Twisted: The Untold Story of a Royal Vizier (Whole Show)

Twisted: The Untold Story of a Royal Vizier (Whole Show)

SUBTITLE'S INFO:

Language: Dutch

Type: Human

Number of phrases: 2172

Number of words: 14845

Number of symbols: 66580

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:02
Er was eens, in een land hier ver vandaan... ... een magisch koninkrijk, dat bloeide door 2 simpele idealen: Plicht en Toewijding. De 2 D's. Voor vele jaren stond het koninkrijk als een stralend baken voor ambachtslieden, handwerklieden en verhalenvertellers... ... die naar het land stroomden met de droom de heilige 2 D's te verdedigen. Door hun harde werk, overviel een glorieuze gouden eeuw het koninkrijk. Snel gevolgd door een tweede, zelfs groter dan de eerste. Toen... kwamen de donkere tijden. Het koninkrijk viel in de handen van een kwaadaardige sultan. En door zijn verwaarlozing viel het koninkrijk in duigen. De gelukkigste plaats op aarde werd de stomste plaats op aarde. Ondanks de inspanningen van 1 man. Een man met een droom. Het herstellen van het koninkrijk naar zijn voormalige glorie en het naar zijn voorspelde 3e gouden eeuw te brengen.
01:05
Een verkeerd begrepen man. Dit is zijn verhaal. Het onvertelde verhaal van een grootvizier! 'TWISTED' (verdraaid) : Het onvertelde verhaal van een grootvizier Ik kijk rond in het koninkrijk en zie de wanhoop... ... en de verwoesting die aanhoudt... ...het maakt niet uit wat ik doe. Maar vandaag kan de dag zijn! Dat ik eindelijk een verschil ga maken. En alle dankbare burgers zullen tegen me zeggen: F*ck you! F*ck you! F*ck you! F*ck you! F*ck you! F*ck you, Jafar. Oh, goedemorgen, bakker :3 Waar ga je vandaag naartoe, jij nutteloos stuk stront! Raaa, stuk stront! Wat noemde je mij net? Jij klootzak! Nee, vriend! Ik zei niets. Dat was mijn vogel. Hij heeft de bekwaamheid om woorden te herhalen die anderen hebben gezegd. Hmm. In dat geval moet je hem misschien deze woorden leren: F*ck you, Jafar!
02:16
Marie! De stokbroden! Schiet op! Waarom hebben we niet genoeg te eten? Waarom gaan we dood op straat? Waarom huilt mijn baby altijd? Waarom moest mijn moeder doodgaan? De mijne ook! De mijne ook! De mijne ook! De mijne ook! De mijne ook! Het antwoord hier is kristalhelder. Jafar! Die lelijke oude Vizier! ... Jah! Hij is de reden voor onze vele oorlogen. al zijn we ontdaan, we moeten niet afgeleid worden. We moeten het gezegde dat ieder kind dat is opgoevoed in het koninkrijk kent niet vergeten. Je moet wat harder dromen, als het leven niet gaat zoals je wil. Gewoon wat harder dromen, vertrouw me als ik zeg. Dat als je harder droomt, ben je er zeker van om door te gaan.
03:17
Want als je goed bent en aantrekkelijk, is er geen noodzaak proactief te zijn. Goede dingen zullen je gewoon overkomen. Ik ben gekomen om het boek terug te brengen dat ik heb geleend. O Jafar. Het duurde je lang genoeg, jij stront etende hond. Ik kon het niet neerleggen. Het is één van mijn favorieten! Het verhaal van het verkeerd begrepen heks, die eigenlijk helemaal niet slecht is. Ze is gewoon groen. Maar ze wordt nog steeds beschuldigd voor alle problemen van het koninkrijk. Oh dus jij denkt dat je beter bent dan ik alleen omdat je kunt lezen? Niet? Ga mijn boekenwinkel uit! We vind jouw soort hier toch niet aardig. Maar wat moet ik nu met het boek? Hou het maar. Moge de ratten op je ejaculeren. Dank je! Waarom is het koninkrijk geplaagd door diefstal? Waarom zijn er geen goede banen meer over? Waarom gaat de zon 's nachts onder? Waarom is iedereen in het koninkrijk wit? Uh. Jafar? Jafar! Jafar! Jafar!! Geen goed man zou ooit zo'n walgelijk gezicht kunnen vertrouwen!
04:29
Zijn gezichtskenmerken geven me de rillingen op mn lijf. dus laat ons bidden dat op een fijne dag, die slechte man weg zal gaan. Want als we het maar genoeg willen zal dat gebeuren. Want als je... ...een beetje harder droomt... ...krijg je wat je altijd had gewild. Droom een beetje harder. Als dingen er slecht uitzien. Want als je een beetje harder droomt, succes gegarandeerd! Want als je zeker bent van je intenties, een magische interventie... ... geeft je alle antwoorden die je nodig hebt! Oh, pardon mevrouw! Oh, het is ok, probeer gewoon verdomme je dikke gezicht uit dat boek te houden! Ik weet dat ik geen prijs ben, ik ben ook niet de mooiste om te zien. Ik kan niet op uiterlijk vertrouwen om me te helpen. Maar lelijkheid staat toe, een man zijn verstand te gebruiken. Want mooie mensen hoeven nooit te proberen.
05:33
Ik hoor de mensen fluisteren, als ik over de straat loop. Ik weet hoe ze me noemen... : ... lelijke oude Jafar! Wat ik plannen noem, noemen zij beramen. Wat ik waanzin noem, noemen zij dromen! Waarom ben ik de enige die de dingen ziet zoals ze zijn! Ik heb zes eieren nodig! (Wens een beetje meer.) Waarom koop je het niet? (Wens een beetje meer) Ik wil vliegen! (Hoop een beetje meer) Dat is onrealistisch. (Hoop een beetje meer) Ik wil een kat zijn! -Wat? -F*ck you. Fluit als je een lepel vol met suiker slikt en je dromen komen uit bij een vallende ster. Droom hard genoeg mijn vrienden. Jafar zal een gewelddadig einde ontmoeten. Hij kan doorboord worden door een varend schip. Of gehangen worden door lianen. Of opgegeten door hyena's. Of vallen naar zijn einde van een kasteel, een klok of een klif. En als we...
06:35
...een beetje harder dromen ons geduld en onze eer... ... zal ons ontdoen van die lelijke oude Jafar! Geweldig, dat was geweldig! Geweldig gedaan. Dank je. Vogel, soms voel ik me alsof je mijn enige vriend bent in deze wereld. Raaa, f*ck you! Okee dan.... oh nee, mijn boek. Het zit onder de modder! Oh nee, is dat schijt? Die geur ben ik Jafar. Je gelooft nooit wat voor morgen ik heb gehad. Waarom zit mijn kapitein van de koninklijke garde onder de stront? Nou. Mijn mannen en ik zijn net uit een raam gesprongen in een kar van gestoorde Hakiem's afgeprijsde mest. Waarom?
07:43
We volgde een man, nee, de duivel! Een dief die elke dag van de gewone mensen steelt. Brood, was van de lijnen, zelfs watermeloenen. We probeerde hem te vangen, maar hij is altijd 1 sprong voor ons. Vandaag liep alles een beetje uit de hand en een boel goede mensen zijn dood. Leg uit! Nou, de zwaardslikker heeft zijn keel van de binnenkant opengesneden. En het aapje van de dief haalde het zwaard er recht uit. Ken je de man die op het spijkerbed slaapt? Ja. Er viel een dikke bewaker op hem. Nu is hij dood. Daarna, toen we uit het raam en in de kar met mest vielen. Brak Kobal zijn nek bij het neerkomen. Twee anderen zijn gestikt in de stront. Dit allles om een brood! Abdul, je leeft?! Ik dacht dat je in de stront gestikt was! Hebben we het brood teruggekregen? Oh nee het spijt me, de dief is ontsnapt met... Ja. Ja Abdul, we hebben het brood terug. Dank... Allah!
09:08
Dit is allemaal jouw schuld Jafar! Mijn schuld?! Hoe is dit mijn schuld en niet van die dief? Er zouden geen dieven zijn als jij de socio-economische ongelijkheid had aangepakt zoals je beloofd had! Waarom neem je nog de moeite om ons, normale mensen, te bezoeken? Jij aristokat. Er komt een erg belangrijke prins van een van onze vazallen koninkrijken vandaag naar de stad. Het land van Pixar Ik ben gekomen om hem persoonlijk te verwelkomen Nog een gegadigde bruidegom voor de prinses? Nee was het maar zo kapitein Hij is hier om het handelsverdrag tussen onze koninkrijken is verlopen En ik moet het verdrag verlengen Of ons koninkrijk is verdoemd! Daarom heb ik al het mogelijke gemaakt Om van het bezoek van de prins, een blij bezoek te maken! We hebben een karakter ontbijt met onze prinses geregeld Hebben hem een tweedaagse pas voor beide parken gegeven En een sleutelkoord om souvenir spelden te verzamelen Iedereen moet deze prins met respect behandelen. Huh Ik zag deze prins eerder vandaag langsrijden op zijn paard Oh? Hij werd lastiggevallen door dezelfde dief waar we het net over hadden Wat? De straatrat gooide hem een zweep in zijn gezicht
10:18
Hij vertelde hem dat hij nog nooit een paard had gezien met twee achterkanten. Nu weet ik niet zeker of de dief bedoelde dat de prins grote paardenachtige billen had, Of een paardenkont als gezicht Hoe dan ook Iedereen moest lachen En de prins was woedend Ik kan maar beter terug naar het paleis gaan En ervoor te zorgen dat zijn ontbijt met de prinses goed gaat Maar Jafar, staat zij er niet om bekend dat ze tijgers op bezoekende prinsen afstuurt? Oh shit! Je hebt gelijk! Ik hoop maar dat je dit niet verprutst hebt Jafar... Nee nee, dat heb ik niet! Waarom ga je deze dief niet vangen, wat is zijn naam? Het wordt gefluisterd.... Geruchten zijn het... Ze noemen hem... Aladdin Dan moeten we hem vinden Deze "Aladdin" Kijk naar deze rommel! Dode lichamen op straat De staat van dit koninkrijk... Dit is geen plaats om een aapje op te voeden! Kom maar aapje, wees niet bang Het is maar een dood lichaam Je kunt er lol mee hebben Kijk, je kunt hem schoppen JIJ kunt hem ook opeten
11:37
En het belangrijkste Je mag ze beroven okay Ah daar is het! Kijk dat eens Hey! Dat lijkt genoeg op je! Daar kom je de bar wel mee binnen! Al die wachters hadden me gewoon het brood moeten laten nemen Heh snappen ze het dan niet? Ik ben geen slechte gozer Ik steel alleen wat ik niet kan betalen En dat is alles! Wil eten maar heb geen geld Het lijkt erop dat ik een probleem heb Daarom heb ik dit brilliante plan bedacht Ik steel gewoon alles! Okay aapje, tijd voor ons feestmaal! ugh Rozijnen Ik haat rozijnen Hey kleine weeskinderen Hebben jullie honger? Willen jullie brood? Ja meneer, graag! Ga maar pakken, sukkels! Het is waar ik ben niet kieskeurig Ik steel alles wat los hangt Veroordeel me niet want je snapt niet hoe moeilijk ik het heb! -Hey mijn kruk!- Pech jij loser, ik steel alles! -brood, brood te koop!- Erg redelijk geprijsd voor deze moeilijke tijden ah! Hey daar vriend! Niet jullie weer!
13:00
Alstublieft, u hebt vanmorgen al een brood gestolen! Ja je moet echt ophouden met rozijnen erin te doen man! Ik haat rozijnen! Ik had het er met aapje over en hij vind dat we je gewoon moeten vermoorden. Maar ik zei: "Nee aapje dat is gek!" Maar nu denk ik eigenlijk... Ja... Geen pleurisrozijnen meer... Nee! Nee alstublieft! Ik breng u morgen een nieuw brood Zonder rozijnen Hoho jij bent de beste! Ik zal al mijn dievenvrienden over jou vertellen Maar je staat bij me in het krijt Wist je dat in dit barbaarse land Je alleen geld krijgt als je werkt? Bedankt maar nee bedankt, de man. Ik blijf gewoon alles stelen wat ik kan In plaats van een fascistische yuppie eikel te zijn Hippie F*cker Luilak Loser Wie zou er een baan zoeken? Wanneer het leven vol met plezier zit. Alles wat ik wil Kan ik gratis krijgen. En trouwens de economie zuigt ballen. Dus maak ik haast om weg te komen. Word acterna gezeten door een moordlustige menigte. Hey, het is altijd beter dan een baan. Heb ik gelijk of wat? Is het niet een beetje vroeg om nu al in de problemen te zitten Aladdin?
14:20
Pff... je zit alleen in de problemen als je gepakt word. Aladdin! Oh oh... Ik zit in de problemen! Na onze ene nacht samen, groeit mijn buik door een kind. En mijn vader zegt Dat we moeten trouwen Of ik breng onze hele familie ten schande. Wow wow wow wow wow wow... Ik kan mijn hoop en dromen niet opgeven omdat jouw vader een lul is. En als ik dan toch wil trouwen, wil ik dat dat uit liefde is. Oh Aladdin, ik begrijp het. Dat wist ik wel, je bent een heel speciaal meisje, Jezebel. Wie is Jezebel?? Oh oh... betrapt. Joink Asshole Oh wauw! Aso Hé nou! Even één vraag: Waarom, gast? Omdat jij mijn dochters maagdelijkheid af hebt genomen! Dat is eerlijk ... ... maar in mijn verdediging: Gast, jouw dochter is heet. Ja! Ik vind dat het mijn verplichting is om te stelen. Want stelen is een kunst Ik steel kleding en onderdak, wat mij maar ontbreekt. Snoep van een baby, het shirt van je rug.
15:30
Kredieten, identiteiten, donder en scènes. Intellectuele eigendommen, wat dat ook mogen zijn. En als je wat beter kijkt. Dan steelt dit arme weesje ook je hart. Oke, het is belangerijk dat het bezoek van deze prins goed gaat. En wie weet. Misschien krijgen de prinses en hij het wel heel gezellig. Veel succes om haar uit te huwelijken! Oh prins Achmed! Uwe Excellentie Is dit hou jouw koninkrijk zijn gasten behandeld Jafar? Kijk hier eens naar! Zeg me eens... wat zie je? Uw hartjesondergoed mijn heer. Wat nog meer? Uw billen, meneer. Mijn billen. Ze hangen eruit. En wat is dit? Bloed BLOED op mijn BILLEN Vertel eens Jafar Hoe de f*ck is dat daar gekomen? N-nou is dat omdat-... Dat is omdat jouw PRINSES EEN BENGAALSE TIJGER OP MIJN KONT AF HEEFT GESTUURD.
17:08
Ik moet blij zijn dat het zo parmantig en klein is. Ik ben uw kleine kont dankbaar, mijn heer. Ik kan niet geloven dat ze dacht dat ze een prins aan een Bengaalse Tijger kon voeren.... .... en dat er verder geen consequenties aan verbonden zouden zijn! Dit is echt een daad van OORLOG Jafar! En zij behandelde het of het een grap was. Alsof ik gewoon een domme bijrol was. Hier alleen om haar weigering om te trouwen aan te duiden! Nee nee! Nou, niet alleen ben ik de leider van een soevereine staat... Maar ik heb ook gevoelens. En mensen die om me geven. Maar je moet onze prinses vergeven. Ze is jeugdig, maar ze bedoelt het goed. Voer me niet haar shit en noem heet couscous, Jafar. Dit is weer een belediging die mijn koninkrijk van de jouwe heeft gekregen Maar jullie kunnen je die arrogantie niet meer veroorloven. Betwijfel je jullie beste exportproducten van de laatste tien jaar: speelgoed, exotische vissen,
18:21
afval opruimende robots en andere geweldigheden. Allemaal geproduceerd, niet door jouw koninkrijk, Maar door de mijne. Ja, jullie maken de producten en wij consumeren ze! Jullie nemen de credits voor ze! We delen de credits! Maar misschien willen wij de credits niet meer delen! Ik had overwogen onze samenwerking te verlengen. Maar nu, door jouw prinses Is nu helemaal niet meer mogelijk. De volgende keer dat ik terugkeer naar dit zogenoemde "Magische Koninkrijk" Zal dat niet zijn met een sleutelkoord... Of een tweedaags kaartje voor beide parken Maar met een leger! Jafar Bereid je voor op oorlog! Oh nee Achmed wacht! NEE! Niemand maakt een kont- -van prins Achmed! Vervloek dat meisje Oh prinses. Jij hebt iets uit te leggen! Oh nee! De Indiase zwaluwen. Ze zijn ontsnapt! Nee! Ik liet ze vrij. Maar die vogels waren geïmporteerd van een ver land. Ze kunnen hier niet overleven. De arends hebben ze binnen het uur. Maar een uur vrij is beter dan levenslang in een kooi.
19:38
Gevoerd worden, verwend worden en worden schoongemaakt! Wat voor leven is dat? Wanneer ga je nu eens leren dat jouw acties gevolgen hebben? De prins waar je jouw tijger op af heeft gestuurd, heeft ons koninkrijk bedreigt met oorlog! Oh dat is toch niet zo'n probleem. Hij was zo'n grap. Net als elke andere "coole" pauw die ik heb ontmoet. Maar niet elke prins heeft het verdiend om een tijger op zich af te krijgen. Wat dacht je van die eerste prins? Hij was een droomprins! Ik heb gehoord dat hij eens een meisje heeft gezoend toen ze niet bij bewustzijn was! Dat is niet schattig... dat is best wel eng. Prins Eric dan? De zeevaarder. Hij heeft een vis geneukt! Dat heeft hij niet gedaan! Hij wilde wel een vis neuken! Oh verkrachter, vissenneuker, Zal er ooit iemand wel aan jouw onmogelijke verwachtingen voldoen? Je weet dat je binnenkort een keer moet gaan trouwen. Nooit! Trouwen is een middeleeuws construct dat de bezitting van vrouwen demonstreert. Het is zoals slavernij!
20:46
DRUIVEN! En trouwens. Als ik dan toch ga trouwen, wil ik dat het voor liefde is. Een van deze dagen zul je leren dat het leven niet gaat over het waarmaken van je dromen. Het is een serie van compromissen sluiten en teleurstellingen Ik had gehoopt dat prins Achmed de problemen van ons koninkrijk zou kunnen verhelpen. Maar nu zijn we er erger aan toe dan ooit en ik moet een manier verzinnen om jouw troep op te ruimen. Maar! Jij! AGH! Een prinses zijn is zo.... Verstikkend! Ik krijg geen lucht in dit paleis. Ohh... waaier, prinses? Nu heb ik het een beetje koud Ohh.... kleed van zijde, uwe majesteit? Ik kan dit niet dragen! Wist je dat ze deze dingen maken in naaiateliers? Waar was je? Zijde spinnen in uw persoonlijke naaiatelier, meesteres. Je werkt in zo'n zaak? Ja. Dat is het goedkeuren van een corrupt systeem. Je bent een onderdeel van het probleem! Ja, prinses! Ben ik de enige die meer van het leven wil? Ik wil gewoon zo graag vrij zijn!
22:07
Jullie slaven zouden dit gevoel nooit kunnen begrijpen. Ja, prinses. Ik ben het machtigste meisje in het land met een zwaai van mijn hand geef ik een commando, maar het is gewoon zo 'boeien' want ze begrijpen het niet kijk naar mijn leven van buiten en natuurlijk ik heb dienaars en tijgers en zo. Je denkt waarschijnlijk, 'ze heeft alles' Nou dat klopt, want dat heb ik. maar nou fucking en Het is niet genoeg. Ik wil een leven vol avontuur zonder bevelen die ik moet opvolgen en gevaar in overvloed zolang ik er maar zeker van kan zijn dat ik veilig en wel ben aan het eind van de dag. Ik moet ontsnappen uit dit paleis voor een leven waar ik echt vrij zal zijn. Ik zal ergens anders gaan wonen even groot, met een uitzicht en een paar dozijn dienaren die mij bedienen. Dat is alles waar ik om vraag.
23:43
Ik wil gewoon alles en meer! Ik wil de maan. Ik wil wonen op de maan. En het eten in een taart, en het houden als huisdier, en het dragen als een juweel in mijn haar. En een dezer dagen, zullen de mensen die denken dat ik alleen meer aan het dromen ben, zoals vader en jafar, zien hoe verkeerd ze zitten, als ik ze in hun gezicht uitlach met mijn mond vol manenschijntaart. Ik wil mijn eigen keuzes maken. Ik bedoel maar is dat te veel om te vragen? Maar beslissingen zijn moelijk en ik word overweldigd waarom wil niemand me helpen met deze zware taak. Het leven van een prinses is gevuld met complicaties. Het is genoeg om me te laten wensen dat ik nederig en arm was, maar zeg maar met geld. Wat ik wel niet zou geven
25:10
om te leven in een nieuwe situatie. Elke slaaf en wachter maakt het leven zo.. moeilijk en ik word altijd weerhouden van het hebben van alles en meer. Ok team, we moeten brainstormen. We zouden geconfronteerd kunnen worden met oorlog Team? Hallo? Hey Jafar. Kapitein, waar is mijn team? Mijn assistent-viziers, mijn denktank die hun dedicatie aan plicht en toewijding delen met mij. Word mijn hele 2D afdeling vermist? Oh. Je hebt het niet gehoord? Slecht nieuws Jafar. Het bevel is al uitgevoerd. Bij koninklijk besluit van de sultan en zijn uitvoerende tak moet de hele 2D afdeling worden ontslagen. Alle 150 leden moeten de bons worden gegeven. We hebben ze in jute zakken gestopt en hebben ze doodgeknuppeld. Maar dat waren mannen en vrouwen met talent en kwaliteit! Al die ambachtslieden gewoon uit het raam gegooid.
26:49
Uit het hoogste raam van de westertoren. Maar waarom zou de sultan dit doen? Geef de sultan niet de schuld Jafar. Dit is allemaal jouw fout. Je liet de 2D afdeling niks van waarde maken. Ja, dat weet ik Nou, doei. Te denken dat dit koninkrijk ooit baanbrekend was op het gebied van kunst en cultuur en technologie. Hoe is het tot dit gekomen? HOE IS HET TOT DIT GEKOMEN? njaa Deeh Oh. Wacht... Het kan niet zo zijn... Haar ketting Ik heb dit in jaren niet gezien. Zand van tijd, neem me terug. Voordat alles mis ging, toen liefde nog een lied was en morgen net zo helder scheen als de zon. Leer me de dingen ongedaan te maken die gedaan zijn. Zand van tijd,
28:18
neem me terug. Suikerdadels! Suikerdadels en pistachnootjes! Vis, verse vis! Wij vangen ze en jij kan het kopen. Brood!, Ketting? Hallo, mijn vrienden en prijs Allah voor deze gezegende dag. Salaam Jafar! en prijs Allah voor jou, Jafar. Vandaag is de dag, is het niet? De dag dat het paleis eindelijk een goede eerlijke man op de loonlijst krijgt. Assisten vizier tot de sultan Jij zal die oplichters een lesje leren! Ik weet het zeker! Nou nou, ik weet zeker dat de mensen met macht hun uiterste best doen. Ze hebben gewoon iemand nodig met sterke vastberadenheid om hen op het rechte pad te houden. Ik veronderstel dat je gelijk hebt Jafar. Maar hoe doe je het, hoe ben je zo goed tegen iedereen die je ontmoet? Mijn geheim is heel simpel, iedereen kan het doen. Ik volg gewoon de Gouden Regel. En welke regel is dat Jafar? Nou het is net zo gemakkelijk als een 1 2 3 4. Volg de gouden regel, want leven is een tweebaansweg. Houd dat in je gedachten, en je zal vriendelijk zijn tegen iedereen die je ontmoet. Volg de gouden regel. Het is niet moeilijk om te doen.
29:32
Behandel iedereen als broers en zussen en zij zullen hetzelfde voor jou doen. Voor je een medemens kwetst, vraag jezelf eerst dit? Hoe zou je willen dat hij je behandelde, als jullie fortuinen werden omgedraaid. Volg de gouden regel. Dat is hoe ik kies te leven. Simpele wederkerigheid is altijd mijn filosofie. Ik krijg terug wat ik geef. Stop dief! Maar meneer! Ik verhonger! Weet je wat de straf is voor stelen! Stop daar vriend. Omar, wat gebeurt hier? Deze jongen heeft me besteeld! Dus neem je het recht in eigen handen? Het is mijn recht Jafar! maar is het het juiste? Voor je je medemens kwetst, vraag jezelf dit eerst. Hoe zou je willen dat hij jou behandelde als jullie fortuinen werden omgedraaid. Waarom zou je de hand van deze jongen nemen, terwijl je het net zo gemakkelijk te werk zou kunnen zetten? Een baan geven eh? En jij jongen, zie je niet dat als iedereen zou stelen van omar's kar, dat hij degene zou zijn die verhongerde?
30:46
Volg de gouden regel. Mijn honger verblindde me en forceerde me me te gedragen als een beest Volg de gouden regel. We zijn geen beesten. Wij zijn begaafd met hersens om mee te redeneren en harten om mee lief te hebben. Dus wat zeg je? Kunnen jullie samenwerken? Volg de gouden regel want leven is een tweebaansweg. Onthoud dat. En je bent vriendelijk tegen iedereen die je ontmoet. Volg de gouden regel! Het is niet moelijk om te doen. (Het is heel makkelijk.) Behandel iedereen als broers en zussen en zij doen hetzelfde voor jou! Volg de gouden regel! Ze doen het voor jou. Volg de gouden regel! Ze doen het voor jou! Volg de gouden regel/1 Ze doen het voor jou. Volg de gouden regel! Ze doen het voor jou. Ik denk dat dat wel genoeg lol is voor een dag, denken jullie niet vrienden? Ik moet maar eens naar het paleis gaan. Succes Jafar! En onthoud... Volg de gouden regel! Dat is hoe we kiezen te leven.
31:53
Simpele wederkerigheid is altijd onze filosofie. Ik krijg terug wat ik geef. We krijgen wat we geven. Ik krijg terug wat ik geef. Volg de gou...den- oh excuseer mij meneer, Waaaaaaaaaat? Wie waagt het het koninklijke paleis te betreden en de koninklijke vizier te storen terwijl hij rust in zijn koninklijke vertrek van het koninklijke paleis. Ji!j Wie ben jij? Oh ik meneer,? Mijn naam is Jafar, meneer. haha ja de nieuwe "assistent-vizier"
33:05
De koffie-haler Ik ben van plan om wat meer dan dat te doen mijn vrienden. Ik weet dat het mijn eerste dag is maar als u me wat van uw tijd gunt? Ik heb een lijst gemaakt van verbeteringen die de stad hard nodig heeft. Het zal veel hard werk kosten en veel inzet maar ik geloof dat als we maar de gouden regel volgen dat we een hele nieuwe wereld kunnen creeeren, voor jou en mij! En meest belangrijk van al de mensen van dit grootse koninkrijk! *kwaadaardig gelag* Ben je klaar? Luister jongetje. Je spreekt van een "gouden regel" nou... Wij hebben hier onze eigen gouden regel. Wie het goud heeft, regeert. Wat?! Ik volg de gouden regel. Hoe kan een man het weerstaan?
34:19
Wanneer het goud in zijn hand hem het land laat regeren met een ijzeren vuist. Ik volg de gouden regel. Het is ik of zij. Het goud dat mijn buurman verdient voor zijn verdiensten is goud dat ik nooit zal zien. Wie het goud heeft maakt alle regels zo wint hij het spel en dan de prijs voor het winnen? meer goud! haha! En het spel begint opnieuw. Volg de gouden regel. Wees toch niet zo'n dwaas! Vervloek je domme liefdadigheid. We zorgen voor onze eigen welvaart. We volgen het goud, volgen het goud volgen het goud, volgen het goud, volgen het goud, volgen het goud, en regeren! Volgen het goud en regeren! Dus, Houd je mond dicht
35:33
en je hand open en je word misschien wel verschrikkelijk stinkend rijk! haha, Kom heren naar de opiumkamer. Wat is dit paleiselijk leven? Dat zal je leren te grijnzen naar een edelman. Oh mijn lieve mejuffrouw! Wat is jou aangedaan Iemand heeft mijn oor afgesneden omdat ze mijn gezicht niet leuk vonden. Maar dat is barbaars! Hey, het is thuis. Maak je geen zorgen mejuffrouw.. Ik ben een geleerde genezer. Ik kan je oor misschien niet genezen, maar ik kan het bloeden stelpen. Het zou helpen als je bleef praten. Je zou kunnen beginnen met me je naam te vertellen. Mijn naam is Scheherazade. Ik neem aan dat dit het einde voor me betekent. Ik ben hier alleen maar voor mijn schoonheid, en nu is dat weg. Oh Scheherazade, ware schoonheid zit vanbinnen, maar geen kras zou jouw hemelse gloed kunnen aantasten. Je woorden zijn als honing, jonge meester. Oh, Jafar, en ik ben meester van geen man of vrouw.
36:55
Ik ben een dienaar van het volk en daarmee jouw dienaar. Vertel me, ehm, wat doe jij in het paleis? Ik vermaak edelen met zingen en dansen en verhalen. Verhalen, wat voor verhalen? Oh, van elk soort dat je je maar kan bedenken. Vertel me, heb je ooit het verhaal van de 'Tigerhead' grot gehoord? Gevuld met wonderen voorbij je verbeeldingskracht. Een verboden schat. Een tapijt bezeten door de ziel van een wellustige dief? En misschien wel de grootste schat van ze allemaal: een gewone olielamp. Wat? Oh, maar word niet misleid door zijn alledaagse uiterlijk. Dit is geen doodnormale lamp. Het is de gevangenis van een Djinn. Een gedaanteverwisselaar die al je wensen zal vervullen. Hij is ook heel grappig. Daar zijn we, houd de verbanden strak zodat de wonden niet gangreneus worden. Bij Allah! Ben je een tovenaar? Oh nee, tovenarij is een kunst voor dwazen en dromers. Ik ben een man van de wetenschap. Ik geloof alleen in wat ik kan aanraken en voelen.
38:09
Deze grot waar je van spreekt. Ik kan je ervan verzekeren dat hij niet bestaat. Ik zou dat weten, want ik was leerjongen bij een aardrijkskundige. Je hebt hem gewoon nog nooit gezien, want de grot blijft verborgen voor allen die niet de sleutel bezitten. Hier, kijk. Wat een mooie hanger. Een gouden scarabee, als ik me niet vergis. Een halve scarabee, een halve sleutel. Het word gezegd dat de grot werd verzegeld door twee geliefden deze transformeerden hierna tot een gouden scarabee. De grot opent alleen als de twee helften een eenheid vormen en de geliefden weer bij elkaar zijn. Dat is prachtig. Dus, je zegt dat je alleen gelooft in dat wat je kan aanraken en voelen. Magie doet niets anders dan het raken van de ziel. Er is geen beter gevoel dan dat. Wijze woorden. Misschien heb je gelijk. Oh! Sorry. Misschien ben ik toch geraakt! Excuseer me. Ken je veel verhalen?
39:28
Ik ken 1000 verhalen, om 1000 nachten mee te vullen, maar nu komt een ander verhaal in me op. Een nobele jonge vizier bereikt wonderbaarlijke hoogten. Hij is net zo briljant als dat hij knap is, en net zo knap als aardig. Hij is tegelijk vertrouwd en onbekend voor het bange meisje dat hij onderweg ontmoet. En tot de verbazing van het meisje, is er iets in zijn ogen dat haar wenkt om hem te leren kennen, en haar inspireerde om te zeggen: Ik wil je verhaal leren kennen. Ik wil je verleden weten. dus vertel langzaam vanaf het begin. Laat geen detail achter. Geniet van elk moment. Ik wil je verhaal leren kennen dus laat het verhaal duren. Ik wel elke wending en draai kennen. Dus vertel me alles wat ik heb gemist.
40:42
Ik heb nog zoveel om te leren. want wat het verhalen betreft, dacht ik dat ik alles wist. Maar nu kom ik er eentje tegen, die ik me niet herinner. De jonge vizier was gekomen om te inspireren to verandering. maar het lot koos een onverwachte draai.. Tussen de muren van het paleis ontdekte hij iets vreemds en vond het missende gedeelte van zichzelf waarvan hij niet wist dat hij het had gemist. Ze is tegelijk een troost en een mysterie voor de onervaren man die ze die noodlottige dag ontmoet. Ze is prachtig en wijs, en iets in haar ogen wenkt hem haar te kennen en inspireert hem te zeggen: Ik wil je verhaal kennen. Ik wil je verleden kennen.
41:52
Ik wil ook je toekomst kennen. Vul mijn dagen en nachten met het verhaal van jou! Ik wil je verhaal kennen (Ik wil je verhaal kennen.) dus laat het verhaal duren. (Laat het verhaal duren.) Benadruk elk moment. Vertel het tot ik elk deel uit mijn hoofd weet. Ik had nooit wat met verhalen, totdat je jij die van mij binnenkwam.. Nu is mijn enige wens dat onze paden elkaar mogen kruisen. Ik vergeet wat daarna gebeurt. Ik geloof niet dat ik je begrijp. Help me herinneren wat haar reactie was toen hij haar om haar hand vroeg. Je nam wel je tijd zeg! 1001 nachten met jou zijn niet genoeg om te beleven. Dus laat ons verhaal een verhaal zonder einde zijn.
43:00
Dus laat ons verhaal er een zijn zonder einde. Schat ik ben thuis! Vervloek die koninklijke vizier! De gewone man verhongert en hij dineert als een zelfbenoemde god. Mijn wetsvoorstel voor landhervorming zal nooit in werking treden! Ze hebben weer geweigerd? Ik werk met de meeste egoistische, incompetente oude mannen! Wiens monden niet geschikt zijn om de stront van een ezel in te bewaren. Als ik ook maar even met de sultan mocht spreken, als ik maar voor een minuut zijn oor mocht hebben! Zoals die edelman mijn oor nam? Scheherazade, grappenmaker! Ik plaag je maar Jafar. Nu dat ik je heb laten glimlachen, denk ik dat ik je een cadeautje zal geven. Een cadeau,voor mij? Wat is het? skwaa Wat een knappe vogel! Knappe vogel! Hij spreekt onze woorden! Ik zag hem op de markt en wist dat hij je zou plezieren. Wat zegt hij nog meer? Alles wat je hem leert. Ezelstront! Oh! die harde woorden zijn van mij, niet? Slimme meid!, Altijd nieuwe manieren aan het bedenken om me eerlijk te houden.
44:09
Het zal goed zijn voor ons om iets te hebben om van te houden en voor te zorgen. Het kan oefening zijn voor ons. Wat vertel je me nu? Hebben al onze pogingen eindelijk tot iets geleid?! Zelfs toen de artsen ons vertelden dat het niet mogelijk was. Oh prijs Allah de barmhartige. Assistent vizier Jafar! Nieuws vanuit het paleis! De sultan heeft je verzoek om met hem te spreken geaccepteerd. Je moet je onmiddelijk bij het paleis melden! Hoorde je dat mijn lief? Mijn wetsvoorstel word gehoord door de sultan, op deze, van alle dagen. We zijn gezegend Jafar! Kom met me mee naar het paleis en laat ons nooit meer gescheiden worden. 1001 en een levens zijn niet genoeg om te ervaren, dus maak ons verhaal zonder einde. Dus maak ons verhaal een zonder einde. Neem waar! Neem waar! Neem waar!
45:26
De vertegenwoordiger van Allah op aarde. Vader van het koninkrijk. Herder van het volk. Soeverein van het land. Hij van de twee benen. Neem waar! De zoon van Osiris. Keizernaar de goddelijke heerser. Neem waar! De koninklijke sultan. Scheherazade, ze zeggen dat hij een gouden tong heeft. Ik had niet gedacht dat ik ooit deze dag zou meemaken. Wat denk je dat hij ons zal zeggen? Welke wijsheid zal hij ons schenken? Stilte! De sultan zal nu spreken in zijn heilige stem. Vele jaren geleden nam ik mijn vinger en ik duwde hem in mijn piemel. En hij is er sindsdien niet meer uitgekomen. Ik zal nu horen wat jullie te zeggen hebben.
47:30
Een heel wijs en boeiend verhaal mijn heer. We kunnen er allemaal wat van leren, verwacht ik. Waar is mijn opium Ik wil wijn, zoete honingwijn en kazen. Onmiddelijk mijn heer. En nu, zal mijn waardeloze en onwaardige assistent vizier een of andere kwestie presenteren voor uw goddelijke beschouwing. Spreek nu Jafar! En verkloot het niet! Gegroet koninklijke hoogheid. Ik ben het, Jafar. Ik buig nederig voor u en bied u dit wetsvoorstel van landhervorming. Het is essentieel voor onze levenswijze. Oeh! wie ben jij? Oh ik meneer,? Ik ben Jafar, zoals ik net zei- Oh nee niet jij, jij stamelende aap. Zij Oh, dit is mijn vrouw. Het is een eer om in uw nabijheid te zijn grote sultan. Ja... Ze is nu mijn vrouw. Ik moet haar in mijn harem hebben. Wat? Ze laat mijn verdorde lendenen weer levendig voelen.
48:44
Heel goed mijn heer! Ze zal onmiddelijk de uwe zijn. Nee, ze is mijn vrouw, verdomme! Spreek jij jouw sultan tegen?! Tegen je koning?! Op je knieen, jongetje! Wat? Nee! Jafar! Nee! Deze vrouw zal onmiddelijk gebaden en geschoren worden en naar uw harem gebracht worden, mijn heer. Scheherazade! NEE!! We kunnen dit niet laten gebeuren! Hij steelt je van mij. Hij is een dief! Ik laat je niet gaan! Maar dat moet Jafar! Het is de wens van de sultan en het is onze plicht om hem te dienen. Maar misschien heb ik nu een nieuw plicht. De stad heeft je nodig. Jij word ooit een geweldige vizier. Dat is waar jouw verhaal over gaat. Ik wens dat ik de macht had om dit verhaal te herschrijven. Stop nooit met wensen Jafar. Hier, neem dit. De hanger? Je herinnert je de twee geliefden? De sleutel tot de Tigerhead grot! We worden ooit bij elkaar gebracht en er zullen wonderen ontsluiten die je je niet kan voorstellen. Eerst verloor ik haar aan de sultan.
50:13
Daarna, verloor ik haar aan de hemel. Ik dacht dat als ik gewoon mijn plicht deed, dat ik haar terug kon krijgen. Nu ben ik koninklijk vizier en machteloos om haar te redden, of onze stad. Tenzij... De grot. De lamp. De wensvervullende djinn. Als ik geloofde in wensen. al lijkt het nog zo dwaas. Ik zou die verborgen grot vinden Het zand der tijd terugdraaien en jou redden! Als ik geloofde in dromen. Als ik geloofde in magie. Als ik geloofde in het goede. Zou ik de beste vizier zijn. Al onze problemen laten verdwijnen. Als ik geloofde dat ik dat kon. Maar wensen zijn dromen en dromen zijn nep. Dus winnen wetenschap en logica uiteindelijk. De wetenschap zegt dat je voor altijd dood en kwijt bent.
51:39
Logica zegt dat ik praat tegen de lucht, maar iets in mijn hart, een geheim verborgen deel houd irrationeel vol dat je er bent ergens! Als ik geloofde in wensen. Als ik de sleutel kan vinden. Misschien is het nog niet te laat om het lot te veranderen. Tenslotte moet ik best wel geweldig zijn. Als jij in mij geloofde! Jafar! Wat is er kapitein? Kan je niet zien dat ik bezig ben? Slecht nieuws. Het is de prinses., We hebben overal gekeken, maar ze is nergens te vinden. Het lijkt erop dat ze weg gerend is. Al dat gepraat over vrijheid! Ik had moeten zien aankomen! Dit is allemaal jouw fout, Jafar! Blijf daar toch niet staan! Ga naar haar op zoek. Zoek onder elke steen. Ik heb iets wat ik moet doen. Oh prinses, naief meisje!
53:03
Ik hoop maar dat je niet ten prooi bent gevallen aan een of andere seksmaniak. Hierlangs liefje. Ik wil je opnieuw bedanken dat je me hebt gered bij de markt. Ik snap niet dat die man me wou bestraffen alleen maar omdat ik een paar van zijn appels nam. Ja, kooplui doen altijd lullig over dat soort dingen. Ik bedoel maar, gaat hij echt al die appels opeten. En weet je dat hij de appels die hij niet eet probeert te verkopen? voor geld? Zo gierig! Maar jij bent zo vrijgevig. Je opofferen voor een meisje dat je net hebt ontmoet en helemaal niks terug verwachten. En dan er op aandringen dat ik vannacht bij je blijf! Geen probleem. Ik doe het de hele tijd. Wauw. Leef je hier? Ja,, ik vestig me hier. Het is mooi. Ja, het is een beetje een rotzooi op het moment. Het is moeilijk om zo'n grote plek schoon te houden. Heb je niet iemand om het voor je schoon te maken? Zoals een slaaf? Ik heb een aap maar hij maakt alleen zijn kant van de kamer schoon.
54:18
en hij laat het douchegordijn steeds open en hij is nog niet eens begonnen aan ons script. Ongelooflijk! Dit is zo oneerlijk! Arme mensen hebben slaven nodig net zo hard als rijke mensen ze nodig hebben. Misschien zelfs wel ietsjes meer. En weet je wat het echt trieste deel is? De machtige mensen doen er niks aan om dat te veranderen! Verandering maakt oude mensen bang. Ja! Ouderen begrijpen dat soort dingen gewoon niet. Ik bedoel maar, jij bent zestien. En ik... Ja, Wow. Ik ben maar 33. Ik denk steeds dat ik alles al gezien heb, maar ik vergeet soms hoe jong ik wel niet ben. Ik vind het geweldig hoe rauw dit gesprek is. Jij bent zo volwassen en diep! Natuurlijk is het een vrije denker zoals jij die maar met moeite rond kan komen. En allemaal door ons corrupte standen systeem! Ik haat het standen systeem. Daarom zei ik "boeien, ik ga nooit meer naar school!" Dus jij hebt alles opgeofferd zodat je vrij kon zijn?
55:41
Dat is zo dapper. Dapper? Ik? Ja. Maar ik werd ertoe gedwongen. Ik moest snel volwassen worden. Mijn leven is gewoon zo zo moeilijk. Ik weet dat je denkt "wat een perfecte gast" maar er is iets wat ik je moet opbiechten. Ik hoop alleen dat het je niet minder van me zal denken. Ik heb deze tragische achtergrond die andere meisjes heeft weggejaagd. maar ik voel dat ik je vertrouwen kan. Je veroordeelt me niet voor wat ik zeg. De anderen konden het niet aan, want mijn verhaal is gewoon zo triest. Ik zeg het maar gewoon. Je verdient het te weten. Ik heb geen moeder of vader. Ze gingen dood. Eerder dit jaar.
56:58
Nu ben ik een wees. Het enige wat mijn ouders ooit deden was me steunen. Een plaats geven om te slapen, me vertellen dat ze onvoorwaardelijk van me hielden. Ze waren heel slechte ouders. Hoe moet een kind van 33 weten hoe hij in zijn eentje moet overleven? Je hebt geen idee hoe het is geweest voor mij. Ik heb niemand om brood voor me te bakken. Niemand om mijn bed op te maken. Niemand om me het verschil te leren tussen goed en fout. Of een liedje voor me te zingen. Ik verlang ernaar zo sterk te zijn als ik vroeger was. Maar ik ben een wees geworden op 33. Aladdin, Het spijt me zo. Ik wist het niet! Ik heb niemand om me vast te houden. Niemand om me slaap lekker te kussen. Niemand die haar borst tegen me drukt en zegt, Het komt allemaal goed.
58:06
Maar hey. Zo is het leven voor mij nou eenmaal. Sinds ik een wees werd op 33. Ze noemen me een rukker, een burnout,, een punk! Maar ik kan die rotzooi niet tot me door laten dringen! Ik had een mededinger kunnen zijn was het niet dat mijn ouders dood zijn. Al met al denk ik dat ik het best wel goed voor mekaar heb! Ik trok mezelf op bij mijn bretels en begon alles wat los en vast zat te stelen. Toch is er niemand die van me houdt, maar ik kom er hoe dan ook doorheen. Zelfs al ben ik zo droevig en verpletterend alleen. Maar ik heb een plechtige gelofte afgelegd dat wanneer ik zelf kinderen heb verbreek ik de traditie. Je zult het zien. Ik zal voor altijd leven!
59:23
Zodat ze nooit de pijn zullen weten van het worden van een wees op 33. Geloof jij in liefde op het eerste gezicht? Absoluut. Ik heb het al zo vaak meegemaakt. Oh aladdin! Daar ben je! Ze zoeken mij! Ze zoeken jou? Daar is ze, jongens! Pak haar! Kom op. Prinses, ik ben zo blij dat we je gevonden hebben voordat deze crimineel je- Mijn eerste kus kon geven? En jij- Geen high five. En jij hebt het verpest! Laat hem nu gaan. Dat kan ik niet. Deze man moet veroordeeld worden voor zijn daden. Dat is niet eerlijk! Hij is een omstandigheidsslachtoffer! Slachtoffer? Vertel dat Baful's tweelingbroer Abdul!
01:00:58
Hij was het slachtoffer. Nou.. in tegenstelling to Aladdin, had hij waarschijnlijk een familie die van hem hield. Ja. Precies. Deze man moet terecht staan net zoals alle andere moordende dieven en onthoofd worden. Och! Kijk niet zo naar me! Dit is een bevel van Jafar. Dit is allemaal zijn schuld. Jafar is een monster! Je bent laat. 1000 verontschuldigingen, oh geduldige. Heb je het? Ik moest een paar kelen doorsnijden, maar ik heb het. Ja, ja! de andere helft van de gouden scarabee! Nu kan ik eindelijk de ingang vinden van de Tigerhead grot. Wacht, wacht, wat? Je hebt mensen de keel doorgesneden? Ik heb je niet gevraagd iemand te vermoorden, dit is verschrikkelijk. Ha ha Jafar. Nee, dat is maar een uitdrukking. Wat? Ja! Dat betekent dat ik een moorddeal heb gekregen bij de marktplaats. Snijden.. moorddeal- Oh! Dus je hebt het van een koopman? Ja ja. Een gewiekst zakenman ook nog.
01:02:41
Maar hij kon mij niet intimideren. Nee. Ik liep recht zijn winkel in en ik heb zijn puppy geneukt. Wat? Jafar! Dat is nog zo'n dagelijkse uitdrukking! Het betekent dat ik die koopman op zijn plek heb gezet, alsof hij een hulpeloze kleine puppy was. Kleurrijke uitdrukkingen op de markt tegenwoordig. Jafar, je moet leren relaxen. Niet alles zo serieus te nemen. Sorry, je hebt uitstekend werk verricht, hier is je geld. Het ging fantastisch! Totdat de koopman realiseerde hoe erg ik hem had beduzeld over de prijs. Man, heeft hij ooit mijn piemel er afgehakt. Hahaha. Hij heeft je piemel er afgehakt! Dat is een goeie. Waar de fuck lach je om? Denk je dat dit grappig is Jafar? Kijk hier maar eens naar. Eikel! ik heb een koningkrijk te redden en een lamp te vinden. De tigerhead grot is naar verluid een gevaarlijke plek.
01:04:11
Maar dat geeft niet. Ik weet precies welke ziel ik hier zonder schuldgevoel aan kan riskeren. Laat me effe alles op een rijtje zetten. Je hebt me uit de gevangenis gehaald zodat ik naar een grot kon gaan die gevuld is met bergen goud, en het enige wat je ervoor wilt is een onbenullige ouwe lamp? Precies! De rest van de schat is voor jou, maar de lamp is van mij. Ik hou van jou man! Straks heb ik zoveel goud dat ik er in kan zwemmen, zoals in een zwembad. Denk je dat dat zal werken? Nee. Maar als je al dat geld hebt kan je eindelijk je criminele leven achter je laten. Wegrennen en nooit terugkomen. Dat ga ik echt doen, maar ik moet eerst iets anders doen. Wat voor ding is dat dan? Nou, dit ding, is een meisje. Wat Ja Ze heeft van die ogen die gewoon- En haar reet? Wauw! En haar tieten?
01:05:17
Ze is gewoon, ze is gewoon zo- Mooi? Neukbaar Maar ze is de prinses. Om ook maar een kans te staan zou ik genoeg geld moeten hebben om een paar huurmoordenaars in te huren om de koninklijke vizier te vermoorden en alle wachters van het paleis dan kan ik binnenglippen en haar fiksen. Gast, als ik mijn zinnen heb gezet op een griet, kan ik er niet omheen tot ik klaarkom. Nou, maar eerst zal je je uit de grot moeten redden. Dan zul je klaar zijn voor eeuwig. Leuk. Dus waar is die grot? Ik weet het niet. Nog niet. Het werkte!, Het werkte! Volg dat spoor! Ik zal behandeld worden als een held die aanbeden word door alle burgers. Ze zullen een parade organiseren al tribuut aan mij met pauwen en apen. De mensen zullen juichen
01:06:33
voor de koninklijke vizier, voor het beantwoorden van de roep van mijn plichten. Niet dat ik veel heb met glorie. Ik wil gewoon een verhaal met een gelukkig einde voor iedereen. Ik kan niet wachten tot ik een rijke gast ben, want ik heb gehoord dat dat stelen zoveel gemakkelijker is als je al stapels goud hebt. Maar ik heb mijn oog op wat je niet kopen kan want die prinses is vet lekker. Ik zal degene zijn die haar grot der wonderen plundert. Ik zal een gelukkig einde krijgen vannacht! Mijn onschuldige Aladdin, alsjeblieft mijn lief wees niet dood. Het is een domper voor onze liefde als je geen hoofd hebt! Ik wens dat je weg zou kunnen vliegen.
01:07:44
Op de een of andere manier zou kunnen vluchten en opstijgen en me naar een plek toe zou kunnen brengen waar we alles zullen hebben en meer! Daar is het! De ingang naar de tigerhead grot, ga vlug! Op een dag zal de djinn tegen me zeggen. Jafar je bent zo'n deugdzame man. Het breekt me om te zien hoe je eenzaamheid en je herinneringen je pijnigen. Zou een man die zo nobel is en zo veel invloed heeft iemand moeten hebben die naast hem staat? Ik weet wat je wenst dus met jouw goedkeuring. Wil ik graag je bruid terugbrengen. En met mijn vrouw naast me, zullen mijn mislukkingen worden ontheven. De wereld zal een paradijs zijn met al haar problemen opgelost. We zullen ons terugtrekken naar een afgelegen plek
01:09:16
en een ieniemienie leefruimte delen. Een bescheiden maar knusse woonplaats. Waar we ons eigen gelukkige einde kunnen schrijven. Ik wil alles en meer! Ik steel alles. We zullen een gelukkig einde krijgen! Ik bedoel alles! En dat gelukkige einde begint- Ik wil alles. Ik zal alles stelen. Vannacht! Wat is er gebeurd? Gast, ik zwom dus in een stapel goud daar en toen veranderde het opeens allemaal in lava. Ik heb zoveel geluk dat ik ben ontsnapt op dit vliegende tapijt. Heb je de lamp gevonden? Ik heb er eentje. Geweldig jongen !, Gooi hem naar mij! Niet zo snel. Jij zei dat je een gewone olielamp wou. Ja. Van absoluut geen waarde! Precies, dat is hem. Nee, dan is dit hem niet, want in deze lamp zit een magische djinn. Hij is even buiten geweest en hij is supergrappig. Sorry, ik wist van de djinn, ik heb tegen je gelogen.
01:10:31
Ik heb het nodig om het koninkrijk te redden! Je hebt gelogen gast! Al die andere schatten waren gewoon lava in vermomming. Dus ik steel dit ding; Aladdin: 1, ouwe gast: niks! Toedels! Oh nee! NEE! Soldaten! legers van PIXAR! Mijn trouwe legioenen. Jullie prins is weer terug! Prins Achmed, daar ben je. We waren je bijna vergeten. We wisten niet of je ooit weer terug zou komen. Wa.. Natuurlijk ben ik teruggekomen! Waarom zou ik niet terugkomen? Mannen, jullie zullen nooit geloven wat voor schande ik heb moeten ondervinden in mijn reis door het magische koninkrijk. Maar ik kom naar jullie met bewijs van de misdaden die men mij heeft aangedaan! Iedereen, kijk naar mijn kont! Vertel me, wat zie je? En paar gladde billen, mijn prins.
01:11:54
Een schone kont, mijn heer. Ik zie de achterkant van uw ballen. Dat is juist, KLAUW littekens is wat jullie zien. Ohhh! En hoe denken jullie dat die daar zijn gekomen? Je hebt de mannelijkheid van een das gekregen. Je hebt naar een krokodil gelachen. Dat zijn striemen. Ze gebeuren. Het was een tijger! Ow, nu snap ik het. Je hebt de mannelijkheid van een tijger gekregen. Ja! Heb je dat gehoord? Onze prins heeft de liefde bedreven met een tijger. alle lof voor achmed, De tijgerneuker! Tijgerneuker, tijgerneuker! Ik heb geen tijger geneukt! Er was er één op mij afgestuurd. En de vervelende kat heeft de zak van mijn broek gescheurd en mijn woody vastgepakt. Tijgerneuker! Tijgerneuker! Nee! Mijn Woody. Kijk. Zijn arm is helemaal verkloot. En nu kan hij niet met mij mee gaan naar cowboykamp. Allemaal door die ondankbare, afschuwelijke
01:13:20
mooie, prachtige, prachtige prinses. *Dramatisch huilen* *Dramatisch huilen wordt luider* Het gaat nooit gebeuren. Een meisje zoals haar. Een jongen zoals ik. Ik ben niet knap van het gezicht. Nee! Stilte! Ik heb deze vreemde neus die naar boven steekt en deze belachelijke snor. Ik zou het gewoon moeten afscheren! Waag het niet! We houden van je zoals je bent! Het maakt niet uit wat er gebeurt, je zal altijd een prins blijven voor mij. Dank je! In je thuisland ben je een legende. Al de mensen kennen je naam. Op de slachtveld en eraf ben je superieur. Ik weet het, maar in het koninkrijk heb ik ondervonden dat mijn enige aanspraak op roem is een incident dat te maken heeft met mijn achterkant. Achterkant... Alsjeblieft. Ik heb vele bloederige oorlogen gewonnen
01:14:35
en heb de vloer gedweild met mijn vijanden, maar niemand herinnert zich Achmed! Ik heb onderdanen opengesneden van hun hoofd tot aan hun tenen. Maar niemand herinnert zich Achmed! Zeg mijn naam in deze delen en je krijgt een lege blik, tot je tijgers of gespot ondergoed benoemt!. Gespot ondergoed! Dus om mijn titel als felle meedogenloze bruut te herstellen is er maar één weg die ik zie. Regel de slachting van miljoenen onschuldige burgers, dan zullen ze mij herinneren! Het koninkrijk is al jaren beter dan ons maar ik ben genegeerd voor te lang. We starten een oorlog! Gekoekt met modder of gedrenkt met bloed. Je ruikt als fris als een bloem. Maar niemand herinnert zich Achmed! Je kan 60 concubines bevredigen in alleen maar een uur.
01:15:38
Minder! Maar niemand herinnert zich Achmed! Bij mij thuis was ik een held, meisjes beefde wanneer ik sprak. Maar hier de vrouwen behandelen me als een wegwerpgrap. Werp hem weg! Ik ben een god op Aarde maar darnit, zelfs goden voelen zich nu en dan een beetje onzeker. Onzeker... Alles wat ik wil is een beetje genegenheid. Deze afwijzing is bijna te veel om te verdragen! Te verdragen, ow kijk wat hij allemaal moet verdragen! Ben ik geen ding van schoonheid? Wil je geen stukje van dit? Zou je niet met blijdschap al je wereldse bezitten opgeven gewoon om me te begroeten wanneer ik thuis kom van een éénzijdige afslachting. En geef mijn zweterige, bloederige lichaam een bad met jouw tong? Je straalt sex uit wanneer je flext met die perfecte borstspieren! Maar de prinses weigert me nog steeds!
01:16:42
Het kan dat ze nog niet van me houdt, maar ik zou willen wedden dat wanneer ik al haar mensen vermoord, dan wel Ja dan wel, dan zeker wel! Laat ze maar lachen, dat is oké maar de laatste lach zal van mij zijn, want ze kunnen niet lachen wanneer ze allemaal dood zijn. IIk zal ze de dag laten berouwen wanneer ze kozen om te vergeten. Wat is die naam allemaal? Tijgerneuker! Nee! Zoals ik zei, wat is die naam? Je bent de belangrijkste persoon, met buikspieren zo hard als een steen. Nooit meer zullen ze je uitlachen, Achmed! Hij heeft een tijger geneukt! Ik heb geen tijger geneukt! Ze zullen Achmed herinneren! Ze zullen me herinneren! (Tijgerneuker, tijgerneuker) Achmed is een tijgerneuker, we zullen Achmed herinneren, de tijgerneukende man
01:17:56
Wat?! Marcheer! Klop klop. Ow, jij, ben jij niet druk bezig? Mijn leven te ruïneren? Ik zag je niet tijdens het eten, maar je wou wel mijn wijn vergiftigen. Dan wil je meestal met me praten. Wat scheelt er ben je boos op mij? Oke, dan moet ik maar op zoek naar het tegengif... Waar ga je heen? Daar is het. Vertel wat scheelt er? Alles. Je brak mijn hart en gooide het in miljoen stukken! En doe nu niet alsof je niet weet waarover ik het heb!! Euhhh... Je weet wel, die onschuldige jongen van de markt! De ene die je tot de dood veroordeelde? Je weet wel! Al, Al Alluuuh- Aladdin? Ja, Aladdin! Zijn naam zal voor altijd in mijn ziel gebrand staan. Wel ten eerste, ik zou hem geen jongen meer noemen. Hij was zeker dertig jaar. Hij was perfect! Alsof je de beste kwaliteiten van verschillende jongens samen neemt,
01:19:26
en hem een tragisch verhaal geeft. Het lijkt wel alsof hij speciaal voor mij gemaakt is. Prinses, hij was geen fijn gezelschap. Jij kent hem niet zoals ik hem ken! Nee, jij kent hem niet zoals ik hem ken! Ik weet alles over hem! Hij was mijn soulmate! Mijn, mijn, Verdorie het ontglipt me weer! Wat was zijn naam? Aladdin? Aladdin. Ik ga het opschrijven. Aladdin, met twee LLen? Euh, nee. één L en twee D's. Oke. Dat is vreemd. Ja, dat is vreemd. Prinses. Al heel mijn leven ben ik jouw raadgever. Jouw meester, geloof het of niet maar ik ben bezorgd om je! Op een dag wordt jij de baas van dit koninkrijk en ik doe mijn best om je hier op voor te bereiden! Maar ik wil niet voorbereid zijn! Ik wil het onverwachte verwachten! Dus jij denkt dat je het koninkrijk nu zou kunnen regeren? - Absoluut! Wel, hoe zou jij dan het koninkrijk tegen prins Achmed beschermen
01:20:32
als hij zou binnenvallen? - Wel we, huhn wie? Of nog simpeler: hoe zou jij de socio-economische ongelijkheid oplossen? Oh, hier heb ik laatst veel over nagedacht. En ik, euhm, wel Hoe bevoordeeld ik ben en... hoe iedereen, omdat ik een prinses ben, vriendelijk tegen mij moet zijn en mij dingen moet geven Dus ik denk dat het alle problemen van het koninkrijk zal oplossen als we gewoon iedereen een prinses maken! oke Je weet dat dit kan werken! Ik weet dat je nog jong bent en je nog niet goed begrijpt hoe alles werkt. en omdat ik je ideeën niet goed vind. vind ik het wel goed dat je ideeën hebt! en misschien heb je op een dag wel een goed idee! Ik zou toch eens 2 keer nadenken over die Aladdin. Hij is net zoals al die andere prinsen in ons koninkrijk. Sexuele roofdieren zijn het! Hun tactieken zijn gericht op kwetsbare jonge meisjes, en creëeren valse gevoelens van vertrouwen, waarna ze hen isoleren op een soort van magische ritten.
01:21:45
en wanneer het moment daar is, halen ze hem boven. Je weet wel.... hun liedjes. oh, liedjes... Kijk uit voor jongens die hun liedjes boven halen. Een lied is een penis in vermomming! En als je even een moment zou twijfelen denk dan aan dit lied: Een lied is een penis in vermomming! Een lied zegt de penis zoekt een weg. Jafar! Wat is er kapitein? Zie je niet dat ik haar een levensles probeer aan te leren? Het lijkt erop dat je me alleen lastigvalt als er slecht nieuws is. Deze keer niet. Godzijdank! Wat is er dan? Vreselijk nieuws. Eén of andere idioot die boven op een olifant zit leidt een parade op de markt. Een parade? zonder toestemming? Niet eens een straatontruiming? Hoe zit het dan met de appelwagens? Allemaal omgegooid! Nee! Het wordt nog erger. Die gekken gooien goudstukken naar de armen en ze vertrappelen elkaar om er een te pakken te krijgen. 13 doden werden er geteld voor de pauwen ermee vandoor gingen. Oh shit! Dit is jou schuld Jafar!
01:23:08
Misschien als jij af en toe ook eens een parade zou houden. Ik wil het niet horen! Kapitein we gaan. Prinses, wij praten later verder. Het was best wel een leuke parade. Ze hadden zelfs een vliegend tapijt. Een vliegend tapijt. Zou het? Nee! Die Aladdin zou niet durven om zijn gezicht hier nog eens te laten zien. En als hij dat wel zou doen, zou ik hem niet eens herkennen. Klop, klop, klop. Heeft er iemand een prins besteld? Oh! Aladdin! Hoe weet jij dat ik het ben? Omdat jij het bent. Je draagt gewoon andere kleding. Wauw, knap en slim. Jij ben echt het einde. Maar hoe ben je aan je straf ontsnapt? Euh, Ik ben ontsnapt omdat ik een prins ben. Een prins? Maar ik dacht dat je een arm weeskind was. Oh,Dit geloof ik niet helemaal. Nee! Nee! IK BEN een prins. Alles wat ik jou vannacht verteld heb is een leugen. Vertrouw je me?
01:24:31
Dus, je bent geen zielig persoon die in opstand komt tegen de man? Liefje, ik ben de man. En je steelt al deze spullen gewoon omdat? Precies. Euhh, oh nee Oke, euhm, nu voelt het alsof alles wat ik vroeger aantrekkelijk aan je vond er niet echt meer is. Nee! Nee ik twijfel te veel. Jij bent het nog steeds. Ik moet gewoon terug naar die plek waar ik ervoor was. Oh. Wil je high worden? Ja.Kijk in mijn ogen en vertel me over al het onrecht in de wereld! Tuurlijk. Maar laat me eerst die sigaret rollen. Hey, Geest luister even. Ik weet dat ik niet kan wensen dat deze meid verliefd op me wordt, omdat dat tegen jou regels is ofzo. Maar ik wil niet dat ze verliefd op me is. Ik wil gewoon met haar neuken. Mag ik dat wensen? Nee?! Jeetje, Hoeveel regels hebben jullie zoal?
01:25:50
Grappige klootzak Oke dan. Dan moet het maar op de oude manier. Hey! Aladdin hier! Hoe gaat het met jullie vanavond, he? Cool, cool, cool oke hou nu je mond even want het wordt serieus. Wisten jullie dat er een manier bestaat om mensen aan sex te laten denken zonder zelf te praten over sex? Het moet gewoon onbewust gebeuren. Kijk en leer Hey liefje. Wat een mooie nacht is het (trek je kleren uit) Wat zij je nu? Ik zei dat het prachtig buiten was. Kijk naar die paleistoren (trek je kleren uit!) Waar lijkt het op? Een grote lange paal, met een klein hoofdje op de top, Aan wat doet dit jou denken? Een giraf! Zeker weten? Dat is niet wat ik zie. Misschien moet je (trek je kleren uit) vanaf dit punt kijken. Wat dacht je van een vlucht op magisch tapijt? (en trek je kleren uit?) Laten we naar een plek gaan waar we meer privacy hebben.(een plek waar je je kleren uit moet trekken.)
01:27:29
Oh nee he jongens. Zou Jafar gelijk hebben over Aladdin? (publiek) ja.! (Darren Criss in het publiek) Dat denk ik niet. Ik ook niet! Aladdin is zo lief en charmant. Ik bedoel het is niet alsof hij zou gaan zingen of zo. Hahahaha. Maar. Ik vraag je dit, Is jou penis een binnie of een buitie? euhm, binnie. Die van mij ook. Sultan! Mijn heer, mijn meester Jafar, zie je niet dat ik midden in een belangrijk gesprek zit met deze harige man? Wat is er? Ik was net het marktplein aan het opruimen na een onaangekondigde parade, wanneer ik hem zag, prins Achmed is terug! Wie? Ik hoopte dat hij één of andere gek was iemand die we niet serieus moesten nemen! Maar hij kwam terug met zijn leger uit Pixar en sloopte onze muren. Ons koninkrijk is gedoemd! En ik heb gefaald.
01:32:05
Ja dat klopt Zoals altijd. En zoals altijd, had ik je moeten bijsturen! Wat, Hoe? Ja! De prinses heeft eindelijk iemand gekozen. Een prins met wie ze zal trouwen. Hij zal zijn leger oproepen en prins Achmed verslaan. En wie is deze man? Deze held? Wel de grootste prins van de wereld! Hij heeft 50 olifanten, lama's in overvloed. Beren, leeuwen, een fanfare! En hoeren! Vergeet mijn hoeren niet! Jij! Waar is de lamp? Wow, Alsjeblieft doe me geen pijn! Jafar wat doe je met die prins? Dit is geen prins! Dit is de gezochte dief Aladdin! Hoe wist je dat ik het was? Jafar nee. Aladdin heeft me alles uitgelegd. Hij deed alsof hij een gezochte crimineel was. Voor het PLEZIER! Hij is eigelijk een machtige prins. Nee hij is een leugenaar. Dit is de waarheid. Ik nam hem mee in de woestijn zodat hij mee kon zoeken naar een lamp met een magische geest in. Probeer me te volgen. Ik hoopte dat ik de lamp kon gebruiken om het koninkrijk te redden maar deze dief heeft hem gestolen!
01:33:18
En nu denk ik Waar in hemelsnaam ben ik over bezig? Ik weet zeker. IK WEET zeker dat hij de lamp gebruikt heeft en een kostuum van een prins gewenst heeft. Ik wed dat de lamp onder zijn lampvormige hoed bevindt. Onzin! Waarom zou ik doen alsof ik een prins ben? Gewoon om sex te krijgen? Zo ben ik niet. Jongen, doe voor één keer iets goed in je leven en geef me die lamp! Je hebt zijn magie lang genoeg misbruikt! Wow wow wow wow wow! Jafar, waarom val je mij steeds lastig? Ben je bang dat ik je kleine geheimpje verklap? Welk geheim? Vraagt niemand zich hier eens af hoe het komt dat deze man nog maar zijn mond open doet en iedereen kan laten doen wat hij wil ? Wat is zijn geheim? Logica, een reden. Wel, Ik dacht aan euhm.... Magie Sultan, prinses, deze man is een tovenaar! Wat? Denk even na, hoe kan het anders dat hij zo veel weet?
01:34:24
Hey Jafar, waar komen de nijlpaarden vandaan? Afrika. Zie je wel. jij weet dat tovenaar! Je bent hier ter plekken dingen aan het verzinnen, jongen. Niemand gelooft jou! Inderdaad, ik kan het niet geloven. Ik had al de hele tijd een tovenaar in mijn midden! Bewakers, grijp die tovenaar! Wat?Nee! Dit is je eigen schuld Jafar. Ik had het moeten weten dat je een tovenaar bent. Idioten! Jullie zijn allemaal idioten! Zomaar zijn kant geloven boven het verhaal van een trouwe bediende! Hoe ik u al die jaren heb kunnen dienen heb ik nooit begrepen. Dit had ik allemaal van jullie verwacht maar van jou prinses, ik ben diep teleurgesteld. Ik heb genoeg gehoord.Grijp die verrader. De kop eraf. Nee Ik wil geen afgehakt hoofd! Dus zal ik dit flesje met kalium chloraat en dit flesje met natrium bicarbonaat combineren. Dit zal zorgen voor een grote rookwolk waardoor ik zal kunnen ontsnappen. Het lijkt alsof er iets magisch gebeurt maar het is een simpele chemische reactie. Geen magie.
01:35:29
Scheikunde En poef! Wow! Ik dacht dat ik maar wat uit mijn duim zoog. Maar hij is echt een tovenaar! Oh ik was in de zelfde kamer als een tovenaar! Kapitein! Zoek die tovenaar! Oh ik kan dit wel aan! Ik heb nog één wens over! Ik bewaarde hem wel voor een grotere lul maar... Oh shit! Waar is de lamp?!? Ik ben tegen de sultan ingegaan. De grootste daad van verraad. Maar ik heb goede bedoelingen. Ik deed het met een reden. Ze vermoorden me als ik geluk heb, ze martelen als ik geen geluk heb. Hoe heb ik ooit kunnen denken dat ik wegkwam met zo'n plan. Het is nog niet te laat om het terug te draaien, misschien wordt ik vergeven. Maar wat als mijn misdaad de wereld kan verbeteren. Ben ik niet verbonden door plicht van het volk van dit land? Hoe werkt de gouden regel in deze situatie? Als een burger zou ik dankbaar zijn voor de hulp. Maar als sultan zou ik het haten om verraden te worden. Welk pad ik ook kies, het ontwakent razernij.
01:36:55
Tot nu toe heb ik altijd het rechte pad bewandelt. Verleiding heeft gewenkt, maar ik heb me altijd verzet. Welke kant moet ik op wanneer de weg wordt verdraaid? Wie ben jij? Een medereiziger op een verdraaid pad. Nee ik ken jou! Uit de verhalen van Sherrezade! Ah ah ah! Jij denkt dat je me kent zoals anderen jou zouden kennen. Maar er zijn 2 kanten in elk verhaal. Ik was ooit de baas van de oceaan. ik was welwillend en hield me altijd aan mij beloften. Maar mijn broer had het oude geloof, Dat vrouwen wel gezien mogen worden maar niet gehoord! Dus ze onttronen en verstoten en bovenal herbestemd tot de buitenkant van het koninkrijk in een grot. Ze pakte mijn scepter en mijn kroon, Ik probeerde ze te verslaan, Maar de waarheid en ik delen nu een waterig graf.
01:38:15
Het verhaal bestaat nog steeds, maar de versie die wordt verteld is verdraaid. Een pijn die ik maar al te goed herken. De kudde had nooit een meer vooruitstrevende koning gezien dan ik. De leeuwen en Hyena's's leefde in perfecte harmonie. Ik bracht een einde aan een nutteloos oud vijandschap. Ik was op alles voorbereid, behalve op wat volgde. Mijn broer at mijn opvolgers, mijn lieve welpjes en steelde de troon. Bracht de afscheiding terug en alle haat die we hadden gekend. Hoewel ik voorstander was van eenheid, werd ik altijd aangeklaagd Dus toen ik mijn kans zag om het slechte te verbeteren, sprong ik! De kudde kwam voor mijn val. In een lot, dat iemand noemt, tja, verdraaid. Ze waren nog niet klaar voor mijn plannen. Nee, ze haten jou niet vanwege jouw ideëen. Ze haten jou vanwege dat enge litteken op jouw voorhoofd. Het rijkdom heeft liever de mooien. In tegendeel.
01:39:34
Mijn enige misdaad was liefde. In het dorp was zij de enige die net zo mooi was als mij. Aan de binnenkant. Maar dan, een ramp strijkt neer. Ze wordt gegijzeld in een kasteel met meubels van demonen. Dus ik deed wat iedereen zou doen en ik organiseerde een reddingsactie. Maar hoe kon ik weten , dat zij verliefd geworden was op haar ontvoerder. Dat lijkt mij toch niet heel gezond. Zeker, omdat hij een soort wolf beer ding is. Een buffel monster. met een mantel. Maar het hart wilt wat hij wilt, en soms wat het wil is verdraaid! Verdraaid! Verdraaid! verdraaid! Ik wenste alleen maar terug te winnen wat van mij was. Ik wenste alleen maar gelijke rechten voor iedereen. Ik wenste alleen maar om haar te redden. Ik wenste alleen maar om uitgenodigd te worden op het feestje. Ik wenste alleen maar om de relaties te verbeteren tussen de rassen.. Ik wenste alleen maar om de jongen verantwoordelijkheid te leren.
01:40:46
Ik wenste alleen maar om de mensen een stem te geven. Zo dat hij niet eindigde zoals ik! Ik wenste alleen om van haar te houden!. Om de ellendige, eenzame en depressieven te helpen! Om inbegrepen te worden! Om in harmonie te leven! Voor een keer! Ik heb mijn vader nooit gekend! (de "schurken zingen door elkaar.) Ik wenste alleen voor rechtvaardigheid. Ik wenste alleen voor vrede. Ik wenste alleen voor vrijheid. Ik wenste alleen voor liefde (Door elkaar zingend) Ik wenste alleen Cruella. Ik wenste alleen een jas gemaakt van puppy's! Jafar: Waarom zou je dat doen? Ursula: Het is een ongelukkige situatie, Maar je hebt een keuze. Wat blijft er over van een man, wanneer hij dood en vergaan is. Alleen herinneringen en verhalen van zijn daden worden nog verteld. Maar als de prestaties van de man niet in het verhaal staan dat ze vertellen. Zijn de daden die onbekend zijn, ook zijn nalatenschap?
01:42:21
Als er morgen een oorlog uitbreekt zullen we allemaal moeten betalen. Waarom zou ik mijn reputatie beschermen als ik anders toch ook wel een dood man ben. Hoe vertellen ze mijn verhaal? Hoe vertellen ze mijn sprookje? Boeit het iemand? De vraag is wat is grootmoediger in mijn geest? Om populair te zijn maar nutteloos? of iets goeds te doen maar te worden afgekraakt? Ik zal nooit een held zijn. Waar het volk allemaal van houdt. Maar als ik me verstop om mijn leven te redden, Waar is mijn leven dan goed voor geweest? Waar is mijn leven dan goed voor geweest? De weg voor me mag verdraaien, maar ik wijk nooit uit. Ik geef ze allemaal de ongeziene anti- held die ze verdienen. Ik heb niks meer te verliezen, dus het enige pad dat ik nog kan kiezen is verdraaid! Laat ze mijn woorden verdraaien.
01:43:37
Laat de mensen mij verachten. Wat boeit het als niemand om mij zal rouwen? Laat ze de kant van het verhaal begraven die ze nooit zullen leren! Laat de waarheid verdraaid zijn. Laat mijn leven verdraaid zijn. Ik zal verdraaid worden! Het is mijn beurt! Burgers van het magische koninkrijk. Jullie legers hebben jullie verlaten. Uw heersende klasse is corrupt en we zijn gekomen om een ​​einde te maken aan uw tirannieke heerschappij! Jij zal onze tirannieke heerschappij nooit beëindigen! Oh prinses! Grappig om jou hier te zien. Ik ben het, prins Achmed! Wie? Prins Achmed, ik heb jullie vorige week bezocht. Ik zou wraak nemen? Ik bracht mijn leger mee om jou volk te vernietigen? Oh! Dat is waar. Beet mijn tijger niet in jou billen?
01:45:02
Tijger neuker! Tijger neuker! Stop ermee! Nee! Jouw tijger beet helemaal niet in mijn billen. Ik zal vandaag diegene zijn die hier begint te neuken. Zo is het. Breng die tijger naar Achmed en niemand zal gewond raken. Hou je mond! Wat ik wilde zeggen was dat ik koninkrijk zal vernietigen Het spijt me, Achmed. Jij zal dit koninkrijk niet zomaar even vernietigen. Wat? Wij hebben een groot en machtige prins die ons zal beschermen. Ëén met een leger veel groter dan dat van jou! Onmogelijk. Er wordt gezegd dat hij tegenover de galopperende hordes stond. Dat is als honderden slechteriken met zwaarden. Jij zal diegene zijn die zich overgeeft! Prins Achmed, maak plaats voor prins Aladdin! Aladdin! Al, Ja Aladdin!
01:46:35
Waar is hij? Heeheeheehee! Het lijkt erop dat jou prins bang is. Dus prinses ga aan de kant, dit gaat niet om jou. Ik kom voor het hoofd van de sultan. Kom dan maar voor mijn hoofd Achmed! Jafar? Jafar? Jafar! Wat is hier de bedoeling van? Jij bent de sultan niet. Dat ben ik wel! Ik heb de kracht Achmed! En het zal niet lang meer duren voor ik jou zielige leger vernietig! Onmogelijk! Geest kom te voorschijn! Met je magische krachten! Jij die de sterren en de maan kan bevelen! Kom naar buiten zodat je je meester kan dienen! Oh man... Wooow! Praat jij tegen mij? Praat jij tegen mij? Ja, Ik praat tegen jou! Kom hier! Oke.. Hier is Jonny! Oke, Jonny. Dat is het nu net John, euh, wanneer Pirates of the Caribbean eindigt, eten de piraten de toeristen niet op.
01:47:57
Dus, Ik heb mijn eerste wens gebruikt om de sultan te worden. Ik wens dat ik een miljoen euro had! Hot dog! Oke. Wees nu eens rustig verdomme! Nu moet ik je krachten opnieuw gebruiken geest. Wie? Jafar, Wat gebeurd daar allemaal? Wie is die zeer grappige blauwe man naast jou? Dat is mijn Geest, Johnny Ik ben Turboman! Het spijt me, Ik denk dat zijn echte naam Turboman is. Sst! Ik ben Batman! Geef mij een minuut. Luister! Ik ben een gewone man en ik snap helemaal niets van jou gebrabbel! Je moet me hier in tegemoet komen! Ik werk niet voor toons. Een Toon heeft mijn broer vermoord. Ik moet mijn tweede wens gebruiken om dat leger te vernietigen maar om dat te laten lukken moet ik meer worden dan een man. Ik word een- Een symbool. Nee, nee Een Jedi. Nee! nee! Een lul voor. Waar is een lul voor? Daar heeft hij je te pakken! Nee! Ik moet een tovenaar worden! Kan je daar voor zorgen?
01:49:23
Ja... Maar je moet je zelf eerst een vraag stellen... Heb ik geluk? Jha ik heb geluk want ik heb een magische geest! Maar ik denk dat hij een achterlijk persoon is! Hey! Kijk niet naar me alsof ik Frankenstein ben. Geef je vader eens een knuffel. Scott, Scott vooruit Scott. Haal je stinkende poten van mijn lijf jij vuile aap! Turboman! Mijn geduld raakt op. Probeer je me soms te verwarren? Probeer je je me aan het lachen te krijgen met dingen waar ik geen weet van heb? Ik was niet gecharmeerd door dat lied dat je zong toen je uit de lamp kwam, En ik ben niet gecharmeerd door jou gestoorde onzin momenteel. Je moet me nu echt gaan steunen, of je houd je mond. Begrepen? Je had me al bij hallo. Goed. Achmed, ben je daar nog? Ja. Bereid je voor om te sterven. Oh, oke. Dit is mijn tweede wens. Ik wens dat ik de machtigste tovenaar van de wereld wordt!
01:50:56
Wat staan jullie daar nou! ingerukt! Hey, Waar gaan we heen? Aapje, aapje, ik heb het tapijt waar ben je? Ach vergeet hem. Ik zie je in de hel aapje! Ik zie je in de hel prinses! Ik zie je in de hel koninkrijk! Aladdin! Ik heb je overal gezocht! Achmed valt ons aan. Waar is je leger? Euh, ze zijn denk ik even de weg kwijt. Ik zal ze even gaan zoeken en breng ze terug naar hier. Daar hebben we geen tijd voor. We gaan er allemaal aan! Juist! En wat is het laatste dat je nog wil doen voor je sterft? Je kleren uit doen. Inderdaad laten we vrijen! Snel doe je kleren uit. Ik ga mijn kleren niet uitdoen in het midden van een gevecht! Waarom niet? Nee! nee! nee! Mijn huid is aan het smelten! Geest, geest waar ben je? Kom hier en vecht met me Jafar! Vecht als een man, jij laffe slang! Oke. ik ben die vervloekte slangen op de deze vervloekte trein meer dan moe! Geest, Achmed's krachten zijn te groot Zelfs met al mijn kracht kan ik hem niet verslaan.
01:52:21
`We moeten zoveel mogelijk burgers vinden zodat we ons kunnen terugtrekken in het paleis! In ons moment van overwinning? Ik denk dat je hun kansen overschat. Kun je voor 1 minuut stoppen met je als een klootzak te gedragen? Mevrouw Robinson, u probeert mij te verleiden! Oke, oke, verplaats het paleis naar het topje van die verdomde klif. DAAR! Oke dan. Komaan liefje, je bent een echte kwelling! Je maakt mijn ballen zo blauw als die van geest. Ik ben geen kweller. ik ben gewoon niet gek. Oh! Oh juist je wilt de sterke vrouw uithangen. Dus wat je misschien nodig hebt is een sterke krachtige man om je die kracht te geven. Aladdin, stop. Je maakt me kwaad. Eigelijk, ja ik ben er zeker van! Ik zal nooit sex hebben met jou! Wat? Zeg nooit nooit liefje. Trek je kleren ui, trek je kleren uit. Waarom werk dit niet? Wat is er hier in vredesnaam aan de hand?
01:53:44
Niets! Heb je dat verstaan Aladdin? Wij zijn geen koppel meer, oke? We hebben gewoon onze eerste ruzie. Misschien na wat goedmaaksex, Nee! Weet je wat? Ik dacht dat je volwassen was voor jou leeftijd. Maar je bent net als al die andere 16 jarige prinsessen die ik gedate heb. Alleen vergeet je één ding. Ik ben een dief. Ik steel wat ik wil. Kom terug! Prinses! 1 stap dichterbij en dit kleine meisje gaat eraan! Oke ik beweeg niet, blijf rustig. Ik ga hier weg! Ik zorg voor een veilige doorweg naar mijn appartement en onze lieve prinses gaat met me mee! Nee! Ik laat je haar niet meenemen. Je hebt geen idee hoeveel dit meisje voor me betekent. Ik hou van haar! Je houd van haar? Man ze is twee keer zo jong jij bent een pedofiel! Nee! Niet op die manier, jij met je vuile gedachten. Je begrijpt het niet. Mijn vrouw was zwanger toen de sultan haar van me afpakte. Ze stierf tijdens de bevalling. En toevallig op dat moment werd de prinses geboren. Op het zelfde moment- Bij Allah waarom heb ik dit nooit eerder gezien?
01:54:59
De sultan zijn penis zat al jaren binnenin. Hij kon geen kinderen krijgen! Aladdin alsjeblieft. Doe haar geen pijn. ik hou van haar als een dochter! Zelfs jij moet ook dit gevoel eerder gevoeld hebben? Oh ja... Ik hield van mijn ouders. Maar dat hield me niet tegen om te doen wat ik moest doen. Wacht, wat? Ja man, ken je mij nog? Jij.... Jij bent diegene die mijn ouders heeft vermoord. Waar zat je al die tijd? In je reflectie. Ik woon hier. Nee, ik woon hier. Nee, jij zit hier maar wat te zitten. Wacht, wacht, wacht.... Als ik jou ben betekent dat, Dat ik mijn ouders heb vermoord? Maar ik wilde niet dat ze dood gingen. Geloof je het zelf? Je wilde het iedere dag van je leven. Ze gingen jou het huis uitgooien! Ja dat is waar. Ze wilde zorgen voor een baan.. Dat wilde ik niet. Dat is waarom... ze moesten sterven. Wauw. Ik denk dat je gelijk hebt.
01:56:29
Ik denk dat ik je moet bedanken. Ja een bedankje is wel op zijn plaats! Wel bedankt. Graag gedaan! Nu, tijd om die lamp terug te stelen. Wacht. Wat ga je met die lamp doen? Spullen wensen dommerik! Zoals je wenste om een prins te zijn, eigelijk helemaal geen slecht idee. Maar er zijn betere ideeen. Betere wensen. Zoals wat? Geen idee... maar het wordt een geweldige rit. Oke. Jesus Christus. Ik weet niet wat hier aan de hand is. Maar je bent op dit moment niet in staat om met dat mes om te gaan en al zeker niet met deze lamp! Donder op! Luister naar wat hij zegt of hij vermoord je! Ja, je begint het te begrijpen! Zie je, ik ben diegene die de lamp verdiend. Want ik heb de beste wensen. Want ik heb de beste wensen. Dat is de truc! Je moet gewoon in je eigen flauwekul geloven! Wie had het anders kunnen doen? En zo ver kunnen komen,? JIJ? Jij bent een oude scheet! Het klopt, je hebt gelijk. Ik ben niet de juiste persoon om de lamp te gebruiken.
01:57:41
Ik geloof niet in wensen. Het moet iemand zijn die geloofd dat hij de wereld kan veranderen. Jah. Iemand zoals ik. Dus waarom geef je de lamp niet aan iemand die weet hoe hij ze moet gebruiken? Ik denk dat ik dat zal doen. Maar als ik je de lamp geef krijg ik dan de prinses terug? Tuurlijk, je mag haar hebben! Ik wens zelf wel voor een prinses, of een miljoen! Ik kan alles wensen! Ooh wat wordt ik enthousiast door deze gast! Dan zal het zo zijn! Maar eerst doe ik mijn laatste wens. Geest, ik wens dat ik je plaats zal innemen. Heb je me gehoord? Je bent vrij! Ik wens dat ik een krachtige geest zal worden! Wat?!? Nee! nee! nee! De geest kan niet vrij zijn! Ik heb mijn laatste wens nog niet eens gedaan! Vooruit, werk dan toch stomme lamp! Dit is niet eerlijk! Het leven is bedoelt om eerlijk te zijn! Ja, de kracht, de absolute kracht. Oh, oh help?
01:58:55
Ik mag het universum commanderen, overheersen. En ik zal jou van dienst zijn, prinses Ja'far Jij bent als een duivel man. Nee, ik ben gewoon een geest. Oh, Waarom heb je dat gewenst? Zie je het niet, Aladdin had een ding goed.. Mijn wensen waren slecht. Maar jij, met jouw jeugdigheid en jouw passie en ja, je naïviteit, deze geven jou kracht. Toen ik jouw leeftijd had, dacht ik dat ik alles kon bereiken wat ik wilde en meer. Maar dat kon ik niet,, waarschijnlijk kan niemand dat. Maar jij moet denken dat je dat kan, want anders heb je niet de kracht om het te proberen. En misschien maak je geen grote veranderingen, maar een paar kleine die de weg vrijmaken voor de volgende generatie. En dan maken zij weer kleine veranderingen voor de volgende en de volgende Het is een beetje een draaimolen van vooruitgang. Altijd draaiend naar een grote prachtige morgen.
02:00:12
en morgen is maar een droom vandaan. Maar wat als morgen nooit komt? (dit is ook het beste liedje van black friday) Nee, morgen komt altijd. Zelfs als het zonder ons komt. Zonder mij De lamp en de geest moeten terug naar de tijgerhoofdgrot, maar voordat ik ga kan ik drie wensen van jou vervullen. Ik denk niet dat ik er klaar voor ben. Oh, maar je moet wel. Dit is nu jouw koninkrijk Wat moet ik doen zonder jou om me te leiden Wanneer ik verdwaald ben, welke kant ga ik op. Zoveel twijfels en angsten in mij. Ik ben nog maar een kind Ik heb nog zoveel te leren. Jij herinnert me aan iemand die ik lang geleden kende. Jij hebt haar ogen, Jij hebt haar hart. Dat is waarom ik van je hou en waarom ik weet.
02:01:24
Dat ergens diep in jou, als een klein zaadje wachtend om te groeien in een bloem. Jij hebt de kracht om te leiden. Jij hebt je best gedaan door naar met luisteren maar je hebt met niet nodig als jouw gids Omdat het altijd al in je zat. De kracht van binnen. Als ik de kracht heb wat het oog voorbijgaat. De bron van mijn verstopte waarde is het moraal dat jij mij geeft. Als ik in staat ben tot grootheid, Is het niet de onschuld. Zie je dat niet? Jij bent degene die het daar heeft geplaatst. De kracht in mij. Wordt niet gefopt door uiterlijk. want het lijkt misschien klein.
02:02:33
De kracht om van iemand te houden. is de grootste kracht van allemaal! Waar het leven ons ook naartoe leidt We zullen nooit apart zijn door dik en dun succes of ondergang Ik draag jou in mijn hart. En ik waardeer voor altijd wat de wereld nooit zal zien. Jij bent aardig en dat is genoeg Jij bent een diamand nog onbewerkt En jij bent de kracht. De kracht in mij. De kracht in mij Nou, prinses, wat wens je van mij? Ik wens dat er een manier is om de oorlog met pixar geweldloos te eindigen.
02:03:44
en ik wens dat het koninkrijk een sultan heeft die het opnieuw de best plek op aarde maakt. En wat nog meer Ik wens dat jij niet hoeft te gaan, terwijl ons verhaal nog maar net begonnen is. Het spijt me prinses, er zijn een paar voorwaarde, het ene voor het andere Er is een wens die ik niet kan laten uitkomen. Dan wens ik jou al het geluk Het is gedaan Prinses! prinses! Daar ben je! Wat is er? Het is jouw vader, We wilde hem zijn dagelijks plezier gaan geven, toen we hem dood aantroffen. In zijn koude dode hand vonden we een verklaring, Zijn laatste daad als sultan was een handtekening. Vanaf dit moment zal de prinses de mijn vervanger en enige beveelhebber zijn van dit koninkrijk! Prinses, het is een wonder.
02:05:01
Wat? Achmeds wapengeschut heeft net een geheime kluis opgeblazen met daarin de verloren schat van Ali Baba. Hier is het mensen. de troonzaal Het spijt me Achmed, Jij gaat dit koninkrijk niet snel vernietigen. Wedden? Nee, ik wil kopen. Voor mijn eerste daad als Sultan koop ik heel Pixar namens het magische koninkrijk. Ben jij mij belachelijk aan het maken prises? Pixar kopen? Wij zijn trotse en nobele mensen, Heel beschermend van onze naam en het merk.. Ik zou Pixar voor geen enkel bedrag verkopen. Kapitein, hoeveel was Ali Baba'ss schat? Het was meer geld dan ik ooit gezien heb maar het lukte mij om het te te tellen. 7,4 milliard Drachmen. Verkocht! Het was een plezier om zaken met je te doen prinses. Maar er is een voorwaarde. Je moet nieuwe bestuurders aan ons land geven. Mannen met goede ideeën om ons land weer op te bouwen.
02:06:21
Wel, dat kan geregeld worden. We zullen je op het goed pad helpen. Maar je moet onze tradities en onze afkomst respecteren. Alsjeblieft,, zorg dat het koninkrijk zich weer inzet voor toewijding en plicht.. Je moet 2D weer terugbrengen. Wees gegroet onze nieuwe sultan, de prinses. Oh sta op, sta op. Vanaf nu, hoeft niemand meer te buigen voor iemand anders. Gelijkheid komt eindelijk naar dit koninkrijk. Vanaf nu, is iedereen een prinses! Zelfs ik? Zelfs jij! Zelfs ik? Oh ja, zelfs jij! Er zijn vandaag zoveel goede dingen gebeurd. Dit is allemaal Jafars fout. Ja, dat klopt kapitein. Kspitein? Bedoel je niet prinses? Het spijt me heel erg, prinses. Precies! Wacht, wat gebeurde er met Jafar?
02:07:52
Zo dit is het leven van een geest. Buitengewone wereldse krachten. Waardeloze leefruimte. Zo eindigde het niet vertelde verhaal van een royale vizier. Grappig.. Dat is niet het einde die ik ken. Wat? Je vergeet het beste deel, waar de twee geliefde weer zijn herenigd en ze leven nog lang en gelukkig.. Scherazade maar hoe? Ik weet heel zeker dat iemand jou blijheid wensde. Dus ik ben teruggekomen om met jou in de lamp te blijven. Maakt dit je niet blij? Ja, natuurlijk! Maar betekent dit niet dat jij hier nu voor altijd gevangen zit? Ik heb altijd gezegd dat duizend en één nachten niet genoeg waren. Oh dan heeft de prinses het echt gedaan! Haar andere wensen? Zijn ook uitgekomen! Door iedereen een prinses te maken zorgde ze ervoor dat iedereen werd behandelt met respect en medeleven. Iedereen behandelde elkaar zoals ze zelf ook behandeld wilde worden. Ze volgde de gouden regel! En leidde haar mensen in de derde gouden eeuw. Maar Scherazade hoe weet je dit? In de lamp leven we buiten tijd en ruimte.
02:09:12
Het is hoe de geest al deze grappig films kon zien die hij citeerde. We kunnen alles altijd overal zien. Oh, laten we gaan kijken wat er met die dief Aladdin gebeurt is! Ahhhh! Hallo en goede avond, waardige vriend! Alsjeblieft, kom dichterbij! Oh, een beetje te dichtbij! Is dat Aladdin? Hij is oud en dik! Ja, kijk naar dit! Combinatie prostituee en koffiemaker! Ik maak ook frietjes! Gaan niet kapot! Gaan niet- Het ging kapot. Hij verkoopt tweedehands spullen. Hij is een verliezer! Dit is geen gewone lamp! Het veranderde ooit de loop van een jongemans leven. Een jonge man die niet was wat hij leek. Hij doet dit tot hij 55 is want toen wordt hij vermoord door een dief voor een stuk brood. En dat is het einde van het ware verhaal. En wat van ons verhaal? Hoe eindigt die? Het eindigt niet. Duizend en één levens zijn niet genoeg om samen te spenderen.
02:10:26
Eindelijk hebben we een verhaal zonder einde ! Laat dit verhaal er een zijn met geen einde! (Eindelijk een gelukkig einde!) (Scherazade en Ja'far zijn samen!) (Meredith en Dylan hebben het echt geweldig gedaan in de hoofdrol!) Bedankt Starkid,voor deze prachtige musical Twisted! (Met in de hoofdrol) Waar we ons eigen gelukkige einde kunnen schrijven. Ik wil alles. Ik steel alles. We zullen ons gelukkige einde krijgen Ik bedoel alles. En een gelukkig einde start Ik wil alles Ik steel alles. Vannacht! (Aftiteling begint) (Duizenden en één nachten. De pop versie door Britney Coleman en Carlo Valdez) Ik ken 1000 vertellingen
02:11:31
om duizend nachten mee te vullen. Maar nu komt er een nieuw verhaal in mijn gedachten. Een nobele jonge vizier. stijgt bewonderenswaardige hoogten. Hij is briljant en hij is knap. en net zo knap als dat hij aardig is. Zij tegelijk een bekende en een mysterie. voor de onervaren man die ze die noodlottige dag ontmoet. Zij is prachtig en wijs en iets in haar ogen lonkt hem haar beter te leren kennen en inspireert hem om te zeggen. Ik wil jouw verhaal kennen, dus laat het verhaal voortduren. En vertel me (vertel me)
02:12:39
Vertel me tot ik weet (Vertel me) Vertel me alle verhalen. (Vertel me) Vertel ze tot je me kent. Duizend en één nachten met jou zijn niet genoeg om te besteden. Dus maak van ons verhaal er één zonder einde. Dus maak van ons verhaal er één zonder einde!

DOWNLOAD SUBTITLES: