Basic Prepositions of Place in English

Basic Prepositions of Place in English

SUBTITLE'S INFO:

Language: Dutch

Type: Human

Number of phrases: 44

Number of words: 236

Number of symbols: 997

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:09
Basis voorzetsels van plaats in het Engels achter voor naast tussen in de buurt bovenstaande hieronder in Aan De bal zit achter de doos. De bal ligt voor de doos. De bal zit naast de doos. De bal zit tussen de dozen. De bal is in de buurt van de doos.
01:47
De bal zit boven de doos. De bal zit onder de doos. De bal zit in de doos. De bal staat op de doos. achter, voor, naast tussen, dichtbij, hierboven hieronder, in, op De honden staan ​​achter de postbode. De hond staat voor de man. De hond zit naast de botten. De hond staat naast de botten.
03:20
Het bot zit tussen de twee honden. De hond staat vlak bij het boek. De hond staat dicht bij het boek. De blauwe hond staat boven de brandkraan. De blauwe hond zit boven de brandkraan. De brandkraan staat onder de blauwe hond. De brandkraan staat onder de blauwe hond.
04:50
De gele hond staat naast de brandkraan. De hond ligt in bed. In de hond zit een thermometer mond. De hond staat op tafel. De vrouw heeft hondenspeeksel op haar. Ik hoop dat je deze Engelse les hebt gevonden over voorzetsels van plaats nuttig. als dat zo is, klik dan op like en abonneer je op ons kanaal zodat je weet wanneer we nieuwe video's maken om u te helpen uw Engels te verbeteren. Heb een geweldige dag!
06:22
u

DOWNLOAD SUBTITLES: