Ich kaufe kein Brot mehr! Neues perfektes Rezept für schnelles Brot in 5 min. Brot ohne Milch

Ich kaufe kein Brot mehr! Neues perfektes Rezept für schnelles Brot in 5 min. Brot ohne Milch

SUBTITLE'S INFO:

Language: Hungarian

Type: Human

Number of phrases: 36

Number of words: 177

Number of symbols: 938

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:00
Hello barátok! Készítsünk puha házi kenyeret! Nincs tojás és nincs tej! Iratkozz fel, lájkold és főzz! 400 ml meleg víz. 2 evőkanál cukor. 1 evőkanál száraz élesztő. 4 evőkanál növényi olaj. Alaposan keverjük össze. 700 g liszt.
01:03
2 teáskanál só. A tésztát összegyúrjuk. A tésztát 2 részre osztjuk. Elkészítem a tészta egy részét, a másikat meghagyom egy másik receptnek. Ugyanezt megteheti a tészta második részéhez is. Figyeld a mozdulataimat. Hajtsa be a tésztát, mint én. A tésztát felfelé és lefelé tekerjük.
03:16
Csípje össze a széleket. Ismételje meg az eljárást 2-3 alkalommal. A kenyér nagyon puha és puha lesz. Melyik országból és melyik városból látja a csatornámat? Tegye a kenyeret egy sütőlapra. Fedjük le és várjuk 15-30 percig. A tészta megnőtt. Kenje meg a kenyeret vízzel. Megszórjuk liszttel.
04:42
Végezzen 1 nagy vágást. 200 ° C -os (390 ° F) sütőben 25 percig sütjük. Amikor a kenyér megbarnul, leöntjük vízzel. Kész a házi kenyér! Egyszerű és finom! Ahogy megígértem! Nagyon puha kenyér! Finom! Mindenképpen főzz! És írj nekem! Iratkozzon fel és ossza meg barátaival! Boldog vagyok! Jó étvágyat kívánunk!

DOWNLOAD SUBTITLES: