Dwarf Fortress Review | Strike The Earth™ | Praise ᚨᚱᛗᛟᚲ

Dwarf Fortress Review | Strike The Earth™ | Praise ᚨᚱᛗᛟᚲ

SUBTITLE'S INFO:

Language: Finnish

Type: Human

Number of phrases: 198

Number of words: 1532

Number of symbols: 11104

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:00
Heipä hei ihmiset, Sseth täällä. Tänään seteissä olisi pitkäaikainen kulttiklassikko joka saa päivityksiä tänäkin päivänä. Peli joka kronikoi alkoholististen manlettien elämiä ja saavutuksia siitä, miten he välttelevät raittiutta. Peli jossa mitä mieltäkääntävimpiä sattumuksia tapahtuu päivittäin, jossa sivilisaatiot nousee ja tuhoutuu vain, koska joku jätti Necronomiconin julkiseen kirjastoon. Peli, jossa käyttöliittymä on niin perseen sekava että pelaisit mieluummin Microsoft Exceliä. Puhun tietenkin Dwarf Fortressista. Dorf Fortress on itse asiassa enemmän fantasiamaailmasimulaatio kuin oikea peli. Yhden ihmisen projekti, joka on kestänyt yli 20 vuotta ja kestää hänen lopun luonnollisen sekä epäluonnollisen elämänsä, sillä aiomme rahoittaa Tarn Adamsille synteettisen kehon, jotta hän voi keskittyä asioihin joilla on oikeasti väliä. Dorf Fortress on yksi mahtavimmista autismiprojekteista joka koskaan kantoi hedelmää. Hassu fakta: se on myös raskaimpia pelejä pyörittää PC:llä. Jopa i7 -prossu kuolee räjähdellen sillä vitun sekunnilla, kun unohdat sterilisoida kissasi.
01:23
Jos Dwarf Fortress ei vaatisi jatkuvasti parempaa teknologiaa, AMD ja Intel olisivat konkassa. Jotta edes voisit aloittaa pelaamisen, tarvitset jotain lääkärin määräämää. Mutta sitä enemmän tarvitset maailman jossa pelata. Joten luokaamme sellainen! Asetetaan muutama parametri ja peli sitten laskeskelee 250 VITUN vuotta historiaa randomoidulle maailmallesi. Ja... riippuen tietokoneestasi, tämä saattaa myös viedä 250 vuotta. Kun maailma on luotu, se on vain sun. (ja sydän lyö bumbumbum) Kuin Matti-vainaa Mervilleen, se sekä rakastaa että pahoinpitelee sinusta paskat pellolle, ja siitä huolimatta palaat aina takaisin. DF:ssä on kaksi pää-pelimoodia. Voit joko lähteä retkelle kaukaisiin maihin ja johtaa linnakkeesi turmioon tai kuolla irvokkaasti seikkailunhimo housuissasi. Otetaan linnakemoodi syyniin ensin. Kaikki mitä sinun täytyy tehdä on valita mukava paikka, ja eikun matkaan! Monista myyteistä huolimatta Dorf Fortress ei ole kovin monimutkainen. Perehdy vain muutamaan tutoriaaliin ja olet veteraani hetkessä. Lataa myös lazy noob pack, koska peli on lähes pelikelvoton ilman sitä.
02:27
"Jotkut" saattavat olla hieman eri mieltä, mutta yksioikoisesti: he ovat objektiivisesti väärässä. Nämä samat apinat tulevat nillittämään tilesetistäni - tai siitä tosiasiasta että ylipäätänsä käytän tilesettiä. Vastatakseni näihin huoliin ja tehdäkseni videosta huomattavasti katseluystävällisemmän aion käyttää KAIKKIA tilesettejä satunnaisesti. Linnakemoodissa saat 7 kääpiötä ja vaikean tehtävän: perusta sivilisaatio. Mitä pidempään selviät ja menestyt, sitä enemmän kasvava linnakkeesi houkuttelee maahanmuuttajia, jotka saapuvat linnakkeesi potentiaalin houkuttelemana. Tästä eteenpäin mitä tahansa voi tapahtua. Kaaos, tragedia, invaasioita tai raivokkaita psykooseja jotka uhkaavat linnasi olemassaoloa joka hetki. Mutta elitpä sitten tai et, muista: häviäminen on hauskaa. On mahdotonta kattaa kaikkea. Tässä sen sijaan muutama tarina kokemuksistani. Ensimmäinen linnakkeeni oli kerrassaan karmeaa katseltavaa. Meillä ei ollut metalleja. Taistelimme sen puutteessa tikuilla ja vaihdoimme savitöitä mihin tahansa metallin palaseen. Elimme myös jatkuvassa pelossa... Lähistöllä liikuskeli, öh, verenhimoinen ihmis-seepra. Se mutusti jatkuvasti kaikki kanani ja talloi kääpiöitäni.
03:30
Aivan kuin olisin voinut paeta tuota turri-kauhistusta oikeassa elämässäni... se terrorisoi minua videopeleissänikin. Kävi ilmi, että ihmis-seepra olikin paikallinen ihmis-muusikko joka soittelee tavernassani. Annoin hänen jäädä ja katkoa muutaman kanan kaulat silloin tällöin. Paikka oli itse asiassa suht menestyksekäs. Viisi vuotta putkeen ilman invaasioita. "Mitäs vittua?" "Mitäs vittua?" kysyi DF:ää tunteva kaverini jota pyysin tarkastamaan tilanteen. Hän tuli takaisin shokissa ja kertoi: Hän tuli takaisin shokissa ja kertoi: "Miten et ole sodassa goblinien kanssa?" Ei mitään haisua. Linnakkeeni oli paikka kulttuurille ja oppimiselle. Juopolle remuamiselle ja kansainväliselle diplomaattiselle kanssakäymiselle. Elämä jatkui. Ja sitten, eräänä päivänä, yksi kunniavieraistani.. legendaarinen ihmis-painija joi liikaa ja vaipui murhanhimoiseen veriraivoon. Hän kaappasi goblin-tanssijan otteeseensa ja repi tämän leuan irti. Painija alkoi mukiloimaan tanssijaa tämän huutaessa kauhusta. Paska osui pian tuulettimeen, kun goblin... iski takaisin. Kääpiöni, jotka todistivat ihmisen olevan hyökkäyksen kohteena, joka peljäten henkiriepunsa puolesta käytti täysin hyväksyttäviä määriä väkivaltaa poistaakseen hyökkääjänsä kyvyn pureskella ruokaa,
04:35
syöksyivät raivoisasti taisteluun. Siitä tuli verilöyly ja tulevien rotukapinoiden alkupiste. Jokainen goblin linnakkeessani teurastettiin. Johtuen rotupuhdistuksistani, goblinit julistivat sodan meitä vastaan. Sodan, jota emme voisi voittaa. Vain, koska joku turbo-toope ei kyennyt käsittelemään sieniviiniään. Muutamaa kuukautta myöhemmin vihreä aalto tuli ja nieli linnakkeeni. He, joita ei murhattu, muurasivat itsensä ahdinkoon, vaipuivat hulluuteen ja söivät toisensa. Loput kuolivat nälkään. Dwarf Fortress: kevytkenkäistä hauskanpitoa koko perheelle :) Seuraava linnakkeeni selvisi hiukan paremmin, Seuraava linnakkeeni selvisi hiukan paremmin, kunnes kaivoin liian syvälle. Kolmanteni? Noh... kyllä sen jo arvaa. Yksi kääpiöistäni joutui riivatuksi, joten muurasin sen työhuoneen umpeen. Unohdin asian, ja myöhemmin avasin kyseisen kryptan vahingossa keskelle kaupunkia. Oksettavat huurut, jotka nousivat kääben maatuvasta kehosta, levisivät räjähdysmäisesti useampaan kerrokseen, ajaen jokaisen kalman hajua tai kääben pullistelevaa ruumista silmin todistaneen hulluksi. Kaaoksen lomassa eräs äiti pudotti lapsensa matalaan vesilammikkoon. Lapsi hukkui. Tästä johtuen äiti sekosi ja kävi kokeneen kirvessoturin päälle,
05:40
joka mestasi hänet. Kuolleet ruumiit aiheuttivat monia muita sekoamisia, Kuolleiden ruumiit aiheuttivat monia muita sekoamisia, jotka johtivat moniin lisäkuolleisiin, joka lopulta supisti populaationi yhteen ainoaan kääpiöön: yksittäiseen kirvessoturiin jota peli kohteli nyt legendaarisena, sillä se oli ansainnut tarpeeksi expaa kaikkien muiden mestaamisesta. Neljäs yritykseni on oikeastaan edelleen kunnossa. Linnake on edelleen pystyssä, julmana muistutuksena siitä Linnake on edelleen pystyssä, julmana muistutuksena siitä miksi meillä on terveyshuolto ja turvallisuustoimet. Luin joskus netistä että voisit treenata kääpiöitäsi nopeasti rakentamalla vaarahuoneen. Ajatus on yksinkertainen: asetamme kääbän huoneeseen joka on täynnä ansoja. Aktivoimme ne ja urheat sotilaamme väistää ja blokkailee tyylikkäästi joka ikisen. Mutta prosessi ei ollut tarpeeksi nopea, joten vaihdoin ansat kolikoihin. Vääntäisin vipua ja 500 tuorepainettua rahaa kimpoilisi harmittoman korkeilla nopeuksilla pitkin huonetta, luoden kääpiöistämme supersotajumalia välittömästi. Se ei kuitenkaan ihan toiminut. 500 koliken laukaus kimpoili valtavilla nopeuksilla huoneessa ja tuhosi kääpiöideni keuhkoputket. Parhaimmatkaan lekurit eivät kerinneet operoida tukehtuvia kääböjä ajoissa.
06:45
Kuoleman syyksi kirjattiin Kuoleman syyksi kirjattiin "lailliseen maksuvälineeseen tukehtuminen". En ollut luovuttamassa. Pyrin optimoimaan kolikkotreenin. Puin miehilleni viisi kerrosta puuvillaa kaulojen ympärille. Tulokset: Tulokset: useampi vaimo oli nyt leskinä, Tulokset: useampi vaimo oli nyt leskinä, ja noin tusina miehiä oli nyt haudattu ilman kurkkua. Kolikot ovatkin ilmeisen vaarallisia. Yritys nro 5, viimeinen ja nykyinen linnakkeeni. Eräänä päivänä peli ilmoittaa: yksi mestari-kaivertajistani on juuri viimeistellyt mestariteoksensa lounashallin seinään. Löydän kaiverruksen ja luen sen selitteen: [Kuvattuna seinällä on poikkeuksellisesti suunniteltu kuva kääpiö Athlumney Kollisatista ja kääpiö Osmodi Kilrudtanista. Athlumney on iskemässä Osmodia kuoliaaksi. Kuva viittaa Osmodi Kilrudtanin murhaan Athlumney Kollisatin käsissä, Kazaghdumissa vuoden 261 syksynä.] ("Iloisuuden Riemujuhla") Hän oli juuri kuvannut itsensä puukottamassa toista kääpiötä. Ja pian piirrettyään, itse asiassa puukottaakin. Vittu mikä jätkä. Tämä oli myös aika jolloin päätin kokeilla haunted-maastoa. Henkkoht neuvoni: Henkkoht neuvoni: älä tee sitä. Mikään ei kuole hauntedissa. Kun tapat eläimen, se nousee takaisin jaloilleen. Kun leikkaat raajan irti, siihen menee riivahenki ja se yrittää kuristaa sinut. Tiesitkö että tämä pätee myös äyriäisiin? Minä en. Mutta olen juuri menettänyt hyvän kalastajan epäkuolleille hummereille.
07:49
Jos tämä kaikki kuulostaa vähän liialta kerralla, voit kokeilla seikkailumoodia. Seikkailussa saat suunnitella ja ohjata yksittäistä hahmoa, joka voi vuorovaikuttaa, muuttaa ja muovata maailmaa. Taasen kaiken kattaminen on mahdoton tehtävä, joten taasen saatte kuulla hahmojeni urotöistä. Ihka ensimmäinen hahmoni ikinä oli ihminen, joka tunnettiin paikallisista sankarteoistaan. En tiennyt kontrolleja, enkä.. oikeastaan välittänyt paskaakaan. Käytin kaiken aikani syyttääkseni lapsia vampirismista ja heittämällä niitä hopealla kunnes he kuolivat. Kukaan ei kehdannut astua oikeamielisen ristiretkeni tielle. Kuin ihmeen kaupalla, yksi syyttämistäni lapsista, oli, itse asiassa, vampyyri. Joka sitten päätti päästä eroon todisteista tappamalla minut. Seuraava hahmoni oli koboldi, joka oli Seuraava hahmoni oli koboldi, joka oli integroitunut onnistuneesti moderniin sivilisaatioon. Todistaakseni integroitumisen tasoni, Todistaakseni integroitumisen tasoni, salamurhasin kuninkaan saman tien. Yllätyksekseni vartijat eivät piitanneet asiasta. Palkkioni kuninkaanmurhasta oli monarkia. Minusta oli tullut valtakunnan uusi hallitsija.
08:50
Kulutin loppu-urani levittääkseni huhuja, että edellinen kuningas olisi salamurhattu minun toimestani. Kukaan ei suostunut uskomaan sitä ja sanoi että minä, kuningas, olin täynnä paskaa. Kolmas hahmoni päätyi löytämään nätin kirjasen. Kirjan nekromantiasta. Kirjan nekromantiasta. Lahjoitin sen jalomielisesti yhteen linnakkeeni kirjastoista. Eläköidyttyäni ja palatessani tarkistamaan paikkaa Eläköidyttyäni ja palatessani tarkistamaan paikkaa minua odotti miellyttävä yllätys: linna täynnä epäkuolleita. Sitten tylsistyin ja asensin muutaman lore-ystävällisen modin. Tällä hetkellä pelaan Vegetaa, paikallista sayalaisprinssiä joka vahingossa käytti Instantaneous Transmission (r) (tm):ia teleportatakseen helvettiin. Siellä opin, että Dwarf Fortressin painijärjestelmä on äärimmäisen yksityiskohtainen, sillä se salli Vegetan kuristaa demoneita samalla kun hän repii niiden niskoja irti. Palattuani tuonpuoleisesta Palattuani tuonpuoleisesta Vegeta kulutti useita tunteja oksentaen ihmisten päälle ja tappaen lapsia epäsuorasti tekemällä punnerruksia. Myöhemmin samana päivänä maaorja-haltia kieltäytyi kumartamasta sayalaisten prinssille. Tämä kieltäytyi Vegetan rehdistä vaatimuksesta: kumpikin kenkä hänen henkeään vastaan.
09:52
E-en ole ihan täysin varma miten DBZ lore menee, mutta en muista että Vegeta kykenisi ampumaan Ki-kiekkoja. Mutta paskat siitä! Tässä modissa se kykenee. Joten leikkelin muutaman haltian päät energiakiekoilla ja muutuin jättiapinaksi. Sitten join itseni humalaan ja kömmin lattialla, varastellen ihmisten sukuelimiä. Jos et vielä tajunnut, Dorf Fortress on hillitön peli. Ja ei vain hillitön, vaan uniikki. Ja ei vain hillitön, vaan uniikki. Ei ole oikein mitään sen kaltaista. Se on kuin hiekkalaatikko jossa luot oman hauskasi. Ja jos tylsistyt hiekkaan, netistä löytyy biljoona modia jotka tekee pelistä aina vain hienomman ja viihdyttävämmän. Toki, siihen ei pääse heti sisälle. Mutta ei pääse kyllä vanhainkoteihinkaan. Annan sen arvosanaksi täydellisen. Täydellisyys on subjektiivista, minkä takia jokainen näkee jotain erilaista. Täydellisyys on subjektiivista, minkä takia jokainen näkee jotain erilaista. Tai jotain homoa. Kuten aina, lisää kontenttia tulossa, joten jatkellaan taas. Tämä video tulee myöhemmin kuin normaalisti. Tämä video tulee myöhemmin kuin normaalisti. "Mikä vaivaa, Sseth, laiska paska?" "Et ole edes ottanut rahojamme marraskuusta lähtien" Totuus julki: otin vastaan töitä joulukuussa. Sitten tajusin että ansaitsen vitusti enemmän itsekseni.
10:53
Astun siis YT:n oravanpyörään. Sseth menee kokopäiväiseksi. Lämmin kiitos lukuisille kauppiain killan jäsenille, Lämmin kiitos lukuisille kauppiain killan jäsenille, jotka jalomielisesti rahoittavat nämä videot. Olette kaikki eri kivoja :) Missasin mahikseni sanoa tämän ennen joten Hyvää joulua Hyvää Hanukkaa ja riemukasta uutta vuotta.

DOWNLOAD SUBTITLES: