Congratulations

Congratulations

SUBTITLE'S INFO:

Language: Macedonian

Type: Human

Number of phrases: 100

Number of words: 611

Number of symbols: 2726

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:00
(Музика со труба) Т-сериес (Јеа) Ова е твојот голем ден!! (Вууууу) Прекрасна работа! Знам дека имавме разлики, ама денес Само сакам да ви кажам ВИ ЧЕСТИТАМ, ОВА Е ПРОСЛАВА! ЖУРКА ЦЕЛ ДЕН! ЗНАМ ДЕКА ВИЕ ЧЕКАВТЕ! ВИ ЧЕСТИТАМ, ОВА Е ПРОСЛАВА! САМО САКАМ ДА ВИ КАЖАМ ДЕКА МИСЛАМ ДЕКА СИ СУПЕР! Еј честито, на вашата фирма Изгледа за де победите едено Шведско момче ви требаат милијарда Азијци Да, го направивте тоа, многу добро, и се што требаше... Е огромна музичка фирма со сите песни во Боливуд (Индиски Холивуд) Сега вие сте на прво место, се надевам дека не направивте нешто лошо Како почнување на бизнисот со продавање пиратски песни Упс, мислевте дека нема да видиме? Токму тука е на википедија Навикнете се вашето минато да го злоупотребуваат медиумите Сигурен сум дека не правите ништо што е нелегално (огромно одбегнување на даноци) (да) сигурен сум дека не колаборирате со мафијата За легални причини тоа е шега, за легални причини тоа е шега
01:07
Сериозно Индиска мафија Не ме убивајте тоа е шега Индија, извини ама за мимовите вие сте најдобри! Ги сакам мојте Индиски другари Од Бомбај до Бангладеш Ќе го земам целиот свет за вас, јас удирам јако Ќе направам геноцид За да ме наречете (Хитл..) ВИ ЧЕСТИТАМ, ОВА Е ПРОСЛАВА! ЖУРКА ЦЕЛ ДЕН, ЗНАМ ДЕКА ДОЛГО ЧЕКАВТЕ! ВИ ЧЕСТИТАМ, ОВА Е ПРОСЛАВА! САМО ДА ВИ КАЖАМ ДЕКА МИСЛАМ ДЕКА СТЕ СУПЕР! ✧・゚: *✧・゚:* Ч Е С Т И Т О ~ *:・゚✧*:・゚✧ ✧・゚: *✧・゚:* Ч Е С Т И Т О ~ *:・゚✧*:・゚✧ (Ова е вашиот голем ден) ✧・゚: *✧・゚:* Ч Е С Т И Т О ~ *:・゚✧*:・゚✧ ✧・゚: *✧・゚:* Ч Е С Т И Т О ~ *:・゚✧*:・゚✧ (толку голем ден) Добив писмо по пошта 🤔 Хм, што е ова?🤔 T-Series вика 'престанете и откажете се' Имаа проблем што им реков да си ја чуваат дефекацијата Ама да те научам нешто, тоа не е клевета T-Series може да јаде кур! Уште не е клевета Цицај ми ги шведскиве јајца Уште не е клевета
02:14
Дали знаевте дека индијците имаат ка-ка во мозокот Тоа е глупава рацистичка лага! Да, но УШТЕ НЕ Е КЛЕВЕТА!!! Индиа го откри ЈуТjуб Тоа е супер сине! Што мислите следно да откриете како да го поправите каста системот? (Уф) Можда сите тие реклами ќе ви ја решат хроничната сиромаштија Но гледајќи го минаното на T-Series Јас мислам не веројатно Ама не ги гледај сиромашните луѓе Тука сме за журка Само да локаме шишиња со 9 годишна војска Не-алхохолски бидејќи имав вистински проблем Но пак се понашаме како да ќе направиме камикази Значи тоа е тоа... Фала што останавте со мојот канал. Уште од кога бев никого... Врескајќи во буриња Да, ова е се... Беше авантура... Крајот на владеењето на Филекс Арвид Олф Кжелбург... Преку целата промена и контроверзија... Вие бевте покрај мене... Нема армија во светот... Што би одбрал за гледачи! Беше луд пат... Па додека се уште можам да се слушнам Еве уште еден бро-фист Од број еден... Во светот... <3 ЕЈ ЧЕСТИТО! ТОА Е ПРОСЛАВА! ЖУРКА ЦЕЛ ДЕН, ЗНАМ ДЕКА МЕ ЧЕКАВТЕ!
03:29
ВИ ЧЕСТИТАМ, ОВА Е ПРОСЛАВА! САМО ДА ВИ КАЖАМ ДЕКА МИСЛАМ ДЕКА СТЕ СУПЕР! ✧・゚: *✧・゚:* Ч Е С Т И Т О *:・゚✧*:・゚✧ ✧・゚: *✧・゚:* Ч Е С Т И Т О *:・゚✧*:・゚✧ (скрата ду) (голем ден е!) ✧・゚: *✧・゚:* Ч Е С Т И Т О *:・゚✧*:・゚✧ ✧・゚: *✧・゚:* Ч Е С Т И Т О *:・゚✧*:・゚✧ ТОЛУ ГОЛЕМ ДЕН! ЧЕСТИТО Т-СЕРИЕС УСПЕАВТЕ! ТИ ГО НАПРАВИ ТОА!!! (На Јапонски) Се надевам дека тоа #metoo не ви наштети на фирмата! Фала PewDiePie, за целата среќа што ни ја донесе во срцата во последниве години -Од 9-годишната армија- Mr.Beast (Аплаудира)

DOWNLOAD SUBTITLES: