Heroes of Might and Magic II Review | Perfectly™ | Balanced™

Heroes of Might and Magic II Review | Perfectly™ | Balanced™

SUBTITLE'S INFO:

Language: Finnish

Type: Human

Number of phrases: 141

Number of words: 1376

Number of symbols: 9309

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:00
Heipä hei ihmiset, Sseth täällä. Tänään pelaan edeltäjää yhdelle kaikkien aikojen parhaimmista vuoropohjaisen strategian peleistä. Peli jossa taistelun voittaa ensimmäinen vuoro, voitto ratkeaa sillä kumpi saa rikkonaiset loitsut ensiksi, ja jossa viikon paras päivä on maanantai. Puhun tietenkin Heroes of Might and Magic 2:sta! Mutta peliä oikeastaan pitäisi kutsua nimellä "Heroes of Magic, and sometimes Might - if you're very unlucky" Pelasin tätä ensi kertaa lapsena, ja palaan sen äärelle nyt mieslapsena. New World Computingin julkaisemana v. 1996, tarkastelemme peliä alkuperäisinä rakennuspalikoina Heroes 3:lle, joka teki kaiken oikein. Heroes 2 sen sijaan tekee kaiken väärin. Mutta se on sielukas, todella komea ja yleisesti rento kokemus. Pureudutaan tarinaan ensin. Tarina alkaa kun valtaapitävä monarkia joutuu pieneen sisäpiirin kriisiin. Roland Rautakoura on oikeutettu valtaistuimen perijä, mutta Archibald Rautakoura on saanut tarpeekseen homosta veljestään
01:02
joten hän syyttää Rolandia yökastelusta ja pakottaa tämän häpeälliseen maanpakoon. Kampanjassa voit valita Rolandin puolen ja puolustaa hänen oikeuttaan paskoa sänkyyn, tai vaihtoehtoisesti tukea Archibaldia laillisessa tuomiossaan veljensä skatologisia taipumuksia kohtaan. Kaanonisesti Roland voittaa ja muuttaa veljensä kiveksi, jota itse asiassa käytetään juonikuviona M&M6:ssa, sillä Archibald on ainoa ihminen maan päällä joka tajuaa ydinfysiikkaa. En pilaile tippaakaan. Sinun täytyy vapauttaa hänet M&M6:ssa, ellet halua planeetan tuhoutuvan termonukleaarisessa räjähdyksessä. Archibaldin kampanja on melko haastava. Rolandin kampanja on tuhat kertaa hirveämpi. On vain yksi tapa voittaa. Monimutkainen strategia jota kutsun nimellä "restarttaa tehtävä kunnes onnistaa ja saat loitsun" "jolla voit no-clipata". Jo tämän lausahduksen pitäisi antaa jotain käsitystä siitä mistä HoMM2:ssa on kyse. Sain GOG-kopion joka emuloi peliä pyörimään Windows 10:llä.
02:04
Siinä on jotain glitchejä mutta ne korjaantuu kun pelleilee config-filuissa. Yleisesti kaikki näyttää, soi ja toimii hienosti. Tämä oli ensimmäinen Might & Magic -peli jossa tekijät hoiti äänisuunnittelun tappiin asti. Musiikki on rautaa ja -pitääkin mainita- jokainen kaupunki theme on ammattimaisen oopperalaulajan esittämä. Kuunteleppa. *helvetin muhkeaäänistä oopperamusiikkia* AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Tämän pelin tuotantoarvo on timanttinen. Katso miten saakelin nättiä kaikki on. Joka ikinen yksikkö, modeli, jopa resurssit joita poimit. Jalokivet, kristallit, aarrearkut. Kaikki grafiikka on uudenkarheaa tänäkin päivänä. Painottaakseni: tässä perus yksikön rakennus ritarin kaupungista. Tämä hökkeli on vastuussa pelin surkeimman ja mitättömimmän otuksen spawnaamisesta - peasantin.
03:11
Ja silti se näyttää paremmalta kuin missä olen ikinä itse elänyt! Tämä kaksiomallinen mökki maksaa luultavasti enemmän kuin muutaman veetin opintolainat yhteensä. Minulle sanottiin että keskiajan köyhillä oli kurjaa. Anteeksi, mutta miten niillä voi olla paskat oltavat jos niillä selvästi on puutarha ja oletettavasti puhdas juomavesi? Pelissä on kyllästetty korkeakontrastinen väripaletti, ja lapsena pidin tätä laatua itsestäänselvyytenä. Nykyään taas modernit Heroes-pelit näyttävät jonkun peelon DeviantART-sivulta. Alan jo kiertämään kehää, selvä merkki orastavasta dementiastani. Mennään pelitekniikkaan. Heroes 2 on vuoropohjainen strategiapeli, mikä tarkoittaa että se on ajatteleville ihmisille sekä niille jotka eivät ole tarpeeksi nopeita Starcraftiin. Periaate on helppo - palkkaa sankareita johtamaan armeijaasi. Jokaisella on eri statsit ja kyvyt faktioista riippuen. Sankarten kuvakkeet trippaavat palloja. Et voi sanoa suorilta jaloilta mihin faktioon he kuuluvat, vaan ne pitää aina tarkastaa. Katsopa tätä:
04:13
ketä tämä jantteri edustaa? Aivan oikein! Jäbä on ritari. Se merkkaa että se on hyvä tyyppi ja Rolandin puolella. Kokeillaas vielä: Osaatko arvata mitä tämä tyyppi tekee? Jep, oikein: se on velho, hyvä tyyppi ja myös Rolandin puolella. Alan epäillä Rolandin motiiveja. Puolet hänen tiimistä näyttää siltä että he vapautuivat juuri raiskaustuomioista johtuneelta vankilakeikalta. Mutta kuka minä olen tuomitsemaan? Moni loihtijatar tosin omaa valtavasti waifu-potentiaalia Ah, ysäri. Aikaa ennen naisten degeneroitumista ja kääntymistä nenälävistyksiin. Hetkinen Voi ei... Palkkaat armeijasi kaikilla säästöilläsi asunnoista jotka pieree ulos lisää joukkoja viikottain. Maksat niille etukäteen, btw. Jokaisella kuudella faktiolla on kuusi eri yksikköä tier 1 -> tier 6 Sankarisi voi tosin kuljettaa vain viittä eri yksikköä. Joudut siis valitsemaan tai sekoittelemaan strategiasi nimissä. Velhot ampuvat kaukaa
05:20
kolmella eri range-yksiköllä. Warlockit vastaavat tähän omaamalla kolme eri lentäjää. Ritareilla ei ole lentäviä otuksia, eikä ole barbaareillakaan. Ritarit tykkää sen sijaan imeä vahinkoa samalla kun barbaarit ei omaa minkäänlaista suojausta ja koettavat vaan lyödä kovaa ja nopeasti. Loihtijatar on sekoitus kaikkea. Nekromantikko on sama mutta epäkuolleena. Nekrot saa tier 6:nsa nopeammin kuin kukaan muu ja niiden power lichit ovat ainoa yksikkö pelissä jolla voi vahingossa pyyhkiä lattiaa myös omilla joukoilla. Sinulla on rajoitetut liikkeet ja toiminnot per vuoro. Kun olet valmis, annat vuoron koneelle joka liikuskelee ja leikkii älykästä. Sitten kerrataan. Tutki uusia loitsuja, päivitä asuntoja ja korkeampia joukkoja (jotka ei ole kustannustehokkaita) ja murskaa vihollisesi. Kovin yksinkertaista. Yksinkertaista taas ei ole tajuta mitkä faktiot eivät ole puhdasta roskaa. Säästääkseni aikaasi, tein listan. Kuten näet, kaikista kuudesta kaupungista viisi on objektiivisesti paskaa. Tämä sen takia koska warlockit saa pelin parhaan yksikön.
06:26
Lohikäärmeet. Jotkut voisi väitellä että jokaisen faktion vahvuus loistaa eri vaiheessa peliä. Ritarit ja barbaarit alussa, nekromantikot ja loihtijattaret midgamessa ja warlockit sekä velhot endgamessa. Me kutsumme näitä Heroes 2 -apologisteiksi. He ovat viekkaita vastaanhankaajia jotka ovat täysin vakuuttuneita siitä että tier 6 yksikkö jolla on lohariin nähden neljäs healthia eikä yhtään sen erityispiirrettä on jotenkin järkevä ostos. He eivät myöskään voi tehdä näin. Jos moinen ihminen lähestyy sinua, älä kuuntele heidän valeitaan. Revi kuulolaite heidän korvasta ja jumita pyörätuoli välittömästi ennen kuin he vakuuttavat ketään muuta eläkelaitoksessa. Heroes 2:ssa magia rulettaa. Magia on välttämätöntä voiton kannalta ja peittoaa totaalisesti kaiken mitä aivokuollut soturi voi toivoa saavuttavansa. Miksi? Koska sille ei ole vastausta. Maagin tarvitsee vain jatkuvasti itsemurhapommittaa vihollisensa. Miten voit vastata johonkuhun joka jatkuvasti juoksee kohti ja spämmää Armageddonia? Häviämällä.
07:31
Siten. Voittaaksesi magian sinun täytyy loitsia enemmän magiaa. Armageddon-spämmi ei pärjää velholle jolla on enemmän manaa kuin harmaasoluja aivoissa, joka voi vain dimension-doorata koko helvetin mapin yli ja ottaa joka ikisen kaupunkisi vuorossa. Heroes 2 on sekasotku. Mutta se on kaunis, hyväksikäytettävä sekasotku. Reiluuden nimissä mainittakoon ettei pelin pointti ole pidättäytyä aloituslinnassa, vaan kiilata tiesi kaupunkiin jonka tahdot. Warlockeihin, siis. Jos et saa warlockeja, t-tyydy velhoihin. Titaanit selviää lohikäärmeistä ja possuista saa tuoretta filettä. Ehkä. Jos et saa velhoja, tyydy pelin uninstalloimiseen. Täytynee muuten mainita että vaikka kaikki toimii GOG-kopiollani muuten hyvin, jotenkin teleportaation ääniklippi on täysin pirstaleina. Miten, miksi? En tiedä, mutta minusta tuntuu, että se täytyy kokea yhdessä :) *Requiescat in Pace* Tiedän teleportaation vaaroista, mutten koskaan odottanut sen posauttelevan tärykalvojani.
08:35
Joten jos meinasit teleportata, ole hyvä ja poista kuulokkeesi ensin. Muuten tinnitus on kohtalosi. Nyt kun kerta muuten puhutaan hevonpaska-strategioista, voitaisiin puhua hevonpaska-yksiköistä. Onneksi tekijät tajusivat eutkäteen että jotkut näistä SAATTAA olla liian kovia, joten niitä ei ole saatavilla kenenkään linnasta. Sen sijaan niitä voi saada vain rajoitettuja määriä diplomatian ja lahjonnan keinoin. Henki-case. Näitä löytää vain taikalampuista. Kovin nättejä, eikö? Ne myös lyövät perseen kovaa. Mutta mitä lapsen aivoni eivät aikoinaan tajunneet oli että niillä oli erikoiskyky. Ne voivat puolittaa vihun stackin kahtia, eikä henkien määrällä ole väliä. Yksi riittää. Jaa ne siis stackeiksi ja lähde pommittamaan vihun vahvinta yksikköä. Osu, onnistu ja vihollisesi menetti juuri muutaman viikon tulot. Ja jos pelasit moninpeliä, menetit juuri muutaman vuoden verran ystävyyttä. Haamu-case. Muistatko kun mainitsin miten peasantit ovat paskaa? No se ei ole aivan totta...
09:38
Jos jotenkin saat taivuteltua muutaman haamun puolellesi, lopeta kaikki muu toiminta ja paikallista pieni joukko peasantteja. Älä tapa niitä. Anna niiden kasvaa ja maustua huolella, ja anna niiden populaation räjähtää muutaman viikon ajan. Sitten ei muuta kuin sadonkorjuuseen. Haamut nääs imee jokaisen tappamansa yksikön määrät itseensä, ja koska peasanteilla on 1 hp, voit vain katsoa kun haamusi turpoavat tusinoista satoihin ja taas tuhansiin. Yhden taistelun aikana muutit keskiverron yksikkö-stackin pelin voimakkaimmaksi otukseksi. Tässä vaiheessa mikään ei ole enää esteenä. Haamulegioonasi kasvaa eksponentiaalisesti kunnes ei ole enää mitään jota niellä. Niiden pääluku kasvaa niin, että peli vain luovuttaa määrän näyttämisen. Ja viimein, kun olet saavuttanut ja väärinkäyttänyt näin korkeita rikkonaisen designin tasoja, voit viimeinkin kutsua itseäsi todelliseksi strategian mestariksi Heroes2:ssa. Peli on vitsailusta huolimatta täysin pelaamisen arvoinen.
10:41
Se on sikahalpa GOGissa ja tänä päivänä jopa perunakello kykenee suorittamaan sitä. Jos tahdot balanssia strategiapeliltä, älä osta tätä peliä. Jos haluat kiusata haltijoilta heidän lounasrahat, jakaa rikkauksia massoille vain murhataksesi massat myöhemmin ja juustottaa tiesi voittoon, tämä peli on juuri sinulle. Annan sille kolme neljästä hengestä, koska en omista ylimääräistä jalokiveä neljänteen. Suosittelen! Mene pelaamaan. Kuten aina, lisää kontenttia tulossa, joten jatkellaan taas. Lämmin kiitos kauppiain killan avokätisille jäsenille, jotka rahoittavat nämä videot. Erityissuuri kiitos yhdelle killan jäsenelle, joka jotenkin sai postitettua allekirjoitetun kopion Heroes Live Orchestra -CD:n ja kivan HP:n näppiksen. Näppis oli optimoitu juuri minua varten, jos ikinä enää pelaan League of Legendsiä. Kiitti fam. Olette kaikki eri kivoja. Hyvää jatkoa. Ja nyt on aika rikkoa tekijänoikeuksia. Nauttikaahan.

DOWNLOAD SUBTITLES: