Congratulations

Congratulations

SUBTITLE'S INFO:

Language: Hungarian

Type: Human

Number of phrases: 69

Number of words: 411

Number of symbols: 2412

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:00
T-Series! Ez a nagy napod! Hihetetlen munka! Tudom, voltak ellentéteink, de ezen a napon csak el akartam mondani: Ejj, gratulálok! Ünnepeljünk! Buli egész nap, tudom már vártad! Ejj, gratulálok! Ünnepeljünk! Csak el akartam mondani, milyen csodálatos vagy! Ejj, gratulálok az egész cégeteknek! Ezek szerint, hogy legyőzz egy svédet, egy milliárd ázsiai kellett... Megcsináltad, nagyon király és csak egy hatalmas cég kellett, minden számmal Bollywoodban. Most meg első vagy, remélem nem csináltál semmi rosszat, mint hogy kezdetben lopott számokat adtál el.... Hoppá! Nem gondoltad volna, hogy rájövünk? Pedig ott a Wikipédián... Szokj hozzá, hogy a múltadat felhasználja a média, de biztos vagyok benne, hogy most nem csinálsz semmi illegálisat, ja! Biztos vagyok benne, hogy nem paktáltál a maffiával sem! Jogi okokból mondom, hogy ez egy vicc (jogi okokból mondom, hogy ez egy vicc),
01:07
komolyan, indiai maffia, ne ölj meg, csak vicc volt! Bocsi India, de a mémeitek a legjobbak, imádom az indiai tesókat, Mumbay-tól Bangladeshig! Elfoglalom az egész világot, kemény utáló vagyok, fajirtást fogok végezni, szóval hívjatok csak H.... Ejj, gratulálok! Ünnepeljünk! Buli egész nap, tudom már vártad! Ejj, gratulálok! Ünnepeljünk! Csak el akartam mondani, milyen csodálatos vagy! Gratulálok! Gratulálok! Gratulálok! Levelet kaptam a postaládámba. Hmm, hát ez meg mi? T-series mondja, szűnjek meg. Bajuk volt, hogy azt mondtam "fogják vissza magukat", de hadd oktassalak ki, ez nem rágalmazás! T-series bekaphatja! (Még mindig nem rágalmazás!) Szopd le a svéd húsgolyóim!
02:12
(Még mindig nem rágalmazás!) Tudtad, hogy kaki van az indiaiak fejében? Ez egy harsány rasszista hazugság! Ejj, de még mindig nem rágalmazás! India rájött, hogy használja a YouTube-ot! Ez elég király! Legközelebb gyertek rá, hogy javítsátok meg a kasztrendszert! Talán az a sok reklám megoldja a szegénységet! De T-Series múltjára nézve nem fűzök hozzá nagy reménységet! De hagyjuk a szegényeket, csak bulizni vagyunk itt! Csak a kilenc éves haddal jöttünk pezsgőt bontani. Nem alkoholos, mert voltak problémáim, de azért szeretnék úgy élni, mintha kamikazéznánk. Szóval ennyi volt, kösz, hogy velem voltatok! Attól kezdve, hogy egy hordókkal üvöltöző senki voltam. Ejj, akkor ennyi, jó kis kaland volt, ez Felix Arvid Ulf Kjellberg uralkodásának vége. Sok változáson és vitán mentünk át, s mellettem voltatok, nincs más közönség, amelynek videóim adnám. Vad út volt, szóval amíg még hallotok itt egy utolsó brofist, a világelsőtől.
03:22
Ejj, gratulálok! Ünnepeljünk! Buli egész nap, tudom már vártad! Ejj, gratulálok! Ünnepeljünk! Csak el akartam mondani, milyen csodálatos vagy! Gratulálok! (Skrattadu) Gratulálok! Gratulálok! Gratulálok, T-Series! Megcsináltad! Yatta desu ne! Remélem, ez a "me too" kampány nem fertőz meg túlságosan!

DOWNLOAD SUBTITLES: