(ENG SUB) 사진도용썰?? l Catfished?! l FOUR SHOW l 네가지쇼

(ENG SUB) 사진도용썰?? l Catfished?! l FOUR SHOW l 네가지쇼

SUBTITLE'S INFO:

Language: Malay

Type: Human

Number of phrases: 126

Number of words: 1115

Number of symbols: 5943

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:00
Gunwoo: Kami makan. Kimhoon: Itu sahaja? Mooryong: Saya tidak mahu pulang. * Memancing kucing? G: Semasa anda berada dalam tentera, dan bercuti, setiap saat adalah berharga G: Saya perlu mencari seseorang untuk sebarang jenis pertemuan. G: Saya melayari dengan bersungguh-sungguh dan beberapa lelaki yang baik menghantar pesanan saya kepada G: 'Adakah anda ingin bertemu ketika anda sedang bercuti?' Kita berbincang. G: Oleh itu, kami menetapkan tarikh. Dan pada hari itu, G: Saya pergi ke tempat yang kami memutuskan untuk bertemu dengan semua G yang teruja : Dan dia tidak ada di sana. G: Saya seperti, 'Adakah dia terlambat?' dan bertanya kepadanya. Dan dia memberitahu saya bahawa dia sudah ada. K: Ya ... G: Dan tidak ada seorangpun selain lelaki comel ini dari jauh. G: Ternyata, dia menggunakan foto orang lain. G: Dia menggunakan foto orang lain kerana dia rapat dan takut. G: Tetapi dia kelihatan jauh lebih baik daripada foto yang dia kirimkan kepada saya K: Lebih baik daripada foto yang dihantarnya kepada anda? G: Yeahyeahyeahyeah G: Rasanya aneh tetapi, bagaimanapun G: Bagus untuk saya (kejutan yang menyenangkan) G: Dia kacak lol Jadi kami makan bersama K: Ya G: (tersenyum) G: Kami makan. K: Itu sahaja? G: LOL Daenyeol: Itu sahaja? G: (sekilas) K: LOL (Itu tidak boleh berakhir)
01:06
G: Selepas kita makan, baik .. (ekspresi tangan) G: Eh uh ~ K: Eung eung G: Adakah saya harus mengatakannya? D: Benarkah itu? (teruskan menyoal siasat) (Tidak mungkin) G: Dan kemudian, * Ketika anda bertemu dengan catfisher M: Bagaimana saya bertemu dengan catfisher. M: Saya ingin bertemu lelaki ini M: Dia berada 40 ~ 50 minit dari tempat saya tetapi saya memberitahunya bahawa saya akan pergi M: Tetapi ketika saya berada di sana, saya fikir dia kelihatan sangat berbeza dari gambarnya. M: Tetapi pada hari itu, saya tidak mahu pulang dengan tangan kosong. M: Oleh itu, saya mengeluarkan fotonya dan bertanya, 'Adakah ini benar-benar anda?' M: Dan dia berkata ya. M: Saya memberitahunya bahawa saya fikir ia kelihatan berbeza M: Dan dia berkata, 'Ini saya. Kenapa awak tanya saya? ' Dia mula marah pada AKU. G: Oleh itu, saya memberitahunya 'Saya sama sekali tidak menyangka dan M: Mengapa anda bertemu orang dengan menggunakan foto orang lain seperti foto anda? M: Ini sama sekali tidak meyakinkan. M: Saya dapat mengambil gambar anda sekarang dan ia akan kelihatan berbeza. M: Saya rasa anda harus mencari pesona anda sendiri. M: Dan dengan bangga hiduplah seperti anda. '
02:08
M: Saya memberitahunya dan M: Dia menundukkan kepalanya secara tiba-tiba M: Bukan itu yang saya mahukan. M: Dia menundukkan kepalanya dan merobek M: 'Tidak .. bukan itu yang saya maksudkan ..' M: 'Tidak .. sebenarnya .. foto itu bukan saya.' Dia berkata. D: Ah .. sungguh! M: Sebenarnya tidak. M: Tetapi tidak ada yang pernah memberitahunya. M: Dia bertemu orang seperti itu selama ini. D: 'Saya hanya memerlukan satu.' sesuatu seperti itu M: Ya sesuatu seperti itu dan M: Saya benar-benar merasa kasihan kepadanya tetapi pada masa yang sama, saya fikir itu sangat mementingkan diri sendiri kerana M: Dia hanya memikirkan dirinya sendiri. M: Oleh itu, saya memberitahunya untuk yakin, bahawa dia mempunyai pesona. Sudah tentu dia bukan jenis saya tetapi .. M: Bagaimanapun M: Setelah dia memberitahu saya dan mengaku, M: Saya memberitahunya 'Sekiranya anda mengatakan seperti itu, Semuanya baik.' M: Saya harap tidak akan ada orang seperti saya pada masa akan datang. M: Mereka akan kecewa dan marah seperti saya. M: Dan kami pergi berpisah setelah mengucapkan selamat tinggal, M: Kami bercakap mengenai utusan sebelum bertemu, bukan? M: Dia menghantar pesanan panjang kepada saya di sana.
03:11
M: Dia berkata M: 'Anda datang sejauh ini dan hujan di luar. M: Maaf saya telah membuat anda tidak selesa. M: Dan saya bersyukur kerana anda memberitahu saya kerana tidak ada yang pernah melakukannya sebelumnya. ' M: Dia menghantar saya M: Itu menyentuh bagi saya M: 'Saya telah menjadi orang yang dapat mempengaruhi seseorang secara positif' M: Itu memuaskan bagi saya M: Oleh itu, selepas itu, dia meletakkan gambar palsu. M: Ya dia memberitahu saya bahawa D: Itu benar-benar ikan keli * Jatuh cinta dengan kucing peliharaan G: Itu setelah saya selesai dengan tugas ketenteraan. G: Selepas itu, anda mula keluar banyak G: Saya menggunakan semua jenis aplikasi. G: Dan ada lelaki comel ini. Dia adalah tipe ideal saya dan saya mula bercakap dengannya. G: Tetapi setiap kali saya mengajaknya keluar, dia memberitahu saya seseorang yang sakit G: Atau sesuatu berlaku G: Dia terus membatalkan sehari sebelum kami memutuskan untuk bertemu. Oleh itu, saya dapat mengetahui bahawa dia sedang melakukan catfishing G: Dan pada suatu hari, saya berada di SNS dan melihat fotonya. G: 'Oh mungkin dia yang sebenarnya' jadi saya bertanya kepada G: 'Adakah kita pernah bercakap sebelum ini?' dan dia berkata tidak.
04:14
G: Jadi saya memberitahunya bahawa seseorang menggunakan fotonya. G: Tetapi selain itu, dia adalah tipe ideal saya. G: 'Ah .. itu bukan kamu..baik G: Adakah kamu mahu keluar suatu ketika nanti?' G: Saya bertanya kepada G: Jadi kami merancang untuk bertemu dan saya benar-benar bertemu dengannya secara langsung G: Kami berada di ssum sebentar tetapi kami tidak mengklik .. K: Atau mungkin sebenarnya dia dari awal K: Ia boleh menjadi K: Kerana dia mendapat tahu tentang kehidupan peribadinya dan SNS D: Boleh * Bagaimana untuk mengetahui jika seseorang melakukan catfishing G: Piksel yang rosak. G: Jika gambar itu seperti gambar tangkapan layar, G: Tetapi hari ini .. telefon mempunyai fungsi yang baik jadi K: Walaupun mereka mengambil gambar orang lain, G: Gambar tidak retak. G: Selepas tangkapan skrin. K: Ya. G: Atau minta lebih banyak gambar G: Dan mereka mengatakan itu semua yang mereka ada? Mereka dapat mengambil lebih banyak sekarang. G: Tetapi mereka tidak mempunyai foto baru. Oleh itu, anda bertanya apa yang mereka lakukan sekarang G: 'Saya sedang berusaha sekarang' G: Kemudian anda boleh meminta gambar untuk G itu: Dan mereka boleh menghantar anda beberapa. Anda tidak meminta gambar badan atau sesuatu. G: Sekiranya mereka tidak dapat menghantar anda, kemungkinan besar mereka adalah ikan keli
05:17
K: Dan mereka cenderung bercakap lebih banyak mengenai barang yang diberi nilai X. G: Oh yeah yeah G: Dan mereka meminta anda untuk menunjukkan barang-barang kepada mereka K: Ya meminta saya untuk menunjukkannya K: Meminta privasi pic G: (Apa yang dia baru saja) (Apa?) G: Mereka mengelak bertemu secara langsung kucing mereka jatuh sakit secara tiba-tiba G: Ibu bapa mereka jatuh sakit G: Atau ada sesuatu yang timbul K: Ya G: Saya dapat memahami jika ia hanya sekali tetapi jika dua kali atau lebih, K: Yeah G: Anda fikir mereka mengelakkan itu sengaja D PD: Kalian adalah tetamu terakhir untuk kandungan (Hari penggambaran terakhir untuk para tetamu) G: Ini suatu kehormatan G: Sepatutnya saya mempersiapkan diri lebih cantik D: Apa? Anda sudah cantik.

DOWNLOAD SUBTITLES: