3 ways to make one pan egg toast! 5 minutes quick breakfast! Easy, Delicious and Healthy!

3 ways to make one pan egg toast! 5 minutes quick breakfast! Easy, Delicious and Healthy!

SUBTITLE'S INFO:

Language: Albanian

Type: Human

Number of phrases: 49

Number of words: 514

Number of symbols: 2261

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:00
Përshëndetje të gjithë, unë jam Qiong, të mirëpritur në kanalin tim Sot unë jam gonna të ndajë 3 mënyra për ta bërë dolli vezë, kjo është shumë e lehtë dhe të merr vetëm rreth 5 minuta Kjo është copë bukë unë bëra me miell të rregullt, ju mund të kontrolloni më parë video për mënyrën sesi duhet 3 bukë me feta Pritini në mes 3 feta djathë, kam përdorur djathë amerikan, mund të përdorni edhe mocarela ose djathë cheddar Pritini përgjysmë Për të bërë 3 lloje dolli të vezëve, ju duhen 6 vezë Le të bëjmë të parën një, rrihni 2 vezë në një tas Shtoni qepën e njomë të copëtuar dhe përziejeni mirë
01:02
Nxehni në zjarr të ulët Vendosni një pjesë të vogël gjalpë të kripur në tigan Hidhni në përzierjen e vezëve sapo gjalpi të jetë shkrirë Shtoni një fetë bukë, zhyteni në përzierjen e vezëve dhe e kthejmë Shtoni një fetë të dytë bukë, e zhytni në të, por edhe e ktheni Përmbyseni pasi përzierja e vezëve të jetë vendosur Paloseni vezën shtesë në anët
02:05
Vendosni dy feta proshutë mbi të Dy feta djathë Paloseni brenda përgjysmë dhe skuqeni nga të dyja anët derisa të skuqet Një dolli me vezë është gati, është shumë e lehtë! Le të bëjmë llojin e dytë të dolli të vezëve. Rrihni dy vezë në tas Përziejini mirë Ngroheni një zjarr të ulët dhe shtoni një pjesë të vogël gjalpë të kripur në tigan Shkrini gjalpin dhe hidhni në përzierjen e vezëve Shtoni 2 feta bukë, i zhytni në përzierjen e vezëve dhe i ktheni
03:11
përmbys kur veza të jetë vendosur Paloseni vezën shtesë në anët Vendosni 1 fetë proshutë sipër Hidhni disa copa avokado të prerë në feta Vendosni 2 feta djathë Paloseni përgjysmë dhe skuqeni derisa të dyja anët të marrin ngjyrë kafe të artë Super e lehtë nuk është ajo? Kaq joshëse!
04:17
Le të bëjmë të tretën, rrahim 2 vezë në tas Përziejmë mirë Nxehim një zjarr të ulët dhe shtojmë një pjesë të vogël gjalpë të kripur në tigan Hedhim përzierjen e vezëve kur gjalpi të jetë shkrirë Shtojmë 2 feta bukë, zhytim në përzierjen e vezëve dhe kthejeni përmbys pasi përzierja e vezëve të jetë vendosur Paloseni vezën shtesë në anët
05:19
Vendosni 2 feta proshutë të skuqur sipër 2 feta djathë Paloseni në mes dhe skuqeni derisa të dyja anët të marrin ngjyrë kafe të artë Nëse nuk ju pëlqen përbërësit që kam bërë, ju mund të zëvendësoni të tjerët dhe të vendosni atë që ju pëlqen Të tre janë bërë dhe gati për t'u shërbyer! Nëse nuk e keni idenë se çfarë të hani në mëngjes, provoni këto tri lloje të dolli të vezëve, është shumë e lehtë dhe e shijshme. Familja ime e do atë! 👍 Nëse ju pëlqen ju lutem më jepni një like subs, abonohuni, lini një koment, share do të ndihmojë që kanali im të rritet, faleminderit për mbështetjen tuaj Nëse jeni regjistruar në kanalin tim, hapni zilen e vogël 🔔 do të merrni sinjalizime të reja video Faleminderit ju për shikimin, shihemi në videon tjetër!

DOWNLOAD SUBTITLES: