Congratulations

Congratulations

SUBTITLE'S INFO:

Language: JV

Type: Human

Number of phrases: 99

Number of words: 767

Number of symbols: 3078

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:00
T-SERIES!! (Ya!) Iki dina sing gedhe gawe awakmu! WOOOOO!!! Nyambut gawe mempeng! Aku ngerti awak dewe duwe perbedaan, nanging dino iki Aku mung pengin ngomong karo jenengan! ♪ Sugeng, iki perayaan ♪ ♪ pesta sak dina ♪ ♪ Aku ngerti sampeyan wis nunggu ♪ ♪ Sugeng, iki perayaan ♪ ♪ Aku arep ngomongke jenengan tak pikir istimewa ♪ ♪ Sugeng, kanggo perusahaan jenengan ♪ ♪ Tebak kanggo ngalahake siji bocah Swedia njenengan butuh milyar wong Asia! ♪ ♪ Ya, njenengan sukses lan kabeh sing dibutuhake ♪ ♪ Iki perusahaan gedhe karo saben lagu ing Bollywood ♪ ♪ Saiki sampeyan nomer siji, ngarep-arep ora ngelakokake kesalahan ♪ ♪ Kaya miwiti bisnis sampeyan karo ngadol lagu bajakan ♪ ♪ Oops, ora mikir kita bakal weruh? Iku bener ana ing Wikipedia ♪ ♪ biasa kanggo njenengan ditahan karo media ♪ ♪ Aku yakin saiki ora ana apa-apa sing sampeyan nglakoni sing ilegal ♪ (ya!) ♪ Aku yakin yen sampeyan ora duwe hubungan karo mafia ♪
01:03
♪ Kanggo alasan hukum: iku mek guyon ♪ ♪ Kanggo alasan hukum: iku mek guyon ♪ ♪ Kanggo mafia India sing serius ♪ ♪ Aja mateni aku, iku mek guyon ♪ ♪ India, kula nyuwun pangapunten babagan meme; kowe sing paling apik! ♪ ♪ Aku tresna marang kanca kanca India ♪ ♪ Saka Bombay tekan Bangladesh ♪ ♪ tak lawan sak dunya iki gawe njenegan, aku iki petarung tangguh ♪ ♪ 'tapi nek nyebabake genosida ♪ ♪ njenengan iso nyeluk aku Hi- ♪ ♪ Sugeng, iki perayaan ♪ ♪ Pesta sak dina, aku ngerti sampeyan wis nunggu ♪ ♪ Sugeng, iki perayaan ♪ ♪ Aku arep ngomongke jenengan tak pikir istimewa ♪ ✧ · ゚: * ✧ · ゚: * Sugeng (Selamat) *: · ゚ ✧ *: · ゚ ✧ ✧ · ゚: * ✧ · ゚: * Sugeng (Selamat) *: · ゚ ✧ *: · ゚ ✧ (Iki dina sing gedhe gawe njenengan!) ✧ · ゚: * ✧ · ゚: * Sugeng (Selamat) *: · ゚ ✧ *: · ゚ ✧ ✧ · ゚: * ✧ · ゚: * Sugeng (Selamat) *: · ゚ ✧ *: · ゚ ✧ (Dina gedhe!) ♪ Aku entuk layang ♪ ♪ 🤔 Hm, apa iki? 🤔 ♪ ♪ T-Series ngandika 'mandek lan mandek' ♪ ♪ Ana masalah karo kula nyatakake gawe nahan eek e, tapi ♪ ♪ Nanging aku ngajari sampeyan, bodoh, iku dudu fitnah ♪
02:07
♪ T-Series bisa mangan je***t! ♪ ♪ tetep dudu fitnah! ♪ ♪ Nyedhot pentol Swedia ku! ♪ ♪ tetep dudu fitnah! ♪ ♪ Apa sampeyan ngerti yen wong-wong India duwe t*i nak utek e? ♪ iku rasis sing terang terangan! ♪ Ya, tapi tetep ora fitnah !!! ♪ ♪ India wes eroh sing jenenge YouTube ♪ ♪ Iku Apik Nak ! ♪ ♪ Ya apa nek bab sabanjure sampeyan ngerti carane ndandani sistem kasta? ♪ (OOF) ♪ Muga-muga kabeh iklan bakal ngatasi mlarat sampeyan ♪ ♪ Nanging ndeleng liwat T-Series ♪ ♪ Aku ngira mbokmenawa ♪ ♪ Nanging ora mikirno wong miskin ♪ ♪ Kita mung kene kanggo pesta ♪ ♪ nak kene kanggo ngombe karo tentara umur 9 taun ♪ ♪ Ora alkohol, amarga aku duwe masalah nyata ♪ ♪ Nanging kita tetep tumindak kaya biasane manggon, kaya kene arep kamikaze ♪ Dadi iki... Maturnuwun nggo tetep nak saluranku. teko aku dudu sopo-sopo njerit ing tong... Ya, iki! ; iki wes dadi petualangan iki akhir teko saluran dari Felix Arvid Ulf Kjellberg... Liwat kabeh owah-owahan lan kontroversi sampeyan wis ana ing sisi ku Ora ana tentara ing donya iki Aku luwih seneng menehi jam nonton. Wis dadi petualangan bebas.
03:12
Dadi nalika aku isih bisa krungu iki Brofist terakhir Saka nomer 1 ing donya... ♪ Sugeng, iki perayaan! ♪ ♪ pesta sak dina; Aku ngerti sampeyan wis nunggu ♪ ♪ Sugeng, iki perayaan! ♪ ♪ Aku arep ngomongke jenengan tak pikir istimewa ♪ ✧ · ゚: * ✧ · ゚: * Sugeng (Selamat) *: · ゚ ✧ *: · ゚ ✧ ✧ · ゚: * ✧ · ゚: * Sugeng (Selamat) *: · ゚ ✧ *: · ゚ ✧ (Iki dina gedhe!) ✧ · ゚: * ✧ · ゚: * Sugeng (Selamat) *: · ゚ ✧ *: · ゚ ✧ ✧ · ゚: * ✧ · ゚: * Sugeng (Selamat) *: · ゚ ✧ *: · ゚ ✧ (Aku ganteng) ✧ · ゚: * ✧ · ゚: * Sugeng (Selamat) *: · ゚ ✧ *: · ゚ ✧ Dina sing gedhe! Sugeng T-Series! Sampeyan wis ngelakokake! Muga-muga "#MeToo" kuwi ora ngetokake dhasar sampeyan! Matur nuwun PewDiePie, kanggo kabeh sukacita sing digawa menyang atine. -Tentara 9 Taun [Pak. Beast kepruk-kepruk]

DOWNLOAD SUBTITLES: