[Eng Sub] ซีรีส์รุ่นพี่ Secret Love | Puppy Honey | EP.2 [4/4]

[Eng Sub] ซีรีส์รุ่นพี่ Secret Love | Puppy Honey | EP.2 [4/4]

SUBTITLE'S INFO:

Language: Hungarian

Type: Human

Number of phrases: 126

Number of words: 479

Number of symbols: 2703

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:28
Emma! Jól vagy? AnAn. Jól vagy? Emma. Emma. Rome, van egy ötletem a fotós projektünkhöz. Mi lenne az? Macskák. Kóbor macskák. Gondolod? Igen Te most AnAn-ra gondolsz, igaz? Figyelj. Tartsd vissza Ez most nem az a pillanat, amikor szomorkodni kéne. Tartsd vissza Jó kislány. Szerintem is jó az ötleted. El kell mondanunk a történetét, hogy hogyan élnek ezek a macskák. Mint azok a macskák, akiknek maguknak kell megkeresniük az étel adagjukat a túléléshez. A szeméttelepről szerzik az ételt, meg ilyenek. Ez szomorú számukra tulajdonképpen. Nagyon szánni valóak. Nagyszerű lenne, ha etetnék őket kedves emberek. Ez igaz. Mikor kezdjük? Mit szólnál a szombathoz? Nincs programunk, igaz? Csináljuk meg. Oké. Nem gondoltad meg magad P'kutyussal kapcsolatban? P'kutyus? Ki? Ott. Miért hívod így? Nézd, ő egy kutyus.
04:03
Miért csinálja ezt? Ha a helyedben lennék, már meggondoltam volna magam és igent mondtam volna már rég. Az eltökéltsége mellett, ez plusz egy jó pont benne. Mégis mi? Igazából egész dögös. Megfelelő a kinézete. Ezt hívod te megfelelő kinézetnek? Um... Azt hiszem komoly problémák vannak az ízléseddel fiúk terén. Nem úgy értem. Nem az esetem. Csak gondoltam jól néz ki. Ennyi az egész. Elég. Miért vesztegetjük az időnk arra, hogy róla beszélünk? Várj. Mielőtt mennél, el kell mondanom valamit. Ez lesz az utolsó nap, hogy P'kutyus követ téged. Utolsó nap? Honnan tudod? P'Pick mondta. P'Pick? Mikor kerültél hozzá ilyen közel? Huh? Hogy kezdtetek el beszélgetni? Veled voltam amikor találkoztunk. Az állatorvosnál. Tényleg? Miért ez az utolsó nap? Ez nem egy jó hír számunkra? Van egy határidejük. A mai nap után... Mi lesz?
05:31
Bezárják a klubjukat. Bezárják? Ha te nem csatlakozol hozzájuk, akkor bezárják. Mihez tudnak kezdeni velem? Nem tudom pontosan. Azt mondták, hogy ha le tudják adni a neved club tagként, változás lesz és folytathatják a klubtevékenységeiket. Megőrültek? Mit tehetnék értük? Ha a neved meg tudja menteni a klubot, akkor azt hiszem segítened kell nekik. Ez az ő gondjuk. Ki kell mennem a mosdóba. Oké. Segítség! Segítsenek! Jól vagy? Nem nézel ki jól. Oh, találkoztam P'kutyussal a mosdóban. Valami történt vele. Az ajkai sérültek voltak. Gondolom valakivel harcolhatott. Vagy talán csak megharapott valakit. Meddig akarsz csendben maradni? Biztos, hogy jól vagy? Jól vagyok. Csak ez a hőség megvisel. Akkor menjünk haza. Nem remek, hogy az osztályod korábban végzett ma? Biztos, hogy az időjárást leszámítva jól vagy?
10:10
Haza megyünk ma? Milyen nő ez? Segítettem neki. Legalább meg kellett volna köszönnie. Annyira szívtelen... Mondjuk adok időt neki e hónap huszonhetedikéig. Ha nem tudsz felmutatni egy érdekes megoldást, nem tudom megtartani a helyet a klubbotoknak, nem beszélve a költségvetésről. Elnézést. Szeretnék többet megtudni a klubról, P'Porche, Szóval beleegyeztél, hogy csatlakozol Porche klubjához? Igen. Miért? Nem szeretném, ha odafigyelj ilyen dolgokra. A fenébe! Miért káromkodsz mindig? Nagyon cuki arcod van. Az ajkaid pinkek. Köszönöm. Nehéz lehet neked. Kényelmetlen lehet kutyák közelében lenned. Mi van, ha ez a kutya előtted áll? Félsz tőle? Biztos vagyok benne, hogy P'kutyus kedvel téged.

DOWNLOAD SUBTITLES: