Ich kaufe kein Brot mehr! Neues perfektes Rezept für schnelles Brot in 5 min. Brot ohne Milch

Ich kaufe kein Brot mehr! Neues perfektes Rezept für schnelles Brot in 5 min. Brot ohne Milch

SUBTITLE'S INFO:

Language: Slovenian

Type: Human

Number of phrases: 36

Number of words: 170

Number of symbols: 844

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:00
Pozdravljeni prijatelji! Naredimo mehak domač kruh! Brez jajc in mleka! Naročite se, všečkajte in kuhajte! 400 ml tople vode. 2 žlici sladkorja. 1 žlica suhega kvasa. 4 žlice rastlinskega olja. Temeljito premešajte. 700 g moke.
01:03
2 žlički soli. Zamesite testo. Testo razdelite na 2 dela. Del testa bom naredila, drugega pa pustila za drug recept. Enako lahko storite za drugi del testa. Pazi na moja gibanja. Zložite testo kot jaz. Testo razvaljajte gor in dol.
03:16
Stisnite robove. Postopek ponovite 2-3 krat. Kruh postane zelo mehak in puhast. Iz katere države in iz katerega mesta vidite moj kanal? Kruh položite na pekač iz pergamenta. Pokrijte in počakajte 15-30 minut. Testo je zraslo. Kruh namažite z vodo. Potresemo z moko.
04:42
Naredite 1 velik rez. Pečemo v pečici pri 200 ° C (390 ° F) 25 minut. Ko kruh porjavi, ga pokapamo z vodo. Domači kruh je pripravljen! Enostavno in okusno! Kot sem obljubil! Zelo mehak kruh! Okusno! Kuhajte vsekakor! In mi piši! Naročite se in delite s prijatelji! Srečen sem! Dober tek!

DOWNLOAD SUBTITLES: