[Eng Sub] เพราะเราคู่กัน 2gether The Series | EP.1 [1/4]

[Eng Sub] เพราะเราคู่กัน 2gether The Series | EP.1 [1/4]

SUBTITLE'S INFO:

Language: Finnish

Type: Human

Number of phrases: 370

Number of words: 1553

Number of symbols: 8046

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:01
Oletko koskaan miettinyt, miksi niin monet asiat ovat pareittain? Kuten ystävät tai... Rakastajat. Erityisesti kun löydät sen oikean parisi, Sinä teet mitä vaan se vaatii jotta voit olla tämän henkilön kanssa Koko minun 'chick' elämäni, olen pariutunut monien tyttöjen kanssa Koko minun 'chick' elämäni, olen pariutunut monien tyttöjen kanssa Ging, mennään katsomaan leffa kun oot valmis. Mulla on ylimääräinen matikan tunti tän jälkeen. no huomenna? Huomenna? Mulla on biologiaa huomenna Ylihuomenna? Fysiikkaa, kemiaa, yhteiskuntaoppia, labraa ja sitten matikkaa taas. Sano litsi! (kiinanluumu) Mä näytän lihavalta. Otetaan uusi Kirsikka! Kirsikka! Ootko sä valmis? Aletaan syömään Odota! Otetaan uusi selfie. Selfie? Mansikka! Pitäiskö meidän pyytää lasku? mä menetin ruokahaluni!
01:12
Mitä sä haluat syödä, babe? Mitä sä haluat, Noomnim? Mitä vaan. Jäätelöä? Se lihottaa Hunaja leipä? Liian makea Vanukas? Bingsoo? Choux cream? Yäk! liian tylsää Mitä sä sitten haluat, Noomnim? Mitä vaan. Ootko sä mulle vihainen, Namwan? EN! Toi oli tosi kova ei. Mitä mä sitten teinkään väärin, anteeks Miksi sä pyydät anteeks? En mä oo vihainen! MÄ EN OO VIHAINEN! Miksi sitten... Kukaan ei ole vielä ollut minulle se oikea, Joten tulin yliopistoon etsimään häntä . Minä en koskaan ajatellut että tällä kertaa, se oikea olisi niin erilainen
02:45
Tine: Cheerleading pääsykoe läpäisty mutta se oikea minulle ei ole vielä ilmantunut. Kaksi viikkoa aiemmin Meidän tarkoitus oli saada se sopimaan sulle täydellisesti. Se sopii, P'Fang! Sepä hienoa. Mä vaan tiesin että me jaetaan yhteinen opiskelijakoodi Niimpä. Miksi sä haluat olla cheerleader? Haluan uusia kokemuksia... ja saada uusia kavereita
04:14
Se on tosi hienoa. Muuten, Joku jätti tämän sulle Me ei olla edes esiinnytty vielä ja sä oot jo suosittu. Hei! En mä välitä sellaisesta Mä keskityn vaan opiskeluun ja yliopisto aktiviteetteihin Täydellistä Me aiotaan mennä syömään muiden 'share-coed-' opiskelijoiden kanssa ensi viikolla Nähdään silloin Mä avaan tän nyt Tine, Mä oon katsellut sua fuksien orientoitumisesta (suuntautumisesta) asti. Mulla on sulle jotain kerrottavaa. Tavataan jalkapallo kentällä. Sä voit sanoa mitä sä haluut Mulla ei oo paljoa aikaa. Puhutko sä mulle? Tietty. Etkö sä kirjoittanutkin tän mulle? Ootko sä sekasin? Luuleks sä että sä oot joku Nadech? (thai näyttelijä) Pervo! Mä kirjotin sen. Mun nimi on Green Mä oon fuksi humanistisesta tiedekunnasta ja yhteiskuntatieteistä. Kiitos. Tine Teepakorn, fuksi oikeustieteellisestä tiedekunnasta, Mä tykkään susta! Mitä? Sä vihdoin löysit sen oikean Haluatko sä kuolla nuorena, Fong?
05:53
Vihaatko sä 'tootsieita'? En tietenkään! Mulla oli paljon 'tootsie' kavereita lukiossa Mutta ei se tarkoita että mä haluan seurustella niiden kanssa. No sitten sano sille. Mä sanoin jo Mä sanoin sille monta kertaa että mä tykkään tytöistä Mut kato, Se sano että se aikoo muuttaa mun mielen aikanaan Hitto! Se ei oo mikään vitsi. Kuka on mukaa mukana team Greenissä? kusipää Phuak, Sun kaveri on huolissaan täällä Älä huoli Älä kiinnitä siihen mitään huomioo Se perääntyy vielä jokupäivä. Luota muhun. Oikeesti? Tine!! Mä tulin hakemaan sua. Tuu kyytiin. Nopeasti. Mä oon valmis Tine!! Tine, Odota mua!! Arvatkaa kenet mä näin tänä aamulla? Kenet? Greenin? Just niin! Se tuli hakemaan mua asuntolasta.Onneks mä onnistuin karkaamaan Odota! Kuinka te tiesitte? Koska mä nään jonkun jätkän tulevan sua kohti tuolla. Se on Blue Hawaii, Sun lemppari.
07:39
Ota se. Juo vaan Mä en oo nätti mutta mä oon maukas Kiitos Rakastan sua, Tine. Tarviitko sä mitään muuta? Sä voit saada mun sydämen myös jos sä haluat. Paska! Kai se aikoo kakata mulle/ mun vuoksi jos se voi Mähän sanoin että se ei oo mikään vitsi Sä sanoit että jos mä en anna sille mun huomioo, se antais periksi. Ja katso! Teidän pitää auttaa mua keksimään keino kuinka päästä eroon Greenistä Mä tiiän! Jos sä pelaat hellästi ja se ei lähde pois, sun täytyy... Pelata kovaa palloa. (peliä) Kovaa palloa? Kovaa palloa... Onko se vähän kuin jalkapalloa? Mun lempparia. Voisitteko te olla vakavissanne täällä? Onko se niin kuin pesäpalloa? mä tykkään siitä paljon Tine, mä oon niin iloinen että sä pyysit mua ulos kävelylle Mutta tänne? Miksi? Täällä on nättiä.
09:12
Tämä on täydellinen aika. Niin kaunista. Mun mielestä täällä ei oo yhtään nättiä. Mennään jonnekkin muualle. Mennään. Odota! Katso Green, on kaunista. Niin kaunista. Kuuletteks te jätkät et joku puhuis tuolla? Te ootte niin ärsyttäviä! Mitä te teette mun alueella näin myöhään? Mä todella vihaan sitä kun ihmiset on rakastuneita. Jos te ette haluu päätyy sairaalaan Erotkaa älkääkä enään ikinä palatko yhteen uudestaan Green, Tehdään mitä ne sanoo niin meille ei käy kuinkaan Se on vain ero. Se on totta. Nopeasti! Tine, odota sä mua täällä. Anna mun hoitaa ne. Se luulee olevansa hyvä. Paska! Ooks sä Green vai John Wick? Mä oon ottanut pari nyrkkeily tuntia. Et vaan pari. Ootko sä kunnossa? Tine, loukkaannuitko sä? Hitto näitä hyttysiä Mä saatan sut sun asuntolaan siltä varalta että ne jätkät tulee takaisin. Se on vaarallista. Mä suojelen sua Sä et oo loukkantunt, ethän? Sä oot niin hauras. Anna mun pitää susta huolta
10:44
Täällä ollaan Ootko sä varma ettet haluu mun jäävän yöks? Oon varma. Mä oon kunnossa. Sä voit mennä nyt Pliis. Mene Okei Mutta jos sä tarviit jotain, mä vastaan aina 24/7 puhelimeen. Mä kattelen hotellin tästä läheltä ihan varmuudeksi Soita mulle Pidä huolta Moikka Tine, mun rakas ystävä, miten menee? Ei hyvää, mun rakas ystävä Phuak. Kaikki mun kaverit vaan jätti mut yksin hänen kanssa Kuinka me oltaisiin voitu jäädä? Se melkeen poikkaisi mun kädet palasiks. Mä luulen että me ollaan kusessa. Me tarvitaan apua Apua? Tarvitaanko me nyrkkeilijä vai kehonrakentaja? En mä sitä tarkoittanut Me tarvitaan joku olemaan sun vale tyttöystävä Mun tyttöystävä? Green varjostaa sua koska sulla ei oo vielä ketään. Etsi joku joka voi olla sun vale seurustelu kumppani. Green tulee olemaan poissa kannoiltasi pian. Hyvä idea. Kukahan se voisi olla? Kuumat tytöt meidän tiedekunnasta on kaikki varattuja.
12:10
Mitenkäs se tyttö sun asuntolasta, se joka kysyi sulta sun Line ID:tä? No hän on sinkku mutta ei kuuma. Mä en halua pilata mun 'chick' jätkä mainetta Sä otat tän vale tyttöystävän liian tosissas. Etsi nyt vaan joku kuuma tyttö joka suostuu auttaa sua. Siinä kaikki. Mä tiiän yhen nätin tytön joka saattaa olla sinkku mutta... Mutta sä lemppasit mut. Me ei palata yhteen oikeesti. Esität vaan mun tyttöystävää yhen huijaamiseks Pliis. Me ollaan samassa yliopistossa. Voitko sä auttaa? Mitä mä saan siitä jos mä autan sua? MItä sä haluat? A... Aivan mitä vaan? Armani, Gucci, Prada. Laukku jostain näistä mun juuri mainitsemista brändeistä. Aivan. Se ei ole ''aivan mitä vaan'' enään Selvä. Mä lainaan yhden sulle. Osta yks. Osta? Diili! Mä voin auttaa sua mutta älä kerro mun poikaystävälle. Helppo nakki Nähdään Freshy Nightilla perjantaina.
13:21
Joku tulee olemaan sydänsuruinen. Tine. Odotitko sä pitkään? Tunsitko itsesi yksinäiseksi täällä? En niin kauaa ja en mä ollut yksinäinen koska mä en ollut yksin täällä. Mitä sä tarkoitat? Tässä on Noomnim, mun tyttöystävä. Nyt sä tiedät miks me ei voida olla yhessä. Pliis päästä musta vaan irti. Tietty. Tine, eikö susta tää ollut liian ankaraa? Anteeksi että tein noin. Mä en halua että sä tuhlaat enempää aikaasi muhun. joten sä esität seurustelevasi jonkun toisen tyttöystävän kanssa vain huijataksesi mua? Totta. Hei!! Mistä sä sen tiesit? Noomnim on mun kaverin tyttöystävä. Mä näen ne mun tiedekunnassa joka päivä. Miten maailma onkaan pieni! Jos kerran jo tiesit, miksi sä itkit sitte? Mä olin surullinen koska sä valehtelit mulle jotta mä luovuttaisin. Mutta sä tulit lohduttamaan mua. Mä ymmrärrän sen nyt.
15:14
Ymmärrät mitä? Sä halusit vaan testata tykkäänkö mä susta oikeesti vai en, olenko oikeassa? Et ole. Et todellakaan ole. Tietenkin mä olen Sun ei tarvii olla ujo Kyllä! Mä tykkään susta vaan entistä enemmän. Mennään sisälle Mennään. Heippa Noomnim. Nähdään taas tunnilla. Tine no niin Siellä on paljon ruokaa. Heitä se pallo Sä oot surkee. Se oli lähellä! Tää kerta tappaa. Mä oon varma. Oho! Mitä jos tää suunnitelma ei toimi? Mulla on vara suunnitelma. Tässä. Eiku tässä! Tää pistää sen nukkumaan. Etsi oikea aika laittaa se hänen juomaan ja häivy paikalta. Me pidetään huoli lopusta. oikeestikko? Joo Voisinko saada kolme lisä palloa ja jatkaa peliä? En haluaisi aloittaa alusta
16:41
Green, onko sulla jano? Mä käyn hakemassa sulle jotain juotavaa. Jano? Onko hän nyt ihan kunnossa? Energinen Pandan. En oikein usko Rosellen muusa Supervoima Chrysanthemum Elefantti voima musta tee Kaksi kuppi kiitos. Kuinka paljon? 20 bahtia Oikea kuppi. Oikea kuppi Mitä sä teet? Mikä sulla kestää niin kauan? Mä ostan sulle juotavaa Mitä juotavaa? Sen nimi on elefantin voima musta tee. Se on vahva/vahvaa Se on todella hyvää Vasen vai oikea (-.-) Ne on samanlaisia Tuu jo. Seuraava bändi esiintyy ihan kohta. Mun ei olis pitänyt valvoa eilen ja katsoa sarjoja Ootas hetki Sä haukottelit koska sä valvoit eilen myöhään ja katsoit sarjoja?
18:54
Niin. Siinä meni aamuun asti että sain katsottua ne loppuun. Joten tää kuppi... Tine! Tine! Ootko sä tullut kipeeksi? Haluutko sä että mä vien sut takas sun asuntolaan? Kaikki on ihan hyvin Toivottakaa tervetulleeksi Sssss..! lavalle Hei kaikki. Me ollaan Sssss..! Vaikka olenkin puoliksi hereillä Tajuan heti että tämä on lempi lauluni Sen nimi on... ''Yhdessä'' Kukaan ei sovellu tähän tehtävään paremmin kuin tämä jätkä. Mitä sä haluat?

DOWNLOAD SUBTITLES: