The Vanishing of Flight 370

The Vanishing of Flight 370

SUBTITLE'S INFO:

Language: Finnish

Type: Human

Number of phrases: 284

Number of words: 2274

Number of symbols: 17156

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:34
Boeing 777 -lentokone valmistautuu lähtöön Kuala Lumpurin kansainvälisellä lentokentällä. Malaysia Airlinesin lento 370 on jokapäiväinen matkustajalento Kuala Lumpurin (Malesia) ja Pekingin (Kiina) välillä. Lennolle 370 annetaan lupa lähteä 42 minuuttia keskiyön jälkeen. Kyydissä on Kapteeni Zaharie Ahmad Shah, perämies Fariq Abdyl Hamid, kymmenen miehistön jäsentä ja 227 matkustajaa. Alle tunti nousun jälkeen, lentokone lentää Etelä-Kiinan meren yllä 35 000 jalan korkeudessa. Yötaivas on kirkas ja sää on rauhallinen. Lentoa 370 neuvotaan ottamaan yhteyttä lennonjohtoon Ho Chi Minhissä (Vietnam), sillä se on juuri lentämässä Vietnamin ilmatilaan. Lennonjohtaja Kuala Lumpurissa toivottaa hyvää yötä ilman mitään merkkiä siitä, että jotain olisi vialla. Minuutin ja 43 sekunnin jälkeen kyseinen lentokone katoaa tutkanäytöistä Kuala Lumpurissa, Ho Chi Minhissa ja Bangkokissa.
02:38
Tällainen sijainninseuranta perustuu signaaliin, jonka lähettää yksi kahdesta tutkavastaajista, jotka sijaitsevat lentokoneessa. Signaalin katoaminen tarkoittaisi, että molemmat tutkavastaajat lakkasivat toimimasta tai että ne laitettiin pois päältä manuaalisesti jonkun lentokoneen kyydissä olevan toimesta. Kaikki tämän jälkeiset yhteydenottoyritykset lennon 370 sijainnin selvittämiseksi epäonnistuivat. Kyseinen lentokone ilmeisesti katosi ilman jälkeä. Kun lento oli myöhässä noin neljä tuntia, lento 370 julistettiin virallisesti kadonneeksi. Tiedon levitessä, ilmailuhistorian kallein etsintäyritys oli alkamassa. Etsinnässä keskityttiin alussa sijaintiin, jossa lento katosi. Se sijaitsi Etelä-Kiinan meren ja Siaminlahden välissä. Etsintäaluetta suurennettiin kuitenkin, kun Malesian armeija paljasti lisää tietoa. Paremmat armeijatutkat eivät siis perustuneet tutkavastaajiin toisin kuin lennonjohdon tutkat, vaan ne käyttivät heijastusta määrittääkseen valitun ilmakohteen sijainnin.
03:52
Malesian armeijan antaman tiedon arvionti paljasti, että hetkiä ennen kuin yhteys lentoon 370 menetettiin, lentokone poikkesi sille määritellystä lentoreitistään siten, että se kääntyi oikealle pienesti ja pitkästi vasemmalle. Lentokone oli siis lentänyt takaisin Malakan niemimaata kohti ennen kuin se kääntyi oikealle lähellä Penang-saarta. Lentokone suuntasi luoteeseen, kunnes se katosi tutkan alueelta. Seuraavan parin päivän aikana Malakan salmeen, Andamaanienmereen ja Bengalinlahteen kohdistui etsintöjä monikansallisten ilma-alusten toimesta, mutta mitään jälkeä lennosta 370 ei löytynyt. Samaan aikaan tutkijat alkoivat analysoida lentokoneen sateliittikommunikaatiolokeja. Kuten kaikki modernit lentoyhtiöt, lento 370 oli varustettu sateliittikommunikaatioterminaalilla eli SATCOM:illa, joka lähetti ja vastaanotti välityksiä maasta lentokoneeseen ja takaisin. Ennen lähtöä SATCOM-terminaali oli kirjautunut sisään sateliittiverkkoon ja tehnyt yhteyden maajohtoon Perthissä (Australia).
04:52
Tämä asema ylläpiti lokia kaikista tulevista ja lähteivistä kommunikaatioista sen ja Lennon 370 välillä. Tässä on se, mitä se sisälsi. Ennen lennon katoamista Etelä-Kiinan merellä kaikki toimi ilmeisesti kuin pitikin. Jossakin vaiheessa lentoa SATCOM-yhteys katkesi. Jostain syystä terminaali vain lopetti vastaamisen. Kolme minuuttia lennon katoamisen jälkeen kyseinen terminaali anoi lupaa kirjautua takaisin verkkoon. SATCOM-yhteys luotiin onnistuneesti uudelleen ja sitä ei häiritty uudelleen kunnes lento oletetusti tippui polttoaineen loppumisen seurauksena. Näiden viimeisten tuntien aikana tehtiin kaksi yhteydenottoyritystä lentokoneeseen käyttäen sateliittipuhelinta. Molemmat puhelut vastaanotettiin SATCOM-terminaalissa, ja ne olisi ohjattu ohjaamoon, mutta niihin ei kuitenkaan vastattu. Terminaali oli vastannut viiteen automaattiseen statuspyyntöön. Jos maajohto ei olisi kuullut aluksesta yli tuntiin,
05:57
se lähettäisi signaalin, jotta varmistettaisiin terminaalin olevan vielä päällä. Vaikka nämä tiedot eivät sisältäneet informaatiota lennon sijainnista, tutkijat pystyivät mittaamaan matkan sateliitin ja lentokoneen välillä. Se perustui siihen, kuinka kauan signaalilta meni aikaa että se lähtettiin ja vastaanotettiin. Tämä loi seitsemän ympyrää mahdollisista sijainneista, joista seitsemän näistä signaaleista ovat mahdollisesti lähteneet. Ottaen huomioon polttoaineenkulutuksen, nopeuden ja muut tekijät, lentoreittianalyysi näytti mahdolliset paikat, joista signaali olisi voinut olla peräisin. Niiden uskottiin olevan tällä kaarella eteläisellä Intian valtamereellä. Etsintä siirtyi kyseiselle alueelle, joka kuului Australian hallinnon alle. Australian hallitus otti operaation haltuunsa. Seuraavien viikkojen aikana etsintäaluetta siirrettiin asteittain, jotta se ottaisi huomioon merivirtojen suunnat, kuten myös arviot lentoreitin kulusta. Tämä alue oli kuitenkin niin etäinen, että etsijöiltä kesti kuusi päivää mennä sinne.
07:00
Uusi laivasto tutki yli 4,5 miljoonaa neliökilometriä merenpohjaa, mutta lentoa 370 ei löytynyt. Jos törmäys merenpinnan kanssa olisi ollut suhteettoman kova, oli mahdollista, että vedenalaiset kuuntelulaitteet olisivat tallentaneet ääntä törmäyksestä. Tämä mahdollisuus tutkittiin ja neljä hydroakustista tarkkailuasemaa olivat kuulleet jotakin. Äänen suunta ja aika olivat vastaavia viimeisen sateliittivälityksen kanssa arvioitu alkuperä ei ollut vastaava. Ääni oli todennäköisesti johtunut vain geologisista liikkeistä. Lennossa 370 oli myös mukana kaksi vedenalaista paikannuslaitetta, joiden akunkesto oli noin 40 päivää. Kun aikamääre oli käymässä umpeen huhtikuun alussa, paikannnuslaitteiden signaalien kaltaisia signaaleja havaittiin 3000 metrin syvyydestä. Automaattinen sukellusvene kulutti viikkoja tutkiessaan merenpohjaa sieltä, mistä signaalit oli havaittu, mutta konetta ei kuitenkaan löytynyt.
08:25
Mitään ei löytynyt yli kuuteentoista kuukauteen, ennen kuin tehtiin löydös, joka sijaitsi toisella puolella Intian valtamerta. 29. heinäkuuta 2015 muutama ihminen oli siivoamassa rantaa Reunionin saarella, kun he löysivät tämän kaksi metriä pitkän metallisen objektin, joka oli takiaisten peittämä. Ilmailun asiantuntijat tunnistivat sen siiven osaksi. Lähemmän tutkimuksen tuloksena siivekkeen merkinnät ja valmistusnumerot varmistivat osan kuuluvan lennolle 370. Vaikka Reunionin saari on noin 4000 kilometriä länteen alkuperäisestä etsintäalueesta, ja yli vuosi oli kulunut siitä, kun lento katosi, sijanti oli mahdollinen lentokoneen palasten liikkuvuuden perusteella. Nyt oli olemassa todisteita siitä, että lento 370 oli pudonnut mereen. Siivekkeen osan löytymisen jälkeen järjestettiin uusia etsintöjä kaakkois-Afrikan rannoilla. Ainakin 31 muuta kappaletta on sen jälkeen löytynyt ja tutkittu.
09:30
Näihin osiin kuuluu muun muassa: oikean laskusiivekkeen osa, toisen moottorin suojapellin osa, laskutelineiden luukun kappale, palanen peräsimen sivuvakaajasta, ja ruhjoutunut suojakuori yhdestä selkänojan monitorista. 18 näistä osista on tunnistettu ja luokiteltu koneeseen sopivuuden mukaan. Vain kolme näistä osista on varmuudella peräisin lennosta 370. Jäljelle jääviä 11:ta ei ole voitu tunnistaa. Mitään räjähdykseen viittaavaa ei ole onnistuttu löytämään eikä tulipalostakaan ole todisteita lukuunottamatta näitä kolmea pientä merkkiä palamisesta. Osien etsimistä tuetiin sateliittien avulla. Sateliittikuvien analyysi maaliskuulta 2014 paljasti kuvia, joissa ilmeni ihmisten tekemiä objekteja kellumassa. Kuvat eivät olleet tarpeeksi tarkkoja, jotta niistä olisi voinut selvittää mitään. Näitä osia ei kuitenkaan koskaan haettu mereltä.
10:41
Sateliittikuva, joka on otettu muutamia tunteja viimeisen sateliittiyhteyden jälkeen, näyttää tiivistymisjuovan etsintäalueen lähettyvillä. Myöhempi analyysi osoittaa, että se oli todennäköisesti vain varjo, joka tuli suoraviivaisesta pilvimuodostelmasta. Vedenalainen etsintä jatkui vuosia, ennen kuin se vihdoin lopetettiin vuoden 2017 alussa. Merenpohjaa oli keretty tutkia jo 120 000 neliökilometriä. Etsintäyritykset käynnistettiin uudelleen amerikkalaisen pelastusyhtiön toimesta. Vuoden jälkeen hekin lopettivat etsintänsä, sillä se ei tuottanut tulosta. Ellei lennon 370 putoamispaikkaa voida selvittää, on miltei mahdotonta selittää, miksi kone putosi. Teorioista ei kuitenkaan ole puutetta. Katoamispäivänä kaksi matkustajaa herätti epäilyksiä, kun he nousivat koneeseen varastetuilla passeilla. Tämä herätti heti huolen mahdollisesta kaappauksesta. Tutkijat eivät pystyneet yhdistämään miehiä yhteenkään terroristijärjestöön,
11:55
jonka takia he päätyivät siihen, että miehet matkustivat väärillä papereilla, koska he etsivät turvapaikkaa. Samanlaisia epäilyjä kohdistui yhteen matkustajaan, joka tunnistettiin lentoinsinööriksi. Hänellä oli riittävä ammattitaito siihen, jotta hän voisi tarvittaessa ottaa lentokoneen haltuunsa. 239 matkustajan lisäksi, lennolla oli mukana melkein 11 tonnia rahtia. Lentoselvityksessä listattujen tavaroiden lisäksi siellä oli mukana litiumioniakkuja. Tämä herätti epäilyksiä, että lennolla olisi ollut voinut syttyä tulipalo. UPS Airlanesin lento 6 syyskuussa 2010 päättyi tulipalon aiheuttamaan putoamiseen. Kyseinen tulipalo sai alkunsa litium-ioniakuista. Toinen mahdollinen tulipalon aiheuttaja voisi olla sähkötekninen vika. Swissairin lento 111:n onnettomuus syyskuussa 1998 on ajateltu johtuvan sähköjohtojen oikosulusta. Tulipalo vaurioitti ja poisti käytöstä useita lentolaitteita, mukaan lukien tutkavastaajat ja SATCOM:in. Lennon 370 äkillisessä yhteydenmenetyksessä ja
12:58
lentoreitin muutoksessa voi olla kyse tulipalosta. Pilotit ovat voineet kääntyä takaisin Malesiaan, jotta he voisivat yrittää hätälaskua. Tällaista yritystä ei koskaan tehty. Sen sijaan lento 370 jatkoi matkaansa ja pysytteli kurssilla seuraavat kuusi tuntia. Joidenkin teorioiden mukaan miehistö on voinut mennä työkyvyttömäksi matkustamopaineen laskiessa. Esimerkiksi Helios Airwaysein lento 522 epäonnistui paineistamaan matkustamonsa, pilotit menivät nopeasti tajuttomiksi, mutta lentokone lensi autopilotin ohjauksella yli kaksi tuntia ennen kuin polttoaine loppui. Pilotit ovat harjoitelleet samanlaisen tilanteen varalta. Matkustamopaineen laskiessa, automaattinen järjestelmä laukaisee happinaamarit matkustamoon, jotta piloteilla on tarpeeksi aikaa suorittaa hätälaskeutuminen turvalliselle korkeudelle. Malesian armeijan tutkatieto sisältää informaatiota korkeudenmuutoksesta, mutta se on hyvin epätarkkaa.
14:00
Boeing 777 on kykenemätön tekemään tuollaisia korkeudenvaihteluja. Yhdessä kohtaa lentokone ylitti sen maksimitoimintakorkeuden yli 15 000 jalalla. Sen jälkeen kone teki 50 000 jalan syöksylaskun minuutissa. Yrityksen toistaa nämä liikkeet lentosimulaattorissa eivät tuottaneet tulosta, ja sen takia tieto tuomittiin epätarkaksi ja epäluotettavaksi. Jos lento 370 menettikin matkustamopaineen 35 000 jalan korkeudessa, ja pilotit menivät työkyvyttömiksi ennen kuin he pystyivät laskeutumaan hapekkaammalle korkeudelle, lennon korkeus on mahdollista selittää sillä. Se, mikä on vähän hankalampi selittää ovat nämä suunnanmuutokset. Lentosimulaatioista on päätelty, että lentokoneen on pitänyt olla manualiohjauksen alaisena vasemman käännöksen aikana, sillä kääntymiskulma on mahdotonta suorittaa autopilotilla. Muut käännökset ovat olleet mahdollista suorittaa joko manuaalisella tai automaattiohjauksen avulla. Jotta autopilotti olisi voinut tehdä nämä kurssin muutoksen, jonkun jolla oli tarvittava tieto
15:06
olisi pitänyt ohjelmoida autopilotti tekemään ne. Toinen ainoa vaihtoehto on, että lentokone oli manuaaliohjauksen alaisena. Kesäkuun lopussa 2014 useat uutissivustot kertoivat tutkimuksesta, joka oli tulkinnut lennon kapteenin pääepäillyksi. Kapteenin kotietsintä oli löytänyt lentosimulaattorin, jossa oli epäilyttävä reitti, joka päätyi eteläiselle Intian valtamerelle. Silloin ei ollut vielä tietoa, että kyseinen reitti olisi otettu talteen, ja pitkä julkinen raportti Malesian hallitukselta ei maininnut kyseisestä löydöstä mitään. Vuonna 2016 salaisia tietoja koskien oikeusopillista tutkimusta Malesian poliisilta vuoti medialle. Nämä dokumentit todistivat, että kyseistä reittiä ei ollut vain otettu talteen, vaan se oli myös tutkittu. Pian Malesian hallitus vahvisti tämän simuloidun lentoreitin olemassaolon. Tältä se näyttää. Tämän ei pitäisi tulla kenellekään yllätyksenä, että tätä pidetään painavana todisteena suunnitellusta lennosta
16:24
mutta tutkijoiden mielestä asia ei ole kuitenkaan ihan niin. Talteen otettu data sisältää seitsemän koordinaattia. Kaksi Kuala Lumpurissa, kaksi Malakansalmessa, yksi Bengalinlahdella ja kaksi eteläisellä Intian valtamerellä. Tieto koostettiin tiedostosta, joka oli automaattisesti luotu ja tallennettu simulaation ohjelmistosta kuukausi ennen tapaturmaa. Ei ole selvää, ovatko koordinaatit peräisin samalta lentokerralta. Toisin sanoen, ei välttämättä ole helppoa selvittää seitsemän koordinaatin alkuperää, sillä nämä koordinaatit voivat olla peräisin eri lentokerroilta. Malesian poliisin tutkimus totesi: "Mikään saatu tieto ei osoita ennaltaharkittua tapahtumaa, joka liittyisi MH370:n onnettomuuteen." Samanlaisuudet simuloidun ja oletetun lentoreitin välillä vaikuttivat suoraan etsintäoperaation kulkuun. Australialaiset tutkijat harkitsivat mahdollisuutta sille, että joku tarkoituksellisesti pidensi lentoreittiä liitämällä konetta eteenpäin polttoaineen loppumisen jälkeen.
17:31
Jos näin on tapahtunut, lentokone on voinut matkata ylimääräiset 200 kilometriä. Toisaalta, matkaa on voitu vähentää sillä, että konetta on ohjattu kohti maata. Tämä on todettu epätodennäköiseksi, nämä skenaariot otettiin huomioon etsinnöissä. Jos lennon kapteeni tahallisesti ohjasi lentokoneen pois kurssilta, jotta lentokone pudotettaisiin syrjäiselle alueelle Intian valtamerelle, hänen motiivinsa ovat suuri mysteeri. Zaharie Ahmad Shah oli 53-vuotias, namisissa ja hänellä oli kolme lasta. Hänellä oli yli 18 000 lentotuntia ja puhdas ansioluettelo. Tutkijat eivät löytäneet mitään taloudellisiin ongelmiin viittaavaa, ja hänen kuukausittaiset menonsa eivät olleet normaalista poikkeavat ennen lento-onnettomuutta. Hänellä ei ollut mielenterveysongelmia eivätkä hänen normaalit elämäntapansa olleet muuttuneet. Hänet kasvatettiin Penangin saarella, mikä on johtanut spekulaatioihin siitä, että lennon toinen käännös saaren lähellä tehtiin sen takia, että kapteeni saisi katsoa kotisaartaan viimeisen kerran. Jotkut uskovat, että kaappaus olisi voitu tehdä poliittisien syiden takia, sillä Zaharie tuki demokraattien oppositiojohtajaa,
18:36
joka sai viiden vuoden vankeustuomion vain tunteja ennen lennon 370 lähtöä. Jotkut osoittavat vahvistamattomien avioliitto-ongelmien olleen syynä onnettomuuteen, mutta tästä ei ole todisteita ja perheenjäsenet ovat kiistäneet kyseisen asian. Ainoa epäjohdonmukaisuus viimeisessä raportissa on, että kapteeni ei toistanut hänelle annettua radiotaajuutta viimeisen keskustelun aikana. Standardien mukaan kerrottu taajuus olisi pitänyt toistaa. Kapteeni oli tehnyt niin vain muutamaa minuuttia aiemmin. Tämä voidaan tulkita vain virheeksi, mutta se jää vain arvailujen varaan. Kapteeni Zaharei oli kunnioitettu pilotti, jonka intohimona oli ilmailu. Tämä voidaan todentaa kuvista ja videoista, joita hän on jakanut sosiaalisessa mediassa. Zaharie: Hei kaikki! Tämä on Youtube-video, jonka olen tehnyt yhteisölle. Perämieheen kohdistuvia epäilyjä oli vielä vähemmän. Fariq Abdul Hamid oli vain 27-vuotias ja menossa naimisiin toisen pilotin kanssa.
19:55
Hänellä oli noin 3000 lentotuntia kokemusta ja vain 39 tuntia niistä lennetty kyseisessä lentokonetyypissä. Zaharien tapaan, Fariqilla ei ollut taloudellisia, mielenterveydellisiä tai henkilökohtaisia ongelmia, eikä heidän välillään ollut ollut ongelmia. Jotkut kyseenalaistavat pilotin tekemän kaappauksen toisen lentäjän kokemuksen puutteen vuoksi. Kun Ethiopian Airlanesin lento 702 kaapattiin perämiehen toimesta vuonna 2014, hän odotti kapteenin vessassakäyntiä, ennen kuin hän lukitsi ohjaamon oven kapteenin takana. Perämies ohjasi Italiaan kulkevan lennon Sveitsiä kohti turvapaikkaa etsiäkseen. Ainoa mainittava todiste perämieheen liittyen on hänen puhelimensa. Kun salassapidettävät dokumentit vuodettiin, samalla vahvistettiin yksi kiertävä huhu. Radiomasto oli saanut yhteyden iPhone 5S:ään, joka kuului perämiehelle. Lento lähestyi silloin Penangin saarta.
20:56
Tutkijoiden mukaan, kyseessä ei ollut puhellinsoitto vaan automaattinen paikannussignaali. Miksi tämä tieto oli salattu julkisista raporteista, sitä emme välttämättä koskaan saa tietää. Mitä tästä kaikesta voidaan päätellä? Ensinnäkin, simuloitu lentoreitti herättää epäilyksiä. Toisaalta, on taas vaikeaa kohdistaa epäilyjä kumpaankaan pilottiin. On yhtä vaikeaa kieltää kaappauksen mahdollisuus kun todisteet viittaavat siihen. Kuitenkin meiltä puuttuu paljon tärkeitä todistusaineistoja. Viimeinen raportti Malesian hallitukselta vuonna 2018 ei voinut määrittää yhteyskatkoksen syytä tai lennon 370 poikkeamaa reitiltä toimintahäiriöön vedoten. Sen sijaan uskotaan, että joku manuaalisesti manipuloi lentokonetta ja sen järjestelmiä. Esimerkiksi tutkijat uskovat, että SATCOM otettiin manuaalisesti pois käytöstä yhtäkkisen ja pitkittyneen virranjakeluhäiriön takia. Kun virta saatiin takaisin päälle, terminaali yksikertaisesti käynnistettiin uudelleen.
22:04
Suunnanmuutokset uskotaan johtuvan siitä, että joku muutti reitin manuaalisesti. Näiden löydösten epävarmuus korostuu toistuvasti, sillä todistusaineistoa ei ole tarpeeksi ja raportti ei sano, että kone olisi kaapattu. Oikeastaan, mihinkään johtopäätökseen ei olla tultu. Malesian että Australian hallitukset ovat yhtä mieltä siitä, että lento 370 syöksyi eteläiseen Intian valtamereen. Onnettomuuden syytä on kuitenkin mahdotonta selvittää ilman hylkyä. Hylky on onnistunut piiloutumaan maailman parhaimmilta ilmailun asiantuntijoilta, samoin kuin vaikuttava määrä nykytekniikkaa on kadonnut jäljettömiin. Kirjailijat, ilmailualan asiantuntijat ja itsenäiset tutkijat ovat tarjonneet heidän omia ajatuksia ja teorioitaan siitä, missä turmapaikka ja hylky ovat. Jotkut uskovat, ettei törmäystä ollut, vaan lentokone ammuttiin alas amerikkalaisen laivastotukikohdan toimesta. Sateliittitiedot ovat sitten väärennettyjä, jotta tämä massiivinen operaatio saataisiin pysymään piilossa.
23:06
Toiset uskovat, että lentokone kääntyi oikealle ja matkasi kohti Intiaa, Kazakstanin rajalle. Lentokoneen kappaleet olisivat sittemmin ripoteltu Afrikan rannoille, jotta turma saataisiin salattua. Toinen teoria ehdottaa, että lentokone kaapattiin kauko-ohjauksella ja sitä ohjattiin maasta käsin. Boeing ja muut yhtiöt ovat testanneet kyseistä tekniikkaa, joka mahdollistaisi lentokoneen kauko-ohjauksen, mutta millään kaupallisella lentoyhtiöllä ei ole tiettävästi mahdollisuutta kyseiseen tekniikkaan. Oletus siitä, että lento 370 lensi suoraa viivaa tasaisella nopeudella vasemmalle kääntymisen jälkeen kohti Intian valtamerta saattaa olla väärin. Vuoden 2018 alussa ranskalainen tutkijaryhmä esitti vaihtoehtoisen lentoreitin jossa yritettiin laskeutumista Joulusaarelle, mutta se päätyi törmäykseen pohjoisempana kuin sille alueelle, joka hyväksyttiin virallisten tahojen toimesta. Pintatutkimus tehtiin tälle alueelle viikkoa katoamisen jälkeen,
24:11
vedenalaista tutkimusta ei koskaan tehty näin pohjoisessa. Tämän videon tekemisen aikana, etsinnät ovat lopetettu, mutta on ollut puhetta, että etsintöjä mahdollisesti jatkettaisiin. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että lennon 370 kohtalo jää mysteeriksi. Suomeksi tekstittänyt: jessepirpana

DOWNLOAD SUBTITLES: