Congratulations

Congratulations

SUBTITLE'S INFO:

Language: Malay

Type: Human

Number of phrases: 100

Number of words: 579

Number of symbols: 3192

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:00
T-Series! Ya! Ini hari besar awak! Whoo! Kerja yang bagus! Aku tahu kita ada perbezaan, tapi hari ni Saya nak beritahu kepada kamu Tahniah! Ini adalah sambutan! Berparti sepanjang hari Aku tahu kau sudah menunggu Tahniah! Ini adalah sambutan Aku hanya mahu beritahu kepada kau yang kau hebat Tahniah, kepada syarikat anda Untuk tumpaskan seorang lelaki Swedish, kau perlukan satu billion orang asia Ya, awak lakukan, sangat bagus, dan semua yang diperlukan adalah sebuah entiti korporat yang besar dengan setiap lagu di Bollywood Sekarang kau nombor satu, harap kau tidak buat apa-apa kesalahan Macam memulakan bisnes kau dengan menjual lagu cetak rompak Oops, ingat kami tak nampak? Ianya ada disitu di Wikipedia Sudah terbiasa dengan masa lalu yang ditawan oleh media Saya pasti sekarang tiada apa yang anda lakukan sah Ya! Aku pasti yang kau tak pernah bertempur dengan mafia
01:03
Untuk sebab-sebab undang-undang, itu jenaka (2X) Untuk mafia India yang serius Jangan bunuh aku, itu hanyalah satu lawak sahaja India, saya minta maaf tetapi 'mengenai meme, anda yang terbaik! Aku sayang orang indiaku Dari Bombay ke Bangladesh Aku akan lindung kamu dari kecaman dunia, aku seorang yang gagah Nak mulakan pembunuhan beramai-ramai Jadi korang boleh panggil aku Tahniah! Ini adalah sambutan! Berparti sepanjang hari, Aku tahu kau sudah menunggu Tahniah! Ini adalah sambutan Aku nak beritahu kau yang aku fikir kau hebat Tahniah! Tahniah! (Ini hari besar kamu!) Tahniah! Tahniah! (Hari yang besar!) Aku dapat surat dari peti surat Hmm, Apa ni? T-Series berkata "cease and desist" Ada masalah dengan aku, menyuruh mereka untuk menahan berak mereka (beefing antara Felix vs Tseries) , tapi Biar saya mendidik anda, bodoh, itu bukan fitnah
02:06
T-Series boleh pergi makan batang! Masih bukan fitnah! Hisaplah bebola daging Swedish aku! Tetap bukan Fitnah! Tahukah anda yang orang India ada taik dalam otak mereka? Itu penipuan yang rasis yang jelas! Ya memang tapi masih bukan fitnah!!! India mendapat tahu YouTube memeriksa Pergh terbaik weyh! Apa kata 'bagaimana seterusnya anda tahu cara untuk memperbaiki sistem kasta? (Oof!) Mungkin semua duit iklan tu boleh selesaikan masalah kemiskinan kau Tapi tengok kisah silam T-Series Aku rasa kau takkan buat, mungkin Tak kisahlah orang miskin tu kan? Kita datang untuk parti Berminum-minuman dengan tentera 9 tahun! Bukan alkhohol, sebab aku ada masalah yang sebenar Tapi kitorang masih buat macam itu, macam kitorang "akan ke kamikaze" Inilah dia Terima kasih sebab sentiasa bersama dengan channel aku. Sejak waktu aku tiada sesiapa pun menjerit dekat aku (aku tak tahu sapa letak *aku* tu XD) Ya, inilah dia , ia adalah sebuah pengembaraan Inilah pengakhiran zaman pemerintahan Felix Arvid Ulf Kjellberg... Merentasi semua perubahan dan kontroversi korang sentiasa bersama disisiku Tiada tentera dalam dunia ni yang aku rela meluahkan masa untuk tengok video aku Sebuah perjalanan liar telah berlalu
03:12
Jadi sementara aku masih boleh bersuara lagi Terimalah satu Brofist terakhir ini Daripada nombor satu *sedih noks, sep sikit sape yang nangis tu* di dunia ini.. (BROFIST SKRIN KORANG SEKARANG!!) *music building up, korang bersedia untuk hype ass fffckkk* Tahniah! Ini adalah sambutan! *Kudos Rommie's Vocal nice gila* Berparti sepanjang hari, Aku tahu kau dah menunggu Tahniah! Ini adalah sambutan! (Whoo!) Aku nak beritahu yang aku rasa kau lah yang terhebat! Tahniah! Tahniah (SKRATTA DU) (Ini hari besar kau!) Tahniah (Aku lit gila!) Tahniah!! (Hari yang sangat besar!) Tahniah T-Series! Kau dah berjaya! YATTA DESU NE! Harap hal #MeToo tu takkan menjejaskan akar-umbi korang! Terima kasih PewDiePie, sebab selalu menceriakan hari kami -9 Year Old Army - Malaysian branch *claping *Mr beast clapping

DOWNLOAD SUBTITLES: