Jeunesse Longevity TV - Episode 13 - Vidacell

Jeunesse Longevity TV - Episode 13 - Vidacell

SUBTITLE'S INFO:

Language: Dutch

Type: Human

Number of phrases: 101

Number of words: 1578

Number of symbols: 7548

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:02
Hallo iedereen, mijn naam is William Amzallag. Welkom bij de 13de aflevering van Jeunesse Lomgevity TV Wat is Vidacell? Vidacell is helemaal gemaakt van rijst. Rijst en niets anders, maar niet zomaar een soort rijst.. Terwijl rijst eigenlijk alleen maar gebruikt wordt als energiemiddel, bevat het wel honderd verschillende functionele ingredienten. Het enige problem is hoe we deze functionele ingredienten herkennen en hoe we wetenschappelijk De gezondheidsvoordelen van deze ingredienten kunnen bekrachtigen. Maar, wat is het gehiemvan deze hele special rijst? De eerste stap was om de beste rijstplantage in de wereld te selecteren: de Siam vallei in Thailand
01:31
De grootste natuurlijke organische plantage op de wereld! De hoge alkalische bodems in de Siam vallei Zijn rijk aan Spirulina, een gezonde zeewier, die een puur organische rijst verzekeren. De volgende stap was om de goede soort rijst te selecteren. Houd er daar bij rekening mee dat er meer dan 3.000 soorten rijst groeien in de wereld. Uit deze 3.000 soorten rijst heeft Vidacell zorgvuldig 3 soorten geselecteerd. Dus, wat hebben we gedaan met deze 3 speciale soorten? We hebben deze 3 soorten gecombineerd dmv kruisbestuiving, en het geheim was om het te doen zonder
02:40
Het gebruik van genetische technologie en zonder de soorten te veranderen. De volgende stap was om dat ene functionele ingredient tussen de honderden te selecteren. Dit ingredient is een glycoprotein: een combinatie tussen een suiker en een eiwit We hebben de glycoproteine uit de rijstzaden onttrokken. Het kost 100 kg van de geselecteerde rijst om 1 kg glycoproteinen te produceren. Glycoproteinen zijn verantwoordelijk voor een groot deel van de lichaamsfuncties inclusief: Het vervoeren van molecule, produceren van enzyme, zich voordoen als verkenningsplekken en voor de productie van de hormonen.
03:49
Dan malen we het uittreksel fijn om ze te kunnen laten opnemen door de cellen. Dit is gedaan door een hele speciale machine gemaakt met de hulp van het ministerie van wetenschappen van Thailand. Nu hebben we glycoproteinen uittreksel in poedervorm, wat gaan we er mee doen? De glycoproteinen hebben een driedubbele werking in de menselijke chemie en functies: Eerst, het zal het energieproductie vanuit de mitochondria verhogen, ten tweede zal het De communicatie op celniveau drastisch verbeteren en ten derde zijn ze essentieel voor ontgifting van het lichaam.
04:59
Laten we eerst daan praten over de energie. Wanneer we ruime celenergie hebben zijn we in optimale gezondheid; ons lichaam kan dan symptomen corrigeren En het herstelt haar stofwisselingsbalans. Gezondheid en veroudering vindt plaats in onze cellen en de assistant is energie. Energie van onze powerplant gaatin de cellen naar de delen genoemd de mitochondria; we hebben meer Dan 2500 mitochondria in elke cel!! Om te begrijpen hoe mitochondria energie kunnen produceren, beginnen we bij het begin: ons eten. Wanneer we eten en drinken, wordt het voedsel verteerd en afgebroken in voedingsstoffen, dat zijn: 36 eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines, mineralen en traceerelementen.
06:03
Deze voedingsmiddelen zijn de enige die door de darmwand kunnen. Ze worden opgenomen, komen in de bloedbaan en bereiken hun doel: de cel. Binnenin de cel worden ze meteen doorgestuurd naar de mitochondria, wat de machinekamer van de cel is. Dit is waar de voedingsmiddelen worden omgezet in energie. Elk voedingsmiddel heeft een specifieke capaciteit voor energie, bij voorbeeld vet kan meer energie aanmaken dan koolhydraten (9 calorien voor 1 gram ipv 4 voor koolhydraten). Intussen gebruiken we in de mitochondria een andere manier om de energie te meten, deze wordt ATP genoemd. Het creeren van ATP uit ons voedsel is essentieel om te leven.
07:09
Vidacell zal de stofwisselingsreactie vergemakkelijken wat leidt tot energievrijlating van de ATP. 46 00:07:21,960 --> 00:07:32,020 Maar Vidacell is meer dan een energieversneller, Vidacell zal helpen om de mitochondria jong en fris te houden. Hoe dat? Weinig mensen weten dat we 2x DNA hebben, in de celkern, wat de meeste van onze genen bevatten (rond 25.000 genen) en een andere DNA in elke mitochondria welke maar 27 genen bevat En alleen is overgebracht door de moeder (vraag me niet waarom). We hebben meer dan 2500 mitochondria (behalve in de rode bloedcellen), maar terwijl ons lichaam ouder wordt, vermindert het aantal vfunctionele mitochondria, wat betekent dat oudere mensen minder energie dan jongere mensen.
08:30
Elke keer dat we energie produceren, produceren we ook vrije radicalen en vrije radicalen kunnen het mitochondriaal DNA beschadigen. Dit DNA is extreem gevoelig voor vrije radicalen en zuurstof, veel gevoeliger dan het DNA uit de celkern. Als we het onmiddellijke reparatie service niet hebben, zal de schade belangrijk zijn en zal de vrijlaten van energie drastisch verminderen! Vidacell bevordert het DNA herstel door het eiwit deel van de glycoproteinen. Wij weten nu dat Vidacell, wat het uittreksel van de glycoproteinen uit de beste rijstsoorten in de wereld, zal leiden tot meer energie door de voedingstoffen te helpen om omgezet te worden in ATP in onze 2500 mitochondria.
09:39
We weten ook dat Vidacell het mitochondriaal DNA beschermt. Wat was er ook alweer over cellcommunicatie? Cellen communiceren door het verzenden en ontvangen van signalen. Signalen kunnen komen van de omgeving, of ze kunnen komen van andere cellen. Om een antwoord uit te lokken, moeten deze signalen worden doorgegeven naar de andere kant van het celmembraan. Het signaal werkt door interactie met de receptoreiwitten, die aan de buitenkant van de cel zitten. In dit geval zullen alleen de cellen die de juiste receptorcellen aan hun buitenkant hebbben reageren op het signaal. Het eiwitdeel van Vidacell is cruciaal in de cel tot cel communicatie. Cellen praten met elkaar.
10:48
Cellen praten met de hersenen en met het immuunsysteem. Het communicatiecentrum is in het celmembraan en het basisalfabet van de celsignalen is gebaseerd op glycoproteinen en glycolipiden. Als er een tekort is aan glycopeptiden, kan er een communicatieafbreuk onstaan , wat resulteert in verwarring of n tekenen van ziekten. Dit is een groot gezondheidsvoordeel! Energieproducent, communicatieverbeteraar, wat is Vidacell nog meer? Vidaceel is berokken bij ons ontgiftingsproces. Ontgifting in een complex maar belangrijk proces waarbij glycoproteinen betrokken zijn. 76 00:11:56,020 --> 00:12:03,340 Maar ontgifting is een proces wat moet starten VOOR het eliminatie proces
12:03
en het belangrijkste orgaan voor ontgifting is verreweg de lever. 78 00:12:10,600 --> 00:12:21,740 De lever is ons ontgiftingdcentrum: elk vergif wordt eerst door de lever gestuurd waar ze worden omgezet in in water oplosbaar afval. Om deze taken uit te kunnen voeren, heeft de lever vitamines, antioxidanten en een heel belangrijk molecuul, GLUTHATHION genaamd, nodig. Glutathion is de meester van de antioxidanten, geproduceerd door de lever, het is de bewaker van de cel en heeft een belangrijke antioxidant rol speciaal voor de 2 DNA's, de kern en het mitochondriaal DNA, en omdat Glutathion een tripeptide (3 eiwitten) is, zal het de hulp van het eiwit deel van Vidacell nodig hebben wat de interne productie van glutathion zal verhogen.
13:23
Je begrijpt nu hoe Vidacell werkt, maar niet in aangaande de onmiddellijke gezondheidsvoordelen, wat verwachten we van Vidacell? het eerste voordeel zal duidelijk voor betere sportprestaties, niet alleen dagelijkse oefeningen maar ook atletische prestaties. Topsporters kunnen Vidacell gebruiken, omdat het alleen maar rijstextracten bevat en dat wordt niet gezien als doping. Doordat het energie uittrekt, zal Vidacell hersenfuncties verbeteren en dit houdt in: het verbeteren van herinnering en het verbeteren van focus en concentratie. Vidacell ondersteunt de onstekingsremmende processen.
14:31
Vidacell geeft antioxidanten en het ondersteunt het lichaam om de antioxidanten zelf te maken. Vidacell ondersteunt een gezondcholesterol level: een studie heeft aangetoont een handhaving van gezonde cholesterol levels na het nemen van Vidacell voor 3 maanden. Door het verbeteren van fysieke en mentale energie draagt Vidacell bij aan een beter lang leven en een betere bescherming tegen ouderdomsziekten. En hoe moet je het nu uiteindelijk gebruiken? Meng het met 120 -180 ml vloeistof (lost het best op in warme vloeistoffen), of strooi het over uw eten. 100 00:15:41,520 --> 00:15:51,160 Vidacell kan genomen worden op elk moment van de dag of de nacht. Hoewel veel mensen ervaren een verbeterde vertering als ze het 15 minuten voor de maaltijd nemen.
15:59
U kunt 1 - 3 zakjes per dag nemen. En er zijn geen bijwerkingen, zelfs uw lievelingshuisdier kan het nemen, en vergeet niet: het is alleen maar rijst!! Vidacell is een fantastisch product, wat voorkomt van een nederige plant: rijst. Mijn naam is William Amzallag, ik hoop u te zien bij de volgende aflevering.

DOWNLOAD SUBTITLES: