Heroes Of Might and Magic IV (4) (16/4) (2*2) Review

Heroes Of Might and Magic IV (4) (16/4) (2*2) Review

SUBTITLE'S INFO:

Language: Finnish

Type: Human

Number of phrases: 146

Number of words: 1126

Number of symbols: 8101

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:00
Heipä hei ihmiset, Sseth täällä. Tänään käsittelen peliä, joka kyhättiin kasaan pyhällä hengellä samalla, kun sen julkaissut yritys oli menossa konkurssiin: Heroes of M&M's 4 jonka lopputulos oli ajan ja rahan puutteesta huolimatta, yllättävää kyllä, aika pirun vakuuttava. Pelin selkänahasta saatiin revittyä vielä kaksi laajennusta entistä pyhemmällä hengellä. Tulos? No... katso ja itke. [Mongo... matthavva ppohhjossien barbrarri jok a ett sii lissä maita valttakkunataansa] [Spazz Maticus... nurri kunigknas jonkka tethävnännä on valtioi ttaa maali ma] [Vissi pomo mies tä vii deltä eri maltta oavt astettanjet näkök kyknysä Ccahnonninn kuniknasknutnaan, aj nse päkäaupunin rikakksinn. Vani ysksi voi nousstta vottijana... VANI YSSKSI OVI SLELLVITÄ SODDAN TLUULLSISTA] [apu aputssin runmut taa] T A R I N A Heroes 3:n lopussa muutama maagi päätti sitoa kahteen miekkaan auringon fuusion verran energiaa kumpaankin. Tuotekuvauksessa oli tosin pieni teksti, jonka mukaan nämä miekat eivät saisi koskea tai takuu menisi,
01:12
sillä planeetta tuhoutuisi tuolloin ydinräjähdyksessä. Pari tyyppiä tekeekin sitten juuri sen ja kaikki kuoli saatana. Jotkut selviävät portaaleja pitkin pakoon uudelle planeetalle, ja niin sykli on täysi. Valitettavasti velhoilulla ei ole Geneven sopimuksia tai NATOa valvomassa, vaikka velhoilu voi hyvinkin olla suurin kuolleisuuden syy Might & Magic -universumissa. Mystisten voimien harjoittelijoita harvoin tuomitaan rikoksistaan, sillä maagit usein teleporttailevat vittuun tuomiosalista sillä maagit usein teleporttailevat vittuun tuomiosalista ja castaavat Mass Alzheimerin huoneesta poistuessaan. Ainoat ihmiset jotka eivät ole alttiita maagiselle mielenmuuntelulle ovat barbaarit, jotka ovat niin henkisesti rajoittuneita ettei niitä pidetä edes kasviksina. pelinpelaus.txt Heroes 4 on kaikkein sankarikeskisin peli koko sarjassa. Sankarit istutetaan taisteluun fyysisinä hahmoina ja ne voidaan jopa tappaa. Sen yrittämiseen kuluu vain koko armeijasi. Sankarit kasvaa lasikoristeista Sankarit kasvaa lasikoristeista lohikäärmeitä halkoviksi voimanpesiksi. Kun sankarit leveloituu, niiden voimaero normaaleihin otuksiin vain kasvaa.
02:15
Tietyn pisteen jälkeen tunnet olosi Dragonball Z -hahmoksi, jos DBZ:n juoni sisältäisi kokonaisten vammaisten, luuttomien lasten populaatioiden teurastamista. Se on muuten hyvä tunne se. Kaikille HoMM4 -kriitikoille: oletteko koskaan kokeneet absoluuttista kontrollia, sen kirvoittavaa huumaa? Kyltymätöntä voimaa? Minä olen. Minä olen. Kerran. Kaverillani oli allergiakohtaus pähkinäallergiastaan, ja pöllin tyypin epipenin. (pähkinä = nut) Olen siitä pahoillani, btw. Ajattelin että pähkinäallergia on vitsi. Meinaan, en ole itsekään homo. Olen itsekin allerginen pähkinöille :) (nut = smäidä) Heroes 4 omaa monta vanhojen pelien mekaniikkaa, mutta on kuitenkin oma juttunsa. Seikkailet ja ryöstelet pitkin maita ja mantuja kasvattaaksesi pysäyttämättömän sankarijoukon vihollistesi dominointia varten. OG kampanjat on kaikki maukkaita ja kertovat viileitä tarinoita. Paljon värikästä hahmokerrontaa. Joissain kamppiksissa on itse asiassa niin paljon dialogia, että tunnet lukevasi fantasianovellia.
03:16
Samaa EI voi sanoa pelin laajennuksista, jotka kuulostaa kuin ne olisi nauhotettu kuparilangoilla kusellusveneessä. Hahmojen motiivit kirjoitetaan parilla rivillä tiivistäen: "Homo!" "Joku nekromantikko nostaa ihmisten perseitä kuolleista ja pilaa prostituutioalaa." "Pysäytä hänet keräämällä hänen seitsemään veroparatiisiin hajauttamansa pankkitunnukset!" Kumpikin laajennus on ajanhukkaa, jonka filleripaskalla oli tarkoitus imeä mahdollisimman paljon pelaajan aikaa jotta originaali hinta olisi oikeutettu. Turha odottaa kovin montaa uutta otusta tai rakennusta. Pelissä on vähemmän joukkoja kuin kolmosessa, Pelissä on vähemmän joukkoja kuin kolmosessa, ja niillä ei ole upgradeja kuten ennen. Mutta jokaisella otuksella on erityiskyky, joka tekee niistä erityisiä, kuten nämä irkku-maahanmuuttajat, kuten nämä irkku-maahanmuuttajat, väkivaltaiset pikku paskat jotka kuolevat helposti ja joilla on kyky antaa itselleen extra luckia kerran vuorossa. Mutta ne tarvitsevat paljon enemmän kuin tuuria yhdistääkseen saarensa. Pelissä on monta mukavaa pikkuparannusta. Sinun ei tarvitse enää käydä joka vitun neutral dwellingiä läpi kerätäksesi joukkoja.
04:35
Voit sen sijaan käyttää karavaaneja kuljettaaksesi joukkoja dwellingeiltä kaupunkiin, jos perille on suora ja esteetön pääsy. Kaupungeissa sinun täytyy valita upgrade-poluista kumpia korkeita otuksia tahdot tuottaa, antaen sinulle strategista vaihteluväliä vihollisesta tai resurssivaatimuksista riippuen. Hahmomodelit näyttävät ihan ookoolta. Ehkä ne on 3D-mallinnusta tungettuna 2D-spriteihin, ken tietää? Ne on kuitenkin kaikitenkin hyvin animoituja. Niissä on myös piiloanimaatioita jos viet hiiren niiden päälle. Kuten tämä chaos sorceress... joka läpikäy syöpähoitoa. Taistelusta: pelissä on uusi liike-verkosto jota en ihan tajua. Mutta arvostan että projektiilit ja loitsut omaa nykyään collisionia vaatien täten että sinun ja kohteen välillä on oltava näköyhteys. Tämä tarkoittaa sitä, että voit oikeasti suojata maagisi ja ampujasi punttisikojen taakse. Resurssimanagerointi tässä pelissä on outo kokemus, sillä useimmat tappiinsa päivitetytkin kaupungit tuottavat vähemmän kultaa
05:39
ja monet rakennukset maksaa enemmän resursseja kuin kartalta löytyy. Sankarit auttavat taas kerran, tällä kertaa varainkeruussa. Korkea-arvoiset shekeli-imurit ja juutalaisherrat voidaan valita pormestaroimaan kaupunkeja jos heillä on skillinä Nobility. Tällöin tilinpitäjän koulutuksellinen sankarisi kasvattaa otusten tuotantoa ja päivittäistä verotuloa niin rahan kuin resurssienkin suhteen. Jotkut kaupunkien päivitykset eivät omaa järjen hiventäkään. Kolmosessa citadelin ja castlen rakentaminen lisäisi roimasti puolustuksiasi. Nelkussa ne antavat sinulle: seinän ja: portin, jonka voi kaataa vuorossa ja nämä muuten maksaa muutaman parhaan yksikön verran rakentaa. Toisin kuin kolmosessa, jossa kaikkia ryhmittymiä kaupunkinsa edustavat, nelkussa kaupungit lajittuvat löyhästi niiden talousideologioiden pohjalta, joina he rinnastavat toisiaan vastakohtinaan. Näihin lukeutuu Order: Order: suunnitelmatalous, Chaos: Chaos: anarko-kapitalismi Nature: Nature: vapaa markkina Life: Life: krypto-theokratia Death: Death: kommunismi ja Might: Siionin yhteismarkkina-etnokratia.
06:41
Vastaavien ideologien tukijat ovat itse monimuotoisia. Vapaamarkkinat komentaa feeniksejä, jotka kykenevät heräämään kuolleista pörssiromahduksen jälkeen, samalla kun kommunismi omaa bolshevikki-vampyyreja, jotka elättävät itseään puolalaisten maaorjien viljalla ja verellä. Sankarit ovat varsinaisia moniosaajia, kun maagien ja supersayalaisten lisäksi voit hommata häivesankareita, jotka hiiviskelevät kartan yli huomaamatta (jos vihulla ei ole korkeampaa scoutingia), antaen sinun tehokkaasti viedä dwellingit ja estää muonalinjastot tai jopa ottaa puolustamattomat linnat takaapäin vastustajan huomaamatta. Heroes 4 sallii sinun myös hassutella. Otuksia voidaan erottaa sankarin joukoista ja juoksuttaa omilla keräily-seikkailuillaan, mutta ne eivät osaa vallata dwellingejä yksin. Tässä on ideaa sillä se sallii sankarisi jatkuvan läsnäolon etulinjoilla, koska vahvistukset saapuvat itse lähikaupungeista. Muistatko diplomacyn kolmosessa? Muistatko diplomacyn kolmosessa? Moni ihminen valitti siitä. Nyt meillä on siis kaksi erillistä diplomatiaa, jotka kääntää osan vastajoukoista puolellesi.
07:46
Toinen vaatii rahaa. Toinen vaatii ei-vitun-mitään. Lisäksi diplomatia toimii jopa vihollisarmeijoihin, sallien sinun lunastaa osa vihollisen armeijasta takinkääntäjiksi ennen kuin taistelu edes alkaa. Pelissä on valtava määrä loitsuja, joka on yksi päähoukutuksista. Korkeimpien tasojen loitsut vievät aikaa oppia, koska pelissä on nykyään viisi eri osaamisen tasoa aina Grand Masteryyn asti, johon pääsy vaatii myös osaamista ala-skilleissä. Mutta se kannattaa, kun kahdeksan miehen joukkosi muuttuu kahdeksan kuolemattoman joukoksi, kun castaat Divine Interventionin joka armon vuoro. Viimeisenä, Heroes 4:n musiikki on kerrassaan fantastista. Muut sarjan pelit omaa myös hyvää musiikkia, mutta kompositiot tässä ovat paljon oopperamaisempia kuten Heroes 2:ssa. OST on rauhallista ja pehmeää eikä rälläköi korviasi tuntienkaan kuuntelun jälkeen. Loppupäätelmät.docx Toivottavasti nautitte tästä esseestä yhtä paljon kuin itsekin sitä tehdessäni. Heroes 4 on fantastinen peli joka ei koskaan saanut ansaitsemaansa julkisuutta
08:49
koska tuppasi elämään maailmanlaajuisesti rakastettujen edeltäjiensä varjossa. Siinä on silti pelattavuutta ja tarjoaa sinulle hupia tunneiksi. Sain sen myös n. 10 dollarilla GOGissa. Täällä Skandinaviassa 10 dollaria kustantaa sinulle kaksi pientä perunaa ja kourallisen grillattua puuta. Mutta tämä? Tämä pistää nälän pistelyn aisoissa paljon, paljon pidempään. Kuten aina, lisää kontenttia tulossa, joten katsellaan taas. Lämmin kiitos monille Kauppiain Killan jäsenille, jotka rahoittavat nämä paskat videot. Olette kaikki eri kivoja :) Ja minulta loppuu pian Heroes-pelit joita arvostella, tunnen jo miten hirttoköysi kiristyy. Hyvää päivänjatkoa.

DOWNLOAD SUBTITLES: