[Eng Sub] เพราะเราคู่กัน 2gether The Series | EP.1 [1/4]

[Eng Sub] เพราะเราคู่กัน 2gether The Series | EP.1 [1/4]

SUBTITLE'S INFO:

Language: Danish

Type: Human

Number of phrases: 305

Number of words: 1837

Number of symbols: 7651

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:13
Har du nogensinde undret dig over hvorfor ting eksisterer i par? Såsom venner, eller... kærester. Især når man finder den rigtige at danne par med, har man lyst til at gøre alt for at være sammen med den person. I hele mit chic liv, har jeg parret op med mange piger. Ging, lad os tage ud og se en film når du er færdig. Jeg har ekstra matematik efter det her. Hvad med imorgen? imorgen? Jeg har biologi imorgen. Dagen efter imorgen? Fysik, Kemi, Samfundsfag, Teknologi, Engelsk også Matematik igen. Sig' appelsin! Jeg ser tyk ud. Lad os tage et nyt. Hinbær! Hinbær. Er du færdig? Lad os spise. Vent! Skal vi ikke tage et til selfie Selfie? Jordbær! Burde vi kalde efter regningen? Jeg har mistet appetitten. Hvad vil du gerne spise, babe? Hvad kunne du tænke dig, Noomnim? Hvad som helst. Is? Det gør en tyk. Et stykke honing toastbrød? For sødt. En budding? Bingsoo? Choux cream?
01:21
Ad! Alt for kedeligt. Hvad kunne du så tænke dig, Noomnim? Hvad som helst. Er du sur på mig, Namwan? NEJ! Det var et stort tykt nej. Hvad end jeg har gjort forkert, så er jeg ked af det. Hvorfor undskylder du? Jeg er ikke sur! JEG ER IKKE SUR! Men hvorfor... Ingen har nogensinde været den rigtige for mig, derfor kom jeg for at finde den rigtige på universitetet. Jeg havde aldrig troet, at den her gang, ville alting være så anderledes. [Tine: Auditionen for cheerleaderne er overstået, men den rigtige person er ikke kommet forbi.] [To uger tidligere] Det var vores intention at den skulle passe dig perfect. Det gør den P'Fang. Fantastisk. Jeg vidste bare at vi delte den samme elev kode. Sandt. Hvorfor vil du gerne være en cheerleader? Jeg vil gerne opleve noget nyt... og lave nye venner. Det er fantastisk. Nu hvor jeg husker det,
04:18
nogen efterlod det her til dig. Vi har ikke optrådt endnu, men folk er allerede ville med dig. Hey! Jeg er ligeglad med sådan nogle ting. Jeg fokusere kun på at studere og efterskole aktiviteter. Det er perfekt. Vi har tænkt os at tage ud og spise med de andre elever i næste uge. Vi ses der. Jeg har tænkt mig at åbne den nu. [Tine, jeg har kunne lide dig siden første skoledag. Jeg har noget jeg gerne vil fortælle dig. Mød mig ved fodboldbanen.] Bare sig hvad du havde tænkt dig at sige Jeg har ikke så meget tid. Taler du til mig? Selvfølgelig. Er det ikke dig der skrev det her til mig? Er du skør? Tror du du er Nadech? (Navnet på en populær, lækker, thailandsk skuespiller) Du er pervers! Jeg skrev det. Mit navn er Green, Jeg er 1.g'er fra den Samfundsvidenskabslige afdeling. Tak. Tine Teepakorn, 1. g'er fra den Juridiske afdeling, jeg kan lide dig! Hva? Du fandt endelig den rigtige. Vil du dø ung, Fong? Hader du homoer? Selvfølgelig ikke!
05:56
Jeg havde mange feminine og bøsse venner i gymnasiet. Men det betyder ikke at jeg kan date dem. Så sig det til ham. Det har jeg allerede. Jeg har sagt mange gange til ham at jeg kan lide piger. Men, han sagde bare at han ville få mig til at ændre mening på et tidspunkt Damn! Han er legit! Hvem holder med mig og Team Green? Mig. Du et røvhul Phuak, din ven er bekymret herovre. Slap af. Bare ignorer ham. Han skal nok miste interesse på et tidspunkt. Stol på mig. Er det rigtig? Tiiiiine! Jeg er kommet for at hente dig. Hop på. Hurtigt. Jeg er klar Tine!! Tine, hop på! Gæt hvem jeg mødte i morges? Hvem? Green? Præcis! Han prøvede at samle mig op uden foran mit væresle. Heldigvis nåede jeg at snige mig væk. Vent! Hvordan vidste du det? Fordi jeg kan se en fyr gå imod dig lige der. Det er Blue Hawaii, din yndlings.
07:47
Tag den. Drik. Jeg er ikke køn, men jeg smager godt. Tak. Elsker dig Tine. Er der noget andet du har behov for? Du må også godt få mit hjerte, hvis du vil ha det. Lort! Hvis han kunne ville han skide for mig. Jeg sagde jo han ikke var noget at spøge med. Du sagde til mig, at hvis jeg ignorerede ham, så ville han give op. Og se! Gutter, I bliver nødt til at finde en måde at komme af med Green på. Jeg har en ide! Hvis du spiller sødt og han ikke går væk, så skal du.. Spille Hårdbold! Hårdbold? Hårdbold... Er det ligesom fodbold? Min favorit! Kan I være seriøse her? Er der ligesom baseball. Jeg elsker det rigtig meget. Tine, jeg er så glad for at du inviterede mig ud på en gåtur, men her? Hvorfor? Det er flot herude. Det er den perfekte tid. flot... Jeg syndes overhoved ikke at det er flot.
09:20
Lad os gå et andet sted hen. Kom. Vent! Se Green, Det er smukt. Så smukt. Gutter, hører I folk snakke derovre? I er irriterende! Hvad laver i på mit territorie så sent? Jeg hader virkelig når folk er forelskede. Hvis du ikke vil ende op på et hospital, så skal i slå op og aldrig finde sammen igen. Green, lad os gøre hvad de siger så vi ikke kommer til skade. Vi skal bare slå op. Det er rigtigt, Hurtigt! Tine, vent på mig her. Jeg skal nok tage mig af dem. Han tror han er så smart. Shit! Er du Green eller John Wick? Jeg har taget et par Boxing lektioner. Det kan ikke kun være et par. Er du okay? Tine, er du kommet til skade? Damn, de her myg! Jeg skal nok følge dig til din studiebolig, hvis nu de fyre kommer tilbage. Det er farligt. Jeg vil beskytte dig. Du er okay, ik? Du er så skrøbelig. Lad mig tage mig af dig. Så er vi her. Er du sikker på at du ikke vil have mig til at blive hos dig i nat? Ja det er jeg. Jeg har det fint. Du kan gå nu.
10:57
Vær sød, at gå. Fint. Men hvis du har behov for noget, så er jeg parat til at tage opkaldet 24/7. Jeg lejer et hotelværelse tæt på bare for en sikkerheds skyld. Du ringer bare. Pas på dig selv. Hej hej. Tine, min elskede ven, hvordan har du det? Ikke særlig godt, min elskede ved Phuak. Alle mine venner efterlod mig alene med ham. Hvordan kunne vi blive? Han brækkede næsten min arm i tusinde stykker. Jeg tror vi er på røven. Vi har behov for hjælp. Hjælp? Skal vi bruge en boxer, eller en bodybuilder? Det var ikke det jeg mente. Vi skal bruge en som kan spille din falske kæreste. Min kæreste? Green stalker dig fordi du stadig er single. Find en eller anden som kan være din falske date, så skal Green nok være ude af dit hår snart. God ide. Hvem kunne det være? Lækre piger fra Uni er ikke tilgængelige. Hvad med hende pigen fra din studiebolig-complex, hende der spurgte om dit Line ID? Hun er single, men ikke lækker. Jeg har ikke lyst til at ødelægge mit chic omdømme.
12:19
Du tager din falske kæreste alt for seriøst. Bare find en lækker pige der er villig til at hjælpe dig. Det er det eneste. Jeg kender er køn pige som måske er single... Men... Men du slog op med mig. Vi skal ikke være rigtige kærester. Du skal bare lade som om at du er min kæreste så vi kan snyde nogen. Please. Vi går på den samme studieretning. Kan du hjælpe? Hvad får jeg hvis jeg gør? Hvad vil du ha? ... Hvad som helst? Armani, Gucci, Prada. En taske fra hvilket som helst mærke jeg lige har nævnt Nu ser jeg. Det er ikke bare "Hvad som helst" mere. Fint. Jeg skal nok leje en til dig. Køb en. Køb? Deal! Jeg skal nok hjælpe dig, men du må ikke fortælle noget til min kæreste. Det er nemt nok- Vi ses til The Freshy Night på fredag. Nogen bliver hjerteknust. Tine. Har du ventet længe? Følte du dig ensom derovre? Ikke særlig længe, og jeg er ikke ensom, fordi jeg er ikke her alene.
13:40
Hvad mener du? Det her er Noomnim, min kæreste- Nu ved du hvorfor vi ikke kan være sammen. Vær sød at give op på mig. Selvfølgelig. Tine, tror du ikke at du var lidt for hård? Jeg er ked af at jeg gjorde det. Jeg vil bare ikke have at du skulle spilde mere tid på mig. Så du lader som om at du dater en andens kæreste, bare for at tage røven på mig? Yeah. Hey!! Hvordan vidste du det? Noomnim er min vens kæreste. Jeg ser dem på min afdeling hver dag. Sikke en lille verden! Hvis du allerede vidste det, hvorfor græd du så? Jeg var ked af at du prøver på at få mig til at give op. Men du kom for at trøste mig, så nu forstår jeg. Hvad forstår du? Du vil bare gerne teste om jeg virkelig kunne lide dig, ik? Nej, forkert. Du er så forkert på den. Selvfølgelig er jeg. Du skal ikke være genert. Ja! Jeg kan lide dig endnu mere nu.
15:31
Lad os gå indenfor. Kom så. Hej hej Noomnim. Vi ses til timen. Tine kom nu. Der er massere af mad. Kast bolden. Du er dårlig. Det var tæt på! Den her skal nok klare det. Jeg er sikker på det. Hov! Hvad hvis nu planen ikke virker? Jeg har en plan B. Her. Lige her! Det her vil få ham til at sove. Find det rigtige tidspunkt at putte det i hans drink. Så skal vi nok tage os af resten. Hue hue hue HAHAHAHA Hi hi hi hi Seriøst? Ja. Kan jeg få tre bolde til at spille med? Jeg vil ikke starte forefra. Green, er du tørstig? Jeg skal nok hente os noget at drikke. Tørstig? Fejler han noget? Energetic Pandan Nej, det tror jeg ikke. The Muse of Roselle. Super Power Crysanthemum. Elephant Power Black Tea. To kopper, tak.
17:31
Hvor meget? 20 Baht (ca. 4kr) Den højre kop, højre kop. Hvad laver du? Hvorfor tog det dig så lang tid? Jeg hentede drikkevare til dig. Hvilken drik? Den hedder Elephant Power Black Tea. Den er stærk. Den er virkelig god. Venstre eller højre? De er ens. Kom nu. Det næste band starter snart. Jeg burde ikke havde blevet oppe hele natten for at se serier. Vent lige lidt. Du gabte fordi du var sent oppe og se serier? Ja. Jeg blev først færdig op ad morgnen. Så denne kop... Tine! Tine! Er du dårlig? Skal jeg tage dig tilbage til dit værelse? Det er okay. Giv en stor hånd til Sssss..! På scenen. Hi allesammen. Vi er Sssss..! Selvom jeg er halvt vågen. Indser jeg med det samme at det her er min favorit sang. Den hedder... "Sammen" Ingen er bedre til hvad han gør end ham her.
20:06
Hvad vil du?

DOWNLOAD SUBTITLES: