The Hidden Human History Movie (Original)

The Hidden Human History Movie (Original)

SUBTITLE'S INFO:

Language: French

Type: Human

Number of phrases: 1109

Number of words: 14275

Number of symbols: 66453

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:04
En els darrers pocs milers d'anys. Em deformat la nostra pròpia història. Les nostres històries del passat, han estat canviades alterades mal traduïdes I completament mal interpretades. Mentres doblavem la corba de la precessió dels equinoccis. Punts de vista moderns de la nostra història expliquen moltes coses. Però han desestimat completament algunes peçes molt importants del puzzle. Per exemple. Les piràmides de Gizeh. No hi ha una teoria moderna que expliqui la manera de com es van fer. Individualment cada bloc no podria ser mogut ni amb 50 persones tirant. I molt menys arrosegar-lo centenars de kilòmetres, i apilar-lo amb els demés en 450 peus d'altura. De manera tant precisa que, ni la més moderna tecnologia pot aconseguir. Per no mencionar, que han alineat amb precisió. Una espiral àuria i l'espiral poderosa i el principal punt neural de cada lloc secret del planeta. I això és només un exemple. La nostra història no és el que ens pensem. Moltes de les coses que ens han fet creure ser veritat. Simplement no ho són. I això és lo més grós. El camp de l'arqueologia recentment ha vist alguns descobriments monumentals que sacsegen els fonament del que pensem que sabem sobre nosaltres mateixos. Algunes ciutats ancestrals com, Babilònia, Erech i Akkad, que van ser escrites a la Biblia i en altres texts antics es creia que eren mites, perquè ningú pot provar que van existir.
01:06
Llavors, una d'elles és trobada. Això va portar a la recerca d'una altra. I després una altra. Dins d'una d'aquestes ciutats els arqueòlegs van trobar milers de tauletes d'argila cilíndriques ocultes en la profunditat de la terra en aquesta antiga ciutat. Les tauletes són totalment cobertes en text, escrites en caràcters cuneïformes i expliquen una història antiga que s'estén més de cent mil anys enrera en aquest planeta. Descrivint l'història de la terra i els origens la raça humana en gran detall. Ara, el primer que tots volem fer és dir que només estaven fent les coses. Ells no sabien aquesta història de la terra, i simplement van crear contes per explicar d'on venien. No obstant això, si això és cert com podem explicar la forma en que sapiguessin tantes coses sobre l'univers que sembla impossible saber? No només els Dogons saben sobre tots els planetes distants del sistema solar però també ho van fer els sumeris. Ells descriuen tots ells amb gran detall en aquests registres sumeris. També sabien sobre la precessió dels equinoccis. Aquesta és una pregunta difícil d'entendre per a un historiador ja que és necessari més de 2000 anys d'observació contínua per realment aprendre que la terra té un balanceig. Els sumeris tenien aquesta informació des del dia 1 de la seva civilització. Un home anomenat Zacaries Sichin va passar molt temps a la transcripció d'aquests textos I ho ha posat tot en els seus llibres. Però molts altres també han fet el mateix, i les interpretacions són sempre semblants.
02:10
No només això, sinó que Thoth també ha compartit informació sobre això amb nosaltres i el seu relat coincideix amb els registres sumeris. Adamus i altres canalitzacions en parlen també. Si veieu tots aquests registres i fonts, hi ha grans connexions entre les històries. Ara, aquesta història s'estén a centenars de milers d'anys enrrere en el nostre passat. Parla de Tiamat i Nibiru, els Nifilim, la sembra de la raça humana Adam i Eva, i els Fills de Lemuria. Aquesta part de la història és molt interessant, però no la més crucial a saber. No explicarem això en aquest moment. Estem però, per recollir la història des del final de Lemuria i discutir els esdeveniments de l'Atlàntida, fins a l'actualitat. El que vaig a dir és una barreja del que diuen els expedients juntament amb el que Thoth ens ha dit per alguns detalls més fins. Si us plau tingui la seva pròpia experiència en veure això no vaig a dir que això és un fet. Simplement estic dient decideix per tu mateix. Hi va haver un temps, fa molt temps, quan els éssers humans existien en un nivell molt alt de consciència. Érem interdimensionals i molt psíquics. Ens comunicavem a través del pensament i l'emoció, igual que ho fan els animals en lloc de parlar o escriure el que sembla molt primitiu. Haviem existit principalment en una sèrie d'illes anomenades Lemuria però hi va haver un canvi de consciència. Ens vam traslladar a la consciència, i les illes de Lemuria es va enfonsar per sota dels oceans.
03:39
Alhora d'aquest canvi, un nou continent es va aixecar de les aigües. L'anomenem, l'Atlàntida. Ja l'any 1900, el camí espiritual dels Estats Units era semblant a lo què està passant avui en dia. La gent va començar a aprendre sobre la meditació i l'estudi de l'Atlàntida i Lemuria. En realitat ens trobem una mica d'evidència que Lemuria existir també, i que tenia a veure amb el corall. Vegeu, el fons del mar puja i baixa. El corall pot existir fins a 150 peus sota la superfície de l'aigua. El 1910 la superfície de l'oceà era probablement més gran ja que van ser capaços de veure els anells de corall allunyant- se de les illes de Pasqua per a una gran distància. Aquests anells s'estima que es troben a 1800 peus el que significa que per a ells ha existit, haurien hagut d'estar més amunt i es van enfonsar lentament. Probablement el més important, es que també es va trobar la mateixa fauna i flora de les illes de Hawaii fins a arribar a Illa de Pasqua. Aquesta és una gran distància, però si es mira en un mapa, veuràs una llarga cadena. Aquesta cadena, d'acord amb Thoth, s'utilitzà per executar al llarg de les costes occidentals de Lemuria. És només en aquestes illes que avui en dia tenen la mateixa flora i la fauna els mateixos arbres, ocells, insectes, bactèries, tot. La ciència només pot explicar això, si hi hagués estrets ponts de terra entre aquestes illes. A continuació, la Primera Guerra Mundial va començar poc després
04:41
i vam perdre l'interès en l'espiritualitat i antigues terres durant molt temps. Després de l'enfonsament de Lemuria i la sortida de l'Atlàntida en un primer moment la raça humana es van dispersar. Ens vam mudar a diverses illes i continents en el món perquè no teniem una llar encara. En aquest moment hi havia al voltant de 1000 persones en una consciència molt alta més que tots els altres, que van ser anomenats els Naacals, avui dia els coneixem com els Mestres Ascendits. Els Naacals van començar a preparar l'Atlàntida per ser la nostra nova llar. Van projectar les seves energies a través de la superfície del continent en forma d'arbre de la vida, no amb 10 cercles, sino amb 12. Un d'extra a la part superior a l'illa d'Udal, i un d'extra a la part inferior a l'aigua. Hi va haver 10 components al continent i encara que es van estendre per centenars de quilòmetres sobre la superfície Van ser projectats amb la precisió d'un sol atom. Vam triar de moure'ns a l'Atlàntida, a causa del Kundalini. En els éssers humans, el Kundalini es refereix sovint com una serp de l'Energia que corre amunt i avall de la seva columna vertebral. Quan s'activa, proporciona una immensa quantitat d'energia a través de tots els chakres. La terra mateixa també té un Kundalini perquè la terra és viva, com un organisme que va des del centre del planeta a un lloc específic en la superfície. Allà on resideixi el Kundalini, la gent es converteixen en els líders espirituals del món.
05:45
La terra va escollir Atlantis per ser el nou centre energètic del planeta. Després de l'Atlàntida, el kundalini es va traslladar a les muntanyes del Tibet de manera que els Budistes eren els líders en la pura espiritualitat en els últims 13.000 anys. Era un lloc molt pur. Es va traslladar de nou en els últims 10 anys, però això és una altra història per un altre moment. Per obtenir més informació, fes un cop d'ull al llibre "the serpent of light" per Drunvalo Melchizedek. Tot d'una, en un sol dia, els Naacals van bufar vida en l'arbre de la vida a la superfície de l'Atlàntida. Això va crear vòrtex d'energia girant fora del cercle de tots i cada un. Una vegada que els vòrtex s'han establert, els fills de Lemuria van començar a ser cridats d'ara endavant. Milions i milions de Lemurians, que s'havien establert en tot el planeta, van començar a ser atrets cap a l'Atlàntida. Va començar una gran migració. No obstant això, el cos de la consciència de Lemuria només havia arribat a l'edat de 12 com a una consciència planetària. Perquè erem la part detra del cerbell, amb un físic de noia, com una nena de 12 anys. i alguns dels nostres centres no estaven funcionant encara. Havien treballat amb aquestes energies, però van dominar només 8 de 10. Cada Lemurià migrat va ser atret a un d'aquests 8 centres sobre l'Atlantis depenent de la naturalesa de l'individu. Allí es van instal·lar i van començar a construir ciutats. Això va deixar a 2 vòrtex sense ningú utilitzant-los, ni una sola persona.
06:49
Aquests dos vòrtex estaven tirant de vida cap a ells, i en la vida no es pot tenir un lloc buit. La vida trobarà la manera d'omplir-ho Igual que si estiguessis conduint per l'autopista, seguint a un altre cotxe Si et quedes massa enrere, algú omplirà l'espai. Això és exactament el que va passar a Atlantis. Encara que els Lemurians havien omplert només 8 de les àrees de vòrtexs els registres maies diuen amb claredat que hi havia 10 ciutats en l'Atlàntida quan va caure. Podeu veure aquestes dades en el document Troano, que es troba ara al Museu Britànic. El document s'estima en 3500 anys, i descriu en detall l'enfonsament de l'Atlàntida. Per omplir aquests dos vòrtex buits, d'acord amb Thoth, dues races extraterrestres van intervenir. No una, sinó dues races completament diferents. La primera raça van ser els Hebreus, que venen del nostre futur. Thoth diu que van venir de fora del planeta, però no sabem d'on exactament. Els hebreus eren una mica com un nen que va passar pel 5 º grau, però no ho van fer, i van repetir curs. Van aprendre totes les matemàtiques, la matèria del cervell esquerre però no van aconseguir l'aspecte de l'hemisferi dret del cervell de l'evolució de la consciència. El fer-ho. No van passar al següent nivell d'evolució, de manera que van haver de fer-ho de nou. Ells sabien d'un munt de coses que no sabíem encara, i van portar molts conceptes i idees per nosaltres que no ens vam adonar fins al moment.
07:50
Ara bé, si això és veritat, això explicaria moltes coses sobre el poble Hebreu en general. Sembla que tenen moltes geometries sagrades ocultes dins de la seva cultura sino que també podem investigar en l'èxode. A lo millor moises era una encarnació de llum per alliverar als Hebreus, ja que no eren directament descendens dels humans i eren tractats injustament. O podria ser que moises fós guiat per un Mestre Ascendit, per guiar-lo i lliurar a la seva gent. Avandonant ara el que sabem. Això posa una fresca prespectiva en la història que té molt més sentit. Podríem parlarne més d'això, però continuem. No hi va haver problemes causats pels Hebreus procedents de l'Atlàntida. En realitat van beneficiar la nostra evolució. L'altra raça que va intervenir va causar Graans Problemes. Aquests éssers van venir del nostre planeta proper de Mart. Vegeu, d'acord amb Thoth, Mart s'assemblava molt a la terra una mica menys d'un milió d'anys. Era bonic, tenia oceans i aigua i arbres, era simplement fantàstic, però alguna cosa els va passar que tenia a veure amb quelcom anomenat l'experiment de Llucifer. Des del començament mateix de la creació, tot és simplement un experiment. La creació mateixa era la consciència creant i habitant en si mateixa en aquesta creació. No hi ha un pla diví, l'esperit pot fer el que vulgui.
08:51
Un cop dit això, si l'esperit decideix aïllar-se de la resta de la consciència i crear una realitat diferent per ell mateix, això també és pot fer. D'això se'n diu l'experiment de'n Llucifer. Perquè l'esperit és Déu, pot fer-ho, no hi ha res dolent en això. Hens han fet creure que Llucifer és el mal i el diable. Això no és cert. Llucifer és simplement una altra manera de percebre la realitat. No és una única percepció de la unitat, sinó més aviat una dual percepció de la dualitat. Hi ha una flor del patró de vida de Llucifer també, però això és un gran tema per un altre moment. Cada vegada que l'experiment de Llucifer s'ha intentat en l'univers, sempre ha acabat en fracàs. Les espècies s'aillen de l'amor, i es converteixen en molt masculins, costat esquerre del cervell. El que sempre acaba succeint és que tothom es torna cobdiciós no hi ha compassió pels altres, i tothom acaba lluitant fins que acaben matant-se a si mateixos. Més d'un milió d'anys enrrere, els éssers de Mart es van unir a l'experiment de Llucifer i va fallar de forma espectacular. Bàsicament, es van separar de la unitat de l'univers, i van crear una realitat a part. Quan els marcians van tallar el llaç d'amor, es van convertir en purs éssers masculins i lògics sense emocions. El que va succeir a Mart va ser que es van acabar barallant Mart es va convertir en un camp de batalla.
09:54
Amb el temps es va fer evident que Mart no sobreviuria. Van volar la seva atmòsfera, i destruir la superfície del planeta. Nova ha fet recentment un episodi del magnetisme planetari i es van trobar algunes coses molt interessants sobre Mart. El planeta no té un sistema magnètic, però, la superfície estava magnetitzada el que implica que en algun moment ho va fer, però va passar alguna cosa. Ara, ja hem parlat de l'estrella tetraedre abans, i ara vull donar-te una petita explicació de la MerKaBa. La Merkaba era coneguda en l'antiguitat com el carro de l'ascensió. Es tracta d'un camp d'estrelles d'energia tetraèdrica al voltant del cos. Arreu del món, hi ha referències d'això en els texts antics. Quan s'activa al seu màxim potencial, la Merkaba, que és alhora una eina i una part del teu ésser es pot utilitzar per fer l'impossible, incloent, però no limitat, als canvis en les dimensions I viatjar a través de l'univers. Abans que mart fos destruït, van construir enormes piràmides tetraèdriques es van construir 3, 4 i 5 cares de piràmides amb el temps van construir un complex que va ser capaç de construir una Merkaba sintètica. Després d'un milió d'anys més o menys, va ser erosionada, però la prova hi és. Ara, a causa dels marcians separats de la Unitat de la consciència no van poder crear una Merkaba viva, simplement l'utilitzaven com una eina. Van crear una Merkaba sintètica per viatjar en el temps i trobar una nova llar.
10:59
Un petit grup de marcians va intentar allunyar-se de Mart abans de ser destruït i aquest lloc que van trobar va ser la terra, a uns 65 mil anys en el nostre passat. Van veure aquest vòrtex petit assegut allà, sense ningú en ell. No van demanar permís. Sent part de l'experiment de Llucifer, van dir 'Molt bé, ho farem!'. Van sortir de dret en aquest vòrtex, i en fer-ho, es van unir, i van canviar, el nostre camí evolutiu. El pare de Thoth, Thome va ser un dels Naacals que van establir l'Atlàntida des de l'illa d'Udal. Aquesta illa, la part superior de l'arbre de la vida, era el cervell de l'Atlàntida i era una petita ciutat anomenada Posidó. Aquesta ciutat és la que Plató parlava quan va dir que Posidó va donar a llum deu fills dels deu cercles en l'arbre de la vida. Posidó es compon de 3 anells, pintats en negre, vermell i pedres blanques que era el símbol de l'Atlàntida. El cercle interior representa els Naacals, el cercle del mig eren el sacerdoci, anomenats Maya i el cercle exterior representa els regulars de l'Atlàntida. Tornarem a aquí pel camí. Hi havia només uns pocs milers de marcians que van venir a la terra a través de la Merkaba sintètica. El primer que van fer quan van arribar a l'Atlàntida va ser tractar de prendre tot el continent. Van tractar de declarar la guerra i envair. No obstant això, eren vulnerables a causa del seu escàs nombre, en comparació amb els milions d'atlants
12:03
i finalment els vam derrotar. Vam ser capaços d'evitar que ens conquistessin, però no podíem enviar-los de tornada. Quan això va succeir en el nostre camí evolutiu ara teniem la consciència planetària d'una nena de 14 anys d'edat. Els marcians eren una espècie mascle increïble, i també molt antiga. Així que el que teniem era una nena de 14 anys d'edat que haurà de ser assumida per un home gran de 60 o 70 anys. No teníem una altra opció en la matèria. Els marcians tot just van intervenir i van dir 'Agradi o no, som aquí'. No els importava el que pensavem o sentiem. En realitat, no era diferent del que els colons d'Amèrica del Nord van fer als nadius americans. Una vegada que el conflicte inicial havia acabat, es va acordar que els marcians tractarien d'entendre aquesta cosa femenina que els faltava, aquest <i>sentiment emocional</i> que no en tenien gens en absolut. Les coses més o menys es van calmar per un temps però poc a poc els marcians van començar a implementar les seves tecnologies de la banda esquerra del cervell que els atlants no en sabien res. Un darrere l'altre, els marcians van seguir posant aquestes invencions del cervell esquerre fins que els els atlants poc a poc van veure les coses a través del seu hemisferi esquerre. A poc a poc vam començar a esdevenir una espècie masculina. Els marcians van guanyar el control, a poc a poc, fins que finalment tenien tot el poder com era la seva intenció. La animositat entre els atlants i els marcians mai va cessar.
13:06
Ni tan sols fins al final de l'Atlàntida. S'odiaven entre si. Els atlants van ser empesos cap avall i tractats com a inferiors. Era com un matrimoni que al component femení no li agradava, però el component masculí no li importava si li agradava o no. Va romandre així durant molt de temps fins a aproximadament 26.000 anys enrere, quan la següent fase va començar lentament... Abans de continuar, hem de parlar sobre els canvis polars. En la dècada de 1930, Edgar Cayce canalitzava informació per a un geòleg quan es va aturar i va dir: 'Hi ha alguna cosa que vostè ha de saber en un futur pròxim, els pols terrestres es canviaran" Cayce era un home brillant amb una connexió molt forta amb les dimensions superiors on es comunicava amb els altres éssers per la raça humana. Al final, va ser a causa de les seves canalitzacions que el sistema de creences anomenat "nova era" es va crear. El que estava fent només va tornar a ser posat a les caixes d'enteniment. perquè ningú entenia el que estava fent en aquell moment. No obstant, quan Cayce parlava, la gent escoltava. Els geòlegs van començar a explorar la possibilitat d'un canvi polar i es van trobar amb alguna cosa sorprenent. Van arrivar una sèrie d'evidents peçes importants, i li van donar un pes enorme al que Cayce estava dient i ara han canviat l'opinió del món en aquesta matèria. Els científics creien que si no seria un canvi de pols físics
14:11
també hi hauria un canvi en els pols magnètics. A través de l'estudi dels llits de lava els geòlegs van poder veure a on era el magnetisme del planeta quan les capes de lava s'endurien a certes profunditats. Van trobar que el pol magnètic d'abans no estava on estava ara, sinó a Hawaii. L'últim canvi que va tenir lloc va ser fa 13.000 anys, i arribarem molt aviat en la història. Van fer una altra prova i van trobar que havia canviat de nou fa 26.000 anys també. Els científics també va saber que els canvis polars passen molt ràpidament. En un sol dia, el magnetisme fa un gir complet, o gir de 90 graus <i>Aquí tenim el nombre de nou.<i> i dins de 24 hores, el sol s'elevarà diferent a com ho va fer el dia anterior. Aquest canvi ha succeït centenars de vegades en els últims centenars de milions d'anys a la terra però la seva acceleració d'ara i passant més i més ràpid, ara només hi han 13.000 anys entre cada canvi. Un punt de vista completament nou ha començat a ser entès. Des de l'espai, no podria aparèixer com una pulsació? Ara, hi ha molt més de què parlar dels canvis polars però us donaré les bases. Un nom científic, Charles Hapgood estava estudiant això en gran detall perquè la teoria principal darrere de la causa dels canvis polars era encara poc desenvolupada en el moment. Se li va acudir una teoria que va demostrar ser possible a través de diversos experiments.
15:14
A través d'aquests experiments, es van assabentar que la superfície de la terra, l'escorça podria caure sobre la massa principal de la terra, que continua la seva rotació com si res hagués passat. L'escorça rotarà i girarà fora de control fins que finalment s'instal·la de nou en una nova ubicació alineada amb el nou magnetisme. En aquest punt hi han grans terratrèmols i tsunamis i la devastació que sacseja el món. Sona una mica com la destrucció descrita en el llibre de les revelacions. No vull embogir a ningú La versió del cientific Edgar Cayce, i moltes altres profecies com nostradamus i la profecia maya parlen del canvi polar d'una manera o altra. i la ciència moderna s'està convertint cada vegada més conscient de que hi haurà un canvi polar en el futur proper el que s'està alineant amb el nostre canvi de consciència tot i que no tenen en compte aquest aspecte. És realment graciós. Fa un temps, NOVA ha fet 2 informes sobre això, i cada vegada la NASA ho ha tancat Llavors van treure un video de la tormenta magnètica aquest video ensenya totes les evidències del canvi polar. Sense arrivar a usar la paraula, "Polar Shift" (Canvi dels Pols). És gairebé una empresa en concret que no en saben res d'això. Cap evidència ha estat anunciada. Els canvis polars estan directament relacionats amb el magnetisme del planeta.
16:17
Magnetisme planetari que se suposa té aquest aspecte però la realitat és molt diferent. Els nostres magnetismes s'han anat debilitant en els últims 500 anys o una cosa així, i avui es veuen una mica com això. Va ser el magnetisme cada vegada més i més recargolat que ha estat causant molts dels problemes que hem vist en els últims 20 anys. Els ocells segueixen el magnetisme del planeta per emigrar, i han acabat en llocs que no haurien d'estar. Les balenes no cessaven d'encallar-se en els anys 90 pel fet que van seguir aquests magnetisme el que els va portar a la terra, on hauria d'haver hagut aigua. Pel que fa als éssers humans, saps com en la nit de la lluna plena, hi ha més violacions, assassinats i crims violents que qualsevol altra nit del cicle lunar? Bé, la lluna afecta el magnetisme de la terra, una mica però el magnetisme és tan deformat en aquest moment que afecta a la nostra manera de pensar i actuar com a un planeta. El col·lapse de l'estructura social es relaciona amb les geomagnètiques de la terra. O potser és al revés... Hi han unes altres coses que cal discutir sobre els canvis polars. Sempre s'alineen amb un canvi de consciència. Estan interrelacionats. Thoth viscut a l'Atlàntida per un temps molt llarg, ens va dir que va veure el canvi de la terra 5 vegades veient la sortida del sol a l'est llavors l'oest després a l'est llavors l'oest Aquesta és la forma d'explicar per què durant el canvi de consciència al final de Lemuria
17:19
Lemuria es va enfonsar sota dels oceans i es va aixecar l'Atlàntida. Si l'escorça estava girant a l'atzar en tot el planeta Es duien a terme molts esdeveniments geològics com ara continents naixent i desapareixent. Ara que tenim una comprensió dels canvis polars, podem continuar amb el drama de l'Atlàntida. 26000 anys enrere, estàvem exactament on érem avui a la precessió dels equinoccis. Havíem anat a través de la nostra fase d'estar adormits, i estavem a punt de començar a despertar. Va ser en aquest punt que va haver un canvi de consciència petita. Vam baixar en la consciència, no cap amunt. Un tros de l'Atlàntida, de la grandària de Rhode Island, es va enfonsar a l'oceà. Això va causar una enorme quantitat de por dins dels atlants perquè van pensar que anaven a perdre tot el continent igual que el que va passar amb Lemuria. A causa de el canvi de consciència, una de les coses més grans que van perdre va ser la seva connexió amb el futur. No podien preveure els grans esdeveniments com l'enfonsament potencial de casa seva. Després de prop de 200 anys, la por va començar a disminuir. Tingueu en compte que tant en la Bíblia i els registres sumeris els relats d'Adam, Eva, i tots els seus fills es van registrar tenint esperances de vida excepcionalment llargues com 900 anys més o menys. Així que 200 anys per a nosaltres aleshores són com 20 anys per a nosaltres avui. Ho explicaré millor aviat.
18:22
Les coses es van calmar durant un temps, i llavors entre 13.000 i 16.000 anys enrere un cometa es va acostar a la terra. Ja que estaven vivint a través de majors dimensions els Atlants es van adonar abans de que arribés. Un gran conflicte es va produir en l'Atlàntida. Els marcians, que estaven en minoria tot i que tenien el control volien volar-lo des del cel amb la seva tecnologia làser. No obstant això, els Naacals havien après la veritable naturalesa dels cometes i els Atlants van protestar. van dir que el cometa era d'ordre diví havien de permetre que es dugués a terme de forma natural Deixar que colpejés la terra, això és el que es suponia que s'havia de fer. Els Marcians van lluitar contra els Atlants, però al final es van donar per vençuts. Els marcians van accedir que colpejés a la terra. Quan va arribar el temps, va arribar cridant per l'atmosfera, submergint-se en l'oceà Atlàntic a tocar de la costa occidental de l'Atlàntida, prop de Charleston, on Carolina del Sud és ara només era al fons de l'oceà en aquell moment. Les restes del cometa estan ara dispersos en quatre estats i la ciència definitivament a determinat que va colpejar en algun lloc 10.000 anys enrere. No més. Encara avui estan trobant trossos. Encara que la part principal va passar a prop de Charleston alguns fragments van arribar a la part principal de l'Atlàntida
19:24
estavellant-se en una zona de la dreta, on els Marcians vivien matant a una gran part de la seva població. En van tenir prou. Van dir: 'Això és tot, ens divorciem, i farem el que nosaltres volguem' 'Podeu fer el que vulgueu, però nosaltres no us escoltarem mai més'. Ja coneixem això una mica, ho hem vist en famílies divorciades a tot el món. I els nens? Bé, mira al nostre món modern d'avui! Som nosaltres els fills! Ja podeu endevinar el que els Marcians va fer a continuació. La seva interfície principal amb la realitat era el control i quan la seva ira es va aixecar per complir amb el seu desig de control van decidir fer-se càrrec de la terra. Van començar a crear de nou un complex com el que es va construir a Mart fa molt de temps per tractar de crear una altra Merkaba sintètica. Si ho aconseguien, controlarien absolutament tot en el planeta. L'única cosa era, que havien passat al voltant de 50.000 anys terrestres des que havien construït una Merkaba i no recordaven exactament com fer-ho <i>però es van pensar que o havien fet.</i> Els marcians van construir els edificis a l'Atlàntida, van muntar tot l'experiment, van tirar l'interruptor... I van perdre el control. La destrucció va ser immensa. En aquesta realitat, difícilment es pot cometre un error més gran que crear un Merkaba fora de control. L'experiment va començar a esquinçar i obrir els nivells dimensionals.
20:27
No les més altes, però si les inferiors. Per donar una analogia, si agafa un ganivet i li clava obrint el seu estómac els àcids de l'estómac es filtren en altres parts del cos quant es suposa que no hauria d'estar per dins Això és com esquinçar dimensions obertes. Els marcians gairebé destrueixen la terra. El desastre ambiental que estem experimentant avui dia no és res en comparació tot i que els desastres d'avui són el resultat directe d'aquests esdeveniments. A causa d'aquesta ruptura en els nivells dimensionals, un gran nombre de menors esperits i éssers dimensionals van ser expulsats de la seva zona de confort cap a aquests nivells més alts. Es van veure obligats a un món que no coneixen o no entenen. Per sobreviure, necessiten cossos i va començar a entrar en forma automàtica en els cossos de les persones. Per cada cos humà, havia centenars de menors dimensions esperits que habitaven en ells. Aquests éssers eren terrícoles, com nosaltres, però molt diferents. No venien d'aquesta dimensió. Va ser una catàstrofe, probablement la més gran que la terra hagi vist mai. La raó de que els Naacals eren especials no era només per la seva consciència molt alta, de manera que eren els guies de l'Atlàntida sinó que havien aconseguit també el que avui anomenem la immortalitat. Diguem que, van descobrir una manera, per mantenir el seu cos sa i jove durant el temps que volguessin
21:30
no es van quedar atrapats però, podien triar de morir-se en qualsevol moment. I al reencarnar-se, no patirien de la gran pèrdua de memòria que fem quan ens encarnem. Ho van fer a través de la seva consciència expandida i meditacions tàntriques, sexe entre dimensions. Així és com Thoth era rei i sacerdot de l'Atlàntida per milers d'anys, i es va quedar a la terra fins fa 15 anys quan li va donar tots els seus records i la seva comprensió sobre la geometria sagrada a un home anomenat Drunvalo Melquisedec. La Merkaba es forma a partir de 3 estrelles tetraedres superposades l'una sobre l'altra. Dos d'elles en contra-rotació, i el tercer és estacionari. Quan la Merkaba està formada amb una consciència d'unitat, es forma internament d'amor. Quan es formada externament a través de l'experiment de Llucifer, no té aquest amor i es pot tornar inestable ràpidament. L'intent dels Marcians en el control de tot el món es va dur a terme en una de les petites illes a l'oest de l'Atlàntida. Aquest lloc es avui el Triangle de les Bermudes. És un triangle perquè la part superior del tetraedre estacionàri de la Merkaba actualment sobresurt de l'aigua allà, el que provoca un desequilibri electromagnètic enorme en aquesta zona. Molts avions i vaixells han desaparegut allà també, simplement desaparèixen sens deixar rastre. El desequilibri és multidimensional, i moltes persones, vaixells i avions han estat absorbits
22:30
per diferents dimensions, per mai ser vistos de nou. Aquesta Merkaba segueix allà en el fons del mar encara ara Per el que sé, es que serà corregida haviat. Els Naacals van fer el millor que va poder per salvar l'Atlàntida. Es van enviar la majoria dels éssers dimensionals inferiors de tornada, almenys tots el que van poder i van segellar l'estrip dimensional. Malgrat això, la situació es va posar molt malament, molt ràpid. Tots els sistemes econòmics es va esfondrar, financer, social i tots els conceptes de com era la vida, es van trencar. Tothom a l'Atlantida va començar a emmalaltir amb malalties rares i tot el continent va entrar en un estat de supervivència. La vida ja no es tractava de viure, es va convertir en sobreviure fins l'any demà. Va ser literlament un infern a la terra. Els Naacals no tenien ni idea de què fer. Eren nens en comparació amb els esdeveniments que havien estat llançats sobre ells. Per tant, van orar. Van orar als més alts nivells de la vida conscient en l'univers, demanant l'ajuda de tots els que podien sentir. El problema va ser revisat per molts alts nivells de vida, que he dibuixat com la Lliga de la Justícia ja que les dimensions 11 i 12 són incomprensibles per a nosaltres en el nostre estat actual. El que ens van dir va ser això. Estàvem anant de cap a caiguda, estàvem per tocar fons, nivell 1 el lloc més baix que podria ser en l'univers i tot i sobreviure.
23:32
A més, estàvem canviant la polaritat. Ja no érem una espècie femenina així que començarem a partir de la primera plaça com a espècie masculina. I, finalment, i aquesta és la més sorprenent. Només tindriem 13.000 anys per tornar a la consciència de Crist. Normalment, es necessiten centenars de milers d'anys per a una espècie arribar a la consciència de Crist. Hem hagut fer-ho en una fracció de temps. Si no ho féssim, no podríem sobreviure. Això mai ha succeït abans en l'univers Mai. Thoth, que era el rei i sacerdot de la Atlántida en aquell moment va saber que hauria de realitzar aquest experiment en ells mateixos. Van rebre instruccions dels nivells més alts de vida, i van seguir el seu camí. Thoth va procedir a un ésser anomenat Ra i Araragat, que eren els reis anteriors de l'Atlàntida i van començar l'experiment. Per entendre el que van fer, hem de parlar de xarxes de consciència. Una xarxa planetària és una estructura cristal·lina etèria que envolta el planeta i sosté la consciència de qualsevol espècie de vida. Aquesta reixeta té un component electromagnètic associat amb la dimensió tercera però té un component per a cada dimensió també. Aquestes xarxes són geomètriques, per descomptat, i la ciència amb el temps descobrirà que hi ha una reixeta per a cada espècie al món. Cadascuna d'aquestes xarxes té la seva pròpia geometria i són úniques, no hi ha una altra com elles
24:36
igual que la pròpia espècie és única. Aquestes reixetes emeten llum també i des de l'espai pot ser vista com la font de la brillantor blavosa al voltant de la terra. El que Thoth i els seus amics havien de fer era crear una xarxa de consciència crística sintètica permetent als éssers humans ascendir a la consciència de Crist en un temps molt curt. Però primer, anem a parlar sobre la ciència darrere d'aquesta xarxa. Potser has sentit parlar de l'experiment del centèsim mico. Durant un lapse de 30 anys, estaven estudiant una espècie de mico anomenat Macaca Fuscata, en una illa al Japó. Als micos se'ls proporciona patates deixant-les caure a la sorra. Als micos els va agradar les patates però no els agradava la sorra. Uns pocs nens micos van descobrir que podien rentar les seves patates i alguns d'ells van ensenyar la tècnica als seus pares. Només uns pocs dels micos adults ho van fer. Això va continuar per algun temps, fins que un dia els micos que coneixien aquesta tècnica van arribar a una massa crítica i bingo! la tècnica va començar a propagar-se més ràpid que avans. Els micos van començar apendre molt facilment a través de totes les illes japoneses properes així també en el continent. Se sabia que havia de ser alguna cosa que no s'entenia encara, sobre com una espècie es connecta a si mateixa. Llavors, què vam fer? Ho vam provar en éssers humans. Un equip de recerca va fer una imatge de rostres humans.
25:38
Al voltant d'un centenar de rostres amagats dins d'una sola imatge, però a primera vista era probable que només en podien veure 6 o 7. Van fer diverses enquestes amb uns pocs centenars de persones a Austràlia, i van dir: 'Molt bé, trobeu les cares'. La majoria de la gent només en podia agafar de 6 a 9 o alguna cosa així, no gaires més. Després d'això, l'altra meitat de l'equip d'investigació van emetre la imatge a Gran Bretanya en un especial per cable tancat a la BBC que va apareixer només a Anglaterra. Es va mostrar a on eren totes les cares, cadascuna d'elles. De tornada a Austràlia, es va fer l'experiment de nou amb nous temes, i heus aquí, la gent de sobte van ser capaços de veure més cares! Després d'aquest experiment, se sabia que alguna cosa definitivament ens uneix a tots i com el camp de la noètica és aprendre més coses cada dia, és la consciència en massa. En la lliçó 11 els vaig mostrar els 3 nivells de consciència. Cadascun d'aquests nivells té les seves pròpies xarxes de consciència en tot el planeta. Estem actualment en el 2º nivell, i la seva xarxa es basa en quadrats i triangles. Els governs de Rússia i els EUA van estudiar la nostra xarxa en els anys 60 i probablement abans. En traçar la xarxa al planeta, es troben petites bases militars en molts dels punts nodals de la xarxa. Hi ha milers de bases d'aquestes en el mig del no res, com petites illes com Guam.
26:38
No podia ser una coincidència que aquests poders de l'Estat van posar les seves bases de dret on les petites espirals van sortir de la xarxa. Ells estan tractant de prendre el control de la xarxa, ja que si es controla la consciència es pot controlar el que pensem i sentim. Per descomptat, hi ha una altra organització que tenia la seva mà en aquests dos governs i encara ho fan, en parlarem molt aviat. Aquesta xarxa també és visible a través de la projecció astral. 13000 anys enrere va començar. Thoth, Ra, i Araragat estaven per crear un complex global que va ser capaç de construir una xarxa sintètica de Consciència de Crist al llarg d'un període de temps de 13.000 anys. El primer que va fer va ser volar a un lloc que ara es diu el Plateu Gizeh que per aquell temps es deia la terra de Khem. També era una selva tropical no com el desert que és avui. En primer lloc van crear la xarxa a tot el planeta a la 4ta dimensió i després van començar a construir a la dimensió física, la 3ra. Van anar a l'eix energètic de la Terra i van construir un complex que avui es coneix com la creu solar. Aquests homes eren éssers de la 6na dimensió en aquell moment i vivien en un nivell molt alt de consciència, així que el que pensaven succeïa a l'instant. Va ser així de simple. D'acord amb Thoth, ell va ser el que va construir la gran piràmide, no la de Kheops rei egipci.
27:40
Thoth va dir que va ser construït uns 200 anys abans que el canvi polar, i construït amb gran rapidesa. Aquestes piràmides s'alineen precisament tant amb Fibonacci com amb l'espiral àuria en relació a la creu solar. Curiosament, Edgar Cayce també va canalitzar que les piràmides van ser construïdes en aquell temps. Les piràmides també vam trobar que van ser construïdes de dalt a baix les pedres de la part superior es van col·locar en primer lloc el que ha desconcertat als investigadors des de llavors. Cada vegada més s'aprèn sobre les piràmides ens endinsem en la foscor en la comprensió de com es van formar. Si el que Thoth diu és veritat... Bé, això ho explica tot! A partir d'aquí, Thoth i els seus amics van construir tota una xarxa de temples i estructures al llarg d'aquesta xarxa de la 4ta dimensió. Col·locant-los en els nodes d'aquesta nova xarxa de consciència de Crist sintètica que estaven creant. Tots ells es van fer amb Fibonacci o espirals aurees i tots ells van ser derivats matemàticament de la creu solar a Egipte, a través de la gran piràmide. La creació de tots els llocs sagrats del planeta no era cap casualitat. Va ser una sola consciència que ho va crear tot, des de Machu Picchu al Stonehenge al Zaghouan - etc... Hi ha algunes excepcions, però la majoria van ser creats per una consciència individual com a part d'una xarxa de consciència d'unitat. Tot i la gran piràmide, es va fer tot alhora
28:43
moltes de les estructures antigues del món es van fer a la 4ta dimensió i poc a poc va caure en la freqüència fins que es va manifestar en la 3ra dimensió després d'un llarg periode de temps. La investigació de Richard Hoagland porta aquesta reixeta un pas endavant, però ell no va ser el primer tampoc. Van mostrar com un lloc sagrat s'extrapola a partir d'un altre a un altre a un altre. Un tema candent de debat en aquest moment són les línies Ley. Es tracta de simples relacions geomètriques entre els llocs sagrats. Els arqueòlegs estan descobrint connexions importants entre els principals llocs espirituals en el món i ara sabem per què estan connectats. Aquests llocs es va haver de construir físicament de manera que la consciència de Crist podria manifestar-se. En certa manera, pensar en els llocs físics com un sistema de cablejat elèctric gegant que necessita uns 13.000 anys de flux d'energia continu per passar actualment engegar-se. Només perquè no deixa-te en suspens, sí! La reixeta es va acabar! Va arribar a la vida i ja està activa encara que no s'utilitza realment. Felicitats terra, em sobreviscut! No només Thoth ens ho va dir en persona sinó també ho va escriure en les Taules de Maragda. Aquestes taules es van deixar a les grans piràmides milers d'anys enrere. Hi ha dotze taules en total, formades a partir d'una substància creada a través de la transmutació alquímica. Són indestructibles
29:44
resistents a tots els elements i a la corrosió. La seva estructura atòmica es fixa en el seu lloc, cap canvi pot fer-se i respecte a elles violen la llei material de la ionització. Comparteixen una gran saviesa, i es poden llegir en més d'un centenar de diferents nivells de consciència i sempre se'ls entén de manera diferent. Si està interessat en aquestes coses, hauria de considerar la seva lectura. Com probablement pots dir, Thoth juga un paper molt important en el que va passar. La major part d'aquesta informació prové d'ell. Thoth també va proporcionar la major part de la informació sobre la flor de la vida i la seva relació geomètrica de la consciència amb nosaltres i això està íntimament lligat a la geometria de l'univers. Tenint en compte la qualitat i quantitat d'informació que ha compartit et fa realment començar a tenir en compte que la següent part és certa. La gran piràmide té una llegendària "falta de culminació" D'acord a les Taules de Maragda, en el fons de la gran piràmide, hi ha una sala anomenada la sala de registres. Aquesta habitació no va ser construïda per Thoth, i es molt anterior a la civilització de l'Atlàntida. Dins la sala de registres és la pedra angular de la piràmide, que té 5 polzades i mitja d'alt, d'or massís i una imatge hologràfica completa de la gran piràmide. Té totes les habitacions petites i tot. No obstant això, això ens deixa amb una peça de 24 metres quadrats de la gran piràmide que falta.
30:46
Si el que Thoth diu és veritat, la peça que falta en realitat pertany a una nau molt especial que existeix a la terra. I el camí a l'aeronau, és a través de l'esfinx. L'esfinx, d'acord amb Thoth, no és de 12000 anys d'antiguitat, però es remunta a milions d'anys a la terra. Molt per sota de l'Esfinx, prop d'una milla avall hi ha una sala rodona amb un pis pla i sostre pla. Dins d'aquesta habitació hi ha l'objecte sintètic més antic a la terra. L'objecte és d'aproximadament de 2 illes d'una ciutat en grandària és rodó com un disc i té un fons i la part superior planes. També és només al voltant de 3 àtoms de gruix, amb excepció d'un patró a la part superior i inferior que vindria a ser com això. El patró és de 5 àtoms de gruix. Thoth diu que és alimentat per la consciència, pensaments i sentiments i es connecta amb la vostra pròpia Merkaba viva el que significa que es converteix en una extensió teva i dels teus camps d'energia. La nau també està íntimament connectada amb l'esperit de la terra, i és el protector de tot el planeta. Thoth va construir la piràmide de manera que s'adaptès a aquesta nau. Quan es a la part superior de la gran piràmide, es crea aquesta imatge des de dalt. La nau disc té una circumferència igual al perímetre de la gran piràmide. Com ja vam comentar en la lliçó 11, sempre que aquesta relació apareix, succeeix la vida. La nau només pot ser utilitzada per la més pura de les ànimes.
31:49
Mira, cada vegada que ens acostem al punt de la precessió dels equinoccis on els nostres pols fan aquests canvis, ens tornem molt vulnerables. Les coses solen degenerar i mentre les coses es tornen caòtiques sovint hi ha espècies que ens volen prendre el relleu. Això ha succeït sempre, no només amb nosaltres, sinó en totes les consciències en evolució. Cada vegada que una presa de possessió sembla imminent, una persona molt pura troba el seu camí a la nau i l'eleva en l'aire. La terra i el sol es connectarà amb aquesta persona i li donarà un gran poder llavors tot el que la persona pensa i sent succeeix. I pensa-hi si la consciència és el component central primari de tot el planeta. No té sentit que tindria el seu propi mecanisme de defensa? Aquesta defensa és una aeronau que es connecta a la terra i el sol permetent a la terra tenir una protecció. Aquest gran esdeveniment ja ha succeït a la terra, el mateix any que es va activar la xarxa de Crist! Era l'any 1989 teniem problemes amb els Grisos, una raça d'extraterrestres que van anar a poc a poc prenen territori a causa d'alguna baralla anterior que vam tenir. Una dona molt pura al Perú va fer el procés d'ascensió a la xarxa de la consciència de Crist i es va trobar la nau. Va sintonitzar-la a la freqüència de la 4ta dimensió on la va elevar a través de la terra en l'aire i va manifestar una situació per als Grisos per anar-se'n. En poc temps, els Grisos van començar a emmalaltir,
32:51
i van romandre malalts durant el temps que es van quedar aquí. Es van veure obligats a abandonar de moment, i estem una vegada segurs. La nau és un vaixell de guerra que totes les raçes estan tractant de prendre el control la persona tansols ha de pensar en mantenir-los a distància - pensa una situació i els obliga a marxar. Tornant als esdeveniments en l'Atlàntida. Després de completar el complex a Egipte Thoth i els seus amics van tornar a l'Atlàntida on van haver d'esperar durant uns 200 anys fins a aquest punt crític en la precessió dels equinoccis, on els pols es desplaçarien. Ells sabien que l'Atlàntida s'enfonsaria i estaven llestos. Prèviament a Thoth i els seus amics... - Thoth, els pols estan canviant. - Oh, el canvi polar! - Wow, que li passen als teus ulls! - No ho sé... Quan Thoth va veure per primera vegada els signes del canvi polar van tornar a la terra de Khem i van alçar el vaixell de guerra al cel. Van tornar a l'Atlàntida i van recollir als Naacals. Els Naacals no eren només passatgers, sinó, tots i cada un estaven treballant en unitat per crear una Merkaba molt poderosa al seu voltant i a la nau. Van tornar a la gran piràmide i van aterrar la nau en la part superior, formant la proporció phi amb la piràmide. I llavors va succeir. Els pols van començar a canviar, i la consciència humana va començar a caure en picat. Alhora, els camps electromagnètics i magnètics de la Terra es va ensorrar
33:57
i tota la vida al planeta va entrar en el gran buit els tres dies i mig d'absoluta foscor descrites per moltes cultures antigues en el món... Les Taules de Maragda diuen que cada vegada que passem per un canvi polar passem per un espai buit a mesura que canviem les nostres freqüències en prop de 3 dies i mig. Això també i és en el document Troano, representat per 3 pedres i mitja pintades de negre. Això es refereix a un moment en què entrem en el que la ciència anomena "la zona nul·la electromagnètica". Durant el canvi de pols, un fenomen té lloc en què tot sembla desaparèixer només per un temps determinat en general és d'entre 2 a 4 dies, l'última vegada va ser de 3 dies i mig. Aquí és on es posa interessant. El què ens va passar no sol passar a una espècie normal perquè la majoria de les espècies avançades tenen a mà la seva Merkaba en el moment del canvi. Nosaltres no ho vam fer, degut a la nostra petita crisi i vam ser aspirats en l'espai buit sense protecció. Això va donar lloc al fet de perdre els nostres records. La ciència se'n ha adonat de que tots els nostres records estan connectats a través de les cèl·lules del nostre cervell així com als camps al voltant dels nostres caps. El que no entén completament la ciència encara, si més no directament és la connexió dels records amb el planeta mateix. Hem parlat d'això abans, el magnetisme de la terra afecta la nostra manera de pensar i actuar. La Merkaba és un camp electromagnètic que es crea al voltant del teu cos
35:01
que pot servir com a protecció contra el buit com la teva consciència a través d'ell. Què va passar amb nosaltres quan no teníem aquesta protecció? Era un Drap net. Quan existiem en l'Atlàntida, estàvem vivint en un nivell molt alt de consciència, en una dimensió superior. Vam tenir cossos i ments molt avançats i sofisticats, i erem capaços de pràcticament qualsevol cosa viviem en una dimensió on les molècules estan tan separades entre elles, que la consciència podria interactuar-hi sense moviment físic. És difícil d'explicar, perquè pots, literalment, donar forma al teu entorn immediat a través de la teva consciència en aquestes freqüències més altes. En aquest sentit, hem estat creadors, coneixent i comprenent l'unicitat, éssers d'amor. Però després vam decendir, vam caure a aquest lloc que anomenem la tercera dimensió. També vam decendir en la consciència de tornada a 0. Vam oblidar de com utilitzar la glàndula pineal, i poc a poc encongit a la mida que té ara com una passa de raïm, quan se suposa que ha de ser de la mida del globus ocular. Quan això va succeir, vam oblidar com respirar fonts d'energia en els nostres cossos i les nostres esperances de vida van ser kaput. Amb el temps hem passat de 900 anys al que és avui en dia. No haviem experimentat estar on estàvem abans, almenys no en un temps molt llarg. Érem com una mena de superordinador que es va assecar del tot sense cap sistema operatiu ni res.
36:01
Hem tingut aquests cossos avançats. però no sabem com utilitzar-los. Per això, avui estem físicament tan avançats en comparació a gairebé tots els altres animals en aquesta 3ra dimensió. Durant un temps, els supervivents de la caiguda de l'Atlàntida, que eren uns quants eren literalment bàrbars peluts! Encara teniem que descobrir el foc! La raó de que estaven tenint dificultats per trobar proves de l'Atlàntida és perquè en la seva major part els esdeveniments de l'Atlàntida es van dur a terme en una dimensió molt més gran que a la nostra terra existent en aquests moments. Tot el que he dibuixat de l'Atlàntida no es pot prendre com si això fos el que semblava perquè no ho era. Aquesta massa existeix físicament, però els atlants no habitaven en aquesta dimensió de la seva existència. Si la nau de guerra no haguès estat protegida per la Merkaba, els Nacaals haurien perdut la seva memòria. Van conservar els seus records quan la Terra va sortir de buit, i van començar el seu treball una vegada més. Thoth i un terç dels Naacals va anar a la illa del Sol a Bolívia. Araragat i un terç van anar al Tibet i Ra i el terç restant van anar a Egipte, on van haver d'esperar. Ara estem començant a tancar les bretxes entre aquesta història i la nostra història actual. Enmig de la caiguda de l'Atlàntida i l'albada de les nostres primeres civilitzacions que eren els egipcis i els sumeris, hi havia una bretxa de 6500 anys entre ells.
37:03
Que ens estava passant en aquell moment? Bé, hem de veure en aquest gràfic de la precessió de nou. Aquí és on ens vam quedar en la consciència, al punt C i aquesta va ser la nostra fase d'agafar el son també! Thoth, Ra i els mestres ascendits esperaven fins al punt D. Van haver d'esperar que els éssers humans només per si mateixos evolucionessin en un període de 6500 anys fins que van ser prou avançats com per actualment rebre aquesta nova informació que se'ls anava a proporcionar. En algun moment d'aquí va ser quan va ocórrer el diluvi de Noè a causa del canvi de pols la Terra va passar per una edat de gel, això és un fet científic. Quan el gel es va fondre hauria causat inundacions massives. L'ADN és la manifestació física del que ets. Es tracta de l'aspecte físic de la teva ànima. El que estem veient és el canvi d'ADN en els codons. Hi ha 64 possibles codons en l'ADN, i els éssers humans només tenen 22 o menys. El que em anat trobant és que hi ha 6 codons de més que s'activen en aquests nous nens i ells en trien 2 dels 6. Aquests nois són el que anomenem els nens índigo i cristall, i, probablement, els Súper Psíquics també. Ara, això és un cromosoma. Bàsicament el que és això, és molt, molt de l'ADN embolicat en aquesta estranya forma de H que es troben en cada cèl·lula, ja que és part del teu cos de la consciència El que Thoth ens diu, és que cada nivell de la consciència es veu aquí
38:06
no només té la seva pròpia xarxa de consciència, sinó que els cromosomes canvien també. El segon nivell, on ens trobem ara, té 44 i 2 cromosomes. Per a qualsevol científic, és a dir la biologia bàsica. El primer nivell però, té 42 i 2, i el tercer té 46 i 2 el quart i cinquè tenen 48 i 2 i 50 i 2 respectivament. La principal diferència física visible entre aquests ADN, en tota la vida, és l'altura. El primer nivell té una alçada mitjana de 1.2 a 1.8 metres d'alçada. El 2on nivell, nosaltres, té una altura mitjana de 1.5 a 2.1 metres. En tercer lloc són al voltant de 3 a 4.8, el que ens estem a punt de convertir. La quarta és de 9.1 a 10.6 i l'última és de 15 a 18. A lo millor recordes un ser anomenat Metatrón, l'arcàngel hebreu qui és la perfecció del que la humanitat pot arribar a ser. Tenia 16.7 peus d'alt a aquest tipus. Les últimes 2 altures són molt llunyanes per a nosaltres. Aquest és un lloc a Egipte anomenat avui, Abu Simbel. El primer que notaràs en aquestes estàtues es que són enoormes però amb la informació sobre l'ADN, això pinta un quadre diferent. Aquests éssers aquí asseguts són del 5é nivell de consciència.
39:08
Aquests éssers en una paret diferent són de 35 peus d'altura. 4rt nivell de consciència. Aquí hi han algunes de tercer nivell també. Els arqueòlegs van veure això i van pensar que significava que l'home era més important que la dona. Quan en realitat, els reis d'Egipte comptaven amb 5 noms diferents, un per a cada nivell de consciència. Alguns dels reis eren fins i tot capaços de convertir-se en diferents dimensions i així és com el van guiar a la població amb el poder dels déus! A Egipte, segons els arqueòlegs i investigadors més destacats del moment els Egipcis i Sumeris van començar les seves civilitzacions, al voltant del mateix temps l'un de l'altre. Dintre d'uns pocs centenars d'anys més o menys. Ambdós civilitzacions van sorgir del no-res amb les perfectes habilitats d'escriptura que no es van millorar des de llavors. Quan van aparèixer per primera vegada, eren extremadament sofisticats i clars, i poc a poc van degenerar a través de generacions. Cap arqueòleg pot explicar com va succeir això o explicar com va poder passar. Van col·locar Egipte i Sumèria en una classificació especial anomenada <i>evolució escalonada</i>. El que va succeir va ser, un dia Egipte va obtenir el seu llenguatge, ple i complet llavors el coneixement es va estabilitzar... Després va fer un altre salt enorme una mica més tard. Llavors, de sobte sabien tot sobre els sistemes d'aigua i el fossat, simplement perfecte.
40:10
A continuació, una mica de temps més tard Bam! són mestres de la hidràulica. Com van Egipte i Sumèria fer això? Bé, això és el que Thoth, va dir. Quan estàvem en la nostra pròpia evolució per a l'any 6500, Ra i els mestres ascendits estaven esperant en una petita ciutat subterrània sota de la gran piràmide. Tornarem a això. El fill de Thoth Tat va formar un grup anomenat la Germandat Tat que és un grup secret que encara existeix avui en dia com a protectors i guardians dels temples sagrats. Avui dia, encara estan connectats amb els mestres ascendits. Així que fa uns 6000 anys enrere alguns membres de la Germandat Tat van haver d'esperar fins que es trobessin a algú que pogués entendre el que se'ls anava a ensenyar. Quan es van assabentar d'algú, van sintonitzar la seva freqüència a la 3ra dimensió Van anar allà i li van donar un pet d'informació. Li van dir: 'Ei, si fas això i això passa això!'. Els egipcis van dir: 'Guau! Mireu això!' Després van passar a la clandestinitat, a esperar una altra estona, i repetir el procés. Durant un curt període de temps, l'evolució egípcia i sumèria es va disparar en els passos de l'escala! Quant als Sumeris, que també van rebre una història més detallada per qui els assistia. Van descriure als Sumeris tots els detalls que recordaven, van dir: 'Aquesta és la història del planeta, anoti-ho.' Els Sumeris coneixien la precessió dels equinoccis, ja que els ho van explicar els Naacals de l'Atlàntida.
41:15
Després d'aquest període escalonat, ens vam començar a quedar-nos més adormits les coses van empitjorar un cop més. Va ser el nostre moment d'agafar el son en la precessió, i encara que els Naacals ens havien donat un impuls ens vam quedar conscientment adormits. En aquest sentit, és el moment de la història de la ciutat sota la piràmide! Mantingueu una ment oberta sobre això, perquè no hi han masses proves per al que vaig a dir. Per més de 40 anys, Drunvalo Melchizidek ha estat estudiant la consciència humana a través de la geometria sagrada i els mestres espirituals i mestres de tot el món. El 1996 es va posar en contacte amb una font a Egipte que va dir que alguna cosa increïble havia estat descoberta un deixant de pedra va sortir de la terra entre les potes de l'esfinx a la llum del dia. Ho van treure i van cavar en la terra sota de l'esfinx. Hi van trobar una habitació amb 3 túnels que duen fora d'ella. Un dels túnels, que venien de la gran piràmide, tenia un altre túnel que venia d'aquest mateix i estava protegit per un mur de llum. Les bales no podien passar pel camp, i la gent ni tan sols podia acostar-s'hi sense la sensació de que anirien a morir. El govern egipci va trobar a un home espiritual particular que podria desactivar el camp. Havien portat també als Estudis Paramount per filmar ja que havia filmat l'obertura de la tomba del Rei Tuts. Tenien una bona relació amb Egipte. El gobern volia uns quants mil·lions de dolars de paramount. En l'últim minut, Egipte va demanar un altre milió i mig sota la taula.
42:18
Paramount es va escandalitzar, i es van fer enrere. Les coses van estar molt silencioses durant 3 mesos llavors Drunvalo va escoltar de la seva font de nou qui va estar involucrat en tot això, va dir que 3 homes diferents van tancar el camp de llum i van entrar. Es van trobar dins d'un edifici molt gran que es va perllongar per quilòmetres sota terra i era en realitat la vora d'una ciutat subterrànea gegant! Que va ser contruït com un sol edifici gegant. A continuació, una mica més tard, un arqueòleg egipci anomenat Larry Hunter també va començar a descriure la mateixa cosa, però més detallada. Va dir que la ciutat era de 6 i mitja per 8 milles d'ample i 12 pisos d'alt i la ciutat estava delineada pels temples específics a Egipte. Les 3 piràmides s'alineen amb el cinturó d'Orió, però hi ha petits temples de totes les estrelles d'aquesta constel·lació. Aquests temples traçen el mapa de la ciutat subterrània i estan fets d'una pedra especial que no es troba en cap altre lloc a Egipte anomenada per si mateixa. Bastant increïblement, molt recentment, antics túnels que es troben a Romania, porten a Egipte i la Terra interna. Ara no tenim temps per entrar en detalls, però aquesta és una història particular però si vols fes una ullada al llibre de Transsilvània per Radu Cinemar. Per ser clars, això és només una teoria que no és acceptada pel govern egipci però la ciutat subterrània que Thoth va dir que tenia capacitat per 10.000 persones és, d'acord amb el sr. Hunter
43:21
marcada pels temples que coincideixen amb el patró de l'estrella de la constel·lació d'Orió. 4000 anys més tard, estàvem en la nostra etapa més baixa de la nostra evolució. Estàvem tocant fons en el camí de la consciència. Sobtadament, fora de la foscor, 3 homes van arribar a la terra per donar-nos una petita empenta. Tot en l'antic Egipte era sintètic. Tenien la civilització sencera al voltant d'aconseguir estats superiors de consciència però van haver de fer-ho a través de les eines. Ara, no veurem cadascuna de les eines de forma individual, però permetin-me donar una visió general aquí. Aquesta eina s'utilitza per a la transferència de vibracions al cos. Juntament amb el que eren el ganxo i el mayal. Aquest petit dispositiu era una mena de generador per augmentar les vibracions encara que no hi ha molt disponible en ell. Aquesta cosa, si bé era la seva eina més important, el Ankh (Creu Ansada). Van veure el ankh com el secret de la vida eterna, i no s'utilitza com una eina física, sinó energètica. Ells utilitzaven aquesta forma i <i>ankh</i> la seva energia sexual. Ara, això podria ser un tema enorme aquí pel seu propi compte, per exemple com l'energia es desplaça cap amunt i cap avall del cos a través del tub vertical entre els 5 canals d'energia que contra giren a mesura que s'estenen a través del cos. Però, bàsicament, l'energia sexual és una energia molt poderosa.
44:26
Sens dubte, se'n abusa avui en dia, però el que els egipcis sabien, era que quan havia tingut un orgasme una gran quantitat de ràfegues d'energia del teu chakra d'arrel fa tot el camí fins a la columna vertebral a la part superior del teu cap, i després s'allibera. El que els egipcis feien, quan les espirals d'energia arribaven al seu chakra del cor feien un ankh amb l'energia de la part posterior del seu cos i sobre el seu cap i tornava de nou en el seu cos on es mantindria l'energia i conservaria un impuls massiu d'energia. En altres paraules, si vostè pren una forquilla i la colpeja, repercutirà durant tot el temps. Si connecta un ankh a la part superior d'ella i la colpeja de nou, tindrà repercussions com a mínim 3 vegades més. Els egipcis ho feien amb els seus cossos! Canviant de tema quan l'Atlàntida va ser formada, els Naacals van establir alguna cosa anomenada una escola de misteri. Aquest és un tipus especial d'escola on s'aprèn sobre la consciència i s'aprenen diferents aspectes de l'expansió de la seva pròpia consciència, i, finalment arribar al punt on et converteixes en immortal. En general, va prendre un temps molt llarg per arribar a aquest estat i és per això que només hi havia al voltant de 1000 Naacals en comparació amb els milions de Lemurians. El primer Atlant en aconseguir l'estat immortal era un home anomenat Osiris. La mitologia antiga Egipcia explica la història d'Osiris,
45:27
un home que va ser assassinat i esquarterat pel seu germà en un acte de ràbia, i les peces es van dispersar. Aquest esdeveniment, potser menys exagerat que els mites realment va succeir, i va tenir lloc a l'Atlàntida. L'esposa d'Osiris i la seva germana van recuperar les peces i en tornar la peça final van restablir el flux d'energia creativa i va portar al seu esperit de nou al cos. A través d'aquesta manera, Osiris es va convertir en immortal, i va ser el primer immortal de l'Atlàntida. Aquesta història s'explica en tot l'antic Egipte, en moltes parets del temple, i us ensenyaré per què. Osiris va anar a través de les 3 etapes de la consciència. La primera va ser tot el segon va ser separat de si mateix, inclús físicament i el tercer era tot de nou. Els Naacals van utilitzar la comprensió d'Osiris de com es va fer immortal com a un model de com els altres podrien també només a través de la consciència sense necessitat de tallar-se per descomptat. Això a la llarga es va convertir en el que podríem anomenar la religió de l'Atlàntida però es tracta de més d'una comprensió més profunda que estaven seguint. Aquesta plantilla també es va utilitzar a Egipte, el que veurem ara. A través de l'evolució d'escala, que va començar a canviar des del primer nivell de la consciència en el segon. Abans de la caiguda, teníem records increïbles, no era aquest vago record que tenim ara
46:32
però avui podem veure-ho com a una memòria hologràfica 3D d'alta veloçitat. Després de la caiguda encara teniem memòria fotogràfica i podriem compartir aquestes experiències uns amb els altres amb el que es diu 'temps de son'. És el que els aborígens d'Austràlia segueixen tenint avui dia. A través de la introducció de l'escriptura però, va començar a canviar a partir del 1er nivell de consciència al 2on. Hem perdut els nostres records increïbles i ens han separat molt uns dels altres i de nosaltres mateixos. Thoth va ser el que va presentar l'escriptura, i si ens fixem en l'antiga cultura egípcia, fins i tot diu 'Thoth ens va portar l'escriptura, així com moltes altres coses' Ara que estàvem en el segon nivell, amb el temps les coses van començar a canviar i es va desenvolupar un problema molt seriós, que si no hagués estat resolt hauria causat grans catàstrofes dins del nostre propi futur pròxim. Bàsicament, a Egipte, els mestres ascendits havien utilitzat la codificació genètica d'Osiris de canviar els cromosomes per mostrar a altres el camí a l'ascensió. Van desenvolupar un sistema de 42 i dos déus amb d minúscula. Van ser anomenats Neters, la majoria de vosaltres reconeixereu aquest. El seu nom és Anubis. Hi havia 42 i 2 Neters que eren representatius dels cromosomes humans. Cada un d'ells van mostrar una via específica de la vida o en l'experiència humana
47:32
i la gent seguia el seu enteniment per aprendre més sobre la vida o de la seva realitat. El problema es va desenvolupar quan tant l'Alt Egipte i el Baix Egipte es van separar de si mateixos i el significat d'aquests Neters es van perdre. Amb el temps, els dibuixos d'aquests Neters van canviar, els significats d'aquestes Neters també van canviar. La gent no tenia ni idea del que significaven. Després es va posar pitjor, quan el rei egipci Menes va fusionar l'Alt Egipte i el Baix Egipte en un país unificat. Menes també es va unir als sistemes de creences de manera que ara comptaven amb 88 déus que la gent es barallaven per decidir qui era realment déu. Aquest era un problema, perquè ara tenim persones que no saben què creure, perduts del tot separats de la seva comprensió de la seva pròpia divinitat i déu. Les coses se separen encara més les persones es barallaven per quins déus eren realment déus. Avui mirem cap enrere i diem 'wow jaja pensaven que hi havia molts déus!' quan en realitat, aquest no va ser el cas en absolut. Fins i tot amb l'ajuda de la germanor de Tat, simplement no podiem fer les coses bé. Hi va haver un curt període de la cultura egípcia que la majoria dels historiadors no entenen massa bé. Com està escrit en els textos antics i jeroglífics En 17 anys i mig, hi va haver un nou i extrany governant que va canviar completament com era governat Egipte.
48:33
i el seu nom va ser Akhenaton. Abans d'ell, només hi havia reis, Akhenaton va ser el primer faraó que significa "el que et convertiràs". Va ser també, us ho creieu o no, de 4.5 a 4.8 metres d'alt si més no aquesta és la forma en què el representaven, i tenia un crani allargat. Ambdós aspectes estan relacionats amb la consciència de Crist. Akhenaton va suprimir tots els acords anteriors dels déus i va tractar d'inculcar la comprensió 'd'un déu' a tot el món. Després de 17 anys, la majoria dels egipcis es van rebel·lar i Akhenaton va ser assassinat per després ser reemplaçat per algú més, tornant a l'antic sistema. Què va passar realment? Per corregir el problema, Thot va rebre l'ajuda d'Ai i Tiya, que eren els primers immortals de Lemuria i els va portar a aparellar-se entre dimensions i concebre un ésser de la consciència de Crist. Thoth va dir que va treballar amb l'últim rei d'egipte per aconseguir-ho i els arqueólegs van trobar que Akhenaton venia del no res. Va prendre algun temps, hi va haver un període de transició que implica a Amenhotep tercer però aviat Akhenaton va ser en el tron. Akhenaton va usar el seu temps per portar de tornada a Egipte una religió simple on hi havia un sol déu, una realitat. Va usar les imatges d'un disc solar per representar-ho.
49:37
Els sacerdots a Egipte no els i va agradar això, perquè les creences religioses se centraven en els sacerdots. Llavors ell va i diu: 'No necessiteu els sacerdots! déu és a dins vostre, podeu tenir accés a déu des de dins de vosaltres mateixos!' No els hi va agradar això. També va fer enrrere als militars i els va dir que no ataquessin a menys que algú ataqués primer. Als militars no els hi va agradar. A més, generalment a les persones no els agradava perquè gaudien d'adorar als seus molts déus! Finalment, van desfer-se d'ell. Després de tot això, què va fer Akhenaton que evidentment va salvar a la humanitat? va desenvolupar una escola de misteri amb la intenció de mostrar a un petit grup d'éssers humans una forma d'ascendir en l'estat immortal. En general, prendria centenars d'anys per assolir el nivell de la immortalitat i Akhenaton tenia 17 anys per produir resultats. Va anar per molt poc... però ho va fer! Fins i tot va mostrar a 300 persones el camí cap a la immortalitat en el seu curt període de temps així que després que la població en general es desfessin d'Akhenaton, aquests 300 immortals cuidarien d'Egipte. Thot va escriure en les taules de maragda que, després d'haver finalitzat l'antic Egipte va portar a un home anomenat Pitàgores, a la gran piràmide, i li va ensenyar la geometria de l'univers. A continuació, aquest home va passar a fundar Grècia
50:41
que va ser construïda originalment a les escoles d'ensenyament de la geometria i els sòlids platònics i tot això! Thoth ha viscut tota la vida aquí també, on era conegut com Hermes Trismegistus. Els immortals d'Akhenaton es van convertir en un grup anomenat la Germandat Essenia. Primer van emigrar a un lloc anomenat Masada a Israel. Fins i tot avui Masada és coneguda com la capital de la germandat de l'essència. Ara agafeu això en aquesta germandat hi havia dues persones en particular, un home i una dona és possible que hagueu sentit parlar d'ells... Maria i Josep? Vegeu, era part del pla dels Mestres Ascendits que portarien a un ésser a qui li mostaren el camí a la consciència de Crist. Ell vindria a la terra com a un ser de 2on nivell, un home regular i aconseguir la consciència de Crist en el curs de la seva vida. Llavors, el procés d'ascensió, l'experiència de la transició des del 2on nivell al 3er també aniria a la xarxa de consciència que s'estava formant encara. Va ser capaç de fer la transició perquè ell era originari d'alts nivells. Aquest home que avui es coneix com Jesús, malgrat el seu nom en aquell moment era Yashua Ben Hur. Si Yashua no s'hagués presentat, no hauríem tingut avui aquesta experiència de l'ascensió al nostre abast. Cap de nosaltres podria tenir en compte que aquests nivells superiors de comprensió existeix
51:41
i nosaltres ens destruïm. D'acord amb el que diu Thoth, Maria i Josep es van aparellar entre altres dimensions. Maria podria haver estat verge físicament, però ella es va aparellar amb Josep d'una manera que permetia a una ànima d'una realitat superior baixar a la terra i tenir una experiència humana. En general, això és impossible fer-ho d'una altra manera. A través del treball Yashua, ell va venir aquí com nosaltres, un ésser humà total, però va anar a través de 3 etapes la mort final, la resurrecció i l'ascensió i ens va donar aquestes experiències perquè puguem accedir-hi pel camí. Ara, com tots sabem, a la història de Yashua li falta una peça. Ell era un nen, va desapareixer des de fa algun temps i després va aparèixer una altra vegada quan tenia 30 anys. En un llibre anomenat els divuit anys absents de Jesucrist les principals teories sobre on va anar va ser en realitat cap a l'est a l'Himàlaia o les muntanyes del Tibet on es va convertir en un guru il·luminat, i va portar als seus ensenyaments a tothom. Si et recordes de la part 1, el Kundalini del planeta residia al Tibet en l'època les persones que hi vivien eren molt adeptes espiritualment, i ho segueixen sent avui dia. Ara, sobre el tema de Crist hi ha una altra cosa que m'agradaria tocar. L'Oració del Parenostre. Avui dia, sabem que això va ser l'única oració que va ensenyar Yashua
52:42
però saps que és en realitat una meditació de l'oració geomètrica? Un home anomenat Bodie McCoy va passar més de 20 anys treballant amb aquesta pregària i analitzant-la amb la geometria sagrada, i va descobrir algunes sincronicitats increïbles. En el seu llibre, Viu la promesa, explica com l'oració original, no la versió estesa que us han ensenyat té 7 segments o pensaments que s'alineen perfectament amb els 7 chakres així com les 7 branques originals de Ioga. Bodie ensenya a fer aquesta meditació de l'oració així com ell i la seva dona han desenvolupat meditacions sobre la base del parenostre anomenada Danses del Cor és força increïble veure com funciona tot amb les geometries pures de l'univers. Per obtenir més informació, fes un cop d'ull a livethepromise.net. Si s'estudia la religió cristiana i la religió egípcia en realitat trobaràs que hi ha un paral·lelisme en gairebé tots els sentits excepte per a la comprensió dels egipcis de Déu. La majoria de l'evidència mostra que la religió cristiana va sortir de la religió egípcia i més tard van tornar i desacreditar la religió egípcia. Al voltant de l'any 300 dC, hi va haver un consell anomenat el Concili de Nicea (niseeya) que era la sindicació entre les autoritats polítiques i religioses romanes. Bàsicament, els líders religiosos i dirigents polítics es van adonar que podien unir-se i imposar una major influència en les persones, i controlar a la societat a través de la seva unitat.
53:49
Va ser just en aquest moment que vam començar a veure la manifestació del nou testament que va ser elaborat a partir de les escriptures i les històries, algunes noves i algunes molt més antigues que van ser renovades i súper imposades al voltant de la vida de Yashua Ben Hur qui coneixem avui com Jesús de Natzaret. El terme Crist en realitat es remunta molt abans de la bíblia. Prové de la paraula KRYSTHL-A que és una paraula que derivada dels 7 sons bàsics originals audibles de la creació. Quan la creació del nostre univers es va produir, els tons originals eren KA RA YA SA TA HA LA. Krysthla realitat es descompon en la terra en 2 paraules Krist, que aviat es va convertir en Crist i HL-A, que es va convertir en Allah que es descompon i es va canviar a través de la tradició oral. El símbol per Atlàntida va ser de 3 anells un dins de l'altre. A l'interior hi havia els Naacals l'anell central es diu Maya i l'anell exterior van ser els Atlants. El treball dels maies va ser la comunicació dels missatges des del cercle íntim, a la gent comuna de l'Atlàntida. Quan es va enfonsar l'Atlàntida, els Maies van posar el seu coneixement, a una calavera de vidre amb els records de l'Atlàntida, i el seu calendari, i van anar al que avui es coneix com la península de Yucatán
54:51
bressol de la civilització maia. El seu calendari és el més avançat i detallat calendari al planeta, i té les arrels en l'Atlàntida. En els darrers pocs centenars d'anys, un grup de persones poc a poc han monopolitzat tot el món en el que és ara. Avui dia, hi ha 13 famílies que es troben entre les famílies més riques del món. Ells tenen a les seves mans a cada organització i govern, i el control de més del 80% dels diners. Ells controlen el nostre món modern, des del capdemunt del tot. Avui dia ens agrada anomenar-los els Illuninati a excepció de que això no és realment el que són. La paraula il·luminati significa els il·luminats, que es va establir fa molt de temps com una societat secreta que es va centrar al voltant de l'expansió del coneixement a través d'acords científics i espirituals. Les societats secretes no van ser inicialment dolentes, sinó consistien en què només uns quants ho entenguèssin entenent la informació que la persona mitjana en aquell moment no acceptaria i demonitzava. Havien de ser mantingudes en secret pel control que tenia l'església, i van refutar en contra dels que volien explorar. Els maçons eren una d'aquestes organitzacions. Si fas la recerca en aquests períodes de temps, el que probablement va succeir va ser que l'església
55:55
que tenia la major part del control en aquell temps probablement van infiltrar a algunes d'aquestes organitzacions per assegurar-se de que no crearien els plans per exposar la informació i destruir el seu antic ordre mundial. Això va portar a l'església a l'exposició d'algunes d'aquestes societats com l'adoració al diable i blasfemi i es va aixecar el temor d'aquests grups. Amb el temps, moltes de les societats secretes es ramificaren per aquells que eren corruptes o prèviament infiltrades per l'església i van guanyar un major control a través de l'església i les grans organitzacions que s'estaven establint. Avui dia, hi ha 13 famílies a tot el món que són els amos del món. Amb més del 95% dels diners amb un afany de cobdícia, poder i control. Més i més informació s'ha convertit en l'actualitat que últimament moltes d'aquestes famílies tenen un ADN que és diferent a la resta de la població humana. S'especula que comparteixen l'ADN que es transmet de la raça marciana o d'altres espècies. No contenen l'amor o l'emoció i són totalment motoritzats. Això ens porta a la final de la Història de la Humanitat de la ciència espiritual però, és clar, en realitat no és el final. D'una banda, realment només hem esgarrapat la superfície discutint molts d'aquests temes les societats secretes per exemple, es necessitarien 2 o 3 lliçons més per realment explicar-ho bé.
56:57
A més, la història de la humanitat no acabarà perquè encara l'estem vivint. El que passarà després, depén de Tu. Aquesta història, mentre que sembla increïble i escandalosa, explica molt. Penseu en això, em cobert el triangle de les Bermudes, la cara de Mart, Jesús, el que els egipcis estaven fent l'ascens de Grècia, gairebé totes les religions modernes, la raó per la que vam aparèixer del no-res, 6500 anys enrere l'evolució d'escala d'aquelles cultures, i la història de l'Atlàntida que ha estat difícil per a nosaltres, en el millor dels casos. També explica les grans piràmides i la seva connexió amb els llocs sagrats del planeta, les tauletes Sumèries les Taules de Maragda, Llucifer, i això és per als hebreus, si llegeixes el seu Talmut hi ha en realitat moltes coses que suggereixen que no són d'aquí. No vaig a dir-vos que us ho creieu, però sens dubte ens posa una mica de perspectiva sobre molts aspectes del món que en general no tenen respostes concloents. Prengui'l amb un gra de sal, però, després de tot, és només una teoria. Traducció per Bosco

DOWNLOAD SUBTITLES: