Dimash - OLYMPICO | 2021

Dimash - OLYMPICO | 2021

SUBTITLE'S INFO:

Language: Serbian

Type: Human

Number of phrases: 56

Number of words: 243

Number of symbols: 1074

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:33
Dimash Qudaibergen «Olimpijska» prevod: Jelena Lazić Svaki kamen i svaki cvet- Naša Zemlja je stvorena za ljubav. Mi smo njena deca - Pesnici i junaci Život se radja i gasi i nikad neće nestati. Ti si jak, znaš! I ne boj se. Ti si jak, znaš! Jači si od svojih problema! Brzo, velikodušnim srcem. Dohvati, prigrli.
01:54
Idi! Ne zaustavljaj se na pola puta. Bratstvo i sloboda. Ovaj svet te zaista želi. Idi!Budi svoj za sve nas. Sve možeš postići ako želiš. Uvek napred koliko god možeš! Da, ti to možeš! Putuj po svetu čak i ako ti se ponekada plače. Samo je ljubav odgovor na pitanje zašto. Razum je duša i to se neće promeniti. Ti si jak, znaš!
03:00
I ne boj se! Ti si jak, znaš! Jači ste od svojih problema! Brzo, velikodušnim srcem. Dohvati, prigrli. Idi! Ne zaustavljaj se na pola puta. Bratstvo i sloboda Ovaj svet te zaista želi. Idi! Budi svoj za sve nas. Sve možeš postići ako želiš. Uvek napred,koliko god možeš! Da, ti to možeš! Da, ti to možeš! Ti si jak, znaš!
04:18
I ne boj se! Ti si jak, znaš! Jači si od svojih problema! Brzo, velikodušnim srcem. Dohvati, prigrli. Idi! Ne zaustavljaj se na pola puta. Bratstvo i sloboda. Ovaj svet te zaista želi. Idi! Budi svoj za sve nas. Sve možeš postići ako želiš. Uvek napred,koliko god možeš! Da, ti to možeš!Uvek napred,koliko god možeš! Da, ti to možeš!
05:23
Da, ti to možeš!

DOWNLOAD SUBTITLES: