Ich kaufe kein Brot mehr! Neues perfektes Rezept für schnelles Brot in 5 min. Brot ohne Milch

Ich kaufe kein Brot mehr! Neues perfektes Rezept für schnelles Brot in 5 min. Brot ohne Milch

SUBTITLE'S INFO:

Language: Finnish

Type: Human

Number of phrases: 36

Number of words: 149

Number of symbols: 875

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:00
Hei ystävät! Tehdään pehmeää kotitekoista leipää! Ei munia eikä maitoa! Tilaa, tykkää ja kokkaa! 400 ml lämmintä vettä. 2 rkl sokeria. 1 rkl kuivaa hiivaa. 4 rkl kasviöljyä. Sekoita huolellisesti. 700 g jauhoja.
01:03
2 tl suolaa. Vaivaa taikina. Jaa taikina 2 osaan. Teen osan taikinasta ja jätän toisen reseptille. Voit tehdä saman taikinan toiselle osalle. Katso liikkeitäni. Taita taikina kuten minä. Kääri taikina ylös ja alas.
03:16
Purista reunoja. Toista prosessi 2-3 kertaa. Leipä muuttuu erittäin pehmeäksi ja pörröiseksi. Mistä maasta ja mistä kaupungista näet kanavani? Laita leipä leivinpaperin päälle. Peitä ja odota 15-30 minuuttia. Taikina on kasvanut. Voitele leipä vedellä. Ripottele jauhoihin.
04:42
Tee 1 iso leikkaus. Paista uunissa 200 ° C (390 ° F) 25 minuuttia. Kun leipä muuttuu ruskeaksi, kaada päälle vettä. Kotitekoinen leipä on valmis! Yksinkertaista ja herkullista! Kuten lupasin! Todella pehmeää leipää! Herkullinen! Muista kokata! Ja kirjoita minulle! Tilaa ja jaa ystävillesi! Olen iloinen! Hyvää ruokahalua!

DOWNLOAD SUBTITLES: