[Eng Sub] ซีรีส์รุ่นพี่ Secret Love | Puppy Honey | EP.2 [3/4]

[Eng Sub] ซีรีส์รุ่นพี่ Secret Love | Puppy Honey | EP.2 [3/4]

SUBTITLE'S INFO:

Language: Hungarian

Type: Human

Number of phrases: 156

Number of words: 677

Number of symbols: 3783

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:28
P'Porche. Rome, azt hiszem ezt jelentenünk kéne a rendőrségen. Ez nem olyan komoly. Egyáltalán nem félsz? Napok óta követ bennünket. És hallottam, hogy vannak tolvajok a mi campusunkban. Abból amit látok, szerintem csak azt akarja, hogy csatlakozzunk a klubhoz. Tudod, hogy nemet fogok mondani, igaz? Tudom, hogy nem fogsz belépni, nem számít mi történik. Igen. Mert félsz a kutyáktól. Igen, és már azoktól a férfiaktól is kezdek félni. Mi van, ha ennek a klubnak semmi köze a kutyákhoz? Hogy érted? Nem, csak kíváncsi vagyok. Ne mondd, hogy érdekel a klubba való belépés? Nem. De... Elég. Tartsd meg magadnak a gondolataid. Valójában, először meg kéne néznünk a klub részleteit. Rome. Csak gondold át, úgy tűnik, nagyon szívesen fogadnának bennünket a klubjukba. Kell lennie valami oknak emögött. Ellenkező esetben nem tennének túl nagy erőfeszítéseket, hogy beszervezzenek minket. Nem gondolod? Rome! Megkérdezhetjük a további részletekről őket.
02:26
Mint például mi lesz azután, hogy csatlakoztunk a klubba. Rome. Miért nem szállsz ki az autómból és mész jelentkezni most? Lehet, hogy nem olyan rossz, mint azt gondoltuk. Kell egy klub, hogy kikapcsolódjunk. Kell egy szabadidős tevékenség. Menjünk és kérjünk további részleteket. Még nem kell döntenünk. Mint amikor rendeled az ételt. Időt szánsz arra, hogy kiválaszd a kedvedhez illőt. Még mindig van időnk. Nyisd ki az elmédet, és adj egy esélyt. Miért megkérdezni a részleteket... Ha elhatároztam már, hogy nem csatlakozok? Komolyan, Rome. Tényleg érdekel ez a klub? Érdekes. Melyik oldalon állsz? az én oldalamon... vagy azoknak a pszicho-senioroknak? Egyértelműen a te oldaladon. Miért választanám őket helyetted? Miért éreztem másképp? Tudod… azóta próbálsz meggyőzni engem mióta beszálltunk az autóba és az egyetemtől egészen idáig, folyton csak érről tudsz beszélni. Nem beszélek többé. Apropó, szeretnéd ma meglátogatni azt a kutyát? Az állatorvosnál. Hát… Menjünk.
03:59
Nem kell bejönnöd. Megcsinálom. Jó napot. Emma. Emma! Micsoda véletlen? Azért jöttél, hogy meglátogasd a kutyát? Biztos érdekel miért vagyunk itt. Ez a hely nekünk olyan, mint egy második otthon. Bent megvárlak. és láttam a neved, mint a kutya tulajdonosa. Tehát tudom, hogy te vagy az. Honnan tudod, hogy a név az enyém? Én csak tippeltem. Csak felejtsd el. Hallottam, hogy félsz a kutyáktól. El tudod mondani, miért félsz tőlük? Most már rendben van. Hagyjuk egy kicsit pihenni, hamarosan elvihetik. Miért remegsz? Félsz tőlem? Igen Miért kell zaklatnod őt? Ez egy kórház, moderáld magad. Gyerünk. Ő nem idegen. Én ismerem őt. Nem kell figyelni a viselkedésünkre. Igaz, Nome? Rome. Igaz, Rome. Rendben. Meg kell vizsgálnom más eseteket is. Ha bármi van szólj. Meggyőzted már a barátod, hogy csatlakozzon a klubhoz?
06:46
Valószínűleg lehetetlen. Megpróbáltam meggyőzni. Te haszontalan szardarab. Még egy napot adok neked. Ez lesz az utolsó esélyed. Próbálj találni módot rá. Te vagy a barátja, ismerned kell a gyenge pontjait. Gyenge pont? Igen, gyenge pont. Tudod, hogy van-e neki? Ne csak állj itt és nézz, mint egy idióta. Gondolkodj! Hadd találgassak. Az apád. Apádnak volt egy harapós kutyája, ugye? Akkor anyádnak kellett lennie. Egy kutya megjelölt, aztán másik kutyák is lepisiltek? Nem érted őket, tudod? Ez csak egy kutya ösztön. Amikor látja, hogy valaki pisilni kezd, akkor odarohannak, hogy rápisiljenek. Hogy megjelöljék a területüket. Vissza akarsz menni, igaz? Hogy rápisilj újra. Nincs valami dolgod amit csinálnod kéne? Vicces vagyok, igaz? Egy kicsit sem. Igazán? Emma nagyon szereti a macskát. Van itt valami. A klubomban, van egy macska, amit nagyon sajnálok. Nos, ő sánta. Nem tudom, hogy mitől lett ilyen. Szomorú, ugye?
08:23
Tavaly találtam az egyetem közelében. Szóval behoztam, hogy megkapja a kezeléseket. Aztán visszavittem a klubba Ez egy kedves macska, tudod? Nem adja fel az életét. Amikor magam alatt voltam a tanulmányomról, ez a macska megerősíthet engem. Mindig ott van nekem. Olyan, mint egy másik barátom. A macskákról szólva, korábban sok macska volt a klubban, de elszaladtak. Néhányan visszajöttek. De a legtöbbjük örökre elment. Mi amikor gondoskodunk róluk, úgy érezzük hozzájuk kapcsolódunk. Emmanak volt egy AnAn nevű macskája... Ő volt a kedvence, de meghalt amikor fiatal volt. Most csak egy macska maradt. Az az egy sánta. Ő mindig velem van a klubban. Arról beszélek, hogy arra késztet mindig látni akarjam. Ó, elfelejtettem megetetni. "AnAn" most nagyon éhes lehet. Jól vagy? Emma!

DOWNLOAD SUBTITLES: