3 ways to make one pan egg toast! 5 minutes quick breakfast! Easy, Delicious and Healthy!

3 ways to make one pan egg toast! 5 minutes quick breakfast! Easy, Delicious and Healthy!

SUBTITLE'S INFO:

Language: Danish

Type: Human

Number of phrases: 49

Number of words: 474

Number of symbols: 1949

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:00
Hej alle sammen, jeg er Qiong, velkommen til min kanal I dag vil jeg dele 3 måder at lave ægskål på, det er meget let og tager kun cirka 5 minutter Dette er brødbrødet jeg lavede med almindeligt mel, du kan tjekke det forrige video til, hvordan du gør det Brug for 3 skiver brød Skåret i halve 3 skiver ost, jeg brugte amerikansk ost, du kan også bruge mozzarella eller cheddarost Skær i to For at lave 3 typer ægbrød, skal du bruge 6 æg Lad os lave den første et, pisk 2 æg i en skål Tilsæt det hakkede grønne løg og bland godt
01:02
Varm ved svag varme Kom et lille stykke saltet smør i gryden Hæld æggeblandingen i, når smørret er smeltet Tilsæt en skive brød, dypp det i æggeblanding og vend det Tilsæt en anden skive brød, dypp det i, men vend det også om Vend, når æggeblandingen har sat sig. Fold det ekstra æg i siderne
02:05
Læg to skiver skinke på det To skiver ost Fold det i halvdelen og steg på begge sider, til de er brune Den ene pandeægskål er klar, det er meget let! Lad os lave den anden slags ægskål. Pisk to æg i skålen. Bland godt. Varm op ved svag varme og tilsæt et lille stykke saltet smør i gryden Smelt smørret og hæld æggeblandingen i. Tilsæt 2 skiver brød, dypp dem i æggeblandingen og vend dem.
03:11
Vend om når ægget er sat Fold det ekstra æg i siderne Læg 1 skive skinke på. Top med et par stykker skiver avocado Læg 2 skiver ost Fold det i to og steg det, indtil begge sider er gyldenbrune Super let ikke det? Så fristende!
04:17
Lad os gøre det tredje, slå 2 æg i skålen. Bland godt. Varm op ved svag varme, og tilsæt et lille stykke saltet smør i gryden Hæld æggeblandingen i, når smørret er smeltet. Tilsæt 2 skiver brød, dypp det i æggeblandingen og vend om Vend, når æggeblandingen har sat sig. Fold det ekstra æg på siderne i.
05:19
Læg 2 skiver stegt bacon ovenpå 2 skiver ost. Fold det i to og steg det, indtil begge sider er gyldenbrune Hvis du ikke kan lide ingredienser, jeg har gjort, kan du erstatte andre og lægge det, du kan lide Alle tre er færdige og klar til at blive serveret! Hvis du ikke aner, hvad du skal spise om morgenen, kan du prøve disse tre slags ægskål, det er meget let og lækkert. Min familie elsker det! 👍 Hvis du kan lide, giv mig et like 👍, abonnér, efterlad en kommentar, del vil hjælpe min kanal til at vokse, tak for din støtte Hvis du har tilmeldt mig min kanal, skal du åbne den lille klokke 🔔 du vil modtage nye videoadvarsler Tak du til at se, vi ses i den næste video 😘🌺!

DOWNLOAD SUBTITLES: