Congratulations

Congratulations

SUBTITLE'S INFO:

Language: Croatian

Type: Human

Number of phrases: 73

Number of words: 465

Number of symbols: 2345

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:08
Znam da smo imali razlika,ali danas, Samo ti želim reći! Ej,Čestitam,trenutno je slavlje Party čitav dan Party cijeli dan! Znam da ste čekali! Moje čestitke, sada slavi se Proslava je! Samo vam želim reći, mislim da ste nevjerovatni Ej,sve čestitke,vašoj korporaciji! Izgleda da pobjediš jednog Šveđana treba ti Milijarda Asijanaca Uspjeli ste, very nice ("veoma dobro"). I sve što vam je trebalo je ogromna korporacija sa svakom pjesmom u Bollywoodu Sada kad ste broj 1, nadam se da niste učinili ništa loše poput pokretanja svoga posla prodajom piratskih pjesama. Ups! Mislili ste da nećemo vidjeti? Ovdje je na Wikipediji Naviknite se na svoju prošlost koju mediji drže protiv vas Siguran sam da ne radite ništa što je ilegalno, da Siguran sam da niste imali probleme sa Mafijom Iz legalnih razloga to je šala (x2) Sa ozbiljno, Indijska Mafijo molim vas nemojte me ubiti, to je šala Indijo, žao mi je zbog memova, vi ste najbolji!
01:13
Volim svoju indijsku braću od Bombaya do Bangladeša Krenut ću protiv čitavog svijeta, ja sam teški udarač Sada ću napraviti genocid tako da me možete zvati, Hi Hej, Velike čestitke! Proslava je! Party cijeli dan! Znam da ste čekali Velike čestitke! Proslava je! Samo vam želim reći da ste nevjerojatni Čestitke! Dobio sam pismo u pošti, hmmm. Što je ovo? T-series govori prestani i odustani Imali su problem kada sam im reko "hold their defecation" (zadrži svoj defekt) Imali su problem kada sam im reko "hold their defecation" (zadrži svoj defekt) Ali dozvolite mi da vas obrazujem tupani, to nije klevetanje T-Series može popušiti kurac (Još uvijek nije klevetanje) Poližite mi jebene švedska mesne okruglice (Jaja) ((Još uvijek nije klevetanje)) Da li ste znali da su Indijanci kakica u mozak? To je očita rasistička laž. Jea, ali ni dalje nije klevetanje!
02:21
Indija je skontala YouTube, to je strava sine. Kako bi bilo da shvaitete kako popraviti kastinski sustav? (Uuu) Možda će svi ti oglasi riješiti vaše siromaštvo. Ali gledajući prošlost T-serije, pretpostavljam da neće. Ali zanemarite siromašne ljude, mi smo ovdje da bi zabavili. Samo udari, otvorite nekoliko boca s devetogodišnjom vojskom. Nisam alkoholicar, zato što sam imao ozbiljan problem. Ali još uvijek smo tamo, živimo kao da ćemo uraditi kamikazu. Dakle to je to, hvala vam što ste bili uz moj kanal. Od kad sam bio niko, i vrištao na bačve. Jea, to je to, bila je dobra avantura. Ovo je kraj vladavine Felixa Arvida Ulfa Kjellberga. Kroz sve promjene i kontroverziju. Bili ste uz mene. Nema druge vojske na svijetu kojoj bi rađe gledo. Bila je luda vožnja, tako da dok me još čuju. Evo zadnjeg brofist-a od broja jedan.. u svijetu. Ej,sve čestitke. To je proslava! Party cijeli dan! Znam da ste čekali. (Parti čitav dan, jea)
03:39
Čestitke Čestitam T-seriess!! Uspjeli ste!

DOWNLOAD SUBTITLES: