te csakugyan jól tudsz beszélni a kutyákkal. És úgy látszik a kutyák is megértik őt. Azt akarod csak mondani, hogy egy vagyok közülük. Vállald fel magad! Az arca olyan, mint egy kutyáé. És a te arcod olyan férfias. Nagyon szépen köszönöm. Mikor hagyjátok abba az egymásnak való bókolást? Addig nem, amíg le nem diplomázunk. Ó, tényleg. Van valami amit meg kell mutatnom nektek fiúk.
04:25
Ez az a személy, aki elütötte a kutyát. Nézd meg a vezetéknevet. Srisamasawatsakul. Miss Arisara ... Ugyanaz a vezetékneve, mint Dr. Narong-nak , a dékánnak. Tehát ő ... Eau nővére. Ismeritek? Nos, mi ma követtük őt. Követtétek? Nem vagyunk biztosak abban, hogy ez ő vagy az ő neve. Hogy néz ki? A vonásai és megjelenése. Sápadt a bőre Szemre való. A Magassága... igen, körülbelül ekkora. Ő az. Micsoda véletlen. Van róla képed? Nincs. Csak a száma van meg. Van egy ötletem. Mondd el. Adjuk hozzá a számát, Megjelenhet a szövegazonosítója. Bízz bennem. Mi a száma? Lemerült az aksim. Használjuk a te telefonod! Siess! Add hozzá ezt a számot! Miért nem egy nő? Micsoda időpazarlás. Mi ez? A szám helyes? Hé.. Most jut eszembe. Mi az? A te telefonszámod helyett véletlenül a sajátomat adtam meg.
06:06
Minden rendben lesz. Van egy ötletem, hova mehetnénk. Jobban fogod érezni magad. Ha ilyen vagy, én is rosszul érzem magam. Hol van? Cseszd meg, miért vette be a "hozzáadás" gombot? Ki a franc ez a fickó? Azt mondtad, hogy követted őt. Miért kell ezt csinálnod? Nem értem. Nos, a klubunkat előbb-utóbb bezárják. Tehát azt akarjuk, hogy Eau beszéljen a dékánnal, a nagybátyjával. De ő visszautasította. És rájöttem, hogy Eau-nak van egy nővére. Tehát követtük őt ma. Csak bemutatkozni akarunk neki Nem azért, mert vonzónak találod? Meg akarod szerezni magadnak, igaz? Ha össze tudok barátkozni vele és megkérem, hogy csatlakozzon a klubunkba, a klubunk túlélheti. A dékán nem lehet bunkó az unokahúgával. Van egy ilyen jól megalapozott terve. Ez az egyetlen út maradt. Azt hiszem, el kell engednetek a klubot. Ti ketten túl keményen próbáljátok megmenteni. Csak felejtsétek el.
07:26
Nem baj, ha nem tudjátok megtartani. De a szavamat adtam, hogy tovább folytatom a klubunkat. Miért kéne feladnunk? Nem tehetem. Most találtam meg a módját, hogy mentsem. Szeretem ezt a klubot. Nem számít, milyen nehéz, mindent megteszek, hogy megmentsem. Mi lenne, ha valahol új klubot hoznánk létre? Nem kellene foglalkoznunk a költségvetéssel a karon. Csak béreljünk egy szobát a campusunk közelében. Lehetnétek itt. Rendben van. Hadd próbáljam meg még egyszer. Klubunknak állnia kell. Bízz bennem. Rád bízom. De nem kell aggódnod az ígéreted miatt. Meg tudom csinálni Én a szavak embere vagyok. Ne aggódj, P'Ping! Porsche olyan őszinte, mint egy kutya. Tehát a te szád. Még egyszer köszönöm. Hé, ne aggódj! Itt vagyunk, hogy elfelejtsük. Nem ülhetsz csak itt, és nézhetsz ki ilyen letörtnek. Még mindig bűnösnek érzem magam. Mondtam már, hogy a kutya rendben van. Amikor teljesen meggyógyul,
08:50
annyiszor látogatjuk meg, ahányszor csak tudjuk. De értem. Az egy kutya. Az a dolog, amitől a legjobban félsz és utálsz. Nem kellett volna ez a fajta félelem. Ilyen vagyok. Hogyan változtathatnám meg? Egy nap, le fogod győzni ezt a félelmed. Ebben biztos vagyok. Most pedig mosolyogj! Csináld! Mutasd meg a mosolyodat. Mosoly. Hol vannak a fogaid? Nagyon bájos. Elég! Köszi… mert ott voltál nekem. Örömmel. Ide kell jönnünk a kedvesünkkel. A hangulat annyira romantikus.

DOWNLOAD SUBTITLES: