Twisted: The Untold Story of a Royal Vizier (Whole Show)

Twisted: The Untold Story of a Royal Vizier (Whole Show)

SUBTITLE'S INFO:

Language: Hungarian

Type: Human

Number of phrases: 1925

Number of words: 11328

Number of symbols: 59632

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:02
Egyszer volt, hol nem volt, egy messzi, messzi vidéken, létezett egy varázslatos királyság, amely két egyszerű eszme iránti elkötelezettségének köszönhetően virágzott fel derekasság és dicsőítés- a 2D. Hosszú évekig a királyság fénylő fáklyaként világított a művészeknek, a kézműveseknek és a mesélőknek, akik elöntötték a vidéket, arról álmodozva, hogy megtartsák a szent két D-t. Kemény munkájuknak köszönhetően egy dicsőséges aranykor köszöntött be a királyságba, amelyet egy második, még dicsőségesebb kor követett. Aztán beköszöntött a sötét időszak A királyság egy gonosz szultán kezébe került, és gondatlansága miatt a királyság összeomlott. A világ legboldogabb helye a világ gagyibb helyet lefft. Egy ember minden erőfeszítése ellenére Egy olyanéra, aki arról álmodik hogy visszaállítja a királyság régi fényét és, hogy elhozza a megjövendölt harmadik Aranykort. Egy félreértett ember Ez az ő története -
01:10
Egy királyi vezír elmondatlan története! Körülnézek a királyságban és kétségbeesést látok és a folytatódó pusztulást, bármit teszek is. De ma talán Változást hozhatok végre és a hálás lakosok majd így köszöntenek: Bekaphatod! Bekaphatod! Bekaphatod! Bekaphatod! Bekaphatod! Bekaphatod, Jafar. Ó, jó reggelt, pék Úr! És mit csinálsz ma, te semmirekellő sz@r? Egy darab sz@r! Hogyan neveztél, te rohadék? Nem, barátom! Én nem mondtam semmit! A madaram volt az! Képes megismételni a szavakat, amiket mások korábban mondtak. Aha. Nos, ebben az esetben, talán megtaníthatnád neki ezeket a szavakat: Bekaphatod, Jafar. Marie! A bagettek! Siess! Miért nincs elég élelmünk? Miért az utcán halunk meg? Miért sír állandóan a babám? Miért halt meg az anyukám?
02:32
Az enyém is meghalt! Az enyém is! Az enyém is! Az enyém is! Az enyém is! A válasz kristálytiszta: Jafar, a ronda, öreg vezír! Ő miatta szenvedünk! Bár zaklatottak vagyunk, nem bosszankodhatunk Nem felejthetjük el, a mondást, amelyen az összes gyermek felnőtt a királyságban - Álmodozz egy kicsit jobban! Amikor az élet nem áll az oldaladra, csak álmodozz egy kicsit jobban! Bízzatok bennem, ha egy kicsit jobban álmodoztok, mindent véghezvihettek! Mert ha jó vagy és szép nem kell proaktívnak lenned! A jó dolgok csak megtörténnek! Visszahoztam a könyvet, amit kölcsönadtál! Ó, Jafar! Elég sokáig tartott, te sz@revő kutya. De nem tudtam letenni. Ez az egyik kedvencem!
03:34
Egy félreértett boszorkány története, aki nem is volt gonosz - csak zöld. De így is rá fogják a királyság összes baját. Aha, szóval azt hiszed, hogy jobb vagy nálam, csak azért, mert tudsz olvasni? Kifele a könyves boltomból! Amúgy sem szeretjük a magad féléket errefelé! Mi lesz a könyvvel? Tartsd meg. Remélem a patkányok rád lövellnek! Köszönöm! Miért lepik el a királyságok a tolvajok? Miért nincsenek jó állások? Miért megy le a nap esténként? Miért fehér mindenki a királyságban? Öm, Jafar? Jafar! Jafar!! Jafar!!! Senki nem bízhat meg egy arcban, mely utálatot vált ki! A furcsa megjelenésétől kiráz a hideg Szóval imádkozzunk, hogy egy nap ez a gonosz ember elmegy, mert ha nagyon akarjuk, el fog menni! Mert ha
04:45
egy kicsit jobban álmodozol, megkapod, mit kívánsz. Álmodozz egy kicsit jobban! Amikor minden veszni látszik. Ha egy kicsit jobban álmodozol, a siker garantált! Ha biztos vagy a célodban, egy kis varázslatos közbenjárás majd megadja a várt választ. Ó! Elnézést, Hölgyem! Ó, semmi gond. Csak próbáld meg kint tartani a fejed abból a a kib@szott könyvből! Tudom, hogy nem vagyok jutalom. Nem könnyű rám nézni. Nem számíthatok az alakomra. De a csúnyaság arra ösztökéli az embert, hogy az eszét használja. Hiszen a szép embereknek meg se kell próbálniuk. Hallom az emberek suttogását az utcákon, miközben sétálok. Tudom, hogy hívnak. Ronda, öreg Jafar! Amit tervezésnek hívok, ők cselszövésnek nevezik! Amit káprázatnak hívok, ők álmodozásnak nevezik! Miért én vagyok az egyetlen, aki tisztán lát?
05:56
Szükségem van hat tojásra! Miért nem veszel? Repülni akarok! Ez irreális! Macska akarok lenni! Mi? Bekaphatod! Fütyülj, míg lenyeled a kanálnyi cukrot, és minden álmod valóra válik! Álmodozzatok eléggé, barátaim, és Jafar szörnyű véget ér! Felnyársalhatja egy vitorlás! Vagy megfojthatja egy összegabalyodott inda! Vagy hiénák falhatják fel! Vagy lezuhanhat, egy kastélyból Egy óratoronyból! Egy szikláról! És ha egy kicsit jobban álmodozunk, A türelmünk és a becsületünk megszabadít a csúnya, öreg Jafartól! Csodálatos! Ez csodálatos volt! Madár, néha úgy érzem te vagy az egyetlen barátom ezen a földön!
07:13
Bekaphatod! Mindegy. A könyvem! Tiszta sár! Jaj, ne ez csak nem sz@r? Az a szag belőlem jön, Jafar. Nem hiszed el, milyen reggelem volt. Miért borítja a királyi őrség kapitányát sz@r? Nos, az embereim és én kiugrottunk egy ablakból az Őrült Hakim egyik leárazott trágyás kocsijába. Miért? Egy embert kergettünk, nem, magát az ördögöt. Egy tolvajt, aki minden nap meglopja a köznépet. Kenyeret, szennyest a ruhaszárítón, még görögdinnyét is lop. Megpróbáltuk elkapni, de hipp-hopp ellógott. Ma a dolgok kicsit elmérgesedtek és elég sok ember meghalt. Beszélj! Nos, a karnyelő elvágta a torkát belülről, és a tolvaj majom barátja kitépte a kardot a torkából. Emlékszel a srácra, aki szöges-ágyon alszik? Igen! A kövér őr ráesett.
08:24
Most már halott. És amikor kiestünk az ablakból a trágyás kocsiba, Ichabal kitörte a nyakát landoláskor, ketten pedig megfulladtak a sz@rban, mindezt egy kenyérért. Abdul, te életben vagy?! Azt hittem, hogy megfulladtál a sz@rban! Visszaszereztük a kenyeret? Nem, sajnálom a tolvaj megszö- Igen, igen, Abdul. Visszaszereztük a kenyeret. Allahnak hála! Ez mind a te hibád, Jafar! Az én hibám? Miért az enyém és nem a tolvajé? Nem lennének tolvajok, ha megjavítanád a társadalmi-gazdasági egyenlőtlenséget, ahogy megígérted! Miért látogatsz meg minket, alattvalókat, te macskarisztokrata? Nos, egy elég fontos herceg érkezik a városba az egyik hűbéres királyságunkból. Pixar földjéről! Személyesen akarom köszönteni. Egy újabb kérő a hercegnőnek? Bárcsak az lenne, kapitány! Azért van itt, mert a kereskedelmi egyezmény a két királyság között lejárt. És meg kell hosszabbítanom az egyezmény, különben a királyságunknak lőttek! Ezért mozgattam meg eget-földet, hogy a herceg látogatása vidám legyen!
09:53
Megrendeztünk egy reggelit a hercegnővel, adj neki egy két napra elegendő úti levelet és egyrakatnyi szuvenírt. Mindenki bánjon a herceggel nagy tisztelettel Nemrég láttam a herceget lóháton közelegni Oh! A nemrég említett tolvaj őt is megtámadta. Hogy mi ? Az a utolsó patkány e szavakat mondta a hercegnek: még sose látott egy lovat két hátsó véggel. Jelentésebe én se vagyok biztos, hercegnek ló segge van vagy a feje hasonlít egy ló seggre..? A lényeg, mindenki elkezdet nevetni, mire herceg dühbe gurult. Akkor minél hamarabb vissza kell néznem a palotába hogy a reggeli a hercegnővel rendben van-e. De Jafar, a hercegnél nem arról híres, hogy a tigrisét a hercegekre uszítja ? Na b@zdmeg. Kiment a fejemből. Remélem nem rontottad el ezt a találkozót, Jafar. Nem, nem! Nem rontottam el. Miért nem kapod el azt a tolvajt inkább ? Mi is volt a neve? Csak szóbeszédre és a pletykákra hagyatkozhatunk. Azt beszélik, Aladdinnak hívják.
11:00
Akkor el kell kapnunk. Ezt a "Laddint" Ch... Ch... Ch. Micsoda felfordulás. Halottak mindenhol. A királyság helyzete.. ..nem ideális egy majom nevelésére! Ugyan majom, ne félj! Ja! Ez csak egy hulla! Lehet velük szórakozni! Nézd, bele tudsz rúghatsz, Meg is EHETED. És a legfontosabb, hogy ki is foszthatod őket. Na, itt is van. Ezt figyeld. Hé! Ez hasonlít rád! Ezzel simán beengednek bulikba. Hagyniuk kellett volna, hogy elcsórjam a kenyeret. Hát nem értik? Nem én vagyok a rossz fiú. *Majom nem ért egyet* Csak azt lopok, amit nem tudok meg venni. És az kábé minden. Kaja kéne, de pénz az nincs Úgy tűnhet nehéz helyzetben vagyok, ezért dolgoztam ki ezt a briliáns cselt:
12:18
Csak lopj el mindent! Rajta, majom, együnk! Je! Je! *kiköpi* Mazsola? Utálom a mazsolát! Oh! Hello, szegény árvák! Éhesek vagytok? Kell egy kis kenyér ? Igen, uram. Kapjátok el, köcsögök! Most tényleg, nem vagyok válogatós, mindent amit látok, ellopok... Ne ítélkezz mert úgyse értenéd a helyzetem! Hé, a mankóm! Ez jár neked, nyomikám! Mindent ellopok Kenyér! Itt a friss kenyér! Igen kedvező áron, mivel nehéz időket élünk! Helloo... barátocskám! Már megint te! Kérlek, már ma reggel is megloptál! Hát, abba kéne hagynod a mazsolázást! Utálom a mazsolát! Majommal átbeszéltük és szerinte meg kellene ölnünk téged. *morgás* Én meg, "Nem majom ez hülyeség" Most hogy így átgondoltam, "Ja". Nincs több kibaszott mazsola. Ne! Kérlek! Holnap hozok mazsola nélküli kenyeret. Ohho, te vagy a legjobb! A többi tolvaj barátomnak is ajánllak majd!
13:32
De jössz nekem eggyel . Tudtad hogy ebbe a barbár országba , akkor adnak pénzt ha dolgozol? Kösz de kösz nem Inkább tovább lopkodok minthogy egy beszari, munkamániás legyek! Hippi! Faszfej! Ingyenélő! Balek! Kinek kell állás mikor az életet anélkül is lehet élvezni? Bármit ingyen megszerezhetek, Ameddig a gazdaság szar Ezért minél hamarabb eliszkolok, de még így is megkergetnek, Hé még ez is jobb mint a munka! úgye igazam van ? Oh! Ilyen korán keressük a bajt Aladdin? Pfft! Csak akkor van baj ha elkapnak. Aladdin! Oh bajban vagyok A tegnapi este után, a hasamban egy gyermek növekszik! Az Apám pedig össze akar adni minket, különben szégyent hozok a családomra!
14:36
Nem adhatom fel az álmaimat csak mert az apád egy fasz Amúgy is, ha hazasodnék, Szerelemből akarok. Oh Aladdin, megértem. Tudtam hogy megfogsz. Különleges lány vagy, Jezebel. KI ez a Jezebel?!? ó-o! Lebuktam! Seggfej! Oh nahát! Szemétláda! Ne már! Lenne még egy kérdésem, miért is ? Mert elloptad a lányom szűziségét! Ez teljesen jogos, de mentségemre haver, a lányod nagyon dögös Ja! Ez a kötelességem, mivel a lopás az egy fajta művészet. Lopok ruhát és sátort, amire szükségemvan cukort gyerekektől, a pólót amit viselsz hitel, identitások, mennydörgés és jelenetek szellemi tulajdon, bármit is jelentsen! És ha jobban megnézel, ez a szegény kis árva ellopja még a szívedet is
15:46
(epik hónaljszőr) Igen. Ez parancs hogy a herceg boldogan távozzon! Ki tudja talán még egybe is kelnek a hercegnővel Képtelenség hogy bárki is hozzá menjen a hercegnőhöz! Achmed herceg! Ő nagysága! Így bánik a királyságod a látogatókkal ? Erre vess egy pislantást! Mond csak, mit látsz? A szívecskés alsódat hűbéresem Mi mást? A seggedet, én vezérem. A seggem. Kilátszódik. És ez mi Vér. Vérzik a seggem! Mond meg, Jafar. Szerinted mi a fasz történt? Nem az hogy- Azért mert a te Hercegnő a popsimra uszította a Bengáli tigrisét ! Szerencsére olyan formás és kicsi. Nos, én hálás vagyok az ön apró fenekéért én vezérem.
17:15
Nem tudom elhinni hogy képes volt egy herceggel meg etetni a Bengáli tigrisét gondolván hogy ennek nem lesznek politikai következményei! Ez bizony vért kíván, Jafar És úgy kezelte, mintha valami rossz vicc lenne Mintha csak valami fura mellék karakter vagyok aki csak azért van hogy megmutassa hogy a hercegnő mennyire nem akar házasodni! Nem! Nos, nem csak a szuverén nemzet ura, volnék, érzéseim is vannak. És emberek akik törődnek velem. Bocsáss meg a hercegnőnek, fiatal de igen értelmes korához képest.. Ha! Nem etetsz meg a kuszkusznak nevezet faszságaidal Ez még egy sértés amit a királyságod rám hozott! Többé már nem lehetsz ily önhitű. Mostantól a királyságodba immár tíz éve exportált legjobb termékek: játékok, egzotikus hal
18:21
Szemetet össze préselő robotok, és más "HIHETETLEN CSALÁDi termékek ". Mind nem a te hanem én tartományom gyártsa. Pontosan te készíted mi meg terjesszük őket! Ti kapjátok az érdemet! Mindketten kapunk érdemet! Lehet hogy most már nem kéne osztoznunk az érdemen! Eddig fontolóra vettem a szövetségünk meghosszabbítását De most hogy az a hercegnőd- Szó sem lehet róla. Mikor legközelebb erre az úgy nevezett "Varázslatos királyságba" jövök Nem két napos útlevéllel lesz, hanem a seregemmel! Jafar, Készülj a háborúra! Ne Achmed, várj- Nem! Senki se csinál segget Achmed Hercegből! Megint az a lány! Oh Hercegnő most van mit megmagyaráznod! Oh ne! A India fecskék, elszöktek! Nem! Szabadjára engedtem őket!
19:28
De azok a madarak egy messzi országból érkeztek! Itt nem fogják túl élni a héják órákon belül elkapják őket! Egy óra szabadság jobb mint öröké egy ketrecbe élni. Etetve, kényeztetve, és gondozva! Miféle élet az egyáltalán ? Mikor fogod megtanulni hogy tetteidnek következményei vannak Az a herceg kire a tigrist uszítottad, hadat üzent a királyságnak! Oh nem nagy ügy, Ő csak egy vicc volt Pont úgy mint a többi magátmutogató páva De nem mindegyik érdemelte meg a büntetésed. Mi a helyzet a legelsővel? Igazi úriember volt. Azt mondják megcsókolt egy hercegnőt miközben nem volt eszméleténél. Ez nem úriemberes. Inkább undi. Ott van még Erik Herceg, A híres tengerész fuvolás Megbaszott egy halat! Nem baszott meg egy halat !! De megakarta Oh Erőszakos, halbaszó, lesz egyáltalán bárki is aki megfelel az elvárásodnak?
20:34
Tudd hogy férjhez kell menned Soha! Házasság az egy középkori szokás a nők tárgyilaiságát jelképezve. Pont mint a rabszolgaság. SZŐLŐT! Ha tényleg házasodnék, szerelemből akarok. Majd rájössz hogy az élet nem az álmaidról szól Beletörődés és csalódottság sorozata. Reménykedtem hogy Achmed javítani tudná a királyságunk problémáit, De most még rosszabb lett a helyzet és valahogy rendeznem kell ezt a félreértést De- te- AAUGHhhh! Hercegnőnek lenni olyan fojtogató. Megfulladok a bezártságba. Legyezés, Hercegnőm? Most már fázom. Selyem takaró, hölgyem ? Ezt nem hordhatom! Ezeket munkásnyúzó üzemekbe csináljak Hol voltál eddig? Selymet fontam az ön személyes munkásnyúzó üzemébe.
21:45
De tényleg ott dolgozol ? Igen Ezzel támogatott ezt a kurupt rendszert. Te is a probléma része vagy ? Igen, Hercegnőm! Csak én akarok többet ennél ? Csak szabad akarok lenni! Ti szolgák ezt nem érthetitek meg. Igen Hercegnőnk! Én vagyok a leghatalmasabb lány eföldön, Kezem intésére már figyelnek is az alattvalók. De ez ilyen tökmindegy Mert ők úgyse értik meg Ha csak külsőleg nézed az életem persze Vannak tigriseim, szolgáim, dologjaim. Azt hinnéd hogy mindenem meg van. Ami teljesen igaz, mert tényleg mindenem megvan. És akkor, ki a faszt érdekli? Ez nem elég!
22:59
Kalanddal teli életre vágyom, nincs parancs mire engedelmeskednem kell, Veszélyek ezrei, míg biztos vagyok benne hogy a napvégére épségben vagyok. Menekülnöm kell a palotából, egy jobb élet felé Ismeretlen helyekre utazom, hol a kilátás még hatalmasabb és persze pár ezer szolgám elkísér majd! Csak ennyire vágyok Én csak mindent akarok és többet! Akarom a holdat! A holdon akarok élni! Majd pitébe megsütném, kisállatnak tartanám, ékszerként hordanám a hajamban! Majd egyszer, kik azt mondják hogy ez mind csak álmodozás mint apám és Jafar
24:15
meglátják hogy mekkorát tévedtek mikor arcukba nevetek a holdpitéméivel! Én akarok a sorsomról dönteni. Most komolyan olyan nagy kérés lenne ? De a döntések nehezek, és rengeteg van belőlük. Miért nem képes senki se segíteni ebbe a borzalmas feladatban? Egy Hercegnő élete tele van nehézségekkel. Pont annyira hogy azt kívánjam bárcsak jobbágy és szegény legyek Csak.. sok pénzel Mit nem adnék hogy egy más helyzetbe kerülhessek. Minden szolga és őr csak nehezebb teszi az életet
25:24
Mert akadályozták azt hogy Mindenem meg legyen de annál is több kell! Hajrá csapat! Ötletek kellenek: lehet hogy háború lesz Csapat? Hello? Hé, Jafar. Kapitány, hol van a csapatom? Az asszisztens vezírjeim? Az agytrösztjeim akik ugyan úgy az igazság érdekébe cselednek? Az egész 2D osztályom eltűnt? Oh. Még nem halottad. Mit nem? Rossz hírek, Jafar. A parancsot már kiadtak. A szultán és annak végrehajtó ágának királyi rendeletével az egész 2D osztályt fel kell oszlatni. Mind a 150 személyt elbocsátani! Ahham. (nem tudom jól lefordítani, szóvicc) Vászon zsákokba tetűk őket és addig vertük míg meg nem haltak De ők mind hatalmas tehetséggel bíró nők és férfiak voltak! Ennyi elképesztő embert így kidobni az ablakon.
26:48
A torony legmagasabb ablakából. Hogy képes egy Szultán ilyet tenni?!? Ne fogd rá a Szultánra, Jafar ez mind a te hibád! A 2D osztályod semmi profitot nem hozott Ezzel tisztába vagyok. Akkor, szia. Valaha királyságunk egykor a művészet, a kultúra és a technológia úttörője volt. Hogy süllyedtünk idáig? HOGY SÜLLYEDTÜNK IDÁIG? nYJJJAH! Fenébe! oh Várjunk. Ez nem lehet. Ez a nyaklánc. Évek óta nem láttam. Az idő homokja, vigyél vissza Mikor minden jobb volt, mikor a szerelem dalamát lehetett hallani és a holnap oly fényes volt mint a nap. Mond meg hogy csináljam vissza amit már nem lehet Az idő homokja, vigyél vissza.
28:26
Cukor! Cukor és füge! Cukor és pisztácia! Kenyér! Nyaklánc? Hal, mi elkapjuk ti veszitek! Saalaam, barátaim! Dicsősétek Allahot e nagyszerű napért! Saalaam, Jafar! Dicsőítsd Allahot, Jafar! Ez az a nap, nem igaz? A nap amikor a palota végre egy jó és becsületes embert fog fizetni. A Szultán asszisztens vízire. Oh te majd kioktatod azokat a politikusokat! Biztos vagyok benne! Nah azért Bewar. Biztos ők is próbálják a legjobbat csinálni a királyságnak! Csak kell valaki erőskezű aki segíti őket a jó úton tartani! Nos, Biztos igazad van, Jafar! De hogy csinálod ezt? Hogy lehetsz ilyen kedves mindenkivel? Oh nagyon egyszerű a titok. Bárki megcsinálhatja ! Csak az Arany Szabályt követem. Az miféle szabály, Jafar? Olyan egyszerű mint 1..2..3..4, Kövesd az Arany Szabályt, Mert az élet egy kétirányú utca. Ezt tartsd észbe, és mindenkivel kedves leszel! Kövesd az Arany Szabályt. Nem olyan nehéz ám.
29:32
Kezelj mindenkit testvérként, és ők is ezt fogják tenni veled majd! Mielőtt bárkit is megbántanál, tegyél fel egy kérdést magadnak. Hogy szeretnéd hogy bánjon veled, ha a az ő helyébe lennél? Kövesd az Arany Szabályt. Én így kívánok élni. Az egyszerű kölcsönösség mindig az én filozófiám. Azt kapom amit adok! Álj, tolvalj! De, uram! Éhes vagyok! Tudod mi a büntetés a lopásért? Most azonnal hagyd abba, barátom! Omar, mi történik itt? Ez a fiú meglopott! Ezért a törvényt a kezedbe veted ? Jogom van hozzá! Jafar! De JOGOS ez ? Mielőtt bárkit is megbántanál, tegyél fel egy kérdést magadnak. Hogy szeretnéd hogy bánjon veled, ha a az ő helyébe te lennél? Miért kínoznád meg a fiút ha munkát is tudnál neki adni ?
30:38
Adjak munkát neki mi? És te fiú, értsd meg ha mindenki lopna Omartól , Akkor ő éhezne. Kövesd az Arany Szabályt! Az éhínség meg vakított és úgy viselkedtem mint valami állat. Kövesd az Arany Szabályt! Mi nem vagyunk állatok. Meg vagyunk áldva! Az agyunkkal mivel gondolkozhatunk és szívünkkel mivel szerethetünk! Tehát mit mondasz? Képesek vagytok együtt dolgozni? Kövesd az Arany Szabályt, Mert az élet az egy kétirányú utca. Ezt tartsd észbe és kedves leszel bárkivel is találkozol! Kövesd az Arany Szabályt Nem olyan nehéz ám. (Nagyon egyszerű) Kezelj mindenkit testvérként, és ők is ezt fogják tenni Kövesd az Arany Szabályt. (Ők is ezt fogják) Kövesd az Arany Szabályt. (Veled is ezt fogják) Kövesd az Arany Szabályt. (Ők is ezt fogják) Kövesd az Arany Szabályt. (Veled is ezt fogják) Mára ez elég is nem, huh Barátaim? Sietnem kell a palotába! Sok sikert, Jafar! És emlékez...
31:48
Kövesd az Arany Szabályt! Mi így kívánunk élni. Az egyszerű kölcsönösség mindig a mi filozófiánk. Azt kapom amit adok! Azt kapunk amit adunk! Ez az! Azt kapom amit adok! Kövesd a Arany Szabályt, kövesd a Arany Szabályt, Kövesd.. A.. Ar.. any.. Oh! Oh! Bocsásson meg uram! Miiiiiii? Ki merészeli megzavarni a KIRÁLYI palota KIRÁLYI víziérétt miközben a KIRÁLYI palota KIRÁLYI kamrájában pihen? Te! Ki vagy te?
32:56
Oh én? az én nevem Jafar uram. ah-ah-ah. Igen. Az új asszisztens Vizer. A kávé hozó. Hát annál azért többet szeretnék csinálni barátaim. Igen tudom hogy ez az első napom, kérlek legyetek türelemlesek hozzám, írtam egy listát amin rajta van milyen sürgető szükséges újítások kellenek városunknak. Nehéz munka lesz de hiszem hogy az Arany Szabály segítségével képesek vagyunk egy jobb világot teremteni! Neked és nekem! de legfőképpen az alattvalóknak! Befejezted? Figyelj, fiú, Erről az Arany Szabályról beszélsz Nekünk másféle Arany Szabályunk van. Akinek van Arany az CSINÁLJA a Szabályokat. Mi? Követem az Arany Szabályt. Ki képes ellenállni neki Mikor az arany segítségével érőskézél irányíthatok?
34:26
Követem az Arany Szabályt. Vagy én vagy ők. Az arany amit a szomszédom tisztességes munka által szerez meg azt én nem kaphatom meg. Kinek több aranya van ő csinálja a szabályokat, tehát ő a nyertes nyertesnek járó nyeremény pedig: MÉG TÖBB ARANY HAHA! És a játék újból meg kezdődik! Kövesd az Arany Szabályt Oh, ne legyél már ilyen hiszékeny! Kitérdelek a te önfeláldozásod, nekünk a saját hasznunk a lényeg, mi az aranyat kövesük, aranyat kövesük, aranyat kövesük, aranyat kövesük, és irányítunk! Tehát. Fogd be a pofád és tartsd ki a tenyered
35:37
az is lehet hogy piszkos gazdag leszel Menjünk uraim, az opium sátorba Miféle élet ez ? Ez majd megtanít hogy bánj egy nemessel! Hölgyem! Mi történt veled? Valaki levágta a fülem, Mert csúnyának tartotta az arcom. Hiszen ez barbári! Csak a szokásos Ne aggódj, tanult gyógyító vagyok. Igaz lehet hogy a füled már nem menthetem meg de a vérzést elálitottam. Sokat segíteni ha közbe beszélnél, Kezd a neveddel. A nevem Seherezádé. Ez lesz a történetem vége, csak a szépségem miatt vagyok itt de már azt is elhagytam. Seherezádé, eredendő szépségedet semmi seb nem képes elhomályosítani. Szavaid mint a méz, fiatal mester. Oh Jafar, én senkinek sem vagyok az ura. A közjó szolgája vagyok tehát kegyedé is.
37:01
Mondd Hát, mi munkád van itt a palotába? Nemeseket szórakoztatok énekemmel táncommal és meséimmel. Mesék? Miféle mesék? Oh, Bármi ami csak eszedbe jut. Mond, Halottad a Tigris fej barlang meséjét? Tele csodákkal és a legvadabb álmaiddal. Tiltott kincs, Szőnyeg ami egy bandita lelkét zárja magába? De a legértékesebb mind közel az egy mindennapi olaj lámpás. mi? Ne zavarjon meg egyszerű külseje, ez nem mindennapi lámpa. Egy Dzsinn börtöne. Ki egy alakváltó és képes három kívánságodat teljesíteni. Plusz jó viccei vannak. Meg is van, szorítsd össze a kötést hogy ne fertőződjön el. Allahra! Csak nem mágus vagy? Nem, nem! Mágia csak is a bolondoknak és álmodozóknak való. Én a tudomány embere vagyok. Abba hiszek amit látok és érzek. E Barlangról is bizonyitani tudomhogy nem létezik.
38:14
Onnan hogy jól ismert földrajztudós vagyok. Vagy csak nem láthattad. Mert csak azok láthatják akik egy kulcsot birtokolnak Itt van. Nézd. Gyönyörű medál, Arany szkarabeusz, ha nem tévedek. Félig szkarabeusz. Félig a kulcs. Azt mondják a Barlangot két szerelmes zárta le, akik aztán egy arany szkarabeusszá alakultak. A Barlang szája csak akkor nyílik ha a két fél egymásra talál és a szeretők újra együtt lehetnek. Ez gyönyörű. Tehát, azt mondod csak abba hiszel amit látsz és érzel. A csoda pont ezt csinálj, szíven érint. Annál nincs is jobb érzés. Bölcs szavak, Igazad lehet. Oh! Bocsi. Lehet tényleg megérintettek! Elnézést. Sok ilyen történetet tudsz még? Tudok én ezer mesét, mi megtölt ezer éjszakát. de most még egy mese eszembe van.
39:38
Egy nemes ifjú Vizir csodálatos magasságokba emelkedik Oly briliáns mint milyen jóképű, és olyan jóképű mint kedves Egyszere ismerős de idegen. Annak a megrémült lánynak akivel az út során találkozok, a lány nagyot csodálkozik mikor,meg lát valamit a szemébe, ami arra készteti , hogy ismerje meg őt jobban, és arra ösztönzi: Megakarom ismerni a mesédet, megakarom ismerni a múltad, Mond hát lassan a kezdetektől. Semmit ne hagy ki. Mindent alaposan mondj el. Megakarom tudni mesédet, megakarom tudni múltad, Megakarok tudni minden csavart és kanyart. Mond mit hagytam ki. Annyit kell még tanulnom!
40:46
Azt hitem már mindent tudok a mesékről, De találtam egyet mire nem tudok emlékezni. A ifjú Vizir ki majd segít a változásban, De a jövő egy váratlan csavart hoz majd Mikor a palota falai közt valami szokatlan talált és rájött mi maradtki az életéből, miről az se tudta hiányzott. Egyszere nyugtató és misztikus a borjúemberhez, akivel találkozik ebban a végzetes napon. Meseszép és bölcs, és valami a szemébe, arra készteti , hogy ismerje meg őt jobban, és arra ösztönzi: Megakarom tudni mesédet, megakarom tudni múltad, Megakarom tudni a jövőd is!
41:55
Töltsd be a napjaimat a saját mesédiel! Megakarom tudni mesédet Legyen ez a mese hosszú és közös: Élvezzük át-minden részéét amíg szívből tudjuk az egészet! Sose érdekeltek a mesék míg az enyémbe csöppentél. Most már az egyetlen kívánságom az hogy a történetünk közös legyen. Nem tudom ez után mi következik. Nem tudom hogy jól érteme. Emlékeztess hát engem hogy válaszol mikor megkérem a kezét! Ahh! Sokáig tartot! Csak ezer éjszaka nem elég, Legyen hát a történetünk soha véget nem érő, Legyen hát a történetünk soha véget nem érő!
43:07
Kedvesem! Hazajöttem! Ah! Az a fránya királyi Vizir! A nép éhezik ő meg lakomát csap mint valami istenség! A földreform-törvényjavaslatom soha nem fog végbe menni! Megint leszavazták? A világ legönteltebb és, igazságtalan emberei alatt dolgozom! A szájuk még arra se alkalmas, hogy szamár fost tartsanak. Ha szultán egyszer ráhegyezné a fülét, egyből meggyőzném érveimmel! Mint mikor az a nemes levágta a fülemet? Seherezádé, ugye viccelsz! Még szép hogy viccelek. Most hogy végre mosolyogsz, itt az idő hogy átadjam az ajándékom. Ajándék nekem? Mi az ? pici papagáj hangok Micsoda aranyos kis madárka! Aranyos madárka! Beszéli a nyelvünket! Mikor megláttam a piactéren, egyből rád gondoltam. Mi mást mond? Bármit amit megtanítasz neki. Szamár fos! Oh Ezeket a trágár szavakat én mondtam nem? Furfangos vagy te! Mindig más módot találsz ahoz hogy felvidíts! Végre tudunk valamit együtt nevelni és szeretni.
44:13
Jó gyakorlás lesz nekünk. Mit mondasz? Próbálkozásaink végre meghozta gyümölcsét, hiába mondták az orvosok hogy lehetetlen?!? Dicsérjük Allahot aki ilyen irgalmas és könyörületes! Asszisztens Vizer, Jafar! Hirek a Palotából! Meghallgatás iránti kérelmedet a szultánnal jóváírta. Most azonnal hívatnak a Palotába! Halottad ezt kedvesem? Terveimet a Szultán végre meghallgatja! Megvagyunk áldva, Jafar! Gyere velem a palotába! Útjaink soha többé ne váljanak el! Ezer és egy életnyi idő nem elég, legyen hát történetünk soha véget nem érő. Legyen hát történetünk soha véget nem érő. ÍME! Íme! Íme!
45:27
Allah képviselője a földön. Az ország atyja. Az emberek pásztora. A világ uralkodója. ÍME! Osiris és Borator fia. Az isteni uralkodó ÍME! A királyi szultán. Seherezádé azt mondják, hogy arany nyelve van. Soha nem gondoltam, hogy látom ezt a napot. Mit gondolsz, mit fog mondani nekünk? Milyen bölcsességet fog átadni nekünk? CSENDET! A szultán most szent hangjával beszélni fog. ehe ehe geh Sok évvel ezelőtt, Fogtam az ujjam, és belenyomtam a péniszembe. És azóta nem jött ki. Most pedig halljuk a bíróságot. Micsoda bölcs és tanulságos történet uram. Mindannyian tanulhatunk belőle.
47:41
Hol van az ópiumom? Ezenfelül bort, húst, és sajtot kívánok. Igenis uram! És most a mihaszna asszisztens Vizir az ország problémáirol fog beszélnél ő méltóságodnak. Most beszélhetsz Jafar! És ne bazdel! Üdvözletem uram. Jafar a nevem. Feláldozom szerény személyemet az igazság és újítások reményében. Ami nélkülözhetetlen lesz majd. ooo! Te meg ki vagy? Oh! Én? Jafar. Mint már mo-- Nem te, te fecsegő orángután. Ő. Oh, ő a feleségem. Megtisztelés hogy a közeledben lehetek Szultánom. Hm. Most már az én felségem. Muszáj hogy tagja legyen hárememnek. Mi? Az elsorvadt ágyékom újra életel teli miatta! Nagyszerű, uram. Azonnal a tiéd lesz. Nem ő az én feleségem a fenébe is! Szultánod ellen mertél szólni? A királyod ellen?
48:55
Térdelj le, fiú! Mi? Ne! Jafar! Ne! Ez a nő fürdetés és borotválás után a háremedbe kerül, uram! Seherezádé! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Ez nem történhet meg! Elvesz tőlem téged, mihaszna tolvaj! Nem engedlek el! Muszáj lesz, Jafar! Ezt kívánja a szultán, a mi vélünk az hogy szolgáljuk őt. Akkor találtam egy másik célt. A városnak szüksége van rád! Remek Vizir leszel valamikor. Erről szól a történeted. Azt kívánom hogy történetünk másképp érjen véget! Soha ne feled el kívánságod, Jafar. Tessék. Fogd ezt. A medál? Emlékszel még a két szerelmesre? A kulcs a Tigris Fej Barlanghoz! Egyszer újra találkozunk, és varázslatos csodákat élünk át! Először a Szultán vette el tőlem. Majd a halál. Azt gondoltam ha teszem a kötelességemet, egyszer vissza kapom! Most már én vagyok a királyi Vizir.
50:27
És még mindig képtelen vagyok meg menteni őt és városunk. Ha csak... A Barlang. A lámpás. A kívánságot teljesítő Dzsinn! Ha hinnék a kívánságokba, bármilyen lehetetlenek tünik, Megtalálnám azt a rejtett Barlangot, vissza fordítanám az idő homokját, és megmentenélek! Ha hinnék a álmokba, Ha hinnék a varázslatban, Ha hinnék a jobba, Én lennék a legjobb Vizir, minden gondot megszüntetnék, Ha elhinném hogy képes vagyok De kívánságok csupán álmok, és álmok csak színlelések, a végén úgy is a érv és tudomány nyer! Tudomány szerint halott és örökre eltűnt vagy, az érvek szerint én most a levegőbe beszélek,
51:43
De valami azt súgja hogy még mindig itt vagy és élsz valahol! Ha hinnék a kívánságokba, Ha megtalálnám azt a kulcsot, lehet még nincs késő a változásra, mert ha azt nézzük, nagyszerű lehetek ha te hittél én bennem Jafar! Mi az Kapitány? Nem látod hogy elfoglalt vagyok? Rossz hírek! A hercegnőről. Mindent átnéztünk de sehol sem találtuk. úgy tűnik megszökött. Nem csoda, annyit beszélt a szabadságról! Észre vehetem volna! Szerintem is. Ez mind a te hibád Jafar! Ne csak állj ott! menj és találd meg őt! Mozgass meg minden követ! Van egy fontos megbízásom amit intéznem kell! Oh Hercegnő. Te szegény naiv lány Remélem nem valami sex mániás útonálló talál rád !
53:09
Erre gyere, béb. Köszönettel tartozom a miért megmentettél a piactéren. Hihetetlen hogy azért megrótt az árus mert elvetem néhány almát! Jah, azok a árusok nagyon buzik ha ilyesmiről van szó. Most komolyan, nem mintha nem lenne neki elég. Képzeld ami nem kell neki azt árulja. Pénzért. Olyan kapzsi. Oh de te olyan nagylelkű vagy. Kockáztatod az életed egy lány miatt akivel még sose találkoztál, és ezért semmi jutalmat nem kérsz. Majd még ahoz is ragaszkodsz hogy este átmenjek hozzád! nincs hari Mindig ezt csinálom. Nahát, Itt élsz? Eh, csak ideiglenesen, Gyönyörű. Jah, egy kicsit kupi van. Nehéz tisztán tartani egy ilyen nagy helyet. Nincs valaki aki kitakarítaná neked? Mint egy szolga? Van ez a majom, de uh, Csak a saját szobáját takarítja. és zuhanyfüggönyt mindig úgy haggya és még a forgatókönyvünkön sem kezdte el dolgozni. Hihetetlen. (Ez az majom) Ez annyira igazságtalan! A szegényeknek is szükségük van a szolgákra pont úgy mint a nemeseknek!
54:35
Talán kicsit jobban is. Tudod mi a legelszomorítóbb? Azok akik hatalmon vannak semmit se tesznek a változás érdekébe! A Változás megijeszti az öregek embereket. Jahhh! Felnőttek egyszerűen csak nem értenek meg minket. Most komolyan te most tizenhat vagy. én meg... Kajak. Azta. Még csak 33 vagyok. Azt hiszem mindent tudok, miközben el is felejtem hogy milyen fiatal is vagyok. Imádom milyen nyers ez a beszélgetés. Olyan érett, és komoly vagy! Persze hogy egy ilyen szabadgondolkodású ember alig tudd megélni, És ez mind a Kurupt osztályrendszer miatt van Utálom a osztályrendszert. Ezért is mondtam azt, "Leszarom én biztos nem megyek suliba többé" Tehát, mindent feladtál hogy szabad legyél? ez olyan bátor. Bátor? Én ? Kajak. De én erre kényszerültem Gyorsan kellet felnőnöm.
55:56
Az életem olyan, nehéz volt. Tudd hogy azt hiszed tökéletes vagyok, de valamit elkel mondanom Csak remélhetem, hogy ettől még ugyanúgy tekintesz majd rám, Van egy tragikus háttértörténetem, ami több lányt is elijesztett, Van egy olyan érzésem hogy benned bízhatok, nem fogsz ítélkezni. A többi lány nem bírta elfogadni mivel a történetem túl szomorú, Mondom már, most megtudod, Nincs se Apám se Anyám Meghaltak. Pár évvel ezelőtt. Most már árva vagyok. A szüleim csak annyit csináltak hogy támogattak engem. Biztosítottak egy helyet ahol élhetek, szeretek, bármi legyen is Tehát ja elég szar szülök voltak.
57:12
Most komolyan 33 éves gyerek hogy tudna egyedül élni? Fogalmad sincs milyen volt. Nincs senkim aki etet. Nincs senkim aki megcsinálja az ágyam. Senki aki megtanítaná a különbséget jó és rossz között. Vagy aki énekelne nekem Arra vágyom hogy újra talpra állhassak. De árva lettem 33 évesen. Aladdin, annyira sajnálom nem is tudtam! Nincs senki aki megölelne, Senki aki jóét puszit adna senki aki kebléhez szorítana és azt mondaná, "Minden okés" Ilyen az életem mióta. Árva lettem 33 évesen. Semmire kelő, leéget, és pocséknak tartanak! De nem hagyom hogy ez befolyásoljon!
58:26
Bajnok is lehettem volna, ha a szüleim nem halnak meg. Mindent egybevetve szerintem egész jól sikerültem! Kimásztam a mélypontrol, és elkeztem mindent lopdosni De még így se szeret senki, De majd túlélem valahogy. Olyan borzasztóan egyedül vagyok, hogy az már fáj. De hiszem hogy mikor saját utódokat nemzek megtörik ez a átok. Majd meglátod- Öröké fogok élni! Majd sose fognak rájönni hogy árva lettem 33 évesen.
59:51
Hiszel a szerelem első látásba ? Egyértelműen, már átéltem. Többször is. Oh Aladdin! Hát itt vagy! Értem jöttek! Érted jöttek? Ott van! Kapjátok el! Megvan! Ne már. Hercegnő. Szerencsére megtaláltunk mielőtt ez a tolvaj képes lett volna- Megcsókolni? És te- Nincs pacsi. Mindent elrontottál! Most enged el. Nem lehet. Ennek a férfinak meg kell lakolnia bűneiért. De ez NEM IGAZSÁGOS! A körülmények áldozata! Áldozata? Ezt Bufool iker testvérének mond! Ő az igazi áldozat. Hát, neki legalább volt szerető családja nem úgy mint Aladdinak. Igen Pontosan. Olyan büntetést kap mint a többi tolvaj aki embert ölt, lefejeztetés.
01:01:23
AAAgHv Ne nézz rém így! Ezt a parancsot kaptam Jafartól. Ez mind az ő hibája. Jafar egy szörnyeteg! Késtél. Ezernyi bocsánat, ő türelmessége. Megszerezted? El Kellett vágnom néhány torkot de igen. Igen, IGEN! A másik fele az arany szkarabeusznak! Végre bejuthatok a Tigris Fej Barlangba! Várj várj, mi? El Kellett vágni néhány torkot? Nem mondtam hogy ölj meg bárkit is! Ez borzalmas! Jafar, Nem. Ez csak egy kifejezés. Mi? Jah! Azt jelenti jó üzletet kötöttél a piac téren! Elvég, öl- Oh! Akkor egy árustul vetted ? Jahh jahhh.. Egy nagyon ravasz árustól. De nem ijedtem meg. Nem. Be lépek egyenesen a boltjába, és megbasztam a kiskutyáját. MI?!? HAHAHA! Jafar! Ez is csak egy igen ismert kifejezés!
01:03:01
Azt jelenti hogy a árust olyan helyzetbe szorítottam mitől olyan lett mint egy ártatlan kiskutya Oh! Milyen érdekes kifejezések ezek. Tudod, Jafar meg kell tanulnod lazítani. Ne vegyél komolyan mindent!. Bocsánatodért epekedem, De teljesítetted feladatod itt a fizetésed. Ah Köszönöm. Mm! Minden jól ment adig amíg rá nem jött hogy sokkal olcsóban vettem meg a keleténél. Ott helybe levágta a farkam. Hahahhah! Levágta a farkad! Ez jó volt- Mi a faszt nevetsz? mhi-? Szerinted ez vicces? Akkor neves mikor saját szemeddel látod te utolsó- Seggarc! Van egy királyság ami megmentésre vár, és egy lámpa ami megtalálásra. A Tigris Fej Barlang egy veszélyes hej. Minden áron, csak olyat küldök oda aki nem baj ha odavész. Hadd fogjam fel ezt.
01:04:20
Kihoztál a börtönből azért hogy bemesek egy barlangba ami tele van arannyal, és neked csak egy rozsdás lámpás kell? Pontosan, a többi kincs amit ott találsz a tiéd. DE a lámpás az enyém. Imádlak haver! Annyi aranyam lesz hogy szinte már úszni fogok benne. Szerinted ez lehetséges? nem Mikor megszerzed azt a rengeteg pénzt, tisztára moshatod a nevedet, Menj el messzire és soha ne térj vissza. Kajakra ezt fogom csinálni de előtte van valami amit el kell intéznem. És az mi lenne? "Az" egy lány Mi? Jahh, Olyan szemei vannak hogy- és az a segg ! és azok a cicik! Egyszerüen csak annyira- Szerethető? Baszható! De ő a Hercegnő! Azért hogy legyen esélyem, pénz is kéne hogy, Felfogadnék egy seregnyi asszaszint hogy megölessem a királyi Víziért és a őröket.
01:05:37
Akkor besurrannék és felcsinálnám. Mert ha rá ál az agyam agyam egy lányra addig nem nyugszok ameddig nem csináltuk. Ha sikeresen ki jutsz a Tigris Fej Barlangból. AKKOR csinálhatjátok. Ha csak nem csinálak ki, Király. Akk hol is van ez a Barlang? Nem tudom. Még. Működik! Működik! Kövesd a nyomot! Hősként fognak nézni rám, minden polgár tisztelni fog, Majd szerveznek egy parádét a tiszteletemre, páva és majom felvonulással. Mindenki éjenezni fog a királyi Vizérért! Mert csináltam a kötelességemet. Nem mintha érdekelne, csak annyi a lényeg hogy mindenki története boldogan végződjön! Alig várom hogy gazdag csávó legyek mert már annyiszor halottam,
01:07:01
hogy a lopás sokkal könnyebb ha már van egy rakás aranyad! Olyanra fáj a fogam, amit nem lehet megvenni, de az a hercegnő annyira dögös. Én leszek az ki majd feltárja a Hercegnő barlangját, boldog lesz a történetem végre! Én ártatlan Aladdinom, kérlek éld túl. Akadályozni fogja a szerelmünket hogy ha nem lesz fejed! Bárcsak eltudnál repülni! Elrepülnék valahova hol biztonságba leszünk, vigyél olyan helyre ahol mindenünk megvan, és annál is több! Itt is vagyunk! A bejárat a Tigris Fej Barlangba! Menj hát! Egy nap majd a Dzsinn így szól hozzám! "Jafar, igen erényes ember vagy.
01:08:10
Szörnyű ahogy magányod és keserű múltad kísértett. Miért van az hogy egy ilyen nemest, ki csak jót akar országának, nem támogatja senki? Tudom szíved mit kíván, így hát ha megengeded vissza hoznám az élők sorába a kedvesedet" Mikor majd a feleségem velem lesz, a hibáim nem fognak marni többé. A világ egy paradicsom lesz, mikor minden problémáját megoldok. Mikor majd vissza vonulunk, otthonunk egy icike-picike farmocska lesz, Szerény de otthonos lakhely. Ott majd boldogan élünk! / Mindennél is többet akarok! / Mindent elakarok lopni ! Boldog lesz a történetünk végre!
01:09:36
Mindent beleértve! Boldogságunk most kezdődik / Mindent akarok / Mindent ellopok Ma éjjel! Whooo-hoh! Mi történt? Haver! ebben a rakatnyi aranyba úszkáltam semmi extra.. Aztán minden lávává vált, szerencsére elmenekültem ezzel a repülő szőnyeggel! Megvan a lámpás Hát van egy lámpásom. Csudálatos! Dobjad hát! Ne olyan gyorsan. Azt mondtad hogy egy mindennapi lámpát akarsz. Igen. Aminek semmi értéke sincs. Pontosan, az lesz az! Nem ez nem lehet az. Mert ebbe a lámpásba van egy Dzsinn. Egy kicsit kijött, és nagyon vicces! Sajnálom! Tudtam a Dzsinnről, Sajnálom hogy megvezettelek. Meg kell mentenem a Királyságot! Oké de akkor is hazudtál! A többi kincs csak láva volt álcázva! Tehát ez az enyém! Aladdin egy, öreg trotty nulla! na csá! Ne. NEEE! Katonák! Pixar seregei!
01:11:10
Én hű szolgáim! A hercegetek vissza tért! Achmed Herceg hát itt vagy! Majdnem el is felejtettünk. Nem voltunk biztos hogy valaha is vissza jössz herceg. Még szép hogy vissza jövök! Miért ne jöttem volna? Figyeljetek! Nem fogjátok elhinni milyen tiszteletlenül bántak velem a Varázs Országba! Bizonyítékom is van ! Mindenki, nézzétek a seggem! Mondjátok, mit láttok? Egy formás kis popókát hercegem! Egy formás kerek segget uram! Én látom még a golyóid hátulját. Pontosan, KAROM nyomokat láttok. Ohhh! És szerintetek hogy került oda? Az első alkalmad egy borzzal volt. Oh! Rámosolyogtál egy krokodilra! Ezek csak striák, megesik. Egy Tigris volt! Oh Értemén! Az első alkalmad egy Tigrissel volt!
01:12:27
Igen! Hallottátok ezt emberek? A Hercegünk szeretkezett egy Tigrissel! Mindenki tisztelje Achmedet a Tigris baszót! Tigris baszó, tigris baszó! NEM BASZTAM MEG EGY TIGRIST! Csak rám uszították. Az a átkozott macska széttépte a nadrágom és megragadta a lábam Tigris baszó, tigris baszó! Nem nem, nem a lábam a babám. WOODY. Teljesen szétbaszta a kezét most már nem jöhet velem a western táborba! Mindez az a hálátlan, beképzelt, Győnyőrő, gyönürü Hercegnő miatt. epik sírás Sohase fog megtörténi. Egy olyan lány mint ő, és egy ilyen senki mint én. Nem vagyok a legszebb tudom.
01:13:42
Igaz! Csendet. Ezzel a csúszda orom és komikus bajuszommal. Le kéne borotválnom! Meg ne merd! Ugy szeretünk ahogy vagy! Bármi történjen, te mindig is a én Hercegem leszel! Köszönöm! Hazádba legendás vagy. Mindenki tudja a neved. Nem csak a csatatéren vagy kiemelkedő. Tudom. Bár a királyságban azt tapasztalom, hogy a hírnevem csak a hátsó végemmel kapcsolatos. Hátsó végével Kérlek! Rengeteg véres háborút nyertem és ellenségeimmel feltöröltem a padlót, De senki se emlékszik Achmedre! Ki zsigereltem a parasztokat minden vagyonukból, De senki se emlékszik Achmedre! Ha nevemet említed , csupán csak egy üres pillantást kapsz,
01:14:53
Ameddig szónem esik tigrisről vagy szívecskés alsóról! szívecskés alsó! Hogy nevem hallatára mindenki vigyázzba álljon csak egy utat látok, Megszervezek egy háborút hol majd ártatlan civilek milliói halnak meg, akkor emlékezni fognak rám! A királyság évek óta elnyom minket. Itt a ideje cselekedni. Háborúba megyünk! Sárba sütve, vagy vérbe ázva, az illatod olyan friss mint egy virágnak, De senki se emlékszik Arcmedre! Csak egy óra alatt hat ágyast is kielégítesz, Többet is! De senki se emlékszik Achmedre! Otthon hős voltam hölgyek remegtek, amikor beszéltem, de itt a nők úgy kezelnek mint valami rossz viccet, Valami rossz vicc Isten vagyok a földön, de a fenébe is,
01:15:57
Egy Istenség is bizonytalanul érezheti magát. Bizonytalanul Csak egy kis szeretetre vágyom, ez a visszautasítás túl fájdalmas Túl fájdalmas, nézd min megy most keresztül! Hát nem vagyok elég szép? Nem akarsz egy darabot ebből? Nem adnád fel minden világi vagyonodat csak azért, hogy üdvözölj, amikor hazaértem az egyoldalú mészárlásból és fürdesd meg izzadt, véres testemet a nyelveddel? Túl szexi vagy mikor flexelsz! De a Hercegnő még így is visszautasított! Még nem szeret de az a tippem ha mindenkit megölök aki kedvesneki! Akkor majd biztos szeretni fog! Had nevessenek semmi gond, de én nevetek utoljára úgy is Mert a halott nem tudd nevetni. Megfogják bánni mikor elfelejtették, a nevem, mi is volt az ?
01:17:05
Tigris Baszó! NEM! Ahogy mondtam, mi is a nevem? Oly büszkén sétálsz mint egy kakas, azzal a kő kemény hasizomdal, De még így is piszkálnak téged, Achmed! Megbaszott egy tigrist! Nem basztam meg egy tigrist! Emlékezni fognak Acmedre! Emlékezni fognak rám! Tigris baszó, Tigris baszó, Achmed megbaszott egy tigrist! Emlékezni fognak Acmedre a férfira ki megbaszott egy tigrist! Mi! Menet indul! Kop kop Oh...te. Nem Vagy már elég elfoglalt? az életem tönkretevésével? Észre vetem hogy nem voltál ebédnél, de azt láttam hogy megpróbáltál mérget tenni a boromba, Akkor szoktad ezt csinálni mikor beszélni akarsz velem. Na mizu morci vagy rám? Jól van, megkell keresnem a ellen mérget...
01:18:39
Hová mész? Mondom én! Na mi a baj? Minden. Kivágtad a szívem és darabokra törted! És ne csinálj úgy mintha nem tudnád miről van szó! Ehhhhh.. Tudod, az a ártatlan fiú a piactérről! Akinek halál büntetést adtál? Tudod! Al-, Al luuh- Aladdin? Igen Aladdin! A név amit sose fogok elfeledni. Először is, nem mondanám fiúnak. Már a harminacas éveibe volt. Tökéletes volt! Mintha összeraknád az összes legjobb tulajdonságot a legjobbak pasikból, plusz adsz hozzá egy tragikus hátértörténetett! Mintha direkt úgy lett tervezve hogy vonzó legyen számomra. Hercegnő, ő egyáltalán nem volt jó ember! Csak nem ismered úgy mint én! Nem te nem ismered úgy ahogy én! Mindent tudok róla! Ő az én lelkitársam! Az én- én-
01:19:49
Istenem szét vagyok esve! Mi is volt a neve? Aladdin? Aladdin. Ezt le kell írnom. Két L? Ah nem. Egy L két D. Oh. Nem nézz ki jól Ja szerintem se. Hercegnő. Életed során én voltam a vizired. A tanítód, ha nem is hiszed el fontos vagy nekem! Egy Nap te fogod irányítani a királyságot, erre készételek fel! De nem akarok felkészülni! A váratlant is várni fogom! Aszt hiszed, képes lennél a királyságot irányítani most rögtön? Pontosan. Akkor hogy védenéd meg a királyságot Achmed Herceg csapatai elől? Nos- ki? Vagy hogyan érnéd el a társadalmi-gazdasági egyenlőtlenséget? Oh, Oh! Erről már sokat gondolkoztam mostanában! És ah hmm, mivel kiváltságos vagyok. Mert én vagyok a Hercegnő, mindenkinek kedvesnek kell lennie velem és ajándékot adni. Ezért arra jutottam, hogy minden problémát megoldana ha egyszerűn mindenki Hercegnő lenne!
01:21:12
Okés... Tudod hogy működne! Fiatal vagy, még nem érted hogy mennek a dolgok. Igaz nem értékelem az ötleteidet, de azt értékelem hogy vannak ötleteid! Valamikor lehet hogy jó ötleteid is lesznek! De én rá se gondolnék erre a Aladdinra. Pont olyan mint a többi Herceg a királyságba. Szinte mind szex mániás ragadozó! Ugyanaz a módszerük, fiatal hiszékeny lányokat keresnek, hamis bizalmat keltenek, varázslatos kalandra hívják őket! És mikor senki sincs ott, előrántják! Tudod.. A éneküket. ohh. Éneküket. Vigyázz fiatal srácokra akik bármikor előránthatják a zenéjüket. A zené általába faszt jelképez. A zene egy fasz csak álcázva! És ha bármikor is kételkednél, emlékez erre a énekre: A zene egy fasz csak álcázva! Ha valaki énekel akkor a fasz már nincs messze! Jafar! Mi az Kapitány? Nem látod hogy egy fontos leckét próbálok tanítani!
01:22:30
Olyan mintha csak azért jössz hogy rossz híreket közölj! Most nem. Oh szerencsére! Mi az akkor? Borzalmas hírek. Valamelyik idióta elefánt háton egy parádét vezet. Parádét? Engedély nélkül? Nem is figyelmeztették a lakosságot? Mi a helyzet a almás szekerekkel? Mind felborult! Ne! De nem csak ennyi. Az a vadbarom aranyt dobál az éhezőknek, akik halálra tiporják egymást! Tizenhárom halottad számoltam mielőtt a pávák oda értek. Na bazd. Ez mind a te hibád Jafar! Talán ha néha parádét szerveznél akkor- Nem akarom hallani! Menjünk Kapitány. Hercegnő, majd később beszélünk. Amúgy tök jó parádé volt. Még repülő szőnyeg is volt. Repülő szőnyeg. Lehetséges? Nem! Az a Aladdin nem lehet olyan hülye hogy vissza jön. Ha mégis, akkor biztos alaposan álcázva. Kop kop kop. Valaki rendelt egy Herceget?
01:23:43
*HAA* ... Aladdin! Honnan a rákból tudtad hogy én vagyok? Mert semmit se változtál. Csak más ruhát viselsz. Hűha. Okos és szép is. Egy igazi főnyeremény vagy. De hogy úsztad meg a lefejeztetés? Uh,elszöktem, mert egy Herceg vagyok. Herceg vagy? Azt hittem hogy egy szegény árva fiú vagy! Ezt nem nagyon tudom felfogni. Nem! nem! Egy Herceg VAGYOK, mindent amit eddig mondtam hazugság volt. Hát nem hiszel nekem? Tehát, Nem egy tragikus múltú hős vagy aki a Babe, Így is hős vagyok. És csak úgy poénből lopkodtál? Pontosan. Fúj, ohh nem. oké,öm, most úgy érzem hogy minden amitől vonzó voltál számomra az úgy megszűnt Nem! nem. Csak bizonytalan vagyok. Még mindig te vagy.
01:25:09
A sarkamra kell állnom pont úgy mint rég. Oh, Beakarsz álni ? Igen. Nézz a szemembe és mond el milyen igazságtalanság van még az országunkban! Persze. Csak hadd tekerjem fel ezt a füves cigit Figy Dzsinn, hallod haver. Tudom hogy nem kívánhatom hogy belém szeresen a csaj, Mert van ez a szabályod amit be kell tartanod. De nem azt akarom hogy szeresen, csak megakarom baszni. Azt kívánhatom? NEM?!? Fuk, mennyi szabályod van még haver? Vicces kis rohadék. Jól Van, Akkor a jó öreg módszert alkalmazom. Hali! Aladdin megjött! Mit csináltok ma este eh? Zsír, zsír zsír most mindenki fogja be fontos dolgot kell mondanom Tudjátok hogy van egy mód hogy szexelni hívjunk valakit úgy hogy nem mondjuk ki hogy szex? A tudat alattit kel meggyőzni. Figyelj és tanulj. Hé babe Olyan szép esténk van *vedd le a ruhád* Mit is mondtál? Azt mondtam hogy gyünyörü az égbolt
01:26:37
Nézd a palota nyugati tornyát *és vedd le a ruhád* Mire hasonlít? egy nagy hosszú vessző tetején egy kis kúp, Mire emlékeztett? Egy zsiráfra! Kajak? Én nem azt látom. Lehet hogy *vedd le a ruhád* túl messze vagy hogy tisztán lásd. Mit szolnál ha egy varázs szőnyegen közelebb is megnéznénk? *és közbe leveszed a ruhád* Oooo! Psszzhszzasppggh Menjünk egy olyan helyre ahol nincsenek olyan sokan *ott nyugodtan leveheted a ruhád, és el se szökhetsz* **vedd le a ruhád vedd le a ruhád vedd le a ruhád vedd le a ruhád** Jajne srácok. Szerintetek Jafarnak igaza lehetett Aladdinról? *Szinte Minden néző: IGEN.* *Valamelyik fasz a közönségből: Nem hiszem* Én se! Aladdin kedves és elragadó. Amúgy is, nem mintha énekelne. Minket vár a világ,
01:28:05
bársony egeken ringat; Néz hát körül és megérted, egy kicsit fallikus. Látod ahogy a levelek valamilyen szót adnak ki, valami határozottat, SFX? Le ne hunyd a szemed, mert elhalasztod a látványt, te és én köztem, Vedd le a ruhád! El se mondható rejtett üzenetek. Gyengéd, mégis kissé buja, de ha perv vagy, akkor hangulatot teremt Hogy le vedd a ruhád! Valamiért a tudat alattim azt sugallja, Nem tudom miért vagy hogy, de itt és most úgy érzem hogy le kell vennem a ruhám! Én is le akarom venni a ruhám veled együtt! Oly szabadnak érzem magam mint madár gazda vagy ketrec nélkül!
01:29:10
Nézd annak a papnak merevedése van! Nem, az szerintem csak a térde! Vedd le a ruhád, micsoda tökéletes románc! Az univerzum azt mondja : Minden egyes jel szível lélekkel lett elrejtve, csak fogad el És vedd le a ruhád! *És vedd le a ruhád!* Hercegnő vedd le a nadrágod! *Nem kell megjátszani* Mutasd meg a varázs szőnyeged! Még a csillagok is szurkolnak. Azt akarják hogy levegyem a ruhámat veled! Szeretsz engem? Persze. És egy Herceg is vagy? Babe. Én vagyok a leghatalmasabb Herceg a földön. Még Achmed Hercegnél is nagyobb? Figyi, még azt se tudom ki az. Talán így segíthetem meg az országom, úgy hogy hozzád megyek! Jegyezz el Aladdin! Ha megteszem akkor lefogod venni a ruhád. Várj ne ilyen gyorsan,
01:30:20
vedd le a ruhád, Legyen ez az utolsó Még a pólódat se? Alladin fejzzd be. Figyelj babe, tudom hogy félsz. Én is. Még sose csináltam. Hát, amíg nem vagyunk egybe kelve nem tudnák csak a csillagokat fürkészni együtt? Oké. Oké Hé, ezért tisztelek tudod? *Vedd le a ruhád!* hahahahaha. De azért had kérdezzem meg, a péniszed kint van vagy bent? Mmmh, bent van. az enyém is. SZULTÁN! Én Uram, Vezérem. Jafar, nem látod hogy épp világváltó eszmecserét váltok ezzel a szőrős emberel? Mi az ? A piactéren próbáltam rendet teremteni azután a szervezetlen parádé után, amikor megláttam. Achmed Herceg vissza jött! Ki? Reménykedtem hogy csak egy egyszeri vicc volt, és nem kell komolyan venni!
01:31:54
De Pixar teljes seregét elhozta magával mindjárt áttörik a falat. A Királyságunk kudarcra ítéltetett! És én kudarcot valltam neked. Igen. Tényleg. Mint mindig. És mint mindig, Nekem kell kijavítani a te életképtelenségedet! Mi? Hogy ? Igen! A hercegnő végre talált magának egy kérőt. A herceggel holnap egybe kelnek. Ő majd elhozza a seregeit, és eltiporja Achmed Herceget. Ki ez a férfi? ez a hős? Hát a világ leghatalmasabb hercege a világon! 50 elefántja van meg még lámája, medvéje, oroszlánja, Fúvószenekar! Fúvószenekar. És kurvák! Ne felejtkezz meg a kurváimról! TE! Hol van a lámpás? Kérlek ne bánts! Jafar mit csinálsz a Herceggel? Ez nem Herceg! Ő egy keresett tolvaj Aladdin! Honnan a rákból tudtad hogy én vagyok? Jafar nem. Aladdin mindent elmagyarázott nekem. Csak azt tette hogy egy keresett tolvaj. Mert POÉN Valójában ő egy hatalmas Herceg,
01:33:06
Nem ő egy hazug. Ez a igazság. Vele együtt mentem el megkeresni a lámpást ami a kívánság teljesítő Dzsinn otthona. Csak hallgass meg. Arra akartam használni a lámpást hogy megmentsem a királyságot, de ez a tolvaj ellopta! És most gondolom- oh én amúgy mi a faszról beszélek? Tudom. TUDOM hogy ezt a Herceg jelmezt kívántad a Dzsinntől! Most ezt láthatjuk. Fogadok hogy a lámpa az alatt a lámpa mérető sapka alatt. Faszság! Miért tetetném hogy herceg vagyok? Csak hogy becsajozzak? Az nem én vagyok. Haver, tedd meg az első jó cselekedetedet az életedben és add át a lámpást! Már így is eleget használtad az irigy vágyaidhoz! Most miért piszkálsz Jafar? Félsz hogy elárulom a kis titkodat? Milyen titkot? Észrevetetek már hogy valahányszor kinyitja a bagólesőjét, mindenkit megtud győzni? Hogy csinálja? Logika. Érvek. Most, figy én szerintem inkább uh.. varázslat. Szultán, Hercegnő, ő egy mágus!
01:34:18
Mi? Most gondolj bele, hogy tudd ennyi hülyeséget? Figy Jafar, honnan származnak a vízilovak? Afrika. Még szép hogy ezt is tudod te mágus! Badarságokat hordasz össze fiú. Senki se hisz neked! Igen. Nem tudom elhinni. Egészen eddig egy MÁGUS volt a vizirém! Örök! Kapjátok el ezt a mágust! Mi? nem! Ez a te hibád Jafar. Tudhattam volna hogy egy mágus vagy. Bolondok! Mind bolondok vagytok! Inkább ennek a semmire kelő utcai patkánynak hisztek minthogy nekem ki évekig szolgált itt! Sose fogom megérteni hogy voltam képes téged szolgálni. Ezektől az életképtelenektől nem is vártam volna mást, viszont benned Hercegnő nagyot csalódtam. Oké betelt a pohár. Fogjátok el ezt az árólút, majd fejezetesék le. Ne nem akarom hogy lenyisszantsd a fejem! Tehát össze fogom kombinálni ezt a palack kálium-klorátot ezzel nátrium-hidrogén-karbonátal. ami egy hatalmas füstöt fog előidézni, így gond nélkül eltudok menekülni.
01:35:23
Úgy Fog Tűnni mintha valami mágikus történt volna de ez csupán egyszerű kémia reakció nem mágia Kémia És puuf! Azta! Azt hittem hogy csak szopatlak titeket! De kajakra egy mágus volt! ooO egy szobába voltam egy mágussal! Kapitány! Találd meg azt a mágust! Oh simán eltudom intézni! Van mégy egy kívánságom! Egy nagyobb kukira tartogattam de... Na bazd! Hol van a lámpás?!? Szembeszálltam a Szultánommal, ez a legnagyobb árulás. De jó szándékékból tettem, okkal csináltam mind ezt. Ha szerencsém lesz megölnek, ha nem akkor meg kínoznak. Mit gondoltam hogy fogom tisztára mosni a nevem? Még nem késő visszafordítani lehet bocsátást kapok.. De ha a bűnöm segíti a világot mibe mindünknek élni kell, Hát nem szolgáltam elégé a népet így is? Hogy kell értelmezni az Arany Szabályt ilyen szituációban? Mint polgár, nagylelkűen értékelném segítséget,
01:36:48
de a Szultán helyébe utálnám ha elárulnának! Bár mely utat választom valakinek rossz lesz, Eddig mindig a helyes egyenes utat követem! Igaz néha megkísértettek de mindig ellenálltam. Most melyik utat válasszam mikor az út olyan, olyan.. Eltorzult? Te meg ki vagy? Egy hozzád hasonló utazó az eltorzult ösvényen. Nem, ismerlek téged! Seherezádé történetiből! Ah ah ah! Azt HISZED ismersz pont úgy mint ahogy többiek téged ismernek téged, De minden történetnek két oldala van. Régen én uraltam a tengert, Jóakaratú voltam, szavamat sose szegtem meg, De a Bátyám azt tartotta hogy a nőket nem szabad tudomásul venni, és pláne nem a trónon van a helyük! Aztá-n megfosztott a tróntól majd száműzött
01:38:01
egy elhagyatott barlangba Elvette jogarom és koronám, Hiába próbáltam ellenállni, de mostanra már egy vizes sírba nyugszom! A történetem tovább él, de a verzió ami fent maradt az eltorzult! Ezt a fájdalmat mindénél jobban ismerem. Büszke földjén nem volt nálam igazságosabb király , Mind hiéna és oroszlán tökéletes harmóniában élet. Pontot tetem az éveken tartó felesleges viszálynak, Mindenre készen álltam kivéve a következőt! A testvérem megette az örököseimet az én drága kölykeimet! Majd ellopta a trónom. Vissza vezette a jól ismert faji megkülönböztetés. Bár menyire is a békét próbáltam támogatni mindig leszavaztak, mikor lehetőséget láttam hogy legyezőm a rosszt azt egyből.. megragadtam. Büszke földje a szemem előtt hullt porba a sorsom hívhatjuk igen eltorzultnak!
01:39:13
Nem álltak készen az ötleteimhez! Nem. Nem az ötleteid miatt utáltak. Azért a gonoszan kinéző sebbért utáltak az arcodon! Az igazság a szép oldalán él. Au contraire! Az egyetlen bűnöm a szerelem volt. Csak ő volt olyan szépséges mint én a városba. belső szépség. Viszont, tragédia történt. elrabolták egy kastélyba ami tele volt démoni bútorokkal! Mint bárki más egy mentő expedíciót szerveztem. De honnan kelet volna tudnom hogy bele szeretett az el rablójába? Nekem ez nem tűnik normálisnak. Főleg hogy ő egy farkas medve dolog. Egy buffalo bestia. Köpenybe! De a szív azt kíván amit akar. És néha az igen eltorzult! Eltorzult eltorzult... Egyetlen kívánságom hogy vissza kapjam ami az enyém! Egyetlen kívánságom hogy mindenki egyenlő legyen! Egyetlen kívánságom hogy megmentsem!
01:40:37
Egyetlen kívánságom hogy meghívjanak a partiba! Egyetlen kívánságom hogy minden faj egyenlő legyen! Egyetlen kívánságom hogy Péternek felelősséget tanisak! Egyetlen kívánságom hogy hangot adjak az embereknek! Hogy ne járjon úgy mint én! Egyetlen kívánságom hogy szeresem! Hogy segítsek a nyomorult, magányos és depressziósnak! Hogy közéjük tartozzak! Hogy harmóniába éljünk! Egyszer! Sose ismertem az Apám! Egyetlen kívánságom a : Igazság Béke Szerelem Bárcsak kívántam volna, Bárcsak kívántam volna, Bárcsak kívántam volna, Csak azt kívántam hogy legyen egy kutya prémes kabátom! Mi? Takarodj már! Miért akarnál ilyesmit? Igen szerencsétlen helyzetbe vagy. De van választásod. Mi marad fenn abból ki halott és feledésbe merült? Csak történetek és emlékek fognak tovább tovább élni.
01:42:13
De ha nem az igazat mondják a történetek, ezek a jó cselekedetek is feledésbe merülnek valyon ? Ha tényleg háború tör ki holnap majd a pokolba megbűnhődök. Minek védjem a becsületemet ha úgy is örökre halott maradok. Hogy fogják elmesélni a történetemet? Hogy fogják elmesélni a históriámat? Lesz akit egyáltalán érdeklek? Mi a fontosabb magamért meghalni vagy feláldozni magam egy jobb jövőért? Sose leszek hős kit minden polgár dicsőít, de ha elbújok hogy életemet mentsem mi értelme volt eddig az életemnek? Miért szántak engem erre a világra? Lehet hogy az, út megferdült ,de, nem térek le a helyes útról. Most megkapják a fő gonoszt akire úgy vágytak!
01:43:29
Semmit se veszíthetek, tehát az egyetlen út amit követhetek az már eltorzult! Hadd torzítsák el a szavaim, hadd mocskolják be a nevem, kit érdekel ha senki se fog gyászolni :( ? Hadd temessék el velem együtt azt a történetet amit nem fognak soha meg tudni! Had legyen az igazság eltorzult. Legyen az életem eltorzult. ELJÖTT AZ ÉN IDŐM! Varázs Királyság polgárai! A seregeid elhagytak téged! Az uralkodó osztályod korrupt és azért jöttünk, hogy véget vessünk a zsarnokságodnak! Sose fogsz véget venni a zsarnokságunknak OH Hercegnő! Mily meglepő találkozás. Én vagyok az Achmed Herceg! Ki? Achmed Herceg. Előző héten látogatásomat tettem. Búszót esküdtem? Hoztam a hadsereget, hogy elpusztítsa az embereidet?
01:44:55
Oh! emlékszem már. Nem a te segedet ette ki a tigrisem? Tigris baszó! Tigris baszó! Elég legyen! Nem! A tigrised nem ette *vagy baszta* meg a seggem. Most én fogom csinálni a baszakodást. Pontosan. Adjátok át Achmed Herceg tigrisét és senkinek nem esik bántodása. KUSS! hagyd abba. Uh, úgy értettem hogy szét fogom baszni a királyságod. Annyira sajnálom Achmed. De soha nem fogod tudni szétbaszni a királyságomat miva Egy hatalmas és mindenható herceg védelmez minket. Kinek serege sokkal hatalmasabb tiédnél! Kamu vagy. Azt mondják egyedül végzet a gallapozó hordával. Az kb , 100 rossz fiú plusz kardok Nemsoká téged is térdre kényszerít Achmed Herceg, nézz szembe hát Aladdin Hercegel! Aladdin!
01:46:31
Al-, jól mondtam Aladdin! Hol van? Úgy látszik a te Herceget meglógott! Most álj félre Hercegnő, nem miattad vagyok itt. A Szultán fejiért jöttem. Akkor először az én fejemet kell megszerezned Achmed! Jafar? Jafar? Jafaar! Mit jelentsen ez? Nem te vagy a Szultán! DE igen én vagyok Meglettem áldva hatalmas erővel! Amivel könnyedén elpusztíthatóm a te kis mihaszna sereged! Kamu vagy Gyere elő Dzsinn! Mindenek felett lévő sötét erő! Te ki a csillagoknak és a holdaknak parancsolója vagy! Jöjj elő mestered hallatára! Te most hozzám beszélsz? Te most hozzám beszélsz? Igen hozzád beszélek! És most vonszold ide a segged! Itt van Johnny! Jólvan Johnny.
01:48:02
Szerintem aludj vissza. Az álmaidban több a sikerélmény. Kiről beszélsz? Rólad. Jafar ez mit jelentsen? Ki az a nagyon vicces kék emberke melledet? Ő a Dzsinnem, Jhonny. Én vagyok Turboman! Ah bocsi, azt hiszem a valódi neve Turboman. Ssh! Én vagyok Batman! Egy perc türelmet! Haver! Én csupán egy halandó vagyok és nem értem a te nyelved! De együtt kell dolgoznunk! Soha nem ígérek semmit, de azt betartom. Használnom kell a második kívánságom hogy elpusztít hasam azt a sereget, úgy hogy ember feleti hatalmat kapok. Átkell alakulnum egy- Szimbulomvá Oh nem Egy jedivé Nem nem Egy faszá. Mi az hogy fasz-? NEM! Egy mágussá kell válnom! Képes vagy rá?
01:49:39
Itt vagy még Achmed? Aha Készülj fel a halálodra. A második kívánságom. Azt kívánom hogy a leghatalmasabb varázsló legyek a földön! Ne csak ott álljatok! Támadás! Hé! Hová megyünk? Majom, majom, Megvan a szőnyeg, hová lettél? Á kit érdekel. Majd a pokolba talizunk! Veled is hercegnő!
01:51:27
Pokolba veled királyság! Aladdin! Épp téged kerestelek! Achmed most indítja katonáit. Hol a sereged? Öh, ők csak elvannak tévedve éppen. Elmegyek értük és ide vezetem őke- Arra nincs időnk. Mind megfogunk halni! Igaz is! És mi az utolsó dolog amit meg kell tenni előtte? *Vedd le a ruhád* Pontosan szexeljünk! Siess vedd le a ruhád. Nem fogom levenni a ruhám egy csata közepén! Miért nem ? Nem! Nem! NEM! Olvad a bőröm! Dzsinn, hol vagy Dzsinn? Gyere és küzdj meg velem Jafar. Mint férfi a férfival te gyáva kígyó! Sose nyomjál full kretént! Dzsinn, Achmed serege túl erős. Hiába kaptam ilyen hatalmat így se győzhetem le. Minél több polgárt a palotába kell küldeni ott biztonságba lesznek! Én mindig is jó szándékú gyerek voltam, csak mire a szándékom végére értem, rossz lett. Abbahagynád egy percre hogy úgy viselkedsz mint egy retaldált?
01:52:40
Ok, ok. Csak tedd azt a palotát arra a kibaszott hegyre. PONTOSAN ODA! Jóvan akkor Gyerünk már béb, ne legyél papucs! Teljesen elsorvadnak miattad a golyóim. Nem vagyok papucs. Én csak nem vagyok ...ilyen bizarr Oh! ohh Tényleg te valami erős magabiztos nő vagy. Tehát ami neked kell az egy erős férfi aki majd jó erősen móresre tanít. Aladdin elég. Kezdesz felbaszni. Miattad a szex most bénának és unalmasnak tűnik. Tudod mit, ja biztos vagyok benne! Sose fogok veled szexelni! Mhii? Soha ne mond hogy soha béb. *Vedd le a ruhádat, vedd le a ruhádat* Miért nem működik? Itt meg mi a fene folyik? Semmi! Megértetted Aladdin? Most már nem vagyunk együtt ok? Ez csak az első vitánk. Utána talán egy kis baráti szex? Nem. Tudod mit? Azt hittem hogy érett vagy a korodhoz képest. De olyan vagy mint minden egyes 16 éves hercegnő akivel jártam.
01:54:03
Viszont elfelejtettél valamit. Tolvaj vagyok Elveszem amit akarok. Hátra! Hercegnő! Még egy lépés és nem álok jót magamért! Nem mozdulok csak nyugodj meg. Még te mondod nekem hogy nyugodjak le buzikám? Most akartam eltakarodni! Vissza megyek a szálásomba és a kis Hercegnő velem jön! Nem! Nem hagyom hogy elvidd! Fogalmad sincs mennyit jelent nekem ez a lány. Szeretem őt! Ehh Szereted ? Haver vagy húsz évvel fiatalabb nálad tiszta pedo vagy! Nem! Nem nem az a fajta szeretett te Fingfos! Hát nem érted? A feleségem gyermeket várt mikor elragaták tőlem. A gyerekszülésbe halt bele. És a hercegnő meglepő módon szinte ugy- ugyan akkor született. Allahra hogy nem vettem észre eddig ? A szultán akkor már rég fasztalan volt! Nem tudot gyereket nemzeni! Aladdin ne bánsd kérlek. Úgy szeretem mint a lányom! Te is éreztél ilyen fajta szeretett nem ? oh tényleg
01:55:19
Szeretem a szüleimet. De még akkor is meg kelet tenem Várj. Mi? Jah haver, nem emlékszel rám? Rád? Te ölted meg a szüleim. Hol voltál haver? A gondolataidban. Itt élek. Nem én élek itt. Nemmm. Te csak ideglegesen. V-v- várj. Ha én vagyok te, akkor én öltem meg a szüleimet? De nem akartam hogy meghaljanak! Miről beszélsz? Minden egyes nap ezt kivántad. Ki akartak rakni az utcára! Tényleg igazad van. Azt akarták legyen munkád. Ki akar munkát? Ezért.. Meg KELLET halniuk. Nahát. Azt hiszem igazad van. Meg Kéne köszönöm neked. HÁT szerintem is ez lenne az első! Köszönöm. Bármikor! Most, Szerezzük vissza a lámpást. Mit fogsz csinálni a lámpással? Kívánni fogunk te seggarc! Pont mikor azt kívántad hogy herceg legyél, Ami amúgy tök jó ötlet volt
01:56:49
De vannak ennél jobb ötletek, jobb kívánságok. Például? Nem is tudom... de az biztos hogy pokoli egy menet lesz. oké Jézus Krisztus, nem vágom hogy mi folyik itt. De nem vagy olyan állapotban hogy azt a kést és lámpát használd! Vissza! Inkább halgas rá haver, meg fog ölni! Jahh kezded kapiskálni nem ? Látod, én vagyok az akine megérdemli azt a lámpást. Mert én tudok a legjobban kiváni! Én tudok a legjobban kívánni! Ez itt a csel nem, de ? Csak el kell hinned a saját faszságaidat! Kimás lett volna képesrá? Kimás tudod volna idáig jutni? TE? Te vén fos! Igazad, nekem nem ál jogomban használni a lámpást. Mivel nem hiszek a kivánságokban. Csak olyan valaki tudja megváltoztatni a világot aki eli is hisszi hogy képes rá. Jah. Az a valaki én vagyok. add át szépen a lámpsát annak a valakinek aki tudja hogy kell használni oké? Pont azt fogom tenni. DE ha oda adom neked a lámpást a hercegnős elengeded majd ? Mégszép tiéd lehet eza kis picsa!
01:58:07
Tudok én majd egy kurvát kivánni magamnak amennyit akarok! Bármi kivánhatok! Ohh ez a srác nagyon menőőőő! Tedd hát azt! de előtte had tegyem meg utolsó kivánságom. Dzsinn azt kívánom, hogy add át a helyed! Halottad? szabad vagy! Azt kivánom hogy én legyek a hatalmas Dzsinn! Gyerekek, könyörgöm, akasszuk fel! Mii??? NE! A dzsinn nem lehet szabad! még nem tettem meg az utolsó kivánságom! Gyerünkmá mükügy te köcsög lámpás Ez nem fer! Életenek ferenek kénne lennie! Igen! A hatalom! A mindenek feletti hatalom o- o stinkyy Én irányítom a univerzumot. Én parancsolok neki! És a szolgálatodba állok, Hercegnő! Jafar! Olyan vagy... mint egy pici ördög csávó Nem, én csak egy Dzsinn vagyok! Oh. Minek kívántad ez? Hát nem érted? Aladdinak igaza volt egy dologban.
01:59:22
Az én kívánságaim erőtlenek voltak! De neked, olyan fiatal, határozott vagy, és igen, naiv, ezek adnak erőt neked. Mikor a te korodban voltam azt hittem bármit elérhetek, de még annál is többet! De képtelen voltam. Lehet senki se képes. De neked hinned kell benne, mert különben nem lesz erőd még talpra álni se. Lehet hogy semmi nagy változást nem hozol, de néhány apró ötlet fog majd a jövőnek utat törni! És majd akkor is lesz valaki aki újabb és újabb apró változást fog hozni! Kicsit olyan, mint a fejlődés körhintája. Mindig a jobb holnap irányába pörög. És a holnap már csak egy álomnyira van. És mi van akkor ha, a holnap nem jön el ? Nem. A holnap mindig eljön. Még ha nélkülünk is. Nélkülem. A lámpásnak és a Dzsinnek vissza kell kerülnie a Tigris Fej Barlangba, de előtte van három kívánságod. Nem hiszem hogy képes vagyok. Pedig az vagy, ez most már a te királyságod.
02:00:41
Mi lesz velem a te segítséged nélkül? Mikor eltévedtem, merre menjek tovább? Túl sok kétely és félelem van bennem. Csak egy gyerek vagyok még, Annyit kell még tanulnom. Egy régi ismerősömre emlékeztetsz, a szemed az övé. A szíved az övé ezért szeretlek, ezért tudom hogy, valahol mélyen benned, mint egy kicsiny mag, amely arra vár, hogy virággá csírázzon, benned van a vezetés képessége. Szorgosan figyeltél rám, de már nincs szükséged e vezetődre. Hisz te voltál a vezető mindvégig.
02:01:48
Az erő belül. Ha tényleg megvan bennem ott, ahol szem nem látja, az elrejtett értékem forrása a morál, mit adsz. Ha képes vagyok a nagyságra, az nem veleszületettség, nem látod? Te vagy az, aki elhelyezte az erőt belém. Ne verjen át a külső, bár ez tűnik mindennek, az erő, hogy mást szeress, a legnagyobb hatalom mind közül! Nem számít, az élet hova vezet, sosem válunk el! Betegségben és egészségben, sikerben és sikertelenségben, a szívemben hordozlak!
02:03:00
És örökké őrizni fogom, amit a világ sosem fog látni. Kedves vagy és ez elég. Gyémánt vagy a durva kövek közt. És te vagy az erő. Az erő bennem. Az erő bennem. Most hercegnő, mondd, mit kívánsz? Bárcsak lenne egy mód, hogy békésen véget vessünk a Pixarral való háborúnak! És kívánom, hogy a királyságnak olyan szultánja legyen, aki a legboldogabb hellyé varázsolja azt. Újból. És mit még? Bárcsak ne mennél el, hiszen csak most kezdődött a történetünk. Sajnálom, hercegnő. Van néhány feltétel és pár quid pro quos. ("Valamit valamiért"-szerk.) Ezt az egyet nem teljesíthetem. Akkor boldogságot kívánok neked.
02:04:24
Kész is. Hercegnő! Hercegnő! Hát itt van! Mi az? Az apjáról lenne szó. A napi élvezetét mentünk adni neki és holtan találtuk. A kezei közt egy nyilatkozatot találtunk, amit utoljára írt alá, mint szultán. Ettől a perctől kezdve, a hercegnő a fő részvényes és egyedüli uralkodó a királyságban. Hercegnő, ez csoda! Mi? Achmed tüzérsége most robbantott fel egy titkos kamrát, amely Ali Baba elveszett kincsét őrizte! Itt van emberek. A trónterem. Sajnálom Achmed, nem rombolhatod le a királyságot. Akarsz fogadni? Nem. Vásárolni akarok. Az első tettem szultánként, hogy megveszem egész Pixart, a Varázslatos Királyság nevében. Most viccel velem, hercegnő?
02:05:41
Megvenni Pixart? Büszke és nemes emberek vagyunk, és féltjük a nevünket és márkánkat. Semmi pénzért nem tudnám eladni Pixart! Kapitány, mennyit ér Ali Baba kincse? Több ott a pénz, mit valaha láttam. De megszámoltam. 7,4 milliárd drachma. ELADVA! Remek Önnel üzletet kötni, hercegnő! De van egy feltétel. Új ügyigazgatókat kell hoznod a királyságodból. Emberek remek ötletekkel, akik segítenek nekünk majd újraépíteni. Nos, megoldható. A helyes útra állítunk titeket. De meg kell becsülnötök a hagyományainkat és az örökségünket. Kérlek, hozzátok vissza a derekasságot és dicsőséget. Hozzátok vissza a 2D-t! Éljen az új szultánunk! A hercegnő! Ó, keljetek fel, talpra!
02:06:50
Mostantól, senkinek se kell meghajolnia. Az egyenlőség végre elérkezett a királyságba mindannyiunk számára. Mostantól, mindenki hercegnő! Én is? Te is! Én is? Ó, még te is! Oly sok jó dolog történt ma. Ez mind Jafar hibája! Igazad van, kapitány. Kapitány? Nem inkább: hercegnő? Sajnálom, hercegnő. Csudába. Várjunk, mi történt Jafarral? Szóval ez az élet dzsinnként. Fenomenális kozmikus erő. Kicsi, sz@r élettér. Így végződik az királyi vezír elmondatlan története. Vicces... Nem a végre erre emlékszem. Mi? A legjobb részt kihagytad, amikor a két szerető újra egyesül és örökké boldogan élnek. Sheherezádé? Hogyan? Úgy emlékszem, valaki a boldogságod kívánta.
02:08:34
Szóval visszatértem, hogy veled éljek a lámpásban. Nem vagy boldog? De igen! De ez nem jelenti, hogy te is itt ragadtál örökre? Mindig mondtam, hogy az ezeregy éjszaka nem elég! Ó, akkor a hercegnő tényleg megtette? A többi kívánsága? Valóra váltak. Mindenkit hercegnővé avatott és ezzel elérte, hogy az embereket tisztelettel és megértéssel kezeljék. Azt tették másokkal, amit velük is tettek. Az arany utat követte! És a harmadik Aranykorba vezette embereit. De Sheherezádé, honnan tudod mindezt? A lámpás az idő és a tér szabályain kívül létezik. Így tudta megnézni a dzsinn azt a sok vicces filmet, amikből idézett. Mindent láthatunk, bárhol, bármikor. Nézzük meg mi történt a tolvaj Aladdinnal. Á! Saalam és jó estét jóbarátom! Kérlek, gyere közelebb! Ó, ez már túl közel! Ez Aladdin? Öreg és dagadt! Igen, nézd meg ezt! Kombinált vízipipa és kávéfőző!
02:09:41
És csilit és sült krumplit is készít! Sosem megy tönkre! Sosem... Tönkrement. Használt termékeket ad el. Egy lúzer! Ez nem egyszerű lámpás! Egyszer megváltoztatta egy fiatalember életét. Egy fiatalemberét, aki nem annak tűnt, mint aki volt. Ezt csinálja 55 éves koráig, míg meg nem ölik egy kenyér ellopásáért. És ezzel végződik az igazi történet. És mivel a miénk? Hogy végződik? Nem végződik. Ezeregy élet nem elég, végül egy végtelen történetet kaptunk! Legyen ez... egy... végtelen... történet! Aaaah! Aaaah! Aaaaaaa!
02:10:53
Ahol megírhatod a saját boldog befejezésedet! - Mindent akarok! Mindent ellopok! Megkapjuk a boldog befejezésünket! -Mindent... És egy boldog kezdet elstartol. - Mindent akarok! Mindent ellopok! Ma este! Ránéztél! *Ezeregy Éj*

DOWNLOAD SUBTITLES: