Congratulations

Congratulations

SUBTITLE'S INFO:

Language: Serbian

Type: Human

Number of phrases: 69

Number of words: 501

Number of symbols: 2326

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:00
T-Series (ТОО) Ovo je vas veliki dan! Odlicno odradjeno ! Znam da nismo bas bili bliski, ali danas. Samo zelim da vam kazem... Cestitke ! Ovo je zurka! Zurka svaki dan Znam da ste cekali Ej, cestitke ! Ovo je zurka Samo zelim da vam kazem da mislim da ste neverovatni ! Ej cestitam, vasoj korporaciji Predpostavljam, da bi pobedili jednog Svedjana treba vam milijardu Azijata Da, uspeli ste, veoma dobro, sve sto vam je trebalo je masivni korporativni entitet sa svakom pesmom u Bolivudu. Sada ste broj jedan, nadam se da nista lose niste uradili Kao poceti svoj biznis prodavanjem piratskih pesama Ups, vi niste mislili da cemo to videti? Evo pise ovde na Wikipediji Naviknite se na to da vasa proslost moze biti iskoriscena od strane medija Siguran sam sada da ne radite nista ilegalno Jea, siguran sam da niste imali ikakvih problema s' mafijom Zbog legalnih razloga, ovo je sala (2X)
01:06
Ali ozbiljno, indijska mafijo nemojte me ubiti, to je sala Indijo, zao mi je zbog mimova ti si najbolja ! Ja volim svoju indijsku bracu (fanove) Od Bumbaja do Bangladesa Boricu se protiv celog sveta za vas, ja sam teska kategorija Samo da zapocnem genocid, mozete me zvati... Ej, Cestitke ! Ovo je slavlje Zurka celi dan Znam da ste cekali Ej, Cestitke ! Ovo je slavlje Samo zelim da vam kazem da mislim da ste neverovatni Cestitke ! Честитке! (Tako veliki dan) Dobio sam pismo u postanskom sanducetu, hmm sta je ovo? T-Series kaze " Prekini i prestani! " Imali smo problem s tim da im kazemo da drze izmet, ali Pusti me da te edukujem, glupane, to nije klevetanje T-Series moze samo da jede kurac, I dalje nije klevetanje
02:10
Sisaj moje jebene svedjanske cufte ! I dalje nije klevetanje Da li ste znali da su indijanci retardirani u mozak? To je samo glupa, racisticka laz Da, ali idalje to nije klevetanje Indijo sredili ste jutub, to je super sine Sta bi bilo da sledeci put sredite i popravite nivoe bogatstva? (Uuf) Mozda sve te reklame ce da rese siromastvo Ali da gledamo bolje proslost T-Series-a predpostavljam da ne, verovatno Ali ostavi siromasne ljude, mi smo ovde da slavimo Samo otvori nekolko boca sa 9-ogodisnjom armijom ! Besalkoholno, jer sam imao ozbiljan problem Ali, jos smo tu da zivimo kao kamikaze Pa to je to, hvala sto ste pratili moj kanal Od kad sam bio niko, vristao sam u bacvama. I da to je to, ovo je bila avantura Dosao je kraj vladavine Feliksa Arvida Ulfa Selgerbega... Kroz sve promene i rasprave, vi ste kraj mene Nema armije na svetu za koju bi radije pravio videe Bila je luda voznja, pa bih, dok jos mogu da mе cuju Evo ga zadnji brofist od strane prvog...u svetu.
03:22
Eј, Cеstitkе, ovо је slаvljе! Zurka celi dan, znam da ste cekali ! Еј, Cеstitkе, ovо је slаvljе! Samo zelim da vam kazem da mislim da ste neverovatni Cestitke ! Cestitam Т-Series! Uspeli ste! YATTA DESU NE (Uspeli su !)

DOWNLOAD SUBTITLES: