Джентльмены удачи (комедия, реж. Александр Серый, 1971 г.)

Джентльмены удачи (комедия, реж. Александр Серый, 1971 г.)

SUBTITLE'S INFO:

Language: Finnish

Type: Human

Number of phrases: 1004

Number of words: 5958

Number of symbols: 33003

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:04
Mosfilm "VREMYA" taiteellisen RY Kirjoittanut V. TOKAREVA, G. DANELIA Ohjaus A. SERY Pääkuvaaja G. KUPRIYANOV Tuotanto Suunnittelija B. NEMECHEK Musiikki G. GLADKOV Sound V. KOSTELTSEV pääosissa: YEVGENY LEONOV GEORGY VITSIN SAVELY KRAMAROV Radner Muratov ERAST GARIN Natalya FATEYEVA P. SHPRINGFELD, O. SOKOLOVA A.PAPANOV, O.VIDOV, N.OLYALIN GENTLEMEN of Fortune UNLYRICAL COMEDY Arkeologiset Expedition Ei 13. 2 km.
02:21
- Siellä olet todennäköisesti kiemurtelee ympäri. - Millainen käärmeitä? Cobras! - Tee kamelin makuulle. - Alas! Makuulle, setä! Vasya! Vasya, Vasya, Vasya ... Dosentti! Hei, dosentti! - Hän ei makuulle! - revin teitä lukuun! Kuule tuota? Me repiä teitä lukuun! Makuulle, peto, kerron teille! Hyvin? - Missä se on? - Tuolla, että keltainen teltta. Okey-Doke. Heti kun on pimeää saamme sen. Neuvostoliiton sisäasiainministeriö Kerro minulle kuinka paljon tämä kypärä painaa? Viisi kiloa, 243 grammaa, puhdasta kultaa. Niin ... Aika raskas hattu. Toveri eversti, joten se on uniquest arkeologisten. Kaikkea kantaa tutustu teoria, että tämä on todellakin aivan sama kypärä joka puuttui Aleksanteri Suuren Makedonian aika intialaisia ​​camping. Pyydä Slavin minulle. Sinun pitäisi varjella oikein oman löytöjä.
03:52
- Meillä oli yövartija! - Aivan, yö vartija ... Sinulle se on historiallista arvoa, mutta huijarit se on vain pala kultaa. He voivat ottaa sen lisäksi, sulattaa se alas, ja jopa myydä ulkomaille. Hyvin... Syylliset henkilöllisyys on vahvistettu, ne ovat kaikki vanhoja rikoksentekijöille. Yermakov ... Sheremetyevin ... Biely, heidän tärkein. - Saanko? - Mene eteenpäin. Hän on hyvin vaarallinen rikollinen. Mikä inhottava kasvot! Äiti! Olen jo myöhässä. Tuon, Tuon. Täällä sinä olet. Syödä, kultaseni. Kiitos. - Hyvää huomenta, Yevgeny Ivanovich! - Hyvää huomenta, Masha! - Miten minun Dimka tekee? Onko hän käyttäytyy? - Vain hyvää! Sinun on parempi olla tiukka hänen kanssaan. - Mitä kuuluu? - Mitä kuuluu? Lähiliikenteen pass. Minulla on lippu. Kindergarten ¹ 83 - Hei, Yelena Nikolayevna. - Hyvää huomenta. He syövät huonosti. - Hyvää huomenta. - Hyvää huomenta! Huomiota, toverit, vain hetken!
06:38
- Tänään meillä aamiaisen lastentarhassa peruutettu. - Hurraa! Olemme lähdössä matkalle käytettäessä interplanetaarisen raketti Mars. Olen nimittää komentaja. Katsotaan ... Igoryok ... - Igoryok, tänään olet komentaja. - Kyllä herra! Ole hyvä, ota kosminen lusikat käsissäsi, virkistää itse runsaasti. Raketti ei kumoa takaisin maan päälle aamupäivän. Olet nero! - Yevgeny Ivanovich, voimme nähdä sinua hetken? - Anteeksi olen nyt kiireinen. Mutta tämä toveri vaatii. Ah! Sain sinut! - Vastaavasti Dosentti! - Jep. Se on jotain parempaa kuin poiminta pieniä asioita taskuihin. Ostan upouuden kaasu joukko, ommella fancy langat, ja zip alas Jalta! Valmistaudu! Me napata kaikki kolme! - Mitä sitten? - Oletko ruoskittu kypärä? - Minä vain meni kalastusta. - Missä? Miksi kalastus? Lähellä laituri ... Kautta avannossa. - Crosseyes, voi uida? - Missä uimaan? - Voitko sukeltaa? Nyt? Tällaisessa kylmällä säällä? Sopimuksemme ei sisältänyt uinti.
08:20
- Heillä meidät paalutti. - Mitä tarkoitat? Tunnen sen... Olen aina tunne sitä. Aika meidän jakaa. - Hyvää iltapäivää! - Se siitä. Ei tule elokuva! Sähköt katkeaa! Kuka pelkää iso paha susi, iso paha susi, iso paha susi? Where're sinä juokset, tyhmä susi, vanha susi, iso paha susi? Kuka pelkää iso paha susi, iso paha susi, iso paha susi? Where're sinä juokset, tyhmä susi, vanha susi, iso paha susi? Selvä! Iso käsi, toverit! Nyt tässä tulee iso paha susi, eikö? Olen julma ja ikävä iso paha susi, Vuonna pientä porsasta Tiedän mistä on kyse! Pahus ... No, pidän siitä. Kiitos. Vain, tiedäthän, Igoryok, sinun pitäisi olla enemmän pelottavaa. Olen julma ja ikävä iso paha susi, Vuonna pientä porsasta Tiedän mistä on kyse! Pahus ... Yevgeny Ivanovich, siellä tämä mies, epänormaali yksi tuli. - Hei, rakas toveri Troshkin. - Hei. - Istu alas.
09:45
- Olemme kiinni varkaita. - Onnea. Se on vähän liian aikaisin. Heillä ei ollut kypärää siellä. Olen rummaged läpi kaiken siellä. Ne eivät kerro, missä se on. Pitää hiljaisuus. Mutta meillä on idea ... - Olin lähetetty puhumaan sinulle. - En kuuntele sinua. - Joten laitoimme peruukki teitä. - Hyvin? - ... tatuoinnin ... - No? - ... ja laittaa sinut vankilaan. Mitä tarkoitat? Mitä varten? Se on hyvä idea! Oma äitisi ei kerro kuka on kuka. - En näe, mitä tarkoitat. - Oi, Herra edellä, siunaa minua! Oikeudenkäynti on käyty, joista kaksi sai 4 vuotta. Ei mitään, hiukan. Mutta tämä yksi, joka otin teitä annettiin kahdeksan vuotta. Kaksi muuta tekevät aikaa Keski-Aasiassa. - Mutta tämä lähellä Moskovaa. Nyt näet, että? - nro Oi, Herra edellä, siunaa minua! He laittavat sinut vankilaan yhdessä kahden muun, he ajattelevat, että te on hänelle. Ja opit heiltä, ​​missä kypärän.
10:51
- Oletteko samaa mieltä nyt? - Ei, en ole samaa mieltä. - Mutta miksi ei? - No, se on järjetöntä. Mitä tulee kerron kotona ja mitä tulee kerron ..? Vain sanoa, että sinun täytyy jättää seminaarivieraillekin, konferenssi. Ei, ei, en voi tehdä sitä. Minulla on työ, lapset. Pikkujouluissa on melkein täällä. Ja sitä paitsi ... se ei ole eettistä. Eettisiä tai epäeettistä! Olemme ainoita, jotka ovat on niin tunnollinen: seisoo bails, kuntoutusta. Meidän pitäisi tehdä kuten turkkilaiset tekivät ennen vanhaan: ne laittaa thug altaassa täynnä paskaa, joten hänen päänsä pistää ja ratsastaa hänet kaupungin läpi. Yli seisoivat henkivartijan kanssa säilä kädessään, ja viiden minuutin välein hän menee "kahina" hänen verinen säilä oikeus yli alv! Joten jos varas ei sukella, enää päätä. Joten koko päivän hän syöksyi paska! Se oli Turkissa. Se on lämmin siellä. - Paeta? - Buzz pois, kantoon liitutaulut. Oikein hyvä. - kertoa valheita? - liukastua vaunuun. - Mikä on hyvää? - Oukki-Doke. - barroom? - Rasvainen lusikka.
12:04
- Helppo varkaus? - Kestä. - epäluotettava mies? - retiisi. Luotettava mies? Unohdin ... Odota ... Nukke. Todella, nukke. Peruukki, okei? - Voinko kokeilla? - Jatka. Vetää kovemmin. Se on erityinen liimaa. Hän voi jopa pestä päätään. Se on luonnollisesti. - Hyvä yhdennäköisyys? - Kyllä, mutta hän on eräänlainen mies, toinen on ikävä. - Mitä pidät tästä? - Cozy. Mutta missä on minun sängyssä? Säkki. - Teidän täytyy ottaa paras paikka. - Ja missä on paras? Yevgeny Ivanovich, olen kertonut, että. Ikkunan, tuolla. Mutta jonkun asiat ovat siellä. Heittää ne lattialle. Ja kun omistaja tulee takaisin, kerrot hänelle: 'häipyä, poika!' jne. - Muistatko? - Kyllä, minä muistan. Se siitä. Nyt he palaavat töistä. Älä unohda, yritä korostaa, että olet osittain menettänyt muistisi. Jos he alkavat voittaa sinut, heti koputtaa oveen. Selvä. Tarkoitan, okey-Doke. [ 'Vapauden selkeä consciense!']
14:05
Hei sinä! Miksi heittää pois minun asioita? Sinä... Kuunnella sinua... Sinä tiedät... Mitä minun pitäisi tietää? No niin, pois täältä, ei helvetti ympäri ... Hei, se on dosentti! Hei siellä! Hei siellä! - Tule, häipyä, poika! - Tarkalleen! Häipyä! Ja anna pojan häipyä, tai minä lyödä kasvonsa, repiä hänet muista, gouge hänen silmälaput pois! Sillä loppuelämäsi sinun täytyy työskennellä maksamaan lääkkeitä! Pieni makkara, makkara, retiisi, Nebukadnessar, kukko Hampurin! No, miksi et sanonut niin? High Five, dudes! Ai, se olet sinä! - Hei siellä! - Vanha raspy! Olet todella annettu se! Vauva! Onko se koskaan näyttävät teille, että paikalla on lähellä litku-ämpäri? - Kuka hän on? - Nikola Piterski. Kuinka monta kaverit olen knifed, kuinka monet kaverit olen tappanut,
15:51
Kuinka monta sielua Olen pilalla! Mitä sinä teet? Mitä sinä teet? - Minä gouge teidän silmälaput pois! - Auta minua! Huligaanit sokea minulle! Ei mitään vakavaa. Crosseyes! - Hiljainen! - Mitä? - Mistä sait ojaan kypärä? Te torakka! - Me? Kyllä sinä. - Sinulla oli se! - Todellakin? Niin missä minä ojaan sitä? - Mistä minä tiedän? - Laitan sinut nurkkaan! - Mitä? - revin teitä lukuun! Mitä sinä puhut, dosentti? Kuinka hän tietää missä kypärä on? Aina vetää kypärän pussiin. Tulit ja meni siitä kaikissa paikoissa. Ja kun he pudotti meidät kävi että sitä ei ollut. Menetit itse, ja Crosseyes n syyttää. Jos jokin menee pieleen, vain Crosseyes n syyttää. - Mikä tämä on? Etkö muista mitään? - En muista. Junassa otin Flyer että matkatavarat telineeseen. Sai törmäsi on ryyppy. Täällä Muistan, ei - ei mitään. - vannon! - Anna minun ikinä, jos makaan! Oikeudenkäynti Muistan, kuinka saamme kypärän muistan.
17:40
Keskellä on kuin katkaista. Näin ei voi tapahtua - täällä muistat, siellä et muista! Se voi tapahtua! Sain kännissä kerran. Kun heräsin poliisin, muistin mitään. - 'No ...' kai ... - Odottakaa! - Miten saimme Moskovaan, muistaa? - nro - No, me piileskellä joissakin kanala? - No, mitä seuraavaksi? - Saimme kännissä. - No sitten ... Hiljaa! ... jotkut setä tuli tapaamaan sinua, olit räpyttely noin hänen takapihalla. - Kenen setä? - Sanoit hän työskenteli sailytyslokerot hoitaja. Hallissa ... konserttisalissa. - En muista. Mitä seuraavaksi? - Kävimme aidan. - Minne? - Bulevardilla. - Mitä bulevardi? Mikä oli sen nimi on? - No, kun autot ovat käynnissä. Hyvin? En voinut kertoa osoitteen kuitenkin. Vaikka muistan. Kuuntele, kaverit, voisitteko hiljaa kiitos? Teit tänne lukea aiemmin on Daisy: muistaa, en muista. Anna minun nukkua. Kone ¹ 75-603 on juuri laskeutunut. Flight 407 Moskovasta. - Minne olet menossa? - vankilaan.
18:57
Ei! Minun liiketoiminta on tuoda esille lasten mutta ei juosta kanssa varkaat ympäri Neuvostoliittoa. Olin kutsunut eversti, ja hän sanoi: Jos nämä kaksi eivät ole moskovalaisten ja tiedä nimiä kaduilla, he voivat ne esiin paikan päällä! Me järjestää väärä tauko, ja he ottavat meidät, että kypärä. Tietenkin, jos onnistut vakuuttamaan toveri Troshkin. Ei, et ole onnistunut! Olen pudota kaikki asiat minun täytyy tehdä, otan lentokoneessa, Otan taksin, ja hän sanoo: 'En halua tehdä sitä!' - Joo, en halua. - Mutta miksi ei? Minulla sata lasta vuosittain ja kaikki ne on mamas, papas, granddads, isoäidit. Olen tuntenut kaikki Cheryomushki District vihdoinkin! Ja haluat minun kävellä Moskova kanssa kasvot, enemmän kuin että tällainen yhtiö? Puhuessaan isoäidit ... Tänä aamuna laskenut oman lastentarhan ja kerroin heille seminaarin kestäisi 2 viikkoa pidempään. Kello kymmenen dot on sementtitehtaalla. Kuljettaja on minun mies.
20:12
- Sai rahaa? Vaatteet? - Se on kaikki valmiina. Heinäsuovasta. Tiedän paikan. He saavat meidät. Se on varma, he meitä kiinni. Painu helvettiin! Rahat on meidän rahaa. Hyvin... - Se on epämiellyttävä kuljetukseen. - Se ei ole pitkä matka. He kestä sitä. Toista tilauksia. Puistossa sementin sekoitus telakat, asettaa asemaan, että he eivät voineet huomaa minua. Kun huomaan kolme miestä livahtamaan minun säiliöauto, Minä ajaa, lataamatta sementtiä siihen, ulos Alibakan. Risteyksessä, lähellä tee-talon puistossa ja mennä juoda teetä 'Kunnes kolme miestä kiivetä pois. - Täydellinen. Mene eteenpäin! - Oikea! [Muista, että kertovat toiselle että rehellinen työ on tapa äitisi!] Aika loppui! - Minne olet menossa? - sementtiin pihalla! - Missä on sementti pihalla? - Ei! - Missä siellä? - Ei! Se ei ole sementtiä pihalla, joka on metalli työpaja. - Älä Sujauta vaunun! - Sementti pihalla on siellä! Miksi Sujauta vaunun? Näin heidät kuorma sementtiä siellä. Tässä! Eteenpäin! Seuraa minua! Se oli lähellä. - Miksi pysähdymme? - Poliisin tarkistaa, ehkä? Mene eteenpäin! Se siitä. Tämä pieni laatikko on täynnä ylös. Sulje se.
23:50
Ja sanoit ... Ja sanoit, että olisimme ratsastus tyhjän tankin! - Mitä lima! - Kuten Turkissa. Eteenpäin! Siirrä se! Siirrä se! Hei! Odota minua! Nikolai Georgievich, etkö näe, että se on turhaa? Saatat luulet he ryömivät ulos tuon pienen putken? Mutta jos ne ovat niin ?! - Ei ole heinää täällä. - Tiedän sen itse! Ja ehkä unohtanut jotain uudelleen? - Ehkä se ei ole heinäsuovasta mutta jossain muualla? - revin teitä lukuun! Tällaiset korkealaatuista sementtiä. Tavaraa ei voi pestä pois, mies. - Ja miksi puhkeaa? - Kaikki ovat puhkeamisen, joten puhkesi. Hän läimäyttää hänen annan hammas! Karheaa, hei, karhea! Sinun on parempi kertoa hänelle, että se ei kuulu käsitellä. Kerro hänelle itselleen. Häivy täältä! Kuulitko mitä sanoin? Älä viitsi! Mene ulos! Olet epäluotettava mies, Crosseyes. Olet keskiarvona kuin hullu koira. Hän myy meidät ulos. Kuulitko, dosentti? Hän vinkua heti.
26:31
Olet oikeassa, otamme hänet mukaamme. - Pysäytä hänet! - Hei sinä! Tule tänne. Kuinka kauan olit varten? Sain vuodessa. Nyt olet menossa saada kolmen vuoden ajan. Rikkomisesta ulos. 188 artikla. Dosentti! Hei, dosentti! Okei, mitä teemme? - Menemme pukeutunut näin. - Tämä? - He hakemaan meidät. - Käymme pukeutunut näin! Let ihmiset ajattelevat olemme urheilijoita. Seuraa minua! Tyhjentää radan, setä! High Five, setä! Salaam Aleichem! Mitä voin tehdä sinulle, toverit? Hetki vain. - Slavin lähettää terveisiä. - Mutta kuka Slavin? - Vladimir Nikolajevitš. - En tiedä häntä. Ja mitä sinä haluat? - Meille on oltava paikkoja. - Kuinka moni teistä? Kolme ... Eli neljä ... Yksi ei halunnut. Tulee paikkoja kaikille. Saanko nähdä paperit? Valmentaja tuo ne tänään. - Mitä Club Oletko käynnissä, kaverit? - Varaukset of Labor. - The 'Dynamon päättyi? - Kaikki ovat päättynyt!
28:38
- Avaimet! Meillä on avaimet! - Se on tapa. Wanna syö! Wanna syövät hyvin paljon. Se suppertime vankilassa. Makaroni... Kuuntele, sinä vain pysyä. Tulen pian takaisin. Toveri, voisitteko ystävällisesti lainata minulle housut pariksi minuutiksi? Vaatteet ovat matkalla, mutta minun täytyy mennä ulos ... Haluat peliä domino? Myöhemmin. Poliisin johto. - Luutnantti Slavin? - Emme ole häntä. - Mitä tarkoitat "Meillä ei häntä? - Emme ole hänelle koskaan ollut. - Olen dosentti. - Onnea. - Odota, eivät he sanovat? - Entä? - Sonny! - Mitä? - Mikä kaupunki on tästä? - Novokassimsk. - Mutta missä Alibakan? - Se on pitkä matka. 30 km päässä täältä. - Istu alas. - Kiitos, mieluummin seisomaan. Tässä mitä tapahtui, näet. Olen Moskovasta, kolleganne. Olen vastuussa Kindergarten ¹ 83. - Näen. - Siellä olet neljä meistä. - Kaikki te rehtorien? - Tavallaan ... - No, kerro minulle ongelma. Vuonna säiliöautossa olimme ratsastus sementti ilmestyi vahingossa.
30:22
Meidän päällysvaatteet tuli hyödytön. Olen hyvin hämmentynyt ... Voisitteko lainata minulle 19 ruplaa ja 40 kopeekkaa pari päivää? Riittääkö neljä, toveri? Siitä tulee, tein joitakin laskelmia. Tulla mukaan. Täällä tulee olemaan pelihuone. - Ja täällä ... - Tämä on mukavaa. Täällä tulee olemaan kuntosalilla. - Pidän siitä. - Se on loistava. Sinä ja rehtorien tyhjentää tässä huoneessa pattereista. Se on kätevä ottaa se pois tällä tavalla. On toinenkin ovi siellä. Pinota ne portaiden alla. Ja maksan sinulle ... kaksikymmentä ruplaa. Selvä? Selvä. Vain jos et mielessä, olisimme mieluummin työskennellä yöaikaan. Laitat kaksikymmentä ruplaa, kiitos ... sanokaamme, tällä vuode-pöytä, ja tämä ovi laitat riippulukko. Kun huone siivottu, siellä kaukana oven selviää, tulemme tänne ja otamme maksaa. Mutta huomatkaa, kollegani, se on kiinteä lukko. Tarkistaa! Siirrä hevonen! - Siirrä hevonen, senkin idiootti! - Häivy!
31:54
Mate! Anteeksi. Arvostan huomiota. Oletko läpi? Ei, en ole läpi. - Lyön vetoa minun partakoneen takkini ja housut. - Vain takki. Nyt sitä mennään. Olen muuttaa tänne. - Siirrä hevonen! - Ripusta kanssasi! Siirrä hevonen, rajat sydämeni ja toivon kuolla! Me muuttamaan sinne. - Se on sinun liikkua? - Toki se on meidän liikkua. Shakki Matti! Anna minulle takaisin takki. Mitä sinä teet? Ketä lyöt? Korvani! Olet kauneuspilkku korvilleni! Com ...! Toverit! Toverit! Oletko ulos mielenne? Lopettakaa! Juuri nyt ottaa sen pois ja anna asiat takaisin! Yritä spin sitä tällä! Että opettaa sinulle! Ota se pois päältä! Jatka! Häpeä! Hävetkää, toveri! Jalkasi! Nyt saat tämän, jos et halua mennä takaisin purkkiin, jos haluat etsiä kypärä, mistä tänään lopettaa kaikki apina paistaa!
34:23
Ei uhkapeli! Ei juominen! Ei varastaminen ... ilman minua! Ei slangia eikä lempinimiä! Osoite toisistaan ​​ainoastaan ​​oman nimiä! Silloinkin, kun olemme yksin! - Oikea nimesi? - Gavrila Petrovich. - Sinun? - Fedja. - Sinun? - Ali Baba. Sanoin ei lempinimiä! Se on minun oikea sukunimi! Ja oikea nimeni on Vasili Alibabayevich, Vasya. Tuo on parempi. Aivan kuten kamelin. Soitatko Jevgeni ... Tarkoitan, Alexander Sanych. Selvä? Sanoin Ymmärsitkö? - Sain sen. Istu alas! Pimeällä, menemme räjähdys käteisellä. - Hän tulee liian? - Kaikki ovat. Joten tässä ryöstö hän kiljua, retiisi. Heti ensimmäisen jiggers! Tule tänne! Tule, tule, Fedja. Istua alas, ottaa tämän paperin, kirjoittaa tämän alas: Retiisi - laittaa tänne viiva - epäluotettava mies. Laulaa - se tarkoittaa pettämään, tunnustaa. Loitsuja kaksinkertainen n '. Jiggers - viiva - vaara. Hold-up - viiva - murron.
35:38
- Oletko kirjoittamaan tämän alas? - Minä tein. Ja nyt, Fedja, kerro Vasya, mitä sanoit aiemmin hänelle, oikein rehellisiä kansalaisia ​​kielellä. Jatka! Tämä epäluotettava mies kavaltaa meidät heti ensimmäisen vaaraa. Seitsemänkymmentäyksi... - Neljäkymmentäkuusi. - Mitä? Kolmekymmentäkaksi! Te koira se, haisunäätä! Alexander Sanych! Gavrila Petrovich haukkuu mua käyttämällä slangia. Lopeta jo! - Hiljainen. - Mitä? Tämä Vasily Alibabayevich ... Tämä epäluotettava mies ... pudotti jäähdyttimen varpaille, paskiainen! Tässä! Poika ja viini - Ehkä he tappoivat hänet? - Nikolai Georgievich! Klo 08:20 hän lähti hotelli ja johdatti seurata työryhmän kaupunkiin stadionin. Klo 09:00 hän meni tavaratalo ja osti neljä hiki paitoja. Klo 09:20 heidän yhteistyökumppaninsa lähestyi häntä. Ja tällä hetkellä he liikkuvat samaan suuntaan kuin me jonkin verran alennetulla nopeudella. Yevgeny Ivanovich! Ja ajattelin, että olet kuollut.
37:43
Rakas vanha ystäväni! Haluaa nukkua! - Saanko poliisi nyökkäys, Gavrila Petrovich? - Ei! Täällä me erottuvat kuin kolme peukalot katsomossa (Kirjaimellisesti 'kuin kolme poppelit in Plyuschikha') ja haluatte rypeä tässä kuin unelias koira. Mitä sylkeminen varten, Vasya? Olen surkea sakaali! Olen varastanut rahaa lapsille, ryösti päiväkoti! Hänen täytyy ajatella itseään erittäin sivistynyt! Ja vanha työ huoltoasemalla Kun piikki bensiinin kamelin kusta et ollut surkea! Se oli kaasu ... Nämä olivat lapsia. - Minne olet menossa? - vankilaan. Pysäyttää! - Miksi pidät häntä? Anna hänen mennä. Hänellä oli yksi vuosi paeta on kolme, viisi lapsille. Anna mennä, Vasya. Lue nyt! Täällä, allekirjoittaa sen. Ei rahaa neljälle, päiväraha, asumiskorvaus, ... vaatetus. - Niin? - Tämä on sinulle. - Kiitos. Mutta miksi neljä? Entä tämä Vasili Alibabayevich? Olenko veisi häntä mukanaan?
39:18
Sinun täytyy. LF me pidättää häntä nyt, se antaisi kaksi muuta perusteita epäillä. No, mitä helvettiä ... Osoitteesi Moskovassa on 8 Horse Lane. - ja asunto? - Tulet valita ketään. Lohko tulee purettava. Vuokralaisten löydettiin uusi asunto. - Mutta sitten se ei ole lämmitetty! - Ei ole lämpöä ... - Eikä sähköä. - Sinä näet? Sitten eikö olisi parempi, jos he voivat pysyä minun talo? Olen maalaistalo lähellä Moskovassa. Kiitos. Vain neutraalilla alueella tunnen paljon turvallisempaa. - Sano, se on totta, että ne antavat heille 3 vuoden ajalle paeta? - He tekevät. No, vaadin, että tämä laki ei tulisi soveltaa toverini. Se seisoo mitään syytä. Abakan - Moskova Yksi kaksi kolme neljä. Yksi kaksi kolme neljä. Hän on todella Iaying se! Kai hän todella törmäsi hänen ryyppy kova. Dosentti! Hei, dosentti! Nämä ovat joitakin poliisi clodhoppers ostit! Basaarista se oli. Ei tavaratalo. Siellä taksin. Lopeta.
41:07
- Hei, kaveri, oletko vapaa? - Toki olen vapaa. Hei! Tässä? Siellä olet puita täällä, se on bulevardi, siellä on harmaa talo. Mikä mies! Olet huonokuuloiset vai mitä? Emmekö kertoa se oli tällainen puu? Kuusen? Olet kuusen itse! Emmekö sano että se oli tällä tavoin? Sinulla selittämään sitä parempi! Se on jo maksaa meille kahdeksan ruplaa. - Oliko lampi? - Ei ollut sitä. Oli lätäköitä. Ehkä, muistomerkki? - Oli muistomerkki! - Kenen monumentti se oli? Mistä minä tiedän? Jotkut gink ... - jolla on parta? - nro - With pulisongit? - En muista sitä. - Hänellä oli takki! - Oliko hän istumaan? - Mitä? - Oliko hän istuu alas? - Kuka? - No, gink puhuit. Mikä juntti, huh! Olet todella annettu se! Kuka voisi saada hänet istumaan? Hän on muistomerkki! Minne nyt? Kotiin kai. Ostaa itsellesi kartalla! Tippua!
42:32
Tässä muutamia tapahtumalippuja. Katsotaan tarkistaa sailytyslokerot hoitaja johtoon. - OK. - Hei, löysin sen, löysin sen! Siellä se on! Siinä se on, kaveri kanssa takki! Ja tuolla on puu! Pikkutyttö, etkö tunnista minua? Ei, en. Kuuntele, dosentti! Sanoin menisi legit. - Enkö? - Sinä teit. - Kerroin teille parasta tule takaisin, enkö? Enkö? - Sinä teit... - Minähän sanoin, jos et minä potkaista alakerrassa? Enkö? - Teitkö sinä? Olen varma tehnyt. Joten älä ota sitä liian kovaa. - Mitä mitä siinä on? - Tarvitsen sitä. Pyyhi jalat, kiitos. Sulje ovi. Olet todella annettu se! Pidät siitä? [Welcum] Päivällinen on valmis. Istu alas chow, kiitos. Hyvin tehty, Vasily Alibabayevich. Perunat! Ja se maukkaampia jos Paista tuhkaan. Kun menimme camping orpokodissa, teemme tulipalo, laittaa ne sinne.
44:48
Kyllä, kun olin edessä Minulla oli mielenkiintoinen tapaus. Olemme olleet setuksiin Kursk ... I ... Luistaa vaunuun! Te edessä? Ehkä olet potkittu alakerrassa todella kova. Joten toinen osa muistia on kaikki mennyt. Oletan että olet oikeassa. Pieni kuusi taimi kasvaa Jossain puu, Se oli ikivihreä ja kaunis, sen cheer oli aina hyvä. Ja nyt on puolueessa sali köynnöksiä, kynttilät palavat, Se toi niin monta iloista lapsille, Katsotaanpa tanssia sitä! San Sanych, anna minulle kymmenen ruplan huomata, kiitos! Ostan kerosiinia poltin. Meidän hiilipölypoltin ole hyvä. Saattaisi sytyttää tulipalon tähän paikkaan. Joo, voit olla se. Se on mennyt! Minulla oli se, nyt en ollut sitä. Oletko menettänyt sen? - Voisi Olen laskenut sitä. - Nah, hakata kuljettajaa puristuksiin sen. Se oli todella hakata kuljettajaa. En pidä hänen kasvonsa alusta alkaen. Joo, olemme kaikki saaneet ruma kasvoja. - Mitä me teemme nyt? - Täytyy vetää hieman työtä, dosentti. Häpeä! Turpa kiinni! Kuuntele, dosentti, aion katsoa ympärilleen markkinoilla karhea.
46:19
Ei! Mennään yhdessä! Hei, sinä kansalainen! Et mene näin. Mene tähän suuntaan. Vai lumi putoaa päähäsi! Ja voit olla täysin kuollut! Te mummon, älä mene sillä tavalla! Mene tähän suuntaan! Vai lumi putoaa päähäsi! Aika loppui. - Hyvää iltapäivää. - Hyvää iltapäivää. - Voisitteko kertoa minulle, kiitos ... - Splendid sää, eikö olekin? - Kyllä, se on mukava ulos. - Mene eteenpäin. Hyvästi. - Hyvästi. - Jatka. Kohteliaisuus on paras ase varas. Otat toisessa kerroksessa, ja sinä viides. Tee se! Miksi huokaili? Olen surkea sakaali. Pidän varastaminen ja varastaa. Mitä varastaa? Katsos, istun täällä hakevat ... He ovat jo varasti sen! No, Tulen toimeen. Hei sinä! Odotahan vain! Pysäyttää! Seuraa minua, lapset, pysyä! - Hyvää iltapäivää, Yevgeny Ivanovich! - Hyvää päivää, lapset. - Seis! - Anteeksi.
49:43
Yevgeny Ivanovich! Minne olet menossa? Aivan kuten baletti! Swan! - Oletko nähnyt sen? - Joo. Back in 1954 vaimoni ja otin loma ja vieraili Moskovassa. Hän raahasi minut baletti yötä päivää. - Missä vaimonne nyt? - Sai ole vaimoa. Hän välittää? Olen eteenpäin. - Meidän täytyy pitää matalaa, dosentti. - Miksi? Talonmies tyttö sai meidät Cased. Meidän on parasta näy harvoin kadulla, me voidaan repeytynyt. Haluaisin ostaa naisten kenkiä. Kolme paria. Koko yksitoista, kolmetoista ja neljätoista. Kivat jalat. Sano, mitä kello on, kultaseni? - Kymmenen viimeisen puolen. - Kultaseni! Kultaseni! Ja mikä nimesi on? - Tanya. - Ja minun nimeni Fedja. Voi typerä hanhi! Se on hän! Se on mies, joka tuli tapaamaan sinua. Haluatko teatterikiikari? Tulemme tarttuu! Tulemme repeytynyt täällä!
52:17
Reikä ylös John. Käy peremmälle. Nadyusha tulivat minulle. Tässä on numero, kiitos. Tunnetko minut? Tunnetko minut? Huomenna. Neliön edessä Bolshoi-teatterin. Kello viisi. Olen pahoillani, minä... men - Hyvät, etkö ole tehnyt virheen? - Tule sisään, setä! - Mitä sinä tuijotat? - Olen pahoillani... Jossa maan päällä hän on? Aiomme saada repeytynyt täällä. Meidän olisi pitänyt mennyt Jane. Täältä tulee toinen. Mennään! Raha! Rahaa on siellä! Se valehtelee alle lattialaudan! Pidä vanha nainen! Näen sen. Hän se joka varasti rahaa! Te retiisi! - Aion näyttää sinulle 'retiisi'! - Se olen minä, joka tulee näyttää! Käskin lopettaa sen! Lopettakaa! Jiggers! Se on ollut tiedossa koko ajan, ei ole hauskaa ilman laulua. Ja vaikka sataa tänään, Meidän pitäisi muistaa, minä ja sinä, ei ole mitään syytä tuntea sinisiä,
54:48
Tomorrow'll parempi kuin eilen. Herää ja laula! Herää ja laula! Ja vain hymyilevät, Kerrankin elämässäsi, kulta! Odota minua täällä. Kuitenkin oikukas voi olla onnea, se valitsee ne, jotka eivät ankka Tilaisuus nauraa oman väärä. Laulaa menossa nukkumaan, laulaa unissasi, laulaa aamun! Professori Maltsev, kiitos. ... Kaikki tämä on mennyt voi palata. Se on yksisuuntainen katu, ole paluuta, ja jos olet nyt pois radalta, Huomenna saat takaisin satulaan. Herää ja laulaa, herää ja laulaa, ja vain hymyilevät, Kerrankin elämässäsi, kulta! - Fedja! Se olet sinä? - Mishka! - Fedja! - Mitä kuuluu? - Mitä kuuluu? - Mishka! - Fedka! Ja arvasin, jos sinä tai ei! - Se ei ole hän. - Hei, odotat! No, kerro mitä teet? No, olen telan kantava suunnitelma, insinöörin työtä, ja sinä? Hyvä sinulle! Minulle? Hän on varas! - Tuo ei ole hauskaa, täti. - Se ei ole hauskaa.
55:59
- Seuraa minua. - Minne? Me elämme jossain aidan n talo. Olen juuri tehnyt liitännät hänen kanssaan. - Kuka hän on? - Yermakov Fedja. Olimme orpokodissa yhdessä. - Niin olet loukkaantuneen minua? - Kuuntele tästä, dosentti. Olet varmasti alamaailman johtaja. Mutta miksi sanoit sen eteen Mishka? Olet nähnyt hänet. Hän ei pidä meistä. Hän oli niin onnellinen nähdessäni minua ... Ja tapa soitit ... - Mitä tulee hän ajattelet nyt? - Mitä ajatella häntä? - Hän kadehdi! - Envy minulle? Varma! Kuka hän on? Vain tavallinen insinööri ja se on siinä. Miten hän elää silti? Menee töihin aamuisin, tulee töihin iltaisin ... Kotona hänen vaimonsa ja lapsensa, sniveling kakarat. No, hän menee teatterissa. No, kesällä hän menee virkistyspaikka Jaltalla. Sietämätöntä ikävystyminen! Ja sinä? Olet varas, herrasmies onnen. Olet varasti, humalassa sitten mennä vankilaan. Olet varasti, humalassa sitten mennä vankilaan. Se on romanttinen! Ja kertoa tästä! Tietenkin hän kadehtii sinua!
57:43
Yksi kaksi kolme neljä. Yksi kaksi kolme neljä. Yksi kaksi kolme neljä. Yksi kaksi kolme neljä. Yksi kaksi kolme neljä. Yksi kaksi... Korkeampi! Nosta polvia suurempi! Älä koira se! Yksi, kaksi, yksi, kaksi, kolme, neljä. Yksi kaksi kolme neljä. Yksi, kaksi, yksi, kaksi, kolme, neljä. Yksi, kaksi, yksi, kaksi, kolme, neljä. Yksi kaksi... Seistä keskellä nyt! Yksi kaksi kolme neljä. Yksi kaksi... Nopea marssi! Yksi kaksi kolme neljä. OK. Tuo on tarpeeksi. Ja... Yksi, kaksi, taputtaa käsiä trice. Yksi, kaksi, leima jalat kahdesti. Yksi kaksi... Jalat korkeampi, älä taivuta polvia! Yksi, kaksi ... yksi, kaksi ... Yksi! Istu alas! Nouse ylös! Istu alas! Yksi kaksi! OK! Ja nyt jatkamme hydrotherapeutics! - Tämä on hyvä! Tämä on hyvä! - Dosentti, minulla on kylmä. - revin teitä lukuun! - Siinä kaikki mitä voi sanoa, vai mitä? Lumihiutaleet valkoinen ja pörröinen tehdä maaginen näky, Hanget ovat kasvaneet ympäri ulkopuolella. Kiitos. Ja vielä yksi asia, Jelena Nikolaevna, älä kerro kenellekään toistaiseksi että tapasit minut Moskovassa. Miksi minut tämännäköistä?
59:10
No, se oli eräänlainen kilpailu parhaista mörkö. Olen pahoillani ... Olen pahoillani ... Joo? Päivällinen on valmis! Sanoin eivät kosketa mitään. Sinun hylky alas pianon. Hän myös kiinnitti jonka huulipunaa peilin alaston nainen. - Mitä varten? - Aiotko Chow vai ei? Vai niin! Perunat! - Kätesi! - Käteni? Näytä kätesi! Pestä! Ihminen ei voi edes syödä! Pese ne, pese ne ... Voi, Gosh ... San Sanych, anna minulle kymmenen ruplan huomata, kiitos! Minun täytyy ostaa butaani poltin. Kaasu alue ei polta täällä ollenkaan. Kuuntelemaan tilauksia! Älä koske mihinkään! Eivät syty mitään tulipalot! Voit pestä kaikki vaatteet, ja te kaksi ... Tässä on Englanti oppikirja sinulle. Opi sen täältä täältä. Kun palaan minä testata sitä. Ellet ei opi sitä, Minä gouge teidän silmälaput pois, repiä teitä lukuun ja, miten se meni? Minä leikkaan nenään! Selvä?
01:01:56
- Mitä hyötyä oppimisen Englanti? - Me teemme työtä suurlähetystössä! - Karandash? - Lyijykynä. - Joo. Stol? - Pöytä. Joo. Devushka? - Laaja. - Ei, Englanti? Hyvin? - Girl! - Kyllä, kyllä ​​- tyttö. Kyllä, kyllä, OBKhSS (Department Against väärinkäyttö Sosialistisen Property) Hei siellä! Joten olet niistä? Ei, emme ole. Omistaja asuu Moskovassa. Tiedän. Olen omistaja. Tämä on Vasya. Hän on meidän yhdistää tiedemies. - Mitä kuuluu? - Mitä kuuluu? Olet hyvä poikia. Siistinä. En voi tehdä mieheni pesemään pyykkiä. Dosentti tekisi hänestä. Mennään teetä. Olen tuonut teille kakku. Hän on omistajan tytär, aidan n! Vain hän ajattelee, että hänen papa on tiedemies. Hän liukastui hänen vaunun sanomalla, että olimme tiedemiehet. Uskallapas kiljua! Soitin Papa kysyy: 'Kuka on kotimme?'
01:03:21
Ja hän vastaa: 'Nämä ovat kollegani, arkeologit Tomsk'. Joten Kiiruhdin myöten. Viime vuonna kun olimme paikkasi Tomsk, professorin Zelentsov ottivat meidät niin hyvin. Ei ole professori tule? Ei! Dosentti on tullut. - Ja mikä nimesi on? - Ljudmila. Ja minun nimeni Fedja. - Ja mitä olet työskennellyt nyt? - No ... Hakee ... Minun! Miten se on mielenkiintoista! Ottaa maasta unohdettu salaisuudet mennyt kauan sitten ... Miten minä kadehdin sinua! Ehkä voisit ottaa minut mukaan? Onko teillä mitään virkaa, jotka eivät vaativat erikoiskoulutusta? - No, nainen kokki tai jotain ... - Se riippuu henkilön kykyjä. Eräs ystäväni, tiedemies liian hän sijoittui kolmen vuoden koulu. Hän voisi tehdä kymmenen ruplan huomata niin hyvä puoli tuntia niin et se erottuisi todellinen. - No, se on hänelle? - Piru tietää häntä! Tarkistan sen. - Anteeksi, oletko tulta? - En tupakoi. - Mitä sitten? - Ei, se ei ole häntä.
01:04:59
- Hän on urkkija. - Olet oikeassa. Olemme tarkistaneet: ei ole kypärää tahansa osoitteeseen osoittaa ylöspäin dosentti n rikoskumppaneita. Siellä on yksi enemmän lyijyä tarkistettava: Prokhorov, viitta huoneen avustajan konserttisali. Nyt emme ole voineet tarkistaa sitä vielä, koska Prokhorov ei tullut sovittuna kohtaamispaikka. Hän saattaa olla sai epäluuloja. Hän irtisanoutui työstään ja ei palannut kotiin. - Meidän täytyy löytää hänet. - Mitä teen nyt? Ja sinä ... Pahoittelemme teille tuhat kertaa, kiitos paljon. Voit ottaa peruukki pois, pese tatuoinnit pois, ja lähteä kotiin. Tapaa uudenvuoden. Kiitos paljon. - Ja pojat? - Ja teette auttajia me lähetetään takaisin paikalleen oikeassa tänään. En ymmärrä. Jos sailytyslokerot hoitaja näyttää, sinä tarvitsemaan uudelleen? Yevgeny Ivanovich, en haluaisi kertoa tätä, mutta tänään Biely syttyi pesäkeisolaateista Moskovan lähellä. Tai dosentti. - Hän puhkesi? - On vaikea uskoa, mutta se on tosiasia. Joten se on vaarallista sinulle pitää tämännäköistä. Ehkä huomenna? Se on uudenvuodenaattona tänään, loma. He ovat yrittäneet niin kovasti omalla tavallaan. Elämme kaupungin ulkopuolella, kun kaikki. On epätodennäköistä, että dosentti löytää meidät sinne. No, hyvä on. Vain jäädä taloon.
01:06:15
Voi kyllä, kun lähetimme kirjeen Sheremetyevin vaimo. Tässä Vastauksessaan osoitettu hänelle. Kokonaisuudessaan ja pysyvästi tulet syömään meidän paikka uudenvuoden päivä? - Lupaatko? - Toki, lupaamme! Sääli. Niin mukava nainen! Ja hänen isänsä on aita, keinottelija. Mikä kaikki melu noin? Päästi jätät talon? Tässä hän on taas ... epäluotettava mies. Hyvää uutta vuotta! Vasya ... Gavrila Petrovich ... Fedja ... Toverit! Upouusi vuosi on alkamassa. Haluan tässä upouudessa vuonna kaikki on aivan uusi sinulle! Mitä tahansa voi tapahtua mutta haluan sinun tietävän, että missä olet, missä olen, Tulen aina muistamaan sinut. Ja minä löytää sinut, kaikki helposti. Ja nyt ... Hetkinen ...
01:08:07
Tulen pian takaisin. - Missä hän on menossa? - Kuka tietää? Nyt et voi koskaan saada mitä häntä vaivaa. Mitä tänne? Hän sanoi löytää meidät, ja hän keskeytti kurkustamme. - Oikeus kuolemaan? - Oli miten oli. Katso mitä hän sanoi hän teki Pockface! Otti partakone, 'kahina'! - ja näkemiin! - Hän täysin tuli julma, sakaali! Kolhi kolhi kolhi ... Kuka tuli teille? Joulupukki tuli sinulle! Hän toi lahjoja sinulle. - Fedja, tule tänne. - Mitä teen nyt? Tänne sanoin. Käytä sitä terveenä. Koti tossut. Mitä helvettiä tarvitsen sitä? Minulla ei ole nyt kotona. Saatte sen. Fedja, kaikki tulevat ajoissa. He ovat käyttökelpoisia vankilassa. Pitää sitä päällä. Tarvitsee vain osata ennustaman sairas. Tämä on sinulle, Vasya. Gavrila Petrovich, tämä on sinulle. Kiitos. Se on villaa! Tämä on myös teille. Meille. Juo ylös. Pahus! Kuten happo!
01:09:50
- En kyllästynyt joilla ei ole vodka! - Onko teillä humaltua kuten sian? Mitä muuta on siellä tehdä? Voimme vain istua, on luottamuksellinen keskustelu talk. Ja en ole syyttäjä olla luottamuksellinen puhua kanssasi. Voimme pelata joitakin pelejä. Olet todella annettu se! Josta löydät tikkari pelata kanssasi? Sinulla yhdeksän ässää pakassa. Mutta miksi sinun täytyy pelata korttia? Siellä olet monia mielenkiintoisia pelejä. Voimme pelata taistelulaiva ... Tiedän hyvä peli nimeltä "kaupunkien. Katsos, aloitan ja sanoa 'Tula' sitten valita yksi, joka alkaa A, Astrakhan. Sitten luulet 'N', Novgorod. Tajusit sen? Nyt on sinun vuorosi, Fedja. - Miksi minä? - Mene, valitse kaupunki, joka alkaa 'D'. - Vorkuta. - Miksi Vorkuta? - Tein aikaa siellä. - Selvä. - Ja voit valita kaupungin aloittaen A. - Dzhambul. - Entä Dzhambul? - Koska se on lämmintä siellä. On kotini, siellä äitini. Selvä. Pelataan sitten toinen peli. Sanotaan jätän teille ja te salata jotakin täällä, Kun palaan tänne, minusta on. - Hyvä on, Fedja? - Sinun on parasta löytää kypärän. - Turpa kiinni! - Me piilottaa mitään ja hän näyttää olevan reiän läpi, eikö?
01:11:05
Miksi niin? Selvä, jätät ja piilottaa sen. Minä jään tänne. Ja näytät että en kurkistaa. Ota se. Mutta miksi minä? Jos jokin menee pieleen, vain Fedja n syyttää. Revin teitä lukuun! Senkin buster! '... repiä teitä lukuun' - Kuule, dosentti, olitko koskaan pikkupoika? - Minä olin. - Teillä oli papa ja äiti? - Minulla oli. Miten voit olla niin ilkeä? Olet keskiarvona kuin hullu koira. Voi Vasya, Vasya ... - Hei! Get It piilossa? - karhea n hirttäytyi. - Hän tuli itse. - Niin ... Olet tässäkin olet? Olin aikeissa mennä oman yhteisiä, mutta olen kuore että ansa on siellä. Tunnen sen. Olen aina tunne sitä. Mityai, minun täytyy piilottaa pois. Mennään. - Minne olemme menossa? - Jatka. Anteeksi, tohtori, olen häiriintynyt teitä turhaan. Kaikki on hyvin. Vain antaa hänelle joitakin Valerian, kuumaa teetä ja anna hänen nukkua.
01:13:14
Kiitos. Sattuuko, Garik? Runsaasti, Vasya. Lue se. Uudelleen? Hei, rakas papa, olemme tienneet, että olit vankilassa ja se sai meidät erittäin onnellinen, koska luulimme sinun kuolleen. Haluaisin tietää, kuka oli surkea haisunäätä että vihjeen raspy n poika hänestä? Hys! Ja mama oli onnellisia, koska kun kirje tuli hän huusi koko päivän. Hän kertoi minulle olit lentäjä, joka teki koelennoilla ... Joo, koelentoja ulos viileämpi. Joka tapauksessa olen hyvin iloinen, että olet elossa. Koska mama sanoo ... olet hyvä ja ystävällinen, vain sinulla on heikko luonne. Se siitä! Hän on heikko luonne! He've varastettu yhteistä rahaa ja syytti hakata kuljettaja! Häipyä, poika! Minä lyödä kasvosi, retiisi!
01:14:36
Lopeta! Mikä sinua vaivaa muutenkin? Häpeä! Olet yli 40-vuotias, Yli puolet elämästänne on ohi nyt. Mikä on ohi, kuten? Nykyinen? Tulevaisuutesi? Sonta ja tietämättömyys ja pelko, ei mitään ihmisen. Piristyä! Piristyä, kun aika on vielä kypsä! Ota neuvoni! Kuuntele, dosentti! Saimme jakaa, että lady-lääkäri kärki pois poliisin. - Ei, hän ei. - Miksi? Minä vain bled kurkkuaan minun partaveitsi. Hän makaa hyvin, voit katsoa. Eversti Verchenko, päiväkodista ¹83 pääasiallinen Troshkin YI hakemus Aion kertoa näiden miesten kuka olen. En ole oikeutta pettää niitä enää. Jos jotakin tapahtuu minulle, älä syyttää ketään. Katsotaan, kuinka paljon aikaa olin palvelevat? Yksi vuosi. Kuinka paljon saan varten paeta? Kolme vuotta. Paljonko päiväkodin ja asunto? Sanokaamme kymmenen. - Kuinka paljon on, että kaikissa? - 14. Ja koska joidenkin vaivaiset 14 vuotta minun täytyy sietää, että murhaaja?
01:15:58
Joka heittää vanhat naiset kaivoon? Tehdä mitä haluat, mutta menen poliisille. Joo, mennä eteenpäin. Hän ei kosketa sinua. Entä sinä? Aiotko sietää häntä kunnes olet niin kuollut? Vasya ... Hei, Vasya! Vähän aikaa sitten kerroin hänelle, että minulla oli kylmä, mutta hän sanoi ... Squash sitä! Te vaivautunut meille kylmää! Tule tänne. Hei! Missä olette kaverit? Täällä me olemme. - Mitä sinä teet? - Me lakaista maton. Kuuntele, toverit ... Finita La Commedia! Ensimmäinen Aion poistaa tämän. Katso minua nyt ... Yksi, kaksi ... Kolme! Kun Olen tehnyt aika ... Minä lopettaa! Että tulee olemaan se. Sitten aion saada työtä. Mikä työ? - Kuten yövartija kylässäsi? - Miksi yövartija? Voin lunta, lay tiilet. Tai voin olla kääntäjä. Tiedän Englanti nyt. Jos meillä olisi, että hattu kanssamme. Kuka Dosentti? Roisto.
01:17:50
Sinulla on runsaasti roistoja, mutta vain yksi hattu. Tästä kypärä meidän lause saattaa vähentyä. Jossa hän olisi voinut ojitettu se? Olemme meni kierroksen kaikkialla. Sinulle mitään hyvää roisto! Sanoin oli kylmä. Ja sanoit: 'Minä repiä teitä lukuun!' Hän wanna minua sukeltaa veteen tässä säässä. - Milloin hän tehdä niin? - No, kun he nappasivat meitä. Muista, että hän tuli? Hän kertoi minulle: 'Olen kalastus ja sukeltaa!' Ja se oli kolmekymmentä astetta pakkasta. Odota hetki. Mitä hän sanoi kalastuksesta sitten? Hän sanoi: 'Olen kalastettaessa läpi avannossa, ja te, Crosseyes, voi uida?' Hän kätki kypärä kyseisessä avannossa! Se siitä! Varma! Hei, katso häntä! Hän muistaa, epäluotettava mies! Jään läpi reikä, vuonna Malakhov järven! Miksi pidät sitä meiltä, ​​preppaaja? Olisit voinut jättää minut huomata kun hirtettiin itse! - Mennään! - Ja hänet? Älä viitsi! Jätä hänet poliisille. Miksi vedä paskiainen hänen kaltaisensa pitkin? Mennään! Arkeologit! Yahoo! - Siellä ei ole yhtään mitään täällä. - Se on siellä, alareunassa. - Yksi pitäisi sukeltaa. - Mutta miksi minä? Crosseyes on aina syntipukki!
01:19:19
- Vasya, hei, Vasya, kerro hänelle tehdä se itse. Ei, en voi tehdä sitä. Se on kylmä. Olin sairastuvat! Olet todella annettu se! Hetki sinä hirtettiin itse ja nyt Pelkäätkö kiinni kylmä! High Five, dudes! Sukeltaa siitä! Ja tehdä se nopeasti! - Voi, pikkutyttö, jonka matkalla laituri? - Suoraan eteenpäin. Olin tuhlata teille, kaverit ... mutta minulla ei ole aikaa. Pysäyttää! Siellä olet kaksi niistä nyt! Ja kolmas on takaisin taloon! Pysäyttää! Yksi! Hyvin tehty! Fyodor Petrovich, hyvin tehty! Kaksi! Mitä enemmän Dosentit toimitamme, sitä parempi meille. Mitä meistä? Surrender! He ovat jo ajeli päänsä. Loppu

DOWNLOAD SUBTITLES: