Morg [Eng | Malay | Thai | Indo Subs] | Horror Full Movie | Gamze Pelin Gökçe | Emin Gümüskaya

Morg [Eng | Malay | Thai | Indo Subs] | Horror Full Movie | Gamze Pelin Gökçe | Emin Gümüskaya

SUBTITLE'S INFO:

Language: Malay

Type: Human

Number of phrases: 242

Number of words: 1223

Number of symbols: 6755

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
02:15
Ini akan menjadi pengakhiran awak. Mimpi tak akan selamatkan awak. Oh Tuhan. Oh Tuhan. Kubur itu bukan untuk saya. Semoga Tuhan berkati awak. Setiap kali saya datang ke sini, saya bosan. Saya juga begitu, takut setiap kali datang ke sini. Tengoklah keadaannya. Saya tak tahu macam mana dia masih boleh bekerja di sini. (Meninggal dunia) Saya cakap beritahu terlebih dahulu sebelum awak datang. Apa yang berlaku? Awak takut? Suatu hari nanti, awak juga akan ke sini. Jangan biarkan mereka beri kami kepada awak, bawa kami ke tempat lain. Dia ada di sini. Semua pembedahan selesai. Dia akan dikebumikan esok. Tandatangan ini. Hulurkannya. -Ini. -Berikan pen. Sampaikan salam kepada Hidir. Tunggu, biar kami pergi dulu. Lakukan kemudian. Selamat malam Emin. Emin, kita akan menguburnya hari ini? Ada satu mayat di dalam peti mayat, kita akan menguburnya hari ini. Kita akan sediakannya dan kebumikannya malam ini. -Ayuh, ambil keranda itu. -Baik, bos, saya datang. Datang dekat, ke sini. Buka penutup.
11:34
-Saya bukanya. -Ambilnya. Letak di bawah. Ke sini, perlahan-lahan. Ya. Saya memegangnya. Perlahan-lahan. Awak takkan dapat melarikan diri. Awak akan menerima akibat dengan apa awak lakukan. Boleh ambilkan sekop? Jangan masuk ke dalam. Keluarlah. -Awak takut Emin? -Kenapa saya perlu takut Cengiz? Kita akan menguburnya esok? Kebumikannya awal pagi esok, ya? Okey, kerja yang bagus. Saya pergi dulu. Jangan pergi, tunggu sekejap. -Ya, bos. -Ada satu lagi mayat di dalam sana. -Awak menguburnya mulai sekarang, ya? -Baik, bos, jangan risau. -Saya akan melakukannya pada awal pagi. -Baiklah. Orang bodoh atau seumpamanya. Siapa awak? Siapa awak? Apa yang berlaku? Jangan. Hentikannya. Saya tak pernah cederakan sesiapa. Keluar. Jangan. Cukup. Baiklah.
18:13
Saya mahu buang air kecil dan kembali. Saya tahu semua yang awak lakukan. Awak tak boleh lari dari ini. Neraka telah bersedia untuk menerima awak. Awak tak boleh melarikan diri. Saya nak cakap sesuatu. Awak ingat gadis itu? Gadis dengan pengebumian. Kita dah cakap yang kita akan lupakannya. Diamlah. Semua orang akan dengar. Saya cuma bertanya. -Kalau awak cakap sekali lagi, -Bertenang. perkara sama akan berlaku kepada awak. Bertenang, semua orang akan dengar. Ini semua salahnya. Kita memperdaya dia. Tapi dia melakukan segalanya. -Dia melakukan semuanya. -Tiada guna bercakap tentangnya sekarang. Kita semua harus dipersalahkan. Dia hamil, dan ibunya meninggal. Kita semua harus dipersalahkan. Kita yang melakukannya. Ya kita lakukan tapi dia tidak perlu marah pada saya. -Saya hampir tak dapat mengawal diri saya. -Okey, bertenang. Mari pergi. Zehra. Zehra. Oh Tuhan. Awak takkan dapat melarikan diri daripadanya. Saya rasa saya dah tersesat. Awak nak pergi ke mana?
25:23
Saya akan melintas jalan, tapi saya tidak dapat menjumpainya. Saya takut berjalan melalui kawasan perkuburan. Saya juga akan ke sana. Tanah perkuburan tiada apa-apa. Kalau awak mahu, saya boleh temankan awak. (Meninggal dunia.) Emin, mungkin akan hujan. Ya, mungkin hujan. Sekiranya ada tempat kosong, mari menguburnya. Ada kosong tapi bukan di pintu masuk. Di tengah tanah perkuburan. Pasti sukar untuk dikuburkan di sana. Dah nak hujan. Mari menguburnya esok. Tidak, jika hujan, ia memenuhi kubur. Jadi, kita perlu menguburnya. Saya akan tolong awak, ya? Baiklah. Saya akan ambil keranda. Kemudian kita pergi. Kalau tiada apa-apa kerja esok, saya akan berehat. Baiklah, baiklah, ayuh. Untuk melakukan ini sudah terlambat. Saya harap kami melakukannya esok. Tak guna. Sekop ada di sini. Cukup, jangan ganggu saya. Jangan ganggu saya. Jangan ganggu saya. Saya kata jangan ganggu saya. Jangan ganggu saya. Jangan ganggu saya.
31:35
Jangan ganggu saya. Jangan buat begitu, cukup. Cukup. -Jangan lakukannya. -Emin, bertenang, bos. Apa yang berlaku kepada awak? Ayuh, bangun. Ini saya, Cengiz. Apa yang berlaku kepada awak? Bangunlah. Bertenang. Ia dah berakhir. Duduklah, ayuh. Duduk. Baiklah, bertenang. Apa yang berlaku kepada awak? Cengiz. Cengiz. Jangan ganggu saya, jangan ganggu saya. Apa yang berlaku di sini? Cukuplah untuk hari ini. Mari pergi. Itulah yang saya mahu beritahu awak. Mari pergi. Siapa awak? Saya Cengiz. Emin, mari pergi. Mari pergi. Perlahan-lahan. Hati-hati Emin. -Selamat malam Emin. -Terima kasih. Oh Tuhan. Kenapa saya berada di sini? Macam mana saya boleh berada di sini? Bila saya ke sini?
39:01
Oh Tuhan, bila saya datang ke sini? -Apa yang sedang berlaku di sini? -Apa yang berlaku? Saya dalam perjalanan mengejar awak. Tiba-tiba mata saya menjadi gelap. Ketika saya bangun, azan subuh dilaungkan, dan saya sedang menggali kubur. Saya tidak ingat bila atau mengapa saya pergi ke sana. Awak tahu sesuatu. Apa yang terjadi di sini? Tiada apalah. Awak cuma kepenatan. Awak tak tahu apa yang awak lakukan. Pergi berjumpa dengan Puan Melek. Apa maksud awak, saya gila? Apa yang patut saya beritahu Melek? Semua yang berlaku semalam. Saya langsung tak memahaminya. Saya cakap awak mungkin kepenatan. Jumpalah Melek. Dia akan berikan awak ubat. Baik, bos. Ketuk pintu. Kalau ada doktor di dalam, beritahunya apa yang berlaku. -Dia banyak membantu saya. -Baik, bos. Kami tahu semua yang awak buat. Awak akan mati. Awak akan menerima hukumannya. Saya nak minta sesuatu, percayakan keikhlasan kami. Baliklah, Cengiz. Emin dah bekerja terlalu lama dalam bidang ini. Kami sangat penat. Kami ada perasaan yang pelik. Kami pelik. Emin kata awak boleh bantu saya. Saya faham. Awak perlu bertenang untuk seketika.
42:44
Ubat ini tiada dijual di kaunter. Tapi saya akan berikan kepada awak. Ini hanya untuk kali pertama, okey? Terima kasih. Saya mahu awak rahsiakannya. Jangan risau Cengiz. Apa yang dikatakan di sini tetap di sini. -Terima kasih. -Jaga diri. -Jumpa lagi. -Selamat tinggal. Hai, maaf. Hai, maafkan saya. Saya sibuk. Tuhan, tolong selamatkan fikiran saya. Cengiz. Ia menunggu selama 2 hari. Mari hantar ini. -Baiklah. -Baiklah, ayuh. Tarik ini terlebih dahulu. Perlahan-lahan. Cengiz. Cengiz. Saya katakan menguburkan ini, bukan ini. Saya minta maaf, bos. Cengiz. Cengiz. Baiklah. Saya terganggu. Ayuh, ambil ini. Kita akan mengebumikan mereka berdua hari ini? -Ya -Ingat kubur saya gali sepanjang pagi? Saya menggali untuknya. Dengar. Awak pergi bertemu Melek? Ya, saya pergi dan saya mahu bertanya. -Tapi jawab dengan jujur. -Tanyalah.
45:57
Perkara-perkara pelik berlaku di sini sejak kebelakangan ini. Saya rasa tak sedap hati. Awak tahu apa-apa tentang ini? Dengar, kita buat terlalu penat, okey? Kita dah berada di sini selama 7 tahun. Kita tak pernah pergi bercuti, bukan awak saja, saya juga tak pernah. Jadi, jangan fikir perkara yang bukan-bukan. Saya tak boleh berhenti memikirkannya. Saya melihat orang yang tidak wujud. Saya merasa perkara pelik. Saya selalu menoleh ke belakang dan terus berjalan. Jangan beritahu tiada apa-apa di sini. Ada sesuatu di sini Emin. Novelisasi. Itu perkara biasa. Tidak lama kemudian, ia mengeluarkan gas. Saya faham. Saya pergi dulu. Ayuh. Syukurlah, dah selesai. Awak kata syukurlah? Kenapa? Apa patut saya katakan? Awak tak pernah percayakan Tuhan. Apa yang sedang berlaku? Wah. Zehra, kenapa awak ada di sini? Ada masalah? Siapa awak? Apa yang berlaku? Tidak ada yang boleh dilakukan untuk awak lagi.
54:06
Apa sahaja yang anda buat setakat ini, sudah tiba masanya untuk dikira. Sekarang fikirlah. Awak berada di hujung jalan. Awak akan mati perlahan-lahan. Awak akan kehilangan banyak darah. Awak tak boleh buat begitu. Saya masih hidup. Sama ada lepaskan kami atau bunuh kami. Emin. Cengiz. Cengiz. Apa yang mereka telah buat pada awak? Cengiz. Siapa yang buat begini kepada awak? Awak hamba syaitan. Kenapa awak berdoa? Cukup, cukuplah. Awak Tuhan? Jangan ganggu saya. Saya kata jangan ganggu saya. Jangan ganggu saya. Anakku. Perut awak semakin membesar. Kita tak boleh sembunyikan lagi. Saya tak tahu. Tak tahu nak buat apa ibu. Saya tak tahu. Apa ini? Apa ini? -Jangan buat begitu. -Apa ini? Apa ini?
01:05:41
Tak guna. Tak guna. Tak guna.

DOWNLOAD SUBTITLES: