Ich kaufe kein Brot mehr! Neues perfektes Rezept für schnelles Brot in 5 min. Brot ohne Milch

Ich kaufe kein Brot mehr! Neues perfektes Rezept für schnelles Brot in 5 min. Brot ohne Milch

SUBTITLE'S INFO:

Language: Romanian

Type: Human

Number of phrases: 36

Number of words: 195

Number of symbols: 925

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:00
Bună prieteni! Să facem pâine moale de casă! Fără ouă și fără lapte! Abonați-vă, apreciați și gătiți! 400ml apă caldă. 2 linguri de zahăr. 1 lingură de drojdie uscată. 4 linguri de ulei vegetal. Se amestecă bine. 700g făină.
01:03
2 lingurite de sare. Framanta aluatul. Împărțiți aluatul în 2 părți. Voi face o parte din aluat și o voi lăsa pe cealaltă pentru o altă rețetă. Puteți face același lucru pentru a doua parte a aluatului. Uită-te la mișcările mele. Îndoiți aluatul ca mine. Rulați aluatul în sus și în jos.
03:16
Ciupiți marginile. Repetați procesul de 2-3 ori. Pâinea devine foarte moale și pufoasă. Din ce țară și din ce oraș vedeți canalul meu? Puneți pâinea pe o foaie de copt pergament. Acoperiți și așteptați 15-30 de minute. Aluatul a crescut. Periați pâinea cu apă. Se presară făină.
04:42
Faceți 1 tăietură mare. Coaceți în cuptor la 200 ° C (390 ° F) timp de 25 de minute. Când pâinea se rumeneste, se toarna cu apa. Pâinea de casă este gata! Simplu și Delicios! Așa cum am promis! Pâine foarte moale! Delicios! Asigurați-vă că gătiți! Și scrie-mi! Abonați-vă și partajați-vă cu prietenii! Sunt fericit! Poftă bună!

DOWNLOAD SUBTITLES: