[Eng Sub] เพราะเราคู่กัน 2gether The Series | EP.1 [1/4]

[Eng Sub] เพราะเราคู่กัน 2gether The Series | EP.1 [1/4]

SUBTITLE'S INFO:

Language: SU

Type: Human

Number of phrases: 370

Number of words: 1573

Number of symbols: 7927

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:01
Maraneh pernah teu ngabayangkeun, naha sih loba hal nu pasang-pasangan? Misalna babaturan atawa... kabogoh. Utamana lamun maneh geus nimu jalma nu cocok maneh bakal ngalakukeun naon wae jang jalma eta. Dina kahirupan urang nu endah, urang geus pernah bobogohan jeung loba awewe Dina kahirupan kuring nu endah, kuring geus pernah bobogohan jeung loba awewe Ging, lamun tos anggeus urang nongton pilen hayu. Urang aya tambahan kelas matematika geus ieu. Lamun isukan? Lamun Isukan? Isukan mah aya biologi. Isukanna deui? Aya fisika, kimia, sosio, sains, basa inggris, terus matematika deui. Ngomong lecii! Urangna katingali gendut :(. Sakali deui ah Ceriii! Ceri. Nggeus? Hayu emam Kela! Selpi sakali deui. Selpi? Setroberi! Urang menta cekna weh heeh? Geus teu napsu ah Sayang hoyong emam sareng naon? Noomnim hoyongna emam naon? Naon we Eskrim?
01:17
Engke gendut. Roti madu? Amis teuing. Pudding? es serut? krim choux? Wlee! bosen. Teras Noomnim hoyongna naon atuh? Naon we. Namwan, maneh ngambek ka urang? HENTEU! Henteuna meni gede Mun urang aya salah, hampura Naha maneh menta hampura? Urang mah teu ngambek! URANG HENTEU NGAMBEK! Nya kunaon atuh... Cicing maneh! Can aya jalma nu pas keur urang, Janten urang neangan nu cocok di universitas ieu. Urang teu nyangka lamun nu cocok keur urang bakalan beda pisan.
02:48
[Tine: Audisi cheerleader geus beres ngan jodoh urang can ngaliwat] [Dua minggu kapungkur] Arurang geus nyocokkeun jang maneh meh sampurna Oh muhun pas, Teh Fang. Geus lah alus nya. Teteh karek nyaho mun kode siswa urang duaan sarua. Muhun. Naha maneh bet hayang ngiluan cheerleader? Hoyong milari pengalaman... sareng milari rerencangan anyar. Oh sae sae.
04:15
Oh heeh, aya nu nitipkeun ieu jang maneh. Arurang can tampil tapi maneh geus terkenal euy. Ah teteh mah! Abdi mah teu paduli kanu kieu Abdi ngan fokus ka diajar we sareng aktifitas di universitas. Mantap wa Arurang ngke aya makan-makan jeung siswa nu kodena sarua minggon payun Katimu diditu nya Urang buka ayeuna yeuh [Tine, Simkuring tos resep ka anjeun ti basa ospek. Simkuring bade nyarioskeun sesuatu. Simkuring tungguan di lapang bola.] Anjeun tiasa nyarios nu bade dicarioskeun ka abdi Abdi teu aya waktos. Maneh ngomong ka urang? Nya heueuh. Maneh lainna nu nulis ieu surat jang urang? Ai maneh edan? Maneh mikir maneh Nadech? Cunihin! Abdi nu nulis eta. Nami abdi Hejo (Green). Abdi maba ti Fakultas Kemanusiaan dan Ilmu Sosial. Nuhun. Tine Teepakorn, maba FH, abdi resep ka anjeun! Hah? Maneh akhirna nimu nu cocok jang maneh. Maneh hayang paeh, Fong? Maneh ngewa ka banci?
05:55
Nya henteu lah! Urang loba babaturan banci jeung gay pas di sma Tapi lain artina urang bisa bobogohan jeung nu kitu. Nya bere nyaho si etana. Nggeus ai sia. Urang geus sababaraha kali ngomong, urang mah resep awewe. Ngan tempo, si eta ngomong rek ngarobah pemikiran urang Anjir! Teu maen maen si eta Saha nu bareng urang di Team Green? Urang. B*ngs*t sia Phuak, babaturan maneh keur kuatir didieu. Nggeus lah cuy! Tong padulikeun we si eta Engke ge bakal eureun. Percaya ka urang. Nyaan? Ngeunah pisan euy Tineeeeee!!!! TIne!! Urang kadieu ngajemput maneh. Sok gera naek. Buruu. [sura seuri] Buruan!! Buruan!! Urang geus siap Tineeee!! Tine Dagoan urang! Tebak, isuk tadi urang manggihan saha? Saha? Green? Heueuh! Si eta datang rek ngajemput di asrama urang. Untung urang bisa kabur Kela! Naha maneh bisa apal? Sabab urang nempo jelemana datang kadieu.
07:34
Ieu Blue Hawaii, karesep maneh. Sok inum. Urang emang teu geulis tapi urang mah sedep pisan. Nuhun. Urang bogoh ka maneh, Tine. Maneh butuh nanaon deui teu? Maneh bisa nyokot hate urang lamun hayang. Tikotok! Urang tebak si eta bakal ngising jang urang lamun si eta bisa Urang geus ngomong kan si eta mah teu maen maen wa. Maneh nu ngomong mun urang teu paduli,si eta bakal nyerah. Tempo! Maraneh kudu nulungan urang neangan cara meh urang jauh ti si Green. Urang nyaho! Mun maneh maenna ngalus tapi si eta na teu ngajauh, berarti maneh kudu... Maen kasar. (hardball) Kasar? (hardball) Kasar... (hardball) Jiga sepak bola? Karesep urang. Maraneh bisa serius teu sih? Jiga baseball. Urang resep pisan. Tine, urang bungah maneh ngajak urang kaluar Ngan didieu?
09:09
Kunaon? Didieu alus tempatna. Ayeuna waktosna pas. Endah pisan. Urang teu mikir alus saeutik-eutik acan Urang ka tempat nu sejen hayu. Kalem! Tingali Green, endah pemandanganna. Endah pisan. Maraneh ngadenge jelema ngomong teu? Maraneh nganggangu! Nanaonan maraneh di wilayah urang wayah kieu? Urang paling teu resep ningali jalma bucin. Mun maraneh mbung mungkas di rumah sakit putus ayeuna jeung tong balikan deui Green, hayu urang lakukeun nu diomongkeun meh teu kunanaon Da ngan putus. Tah bener. Sok burukeun! Tine, tungguan didieu. Cing bereskeun ku urang. Didinya mikir manehna alus. Taiii! Ai maneh Green atawa John Wick? Urang pernah ngiluan tinju saeutik. Lain saeutik eta mah. Maneh teu kunanaon, Tine? Aya nu nyeri? Reungit b*ngs*t! Urang nganterkeun maneh balik nya bising jelema jelema eta aya deui. Bahaya. Urang rek ngalindungan maneh. Maneh teu nyeri kan?
10:36
Maneh meuni leuleus. Urang rek ngajaga maneh. Geus nepi. Maneh yakin maneh mbung urang ngendong jeung maneh peuting ieu? Teu kudu. Urang teu kunanaon. Maneh indit jug. Pliss. Indit. Heueuh lah. Tapi mun maneh butuh nanaon, urang aya 24/7 tinggal telepon we. Urang bakal ngendong di hotel deket dieu mun arek Telepon urang nya. Hati-hati. Dadaaahh Tine, babaturan nu dipikacinta, kumaha kabar? [sura seuri] Teu alus, Phuak babaturan nu dipikacinta. Kabeh babaturan teh kalahkah ninggalkeun urang jeung si eta. Da kumaha deui? Si eta hampir ngabubukkeun leungeun urang euy. Jigana arurang ngaco. Arurang kudu menta tulung ieu mah. Menta tulung? Urang butuh patinju atau binaraga kitu? Lain kitu ai sia maksudna Urang butuh jalma jang jadi kabogoh bobohongan maneh. Kabogoh urang? Green nunutur wae maneh sabab maneh jomblo wae. Teangan jalma jang bobogohan boongan. Engke si Green bakal ngajauhan. Heueuh oge.
12:04
Tapi saha nu jadi kabogoh bobohongan urang? Awewe nu gareulis di Fakultas urang teu aya nu jomblo. Lamun nu basa eta nu ngenta id line maneh, awewe nu ti asrama maneh tea? Si eta jomblo sih tapi teu geulis. Urang mbung ngarusak reputasi urang Maneh mah nganggap kabogoh bobohongan teh nyaan. Pira neang awewe geulis nu daek nulungan maneh. Eta wungkul. Urang apal awewe geulis nu bisa jadi jomblo ngan... Ngan maneh geus ngacampakeun urang. Urang lain balikan deui nyaanan. Ngan saukur jadi kabogoh bobohongan jang ngabobodo batur. Plis. Arurang ti universitas nu sarua. Maneh bisa nulungan? Terus mun urang nulungan ngke urang meunang naon? Maneh hayangna naon? A... Naon wae pan? Armani, Gucci, Prada. Kantong nu bieu urang sebutkeun merekna. Ohh. Lain saukur 'naon wae' Nya heuehuh lah. Urang ngke nyewa hiji jang maneh. Meuli. Meuli? Heueuh lah! Urang rek nulungan maneh tapi tong nepi kabogoh urang nyaho.
13:16
Ah gampang eta mah. Engke papanggih di The Freshy Night malem jumaah. Aya sasaurang nu bakal nyeri hate. Tine. Maneh geus nungguan Green lila? Maneh kasepian sorangn didieu pan? Saeutik urang teu ngarasa sepi soalna urang teu sorangan didieu. Maksudna? Ieu Noomnim, kabogoh urang. Ayeuna maneh nyaho naha urang duaan teu bisa babarengan. Plis ayeuna nyerah weh ka urang. Muhun. Tine, maneh teu ngarasa bieu kasar teuing? Hampura urang ngalakukeun eta. Urang ngan mbung maneh nyia nyiakeun waktu maneh jang urang. Jadi maneh bobogohan boongan jang ngabobodo urang wungkul? Heueuh. Heh!! Naha maneh bisa apal? Noomnim teh kabogoh babaturan urang. Urang nempo Noomnim di fakultas urang unggal poe. Anjir, Meni sempit dunya! Mun maneh geus apal, naha bet ceurik atuh? Urang sedih sabab maneh ngabobodo urang jang nyieun urang nyerah.
15:09
Tapi ayeuna maneh menta hampura ka urang. Ayeuna urang ngarti. Ngarti naon? Maneh rek ngetes mun urang nyaanan resep atawa henteu kan? Lain. Lain ai sia. Lain lain. Ah bener urang. Tong era. Heueuh! Urang beuki resep ka maneh ayeuna. Hayu asup ka jero. Embung. Embung.. Hayu. Dadah Noomnim. engke papanggih di kelas. Hayu Tine. Di jero loba dahareun. Alungkeun bolana. Maneh mah belegug. Hampir pisan. Nu ieu pasti keuna. Yakin. Kumaha lamun rencana nu ieu gagal? Urang boga rencana B. Ieu. Didieu! Ieu bakal nyieun si eta sare Teang waktu nu pas jang nyimpen ieu di nginumna, terus maneh indit Arurang bakal ngurus sesana. Nyaan yeuh? Nya heueuh.
16:33
Urang hayang tilu bola deui jang maen wios? Urang mbung balikan ti awal. Green, maneh haus teu? Urang bakal meuli nginuman heeh. Haus naon? Kunaon ai si eta? Energetic Pandan. Lain jigana mah. The Muse of Roselle. Super Power Chrysanthemum. Elephant Power Black Tea. Punten meser dua mang. Sabarahaeun mang? 20 baht jang. Gelas nu katuhu. Nu katuhu. Keur naon? Naha bet lila? Urang meuli nginum jang maneh. Nginuman naon? Ngaranna teh Elephant Power Black Tea. Oh meuni kuat. Meuni ngenah ieu teh. Katuhu atau kenca? Sarua wae atuh. Hayu. Band salajengna rek tampil.
18:41
Urang kuduna ntong begadang nonton drama kamari peuting. Kalem. Maneh heuay kusabab begadang nonton drama? Heeh. Nepi ka subuh keur namatan eta. Jadi gelas ieu... Tine! Tine! Maneh geuring? Maneh hayang urang anterkeun maneh ka asrama? Teu kudu. Urang tampilkeun Sssss...! Sampurasun barudak. Tepangkeun arurang Sssss...! Sanajan urang satengah sadar Urang sadar ieu lagu karesep kuring Judulna... "Together (babarengan)" Euweuh jalma nu leuwih cocok jang ngajalankeun ieu misi tibatan jalma ieu. Hayang maneh naon?

DOWNLOAD SUBTITLES: