[Eng Sub] เพราะเราคู่กัน 2gether The Series | EP.1 [1/4]

[Eng Sub] เพราะเราคู่กัน 2gether The Series | EP.1 [1/4]

SUBTITLE'S INFO:

Language: Romanian

Type: Human

Number of phrases: 297

Number of words: 1559

Number of symbols: 7173

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:13
Te-ai gândit vreodată de ce așa de multe lucruri sunt în perechi? Cum ar fi prieteni sau... iubiți. Mai ales atunci când îți găsești perechea perfectă. Vei face orice ca să fii cu acea persoană. În toată viața mea chic, am fost în pereche cu multe fete. Ging, hai să vedem un film atunci când termini. După asta am o oră de matematică extra. Mâine atunci? Mâine am biologie. Poimâine? Poimâine? Fizică, chimie, științe sociale, științe, engleză și mate, din nou. Spune brânză! Arăt grasă, hai să facem din nou. Cireașă! Cireașă! Ai terminat? Hai să mâncăm. Stai! Hai să facem alt selfie. Selfie? Căpșună! Ar trebui să cerem nota de plată? Mi-am pierdut apetitul. Ce vrei să mănânci, scumpule? Tu ce vrei, Noonmin? Orice. Înghețată? Te îngrașă. Pâine prăjită cu miere.
01:18
E prea dulce. Budincă? Bingsoo? Cremă choux? Yuck! Prea plictisitor. Atunci ce vrei, Noomnim? Orice. Ești supărată pe mine, Namwan? Nu!!! Ăsta a fost un nu foarte mare. Îmi pare rău dacă am făcut ceva greșit. Pentru ce îți ceri scuze? Nu sunt supărată. Nu sunt supărată!!! Atunci de ce... Niciuna nu a fost potrivită pentru mine. Așa că am venit să-mi găsesc aleasa la această universitate. N-am crezut niciodată că de data asta persoana potrivită vi fi atât de diferită. [Tine : Audiția pentru majorete a trecut dar persoana potrivită pentru mine încă nu a apărut.] [Două săptămâni mai devreme] Intenționăm să-l facem să ți se potrivească perfect. Se potrivește, P'Fang. Grozav. Știam eu că împărțim același cod al studentului. Așa-i. De ce vrei să fii majoretă? Vreau să am o nouă experiență... și să-mi fac prieteni noi.
04:14
Grozav. Apropo. Cineva ți-a lăsat asta. Nici nu am făcut spectacol încă, și deja ești popular. Hey, nu-mi pasă de chestia asta. Mă concentrez numai pe studii și pe activitățile universității. Perfect! Săptămâna viitoare o să luăm masa cu ceilalți studenți cu același cod. Ne vedem atunci. O s-o deschid acum. [Tine, te-am căutat încă de la Orientarea Bobocilor. Am ceva să-ți spun. Ne întâlnim pe terenul de fotbal.] Poți spune ce vrei. Nu am mult timp. Vorbești cu mine? Normal, nu tu mi-ai scris asta? Ești nebun? Crezi cumva că ești Nadech? Perversule! Eu am scris-o. Numele meu e Green. Sunt boboc (anul 1) la Facultatea de Științe Sociale și Umaniste. Mulțumesc. Tine Teepakorn, boboc la Facultatea de Drept, îmi place de tine!
05:45
Ce? L-ai găsit în sfârșit pe cel potrivit. Vrei să mori de tânăr, Fong? Urăști persoanele tootsie? (un gay feminin/ o persoană transexuală) Normal că nu! Am avut o mulțime de prieteni gay și tootsie în liceu. Dar nu înseamnă că pot să-mi dau întâlniri cu ei. Atunci spune-i. I-am spus deja. I-am spus de multe ori că-mi plac fetele. Dar uite, a spus că în cele din urmă mă va face să mă răzgândesc. La naiba. Nu glumește. -Cine-i cu mine în echipa Green? -Eu. Phuak, cretinule, prietenul tău e îngrijorat aici. Nu te îngrijora. Nu-i da atenție. Într-o zi o să renunțe. Crede-mă. Serios? Tine!!! Am venit să te iau. Urcă-te. Repede. Eu sunt gata. Haide. Tine!!! Așteaptă-mă!
07:16
Ghiciți cu cine m-am întâlnit azi dimineață? Cu cine? Cu Green? Exact! A venit să mă ia de la cămin. Am avut noroc și am fugit. Stai. De unde știai asta? Pentru că văd un tip venin spre tine. Este Blue Hawaii, favoritul ta. Ia-l. Bea. "Nu sunt drăguț, dar sunt delicios." Mulțumesc. Te iubesc, Tine. Mai ai nevoie de altceva? Poți să ai și inima mea dacă vrei! Rahat! Presupun că o să-și facă nevoile pentru mine dacă ar putea. Ți-am zis că nu glumește. Mi-ai spus că va renunța dacă nu-i dau atenție. Și uite! Trebuie să mă ajutați să scap de Green. Știu! Dacă o faci pe drăguțul și nu pleacă, trebuie să... Să joci dur cu mingea.
08:40
Să joc dur cu mingea? Să joci dur cu mingea... E ca fotbalul? E lucrul meu favorit. Puteți fi serioși aici? E ca baseball-ul. Îmi place foarte mult. Tine, sunt așa bucuros că mi-ai cerut să mergem la o plimbare. Dar de ce aici? De ce? E frumos aici. E momentul potrivit. Frumos? Eu nu cred că e frumos deloc. Hai să mergem altundeva. Haide. Stai. Uite, Green, e frumos. Foarte frumos. Voi auziți niște persoane vorbind acolo? Sunteți enervanți. Ce faceți pe teritoriul meu atât de târziu? Urăsc când oamenii sunt îndrăgostiți. Dacă nu vreți să ajungeți în spital despărțiți-vă acum și să nu vă mai împăcați niciodată. Green, hai să facem ce spun ca să nu fim răniți. E doar o despărțire. Așa-i. Repede!
09:57
Tine, așteaptă-mă aici. Lasă-mă pe mine. Crede că se pricepe! Rahat! Ești Green sau John Wick? Am luat câteva cursuri de box. Nu doar câteva. Ești bine? Tine, ești rănit? La naiba cu țânțarii ăia! O să te conduc până la cămin în cazul în care se întorc tipii ăia. E periculos, o să te protejez. Nu ești rănit, nu-i așa? Ești așa fragil. Lasă-mă să am grijă de tine. Am ajuns. Ești sigur că nu vrei să stau cu tine în seara asta? Sunt sigur, sunt bine. Poți pleca. Te rog, pleacă. Bine. Dar dacă ai nevoie de ceva, îți răspund la telefon 24/7. O să mă cazez la un hotel din preajmă în caz de orice. Sună-mă. Să ai grijă. Pa! Tine, dragul meu prieten, ce mai faci? Nu prea bine, dragul meu prieten Phuak.
11:29
Toți prietenii mei m-au lăsat singur cu el. Cum am putea să rămânem? Aproape că mi-a rupt mâna. Cred că suntem dați naibii. Avem nevoie de ajutor. De ajutor? Avem nevoie de un boxer sau de un bodybuilder? Nu la asta ne-am referit. Avem nevoie de cineva care să-ți fie iubită falsă. -Să-mi fie iubită? -Da! Green te urmărește pentru că încă nu ai pe nimeni. Găsește pe cineva care să-ți fie iubită falsă. Green o să se îndepărteze curând. Bună idee. Cine ar putea fi? Fetele sexy din facultatea noastră nu sunt disponibile. Dar fata aia din căminul tău, cea care ți-a cerut ID-ul de LINE? E singură, dar nu e sexy. Nu vreau să ruinez reputația unui tip chic. Iei treaba cu iubita falsă prea în serios. Doar găsește o fată sexy care e dispusă să te ajute. Atât. Știu o fată drăguță care ar putea fi singură, dar...
12:38
Dar te-ai despărțit de mine. Nu ne împăcăm cu adevărat. Doar prefă-te că ești iubita mea ca să păcălesc pe cineva. Te rog. Suntem din aceeași universitate. Poți ajuta? Ce obțin dacă te ajut? Ce vrei? Ori- Orice? Armani, Gucci, Prada. O poșeta de la fiecare firmă. Văd, acum nu mai spui "orice". Bine. O să-ți închiriez una. Cumpără una. Să cumpăr? S-a făcut. O să te ajut, dar nu-l lăsa pe iubitul meu să știe. E simplu. Ne vedem la Seara Bobocilor vinerea asta. Cineva o să aibă inima frântă. Tine. Ai așteptat mult? Te-ai simțit singur? Nu am așteptat mult și nu am fost singur pentru că nu am fost aici singur. Cum adică? Ea e Noomnim, iubita mea.
13:55
Acum știi de ce nu putem fi împreună. Te rog să renunți la mine. Sigur. Tine, nu crezi că ai fost prea dur? Scuze că am făcut asta. Doar că nu vreau să-ți mai irosești timpul pe mine. Așa că te prefaci că te întâlnești cu iubita altuia ca să mă păcălești? Așa-i. Hey, de unde știi asta? Noomnim e iubita amicului meu. Îi văd la facultate în fiecare zi. Ce lume mică... Dacă știai deja, de ce ai plâns? Eram trist pentru că m-ai păcălit ca să renunț. Dar ai venit să mă consolezi. Acum înțeleg. Ce înțelegi? Ai vrut să mă testezi dacă te plac sau nu cu adevărat, am dreptate? Nu. Nu ai deloc dreptate. Ba da. Nu fi timid. Da! Acum te plac și mai mult!
15:31
Hai să mergem înăuntru! Haide. Pa, Noomnim! Ne vedem la ore! Tine, haide. E multă mâncare. Aruncă mingea. Nu te pricepi deloc. A fost așa aproape! Asta o să nimerească. Sunt sigur de asta. Ups! Și dacă placul ăsta o să eșueze? Am planul B. Aici. Aici! Asta o să-l adoarmă. Găsește momentul potrivit să-i pui asta în băutură și ieși de-acolo. O să avem noi grijă de restul. Serios? Da. Îmi dați încă trei mingi ca să joc? Nu vreau s-o iau de la început. Green, ți-e sete? O să-ți aduc ceva de băut. Dacă mi-e sete? Se simte bine? Pandan-Energetic.
17:11
Nu prea cred. Muza lui Roselle. Super-Putere Crizantemă. Ceai Negru Energia-Elefantului. Două pahare, vă rog. Cât costă? 20 baht. Paharul din dreapta. Paharul din dreapta. Ce faci? Ce îți ia așa de mult? Îți iau ceva de băut. Ce anume? Se numește Ceai Negru Puterea-Elefantului. E puternic. E așa bun. Dreapta sau stânga? E la fel. Haide, curând o să cânte următoarea trupă. N-ar fi trebuit să stau treaz noaptea și să mă uit la seriale. Stai puțin. Ai căscat pentru că ai stat până târziu uitându-te la seriale? Da. Am terminat serialul azi dimineață. Deci, paharul ăsta... Tine! Tine! Ești bolnav?
19:17
Vrei să te duc înapoi la cămin? E în regulă. Urați-i bine venit trupei Sssss...! pe scenă! Bună tuturor, noi suntem Sssss...! Chiar dacă sunt pe jumătate treaz realizez în același timp că asta e melodia mea preferată. Se numește... "Împreună" Nimeni nu-i mai bun pentru sarcina asta decât tipul ăsta. Ce vrei?

DOWNLOAD SUBTITLES: