3 ways to make one pan egg toast! 5 minutes quick breakfast! Easy, Delicious and Healthy!

3 ways to make one pan egg toast! 5 minutes quick breakfast! Easy, Delicious and Healthy!

SUBTITLE'S INFO:

Language: JV

Type: Human

Number of phrases: 49

Number of words: 410

Number of symbols: 2227

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:00
Halo, Aku Qiong, Sugeng rawuh ing saluran Dina iki, aku bakal nuduhake 3 cara kanggo nggawe roti panggang endhog, gampang banget lan mung udakara 5 menit Iki roti sing digawe karo glepung biasa, sampeyan bisa mriksa sadurunge video carane nggawe Need 3 Roti Roti Potong setengah 3 irisan keju, aku nggunakake keju Amerika, sampeyan uga bisa nggunakake mozzarella utawa keju cheddar Cut setengah Kanggo nggawe 3 jinis roti panggang endhog, sampeyan butuh 6 endhog Ayo dadi sing pertama siji, ngalahake 2 endhog ing mangkuk Tambah trikatuka ijo sing wis disigar lan aduk kanthi becik
01:02
Panas ing geni sing cilik Lebokake sepotong mentega asin sing cilik ing wajan Tuang ing campuran endhog yen mentega dicair Nambah irisan roti, celupake ing Campur endhog banjur baleni Tambah irisan roti liyane, celupen, nanging uga dipateni Uripake sawise dicampur endhog, gandheng ing endhog ekstra ing sisih
02:05
Masang rong irisan ham ing rong Loro Keju Lipat ing setengah lan goreng ing loro-lorone nganti kecoklatan Toast roti panggang siji wis siyap, gampang banget! Ayo dadi roti panggang jinis telur sing nomer loro. Pukul endhog loro ing mangkuk, aduk aduk panas sing sithik lan tambahi sepotong mentega asin menyang wajan Lebokake mentega banjur tuangake campuran endhog Tambah 2 irisan roti, celupake ing campuran endhog banjur
03:11
baleni nalika endhog disetel Lipat ing endhog ekstra ing sisih Wenehake 1 irisan ham ing ndhuwur Ndhuwur sawetara potongan alpukat sing diiris Wenehake 2 irisan keju Gulung dadi setengah lan goreng nganti loro-lorone dadi coklat emas Super gampang ora iku? Dadi menginake!
04:17
Ayo sing nomer telu, ngalahake 2 endhog ing mangkuk, aduk aduk panas sing sithik lan lebokake sepotong mentega asin ing wajan Tuang ing campuran endhog nalika mentega dilebur Tambah 2 irisan roti, celupake ing endhog lan mateni Urip sawise dicampur endhog, gandheng ing endhog ekstra ing sisih
05:19
Masang 2 irisan daging babi goreng ing ndhuwur 2 irisan keju, lempeng dadi setengah lan goreng nganti loro-lorone duwe coklat emas Yen sampeyan ora seneng bahan-bahan sing wis tak lakoni, sampeyan bisa ngganti wong liya lan nyelehake sing disenengi Kabeh telu wis rampung lan siap dilayani! Yen sampeyan ora ngerti apa sing bakal dipangan ing wayah esuk, cobanen telung jinis roti panggang endhog iki, gampang banget lan enak. Kulawarga seneng banget! 👍 Yen sampeyan seneng, wenehake kaya 👍, lengganan, tinggalake komentar, nuduhake bakal mbantu saluran saya tuwuh, matur nuwun dhukungan Yen sampeyan wis langganan saluranku, bukak lonceng 🔔 sampeyan bakal nampa tandha video anyar Matur nuwun sampeyan kanggo nonton, ketemu ing video sabanjure 😘🌺!

DOWNLOAD SUBTITLES: