[Eng Sub] เพราะเราคู่กัน 2gether The Series | EP.1 [1/4]

[Eng Sub] เพราะเราคู่กัน 2gether The Series | EP.1 [1/4]

SUBTITLE'S INFO:

Language: Bulgarian

Type: Human

Number of phrases: 370

Number of words: 1633

Number of symbols: 7257

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:01
Чудили ли сте се защо много неща са по двойки? Като приятели или ... любовници. Особено, когато намерите подходящия, с който да се сдвоите, ще направите каквото е необходимо да бъдете с този човек От целия си шик живот съм се сдвоил с много момичета От целия си шик живот съм се сдвоил с много момичета Ging, нека да видим филм, когато сте готови. След това имам допълнителен клас по математика. Утре тогава? Утре тогава? Утре имам биология След ден утре? Физика, химия, социални изследвания, наука, английски език и след това отново математика. Кажи личи! Изглеждам дебела. Нека го направим отново Чери! Чери. Свърши ли? Хайде да ядем. Изчакайте! Нека вземем още един селфи. Селфи? Strawberry! Трябва ли да се обадим за проверка? Изгубих апетит!
01:12
Какво искаш да ядеш, скъпа? Какво искаш, Noomnim? Всичко. Сладолед? Прави ви дебел. Меден тост? Прекалено сладко. Пудинг? Bingsoo? Choux крем? Гадост! Прекалено скучно. Какво искаш тогава, Noomnim? Всичко. Луди ли сте по мен, Намван? НЕ! Това беше голям дебел не. Каквото и да направих грешно, съжалявам. Защо се извинявате? Не съм луд! НЕ СЪМ МАР! Тогава защо… Никой никога не е бил подходящият за мен, така че дойдох да намеря този в този университет. Никога не съм мислил, че този път най-подходящият ще е толкова различен
02:45
[Тине: Прослушването на мажоретките премина, но правилното за мен не мина.] [Две седмици по-рано] Ние възнамерявахме да ви пасне идеално. Така е, P'Fang Това е страхотно. Просто знаех, че споделяме един и същ студентски код Точно така. Защо искате да бъдете мажоретка? Искам да имам ново преживяване ... и да създам нови приятели
04:14
Това е страхотно. Между другото, някой остави това за вас. Все още не сме се представили и вече сте горещи. Хей! Не ме интересува това нещо Аз се фокусирам само върху изучаване и дейности в университета Това е перфектно. Следващата седмица ще хапнем с други студенти, кодирани с акции Ще се видим тогава Сега ще отворя [Тине, гледам те от Ориентацията на първокурсниците. Трябва да ти кажа нещо. Запознайте се на футболното игрище.] Можете да кажете каквото искате Нямам много време. На мен ли говориш? Разбира се. Не си ли този, който ми писа това? Луд ли си? Мислиш ли, че си Надеч? Pervert! Написах това. Моето име е Green Аз съм първокурсник от Факултета по хуманитарни и социални науки Благодаря. Tine Teepakorn, първокурсник от Юридическия факултет, харесвам те! Какво? Най-накрая намерихте правилния. Искаш да умреш млад, Фонг?
05:53
Мразиш ли връзки? Разбира се, че не! В гимназията имах много приятели и гей приятели Но това не означава, че мога да ги срещам. Тогава му кажи. Вече го направих. Казах му много пъти, че харесвам момичета. Но вижте, той каза, че ще ме накара в крайна сметка да променя мнението си По дяволите! Той не е шега. Кой е с мен в Team Green? Мен. Ти задник Пуак, твоят приятел е притеснен тук Не се притеснявайте Не му обръщайте внимание той ще се отдръпне един ден. Вярвай ми. Наистина ли? Тине !! Тук съм, за да те взема. Качи се. Бързо. готов съм Тине !! Тине, чакай ме! Познайте кого току-що срещнах тази сутрин? Кой? Green? Точно! Той дойде да ме вземе в общежитието. Късметлийка, че успях да се промъкна Изчакайте! От къде знаеш? Защото виждам човек да идва към теб точно там. Сини Хаваи, любимият ти.
07:39
Вземи го. Изпийте. Не съм хубава, но съм вкусна Благодаря ти. Обичам те, Тине. Имаш ли нужда от нещо друго? Можете да имате и сърцето ми, ако искате. По дяволите! Предполагам, че ще пусне за мен, ако може Казах ви, че той не е шега. Ти ми каза, че ако не му обърна вниманието си, той ще се откаже. И виж! Вие трябва да ми помогнете да намеря начин да се отърва от Зеленото. Знам го! Ако го играете меко и той не изчезва, трябва да ... Играйте хардбол. Hardball? Hardball ... На футбол ли е? Моят фаворит. Можете ли да сте сериозни тук? Това е като бейзбол. Много го обичам Тине, толкова се радвам, че ме изиска на разходка Но тук? Защо? Тук е доста.
09:12
Това е перфектен момент. Толкова красива. Не мисля, че изобщо е хубаво Да отидем някъде другаде. Да тръгваме. Дръжте се! Вижте зелено, красиво е. Толкова красива. Чувате ли хора да говорят тук? Вие сте досадни! Какво правиш на моя територия толкова късно? Наистина го мразя, когато хората са влюбени Ако не искате да попаднете в болница раздели се сега и никога повече не се събирай отново Зелено, нека да направим това, което казват, за да не се нараняваме Това е просто разпад. Това е вярно. Бързо! Тине, чакаш ме тук. Нека се справя с тях. Смята, че е толкова добър. По дяволите! Зелен ли си или Джон Уик? Взех няколко урока по бокс. Не само няколко. Добре ли си, Тине? Наранен ли си? По дяволите тези комари! Ще те заведа до общежитието, в случай че тези момчета се върнат. Опасно е. ще те защитя Не си наранен, нали? Вие сте толкова крехки. Нека се погрижа за теб.
10:44
Бяха тук. Сигурен ли си, че не искаш да остана с теб тази вечер? Аз съм. Добре съм. Можете да отидете. Моля те. Отивам. Глоба. Но ако имате нужда от нещо, аз съм готов да се обадя на вашето обаждане 24/7. Ще проверя в хотел наоколо за всеки случай Обади ми се. Пази се. Чао чао Тине, любими приятелю, как си? Не е добре, любимият ми приятел Пуак. Всички мои приятели просто ме оставиха сам с него. Как бихме могли да продължим? Той почти ми счупи ръцете на парчета. Мисля, че сме прецакани. Нуждаем се от помощ Помогне? Имаме ли нужда от боксьор или културист? Не е това, което имахме предвид Нуждаем се от някой, който да ти е фалшива приятелка. Моята приятелка? Зеленото те засенчва, защото все още нямаш никого. Намерете някой, който да бъде вашата фалшива среща. Зеленото скоро ще излезе от косата ви. Добра идея. Кой може да бъде? Горещи момичета от нашия факултет не са налични.
12:10
Какво ще кажете за онова момиче от общежитието ви, онова, което поиска вашата лична карта? Тя е несемейна, но не е гореща. Не искам да съсипем репутацията на шикозен човек Вие приемате фалшива приятелка твърде сериозно. Просто намерете горещо момиче, което е готово да ви помогне. Това е. Знам хубаво момиче, което може да е несемейно, но ... Но ти ме изхвърли. Не сме отново заедно за истински. Просто се преструвайте на моя приятелка, за да заблудя някого Моля те. Ние сме в същия университет. Можеш ли да помогнеш? Какво ще получа, ако направя? Какво искаш? А ... Нещо? Армани, Гучи, Прада. Чанта от всяка марка, която току-що казах. Виждам. Вече не е „нищо“ Глоба. Ще наема един за вас. Купи едно. Купува? Избягване! Тогава ще ви помогна, но не казвайте на моето гадже. Това е лесно. Ще се видим в The Freshy Night в петък.
13:21
Някой ще бъде разбит със сърце. Тине. Чакахте ли дълго? Чувствахте ли се самотен тук? Не толкова дълго и не бях самотен, защото не бях тук сам. Какво имаш предвид? Това е Noomnim, моя приятелка. Сега знаете защо не можем да бъдем заедно. Моля, откажете се от мен Сигурен. Тине, не мислиш ли, че е било твърде сурово? Съжалявам, че го направих. Просто не искам да губиш повече време за мен. Значи се преструваш, че се срещаш с приятелката на някой друг, само за да ме заблудиш? Точно така. Хей!! Откъде знаеш? Noomnim е приятелка на моя приятел. Виждам ги във факултета си всеки ден. Какъв малък свят! Ако вече знаехте, защо плакахте тогава? Бях тъжен, защото ме заблудихте, за да ме накарате да се откажа. Но тогава ти дойде да ме утешиш. Разбрах го сега.
15:14
Вземете какво? Просто искахте да тествате дали наистина ви харесвам или не, прав ли съм? Ти не си. Толкова не си прав. Разбира се, че съм. Не се срамувай Да! Харесвам те още повече сега. Да влезем вътре Да тръгваме. Чао чао Ноомним. Ще се видим в час. Хайде тине. Има много храна. Хвърли топката. Не струваш. Това беше близо! Този ще убие. Сигурен съм. Ами сега! Ами ако този план се провали? Имам план Б. Тук. Точно тук! Това ще го приспи Намерете подходящото време да го сложите в напитката си и да се махнете от там Ние ще се погрижим за останалото. Сериозно? Да. Мога ли да взема още три топки и да играя нататък? Не искам да започвам отначало
16:41
Зелен, жаден ли си? Ще отида да ви пия. Жадни? Добре ли е? Енергичен Пандан. Не мисля така. Музата на Розел. Хризантема Super Power. Черен чай на слона. Две чаши, моля. Колко? 20 бат Дясната чаша. Дясна чаша. Какво правиш? Какво ви отнема толкова дълго? Пия ти питие. Каква напитка? Нарича се Elephant Power Black Tea. Силна е. Толкова е хубаво Ляво или дясно? Всичко е същото. Хайде. Следващата група ще бъде скоро. Не трябваше да оставам да гледам сериал снощи. Чакай малко. Прозяхте се, защото останахте до късно, гледайки сериал?
18:54
Да. Отне ми до тази сутрин, за да го довърша. Така че тази чаша ... Тине! Тине! Болен ли си? Искаш ли да те върна обратно в общежитието ти? Добре е Моля, добре дошли Sssss ..! на сцената. Здравейте, момчета. Ние сме Sssss ..! Въпреки че съм полубуден Разбрах веднага, че това е любимата ми песен. Той се обади ... "Заедно" Никой не отговаря на това задължение повече от този човек. Какво искаш?

DOWNLOAD SUBTITLES: