Ich kaufe kein Brot mehr! Neues perfektes Rezept für schnelles Brot in 5 min. Brot ohne Milch

Ich kaufe kein Brot mehr! Neues perfektes Rezept für schnelles Brot in 5 min. Brot ohne Milch

SUBTITLE'S INFO:

Language: Dutch

Type: Human

Number of phrases: 36

Number of words: 196

Number of symbols: 909

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:00
Hallo vrienden! Laten we zacht zelfgebakken brood maken! Geen eieren en geen melk! Abonneer, like en kook! 400 ml warm water. 2 eetlepels suiker. 1 eetlepel droge gist. 4 eetlepels plantaardige olie. Grondig roeren. 700 gram bloem.
01:03
2 theelepels zout. Kneed het deeg. Verdeel het deeg in 2 delen. Ik maak een deel van het beslag en laat de andere over voor een ander recept. Je kunt hetzelfde doen voor het tweede deel van het beslag. Let op mijn bewegingen. Vouw het deeg zoals ik. Rol het deeg op en neer.
03:16
Knijp de randen. Herhaal het proces 2-3 keer. Het brood wordt heel zacht en luchtig. Uit welk land en uit welke stad zie je mijn kanaal? Leg het brood op een bakplaat met bakpapier. Dek af en wacht 15-30 minuten. Het deeg is gegroeid. Bestrijk het brood met water. Strooi in bloem.
04:42
Maak 1 grote snede. Bak 25 minuten in de oven op 200°C (390°F). Als het brood bruin wordt, besprenkel met water. Zelfgebakken brood is klaar! Eenvoudig en heerlijk! Zoals ik beloofd had! Heel zacht brood! Verrukkelijk! Ga zeker koken! En schrijf me! Abonneer en deel met je vrienden! Ik ben gelukkig! Eet smakelijk!

DOWNLOAD SUBTITLES: