ความเร็วเป็นเหตุ ไบร์ท วิน เหยียบมิดไมล์ ท้าชน เลโอ | Bright - Win Inbox EP.4 Special [Eng Sub]

ความเร็วเป็นเหตุ ไบร์ท วิน เหยียบมิดไมล์ ท้าชน เลโอ | Bright - Win Inbox EP.4 Special [Eng Sub]

SUBTITLE'S INFO:

Language: SU

Type: Human

Number of phrases: 583

Number of words: 3091

Number of symbols: 17748

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:00
Subtitle Sundanese By Whine Itthipat Like, Comment and Subscribe YouTube Channel GMMTV BrightWin Inbox Spesial Eps 4 Sawasdee krub. Sawasdee krub. Kami nyandak anjeun ker pikeun episode Bright Win Inbox ieu. Éta leres. Kami parantos cicing di jero rohangan dina seueur épisode. Indoor? Leres. Kami nguji kumaha gancangna urang tiasa di Impact Speed ​​Park. Urang badé balap Go Kart dinten ayeuna. Sakumaha anjeun tiasa tingali di dieu. Kami parantos ngalaksanakeun seueur jinis balap sateuacanna. Leres. Tapi kami henteu kantos balap Go Kart. Janten dinten ayeuna, kuring ngagero jiwa supir balap kelas dunya kuring. Anjeun jago? Kumaha perkawis éta, Tuan Terang? Hayu urang tingali saha tamu urang. CERAH, KUDU NYAUM NGAHULANG heula Tamu urang dinten ayeuna manula. A manula? Anjeunna senior anu terhormat di perusahaan kami. Anjeunna aya di generasi mimiti seniman GMMTV. Leres. Anjeunna parantos janten aktor sareng host. Tapi janten penyanyi band budak mangrupikeun sorotan luhur karirna. Band budak? Generasi mimiti band budak.
01:13
Punten wilujeng sumping P'Nicky. Henteu! P'Leo! Punten wilujeng sumping P'Leo. ♪ Darling, punten entong suluh ♪ ♪ Darling, raray ambek ngajantenkeun anjeun katingal sepuh ♪ Sawasdee krub. Sawasdee krub. Abdi resep pisan kana acara ieu. Inbox Win Cahaya? Éta leres. Kami kantos pendak di School Rangers sateuacanna. Nalika 2 sélér Series mimiti ditayangkeun. Kami pendak bahkan sateuacan disiarkeun. Kami tumaros. Kuring kantos pendak sareng Bright sakali, tapi kuring pendak sareng Win dua kali. Kalayan sumping ngamajukeun séri anjeun sakali-kali Win ogé aya dina épisode khusus kami. Leres. Pramuka Budak. Persis. Kami angkat ka kemah. Pramuka Budak. Anjeun dina Tim Nicky, leres? Naha anjeun ngaraos sedih janten di timnya? Tapi tim anjeun nuju tren. Anjeun sadayana ngeunaan tren. Leres. Anu urang paduli nyaéta tren Twitter. Kami henteu ogé ngéléhkeun nanaon. Henteu pisan? Henteu hiji-hiji gim. Ngomongkeun juara, kumaha anjeun yakin ngeunaan balapan dinten ayeuna, P'Leo? Pikeun balap Go Kart, kuring béjakeun ka anjeun. Abdi anu pangsaéna di nagara ieu. Dupi anjeun? Yap! Menang, naha anjeun parantos nyetir Go Kart sateuacanna?
02:21
Naha anjeun tiasa ngatasinya? Atanapi anjeun ngan ukur terang koko? Abdi resep nyetir, sacara pribadi. Abdi ngumpulkeun seueur mobil nalika kuring ngora. Anjeun parantos ngumpulkeun mobil ti saprak ngora? Leres. Serius? Mobil asli, hartosna? Henteu! Mobil-mobil leutik éta. Modél mobil, kuring ningali. Abdi resep pisan mobil ti saprak budak. Kuring parantos ngantosan épisode dinten ayeuna, saleresna. Abdi hoyong nunjukkeun katerampilan nyetir kuring. Aranjeunna supir terampil. Naha anjeun resep mobil? Abdi kedah ngaku didieu. Kuring terang pisan ngeunaan mobil. Kuring parantos nyobian Go Kart sakali waé. Kuring ampir malik nalika ngalieuk. Roda naék. Sareng kuring henteu kantos maénkeun éta deui saprak. Éta rada picilakaeun. Ieu. Tapi kuring bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun balapan dinten ieu. Terus gelut! Sateuacan urang nyetir, hayu urang nguping sababaraha saran ti ahli. Punten wilujeng sumping P'Mac. Sawasdee krub. Sawassdee krub, Nicky. Éta Leo di dieu. Hayu urang mayar NICKY pikeun nyebatkeun nami na sababaraha kali P'MAC, PR MANAGER @ IMPACT SPEED PARK Hayu urang nyebutkeun kuring henteu terang nanaon tentang Go Kart, Naon anu kuring kedah terang sateuacan kuring nyetir? Naon anu urang kedah nganggo? Kalayan henteu kunanaon. Sapatu anjeun sampurna. Nanaon tapi sendal. Palatih anu hébat. Upami anjeun gaduh jas sorangan, anjeun tiasa nyandak baju anjeun.
03:30
Atanapi helm, sarung tangan, naon waé anu anjeun pikaresep. Lagu ieu ageung. Kuring kantos nyetir Go Kart sateuacanna tapi henteu kantos ningali lagu anu hébat sapertos kieu. Lagu ieu panjangna sakitar 800-méter. Ampir 1 kilométer. Jarak sakabéh. Éta leres. Gedé pisan. Hayu urang indit sareng nyetir. Urang badé latihan heula sateuacan urang ngamimitian pasanggiri nyata. Mang. Hayu angkat. Bor siga obeng? Henteu! Anjeunna hartosna latihan. Aranjeunna panas pisan, matak nyeri! BULARAN TRYOUT LINGKUNGAN TRYOUT Ayeuna panas pisan. Naon? Dinten ayeuna panas pisan. Tangtosna, éta. Tingali naon anu urang anggo. Staf kami nyiksa kami. Kunaon Kusabab kuring ngesang gampang pisan. Meureun jas urang teuing nutupan. Naha urang kedah angkat? Jas ieu tiasa picilakaeun. Upami urang ngalakukeun ieu, ahh !! Upami urang henteu ati-ati, éta tiasa seksi teuing. Henteu kunanaon di dieu. Anjeun panas? Panas pisan! Nganggo jas ieu ngajantenkeun cuaca panas langkung panas. Naha urang kedah nginum naon-naon pikeun ningkatkeun kasegaran? Naha anjeun henteu tiasa ningali aranjeunna, leres? Abdi henteu tiasa. Abdi super haus sareng panas di dieu.
05:40
Tapi anjeun henteu tiasa mendakan nanaon. Naha anjeun ngagaduhan inuman pikeun kuring? Abdi henteu tiasa ningali aranjeunna ogé. Aya naon anu tiis sareng seger? Inuman super cool di dieu Kuring parantos nyiapkeun anjeun. Di dieu. Naha tiis kitu? Inuman Mikku Yogurt kalayan Jus buah. Éta 300 ml kanggo hiji botol. Gedé pisan. Kuring mastikeun yén anjeun bakal seger pisan. Hatur nuhun pisan, Caang. Anjeun Gusti abdi dina dinten anu panas pisan ieu. Dewa anu nembé miceun Mikku pikeun kuring. Janten ieu kado ti Gusti. Tambang nyaéta Mikku Peach. Tambang anu asli? Leres. Ieu Mikku Melon. Hayu urang inuman. Mang. Cara Win inuman pikeun kuring dibawa kabur. Kumaha carana kuring tiasa ngajantenkeun seger sapertos anjeunna? Naha kuring tiasa nganteurkeun tingkat kesegaran anu sami? Tong hariwang. Éta bakal alami nalika anjeun nginum éta. Kasegaran asalna sacara alami? Persis. Éta saé pisan. Aranjeunna leres-leres ngagaduhan seueur rasa. Henteu ngan ukur tilu ieu. Aranjeunna ngagaduhan rasa Blueberry ogé. Anu hiji ieu jeruk. Aranjeunna ngagaduhan 5 rasa sadayana. Aya dua rasa anyar. Dua ieu anyar.
07:04
Persik sareng Melon. Janten seger sareng bau anu saé pisan. Dua ieu disarankeun pisan. Melon sareng Peach tiasa masihan anjeun seger. Tapi kuring paling resep anu ieu. Abdi resep anu asli ogé. Upami kuring hoyong langkung ti ieu, dimana kuring tiasa kéngingkeunana, P'Bright? Gampang. Anjeun tiasa mendakan aranjeunna di toko sareng toko umum. Kuring kedah nyarios Mikku Yogurt Drink saé saé, seger, sareng pantes. Anjeun kéngingkeun 300 ml kanggo hiji botol. Super nilai hébat. Hayu urang inuman langkung. Oh! Anjeun sieun kuring! Menang, anjeun ngalakukeun éta tanpa ngingetkeun kuring. MENANG JEUNG KEMAHIRAN NGAGANDUNGANNA Seger sareng pantes. Kami parantos beres ngeusian diri urang ku seger ayeuna. Waktosna kanggo urang kana pasanggiri anu serius. Aturan moal gampang pisan. Hayu urang tingali naon aranjeunna. Tiluanana kedah ngalengkepan tilu puteran Go Kart. Ngan hiji supir dina hiji waktos. Nalika masing-masing urang ngalengkepan tilu puteran, urang kedah lumpat kana émbér di dieu. Dina émbér, aya 5 rasa Inuman Mikku Yogurt. Urang kedah mendakan sadayana 5 rasa.
08:07
Anu nyéépkeun waktos anu pang pondokna ngéléhkeun. Pemenang dina acara kami henteu kantos kénging nanaon. Tapi anu éléh bakal dihukum. Naha hukuman anjeun karasa sapertos School Rangers? Kami ngagaduhan hukuman ringan. Anu éléh bakal dicét dina rarayna. Kami nuju ngarobih anjeunna janten sato. Sasatoan naon? Leres. Dua pemenang bakal narik ati anu éléh. Leres. Éta leres. Leres? Dupi abdi tiasa ngalakukeun éta ka adi kuring di dieu? Urang bakal ningali ngeunaan éta. Anjeunna tiasa ngalakukeun éta pasti. Hayu urang balap! P'Leo ayeuna sayogi dina jalur. Urang bakal ningali sabaraha waktos anjeunna nyéépkeun. Naha anjeun siap, P'Leo? Abdi ammmm! Gooo! Anjeunna gancang. Lumayan gancang. Saé pisan. Sigana mah anjeunna kitu pisan. Kuring bakal kaluar pisan kuat. Anjeunna laun di dinya. Satff: Naha anjeunna laun, Win? Anjeunna gancang, gancang pisan. Abdi henteu ganna sombong ayeuna. Kuring ngan ukur tiasa nyarios kumaha gancangna nalika giliran. Kuring kaleungitan kendali sakedik nalika latihan. Sigana mah kuring moal gancang teuing. LEO Kahiji PUPUH Anjeunna tiasa nyetir. Anjeunna terang naon anu kedah dilakukeun nalika giliran. Masalahna lain balap, éta émbér di dieu.
09:42
Supir panggancangna henteu teras janten juara dina kaulinan ieu. Lap kadua! LEO'S SECAP LAP Hayu urang tingali puteran pamungkas P'Leo. Anjeunna gancang. Sabaraha waktosna? Anjeunna parantos langkung ti 1:30 menit. Staf: Anjeun sigana serius ngeunaan ieu, Win. Tangtosna. Abdi henteu tiasa éléh tina kaulinan ieu. Kuring lahir pikeun balapan. Sareng éta pangkuan katilu na. Héy! P'Leo, hayu! Kuring kedah diajar kumaha cara nyabut tali kaamanan anu munggaran. Kadieu anjeunna sumping! Kadieu anjeunna sumping. Naon anu kedah abdi lakukeun? Bangsat! Éta tiis. 1 2 Tiis pisan. Aya naon deui 2 deui deui. Anu warna pink. Leres! Anjeunna rada gancang. Cukup saé. P'Leo parantos nyéép 02:53:94 menit total. Naha urang tiasa ngungkabkeun éta? Aranjeunna nunjukkeun ka kuring éta. Janten anjeunna parantos netepkeun waktos standar. Kuring panasaran naon anu tiasa ngabantosan kuring pikeun langkung gancang. Kuring henteu yakin naha kuring kedah cicing di jero atanapi angkat jauh nalika giliran. Abdi henteu terang. Giliran anu penting nalika balap. Upami urang tetep dina jalur anu pangsaéna…
11:28
Henteu waktos éta anu penting? Waktos, éta. Maksad abdi giliran bakal nunjukkeun saha anu meunang dina balap. Giliran hésé. Leres. Éta henteu kunanaon. Kuring anu pangpayunna sareng saur kuring henteu goréng teuing. Naha anjeun sieun? Abdi. Dupi anjeun? Abdi henteu. Kuring bakal ningali anjeun ti dieu. Éta anu bakal kuring ucapkeun. Upami anjeun henteu kasieunan, anjeun teras salajengna. Terus gelut, dulur-dulur. Éta hungkul. Hatur nuhun. Tina naon anu anjeun tingali, naha saur anjeun Bright supir gancang? Henteu Henteu? Anjeunna jalma anu lambat, sanés? Lalaunan sareng raheut. Anjeunna henteu gancang-gancang jinis lalaki? Henteu, anjeunna henteu. Anjeunna laun sareng ajeg. Abdi langkung resep drive alon dina mobil anu tiasa dirobih. Woah !! Oké. Di dieu datang pembalap kadua. P'Bright ayeuna parantos badé angkat. Urang tingali. Gooo! Kadieu anjeunna angkat. Éta mimiti anu saé. Giliran kahiji. Éta rada pikasieuneun nalika gancang. Sieun? Sieun pikeun kaluar sisi. Anjeunna henteu goréng. PUPUH KEDUA CAHAYA Lap kadua! Anjeunna henteu ngalambatkeun. Anjeunna gancang sareng kuring sepuh. Staf: Entong maénkeun banyolan nyalira.
13:10
Abdi rumaos anjeunna badé langkung gancang tibatan kuring. Kuring henteu yakin pisan. Dina pamanggih kuring, kuring pikir kuring leuwih laun tibatan anjeunna. - Saur anjeun anjeun langkung gancang. - Leres? Tina naon anu kuring tingali di dieu, sigana anjeun langkung gancang. Naha anjeunna biasana nyetir? Teu sering. - Teu sering? - Anjeunna henteu resep nyetir. - Leres? - Leres. ANJEUNG KENEH NYAJEUH NYA! Janten katerampilan nyetir na henteu saé? Aya hiji dinten, urang nuju di jalan babarengan. Saha anu nyetir? Anjeunna. Anjeunna ngalieuk ka kuring bari nyetir. Nalika urang balik deui ka jalan, mobil naék kana pulau lalu lintas. Naha anjeun nabrak? Éta naék kana pulau lalu lintas. Anjeun henteu nabrak? Henteu Tapi anjeunna nyandak anjeun nepi di pulau lalu lintas. Naon anu dipikirkeun Bright? Éta sanés pulau pikeun liburan. Tiasa waé. Anjeunna pikir éta jalur anu sanés janten anjeunna angkat ka ditu. Leres? Naha anjeun lalaki menyakiti? Henteu. Anjeunna narik deui waktos. Ngan kacilakaan leutik. Kabayang naék ngan sakedik. - Naha ieu puteran terakhir? - Ieu. Wah! Gancang pisan. Anjeunna badé dugi ka garis finish. Ieu pangkonan terakhir na. Pangkonan panungtungan! Lapis Anu Katilu Anu Cahya Cabut sabukna. Kadieu anjeunna sumping. SAKIT KUDU AYA!
14:26
Anjeunna sumping. Anjeunna sumping kana misi anu terakhir. Anjeun kedah mendakan sadayana 5 rasa Mikku. Kéngingkeun sadayana 5 rasa. Anjeun ngagaduhan dua ngan dina hiji grab? Kéngingkeun anu héjo. Hiji deui. Rengse! Hapunten. Wah! Anjeunna ngagaduhan trik khusus. Kusabab anjeunna gaduh panangan ageung, anjeunna ngagaduhan 2 botol dina hiji rebutan. 2-3 botol. Kusabab aranjeunna naekeun freshness anjeun, abdi hoyong nginum seueur. Nomer hiji SALESMAN! Caang henteu hoyong anu hiji. Anjeunna resep ngadua. Tripel ogé henteu kunanaon. Waktos anu saé pisan. Leres? Antosan sareng tingali kumaha Win, pembalap terakhir urang. Hujan mimiti turun. Punten leueur, Menang. Tong JINX KASUKAANNA! Anjeun masih katingali panas sanaos anjeun lesot, Menang. Hayu urang tingali naha anjeunna mangrupikeun pembalap panggancangna. Indit! Cenah tadi yén anjeun henteu gancang. Leres? Sareng cenah anjeun moal tiasa nyetir. Abdi henteu tiasa pisan.
15:55
Serius? Nya, kuring tiasa tapi kuring henteu nyetir biasana. Cenah anjeun angkat ka hiji pulau lalu lintas sakali. Anjeunna nitah kuring ngaganti jalur. Éta dumadakan, sareng kabayangna naék sakedik. Éta henteu lepat anjeun. Ieu Win's, leres? Anjeunna navigator goréng. Éta jalanna lepat. Neuteup! Anjeunna leres pisan gancang. Leres? Anjeunna gancang, sanés? Kami ngobrol pikeun sababaraha detik sareng anjeunna parantos ngabéréskeun lap munggaran. Cahaya gancang. Staf: Cenah anjeunna henteu tiasa éléh tina lomba ieu. Salah sahiji ti saeutik hal anu urang kedah pasihkeun ka anjeunna. Anjeunna saé nalika ngeunaan kagancangan? Anjeunna resep maén. Pamaén? - Anjeunna disetir ti saprak ngora. - Oh kitu? Slept sareng nyetir dina waktos anu sami. Go Karts ibarat mobil sport. Ah! - Anjeunna resep mobil. - Anjeunna henteu. Anjeunna badé sumping. Anjeunna gancang pisan. Gancang pisan. Anjeunna henteu gaduh rem. Anjeunna kumalayang sakedik didinya. - Anjeunna sok aya dina jalur jero. - Leres. Hiji lalaki dina bunderan jero. MENANGKEUN KAPUA KADUA Lalaunan!! Hayu urang nyumputkeun émbér ti anjeunna. Hayu urang ngalihkeunana. Kusabab anjeunna gancang pisan. Staf: Anjeunna sumping kana pangkuan terakhir na.
17:14
MENANG KULIAH TERAKHIR Candak sadayana anu aslina jauh. CERAH, ULAH JADI JIWA! Gampang, Menangkeun! A NUISANCE DITEMU DIDIEU! Lalaunan. ♪ Anjeun sumping kana kahirupan kuring sareng nyababkeun ribut ♪ ♪ Tapi tanpa anjeun, kuring rada sono kana keributan ♪ ♪ Anjeun ngan ukur hiji anu tiasa ngajerit kuring ♪ ♪ Sareng hiji-hijina anu tiasa ngajantenkeun kuring seuri ♪ Lalaunan. Naha anjeun ngaluarkeun helm? Candak heula. Hayu pemirsa ningali anjeun. MENANG TEU KUDU! Buka lalaunan, Menang. Naha anjeun buru-buru kitu? Salah! Naon warna sésana? Seger pisan. Éta tiasa janten inuman sadidinten anjeun. Rengse !! Anjeun henteu bérés. Anjeun gaduh ngan dua. Hayu urang nempatkeun aranjeunna didieu. Janten Win ngagaduhan sadayana 5 rasa. Win parantos réngsé ngalaksanakeun tugas. Janten… Éta gancang. Hayu urang prediksi saha anu meunang sateuacan aranjeunna nyebarkeun waktuna. Saha saur anjeun anu juara? Jigana Win téh. Leres? Henteu yakin.
18:32
Saur Win ogé sareng Bright sareng kuring caket. Henteu yakin pisan. Abdi tiasa janten anu éléh. Abdi henteu kapikiran kaleungitan. Abdi tiasa nyeuseuh raray engké. Anjeun panginten tiasa éléh ka anjeunna, tapi kuring tiasa éléh ka anjeun. Hayu urang tingali waktos. Staf: Anu nganggo waktos anu paling pondok dianggo nyaéta… Menangkeun Metawin. Sabaraha waktos anjeunna nyandak? 02:31:11 menit. Anjeunna langkung 20 detik langkung gancang. Anjeun paling gancang kalayan 02:31 menit. Anjeun nyéépkeun 02:53 menit. Hayu urang tingali kumaha Bright gancang ngalakukeunana. Boh Bright atanapi kuring anu bakal dicét dina ramo. Saha saur anjeun éta, Bright? Éta caket pisan. Jauhna 20 detik. - P'Leo kalem dina tugas ieu tapi P'Bright gancang di dieu. - Nya? Tiasa janten saha. Ukur wartoskeun ka kami saha anu éléh. Go Kart sanés sadayana. Urang ngitung misi ogé di dieu. Caang nyaéta parebut. Anjeunna nyeepkeun gancang pisan. Grab Mikku? Leres. Satff: Sareng anu éléh nyaéta… P'Leo! Biasana, tamu dina acara ieu juara. Hésé pisan hirup kuring di perusahaan ieu.
19:52
Kuring éléh unggal buruan dina unggal acara anu kuring hadir. Malah acara kuring sorangan. Tapi kami éléh nalika kami janten tamu dina acara anjeun. Éta leres. Game bumi sareng buruan tandang, hehehe? Kami males dendam. Rengse males kanyeri. Kuring terang anjeun henteu kejem ka kuring. Anjeun ngagambar sato leutik anu saé, leres? SMP gaduh hormat ka manula. Anjeun bakal ningali. Kami parantos éléh balapan di dieu. Mangrupikeun sajarah anyar acara kami. 2 host ngagaduhan kasempetan pikeun ngahukum tamu na. Sapertos anu kuring carioskeun, kuring jalma anu sering dikedalkeun. Nganyatakeun gambarna. Nganyatakeun kasenian. Naon waé anu anjeun pikahoyong, teraskeun. Entong isin. Entong nelepon kuring 'Phi.' Leo! Heyyyy! Abdi resep éta. Anjeun menawan. Barudak, ulah ngalakukeun ieu di imah. Warna ieu anu kami anggo mangrupikeun warna anu khusus. Éta hipu kana kulit anjeun.
20:57
Entong ngan ukur nganggo warna naon waé di bumi. Anjeun badé ngarobih kuring jadi sato. Sato naon atuh? Macan. Maung? Hayu urang ngagambar pola macan heula. Jeruk sareng hideung. Anjeun cet hideung. Kuring gé cet jeruk. Staf: Naon éta, Cahaya? Abdi henteu terang. Abdi ngan ukur resep. Staf: Naon éta, Win? Macan. Abdi ngagambar kumis macan pikeun anjeun. Sareng kuring bakal cet warna jeruk. ♪ Mowgli kaluar moro. Mowgli kaluar moro ♪ Caang henteu kunanaon tapi Win mangrupikeun pelukis lengkep di dieu. Menang, anjeun nyarios anjeun bakal resep ka kuring. Ieu kuring alus. Éta seni, leres? Upami kuring ngalakukeun ieu nyalira, kuring bakal ngalakukeun éta sapertos seni abstrak. Deui? Hmmmm! Tapi kuring resep minimal. Abdi ngagambar irung anjeun. Irung penting. Naha anjeun ngaraos caket? Anjeun terang anjeun tiasa ngagambar ucing atanapi anu langkung alit, leres? Kami terang éta tapi henteu. Anjeun gaduh pisan senang Anjeun senang? Sapertos anu kuring carioskeun, éta mangrupikeun sajarah énggal dina acara ieu.
22:15
Abdi hoyong pemirsa pikeun mikaresep saat ieu. Upami anjeun raoseun sapertos kitu, maka abdi ogé henteu kunanaon. Naon waé anu anjeun pikahoyong, pilih waé. Oké. Sapertos sapertos kieu. - Anjeun ayeuna macan. - Naha kuring katingalina sapertos hiji? - Anjeun leres. - Abdi henteu tiasa ningali raheut abdi. Staf: Anjeun teu kedah ningali raut anjeun. Abdi henteu kedah? Éta sapotong seni leutik urang. Éta sanés masalah ageung. Ngan ukur lukisan gancang. Tangtosna. Kusabab anjeun henteu tiasa ngambeu. Warna ieu bau pisan. Éta hukuman ringan urang ayeuna. Asa teu ambek. Yeahhh ?? - Éta pikaresepeun pisan dinten ieu ngagabung sareng kagiatan sareng anjeun duaan. - Yap. Kuring biasana janten host sareng ngundang jalma dina acara kuring. Éta senang jeung senang dinten ieu. Kuring kedah nyetir Go Kart ogé. Anjeun siga anu resep kana acara kami. Dupi anjeun kersa sumping deui waktos salajengna? Abdi bakal… Moal sumping! Abdi moal sumping sareng dicét deui. Henteu Tangtosna, kuring resep sumping. Sahenteuna kuring kedah poto sareng anjeun duaan sareng ngagaduhan seueur Suka dina IG. Éta anu kuring pénta, anu resep.
23:29
Bungah pisan. - Nuhun ka P'Leo parantos sumping. Kahormatan kanggo urang. - Hatur nuhun. - Anu langkung penting, ... - Tapi ngahargaan lain milik kuring !! Teraskeun. Sareng aya hiji deui jalma anu urang teu tiasa cukup hatur. Anu urang henteu tiasa hatur nuhun cekap nyaéta Inuman Mikku Yogurt kalayan Jus buah. Anjeun parantos ngeusian kasegaran sareng énergi kami ayeuna. Kuring kedah ngaku yén episode dinten ieu pikaresepeun pisan. Cuaca ngarobih sadaya waktos. Sakapeung, hujan. Sakapeung, panas. Punten jaga kasihatan anjeun. Sareng pikeun anu hoyong nginum sababaraha seger, grab Mikku Yogurt Inuman anjeun. Éta saé, seger, sareng pantes. - Hatur nuhun pisan. - Hatur nuhun. Sareng berkat Impact Speed ​​Park pikeun lokasi anu saé dina épisode ieu, Sareng pikeun masihan kami kasempetan pikeun balapan Go Kart. Waktos urang parantos dugi. Sedih pisan. Episode salajengna… Hayu urang teraskeun ngagambar. Naon anu anjeun pikahoyong kami lakukeun atanapi anu anjeun pikahoyong dina acara kami, tinggalkeun kami koméntar. Kami bakal milih anu kami resep sareng ngalakukeun éta pikeun anjeun. Episode ieu parantos atosan. Urang kedah pamitan di dieu. Win, dimana sareng iraha para penggemar tiasa nonton Bright Win Inbox?
24:34
Dina Salasa terakhir unggal bulan dina saluran GMMTV YouTube sareng LINETV. Entong hilap ngalanggan, resep, sareng pencét ikon lonceng supados anjeun teu kakantun kasenangan ti kami. Bright, Win, sareng P'Leo bakal pamit di dieu. Sawasdee krub. Mowgli kaluar moro. Mowgli kaluar moro ♪ ♪ Anjeunna maéhan Shere Khan. Anjeunna maéhan Shere Khan ♪ Disponsoran ku Mikku, Inuman Yogurt sareng Jus buah. Saé, seger, sareng pantes. 'Rulls' urang dinten ayeuna ... Héh! Kumaha ngawartosan banyolan ieu? Saatos anjeun nyarios 'rulls' anjeun kedah ngantosan dugi ka kuring nyarios 'heh!' terus teraskeun. Rulls urang dinten ayeuna ... Héh! Rulls! Héh! Hayu urang ngadangukeun 'rools' kaulinan urang! Héh! Ngan sapertos kieu. Aturan !! Anu ngagolér! Ngan kuring ngantepkeun komédi.

DOWNLOAD SUBTITLES: