Twisted: The Untold Story of a Royal Vizier (Whole Show)

Twisted: The Untold Story of a Royal Vizier (Whole Show)

SUBTITLE'S INFO:

Language: Finnish

Type: Human

Number of phrases: 1944

Number of words: 10705

Number of symbols: 66491

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:02
Olipa kerran kaukaisessa maassa Maaginen Kuningaskunta, jonka kukoistuksen takasi sen sitoutuminen kahteen yksinkertaiseen ihanteeseen: duty, eli velvollisuus ja devotion, eli omistautuminen- kaksi D:tä Vuosien ajan Kuningaskunta toimi loistavana majakkana artesaaneille, käsityöläisille ja tarinankertojille, jotka kaikki kokoontuivat maahan unelmanaan suojella pyhää 2D:tä Heidän kovan työnsä ansiosta valtakuntaan koitti loistokas kulta-aika, jota seurasi toinen edellistäkin loistokkaampi! Sitten koittivat synkät ajat. Kuningaskunta päätyi pahan sulttaanin käsiin ja hänen välinpitämättömyytensä seurauksena se rappioitui. Maailman parhaasta paikasta tuli maailman paskin paikka. Huolimatta yhden miehen yrityksistä. Miehen, jolla oli unelma, unelma palauttaa Kuningaskunta aiempaan loistoonsa ja johtaa se ennustettuun kolmanteen kulta-aikaan. Väärinymmärretty mies. Tämä on hänen tarinansa... kertomaton tarina kuninkaallisesta visiiristä!
01:15
KIEROUTUNUT Kertomaton tarina kuninkaallisesta visiiristä Kuningaskuntaa katson ja epätoivon nään sekä hävityksen sitkeän, vaikka mitä teen. Mutta tänään voisi olla se päivä, kun teen vihdoin muutoksen ja kiitolliset asukkaat tervehtii mua näin: Haista vittu! Haista vittu! Haista vittu! Haista vittu! Haista vittu! Haista vittu, Jafar. Hyvää huomenta, leipuri! Minne olet tänään matkalla, sinä paskakasa? Paskasasa! Miksikä minua kutsuit, senkin paskiainen?! Ei, ystävä hyvä, en sanonut mitään, se oli lintuni! Sillä on taito toistaa sanoja, joita muut ovat sanoneet. Ehkä siinä tapauksessa sinun pitäisi opettaa sille nämä sanat: haista vittu, Jafar. Marie! Sämpylät! Pian nyt! Miksi me nälkää näämme? Miksi me kaduille kuolemme? Miksi itkee vauvani aina vain? Miksi täytyi äitini kuolla? Minun myös! Minun myös! Minun myös! Minun myös! Minun myös!
02:36
Vastaus tää tuskin yllättää: Jafar, se ruma vanha visiiri! On hän syyllinen murheisiimme lukuisiin! Vaikka poissa tolaltamme olemme, ei huolehtia meidän tule. Ei meidän tule unohtaa sanontaa, jonka kaikki lapset tämän kuningaskunnan tuntevat: Täytyy sun lujemmin unelmoida, kun elämä ei tahtoasi tottele. Lujemmin vain unelmoi, luota minuun, kun kerron, että lujemmin kun unelmoit kaikk' varmasti sujuu. Kosk' jos oot kiltti sekä nätti, ei ole tarvetta töitä tehdä, kaikki hyvä sulle vain tapahtuu! Olen tullut palauttamaan lainaamani kirjan! Oi, Jafar. Siinä menikin tarpeeksi pitkään, sinä paskaa jauhava rakki. En voinut laskea sitä käsistäni, se on yksi suosikeistani. Tarina väärinymmäretystä noidasta, joka ei ole ollenkaan ilkeä - Hän on vain vihreä!
03:39
Mutta häntä silti syytetään kaikista valtakunnan ongelmista. Pidät siis itseäsi parempana vain, koska osaat lukea? Häivy sitten kirjakaupastani! Emme muutenkaan pidä kaltaistesi käynneistä täällä. Mutta entä kirja? Pidä se. Ja lauetkoon rotat päällesi! Kiitos! Miksi valtakuntaa varkaus vaivaa? Miksi työpaikkoja hyviä jäljellä ei oo? Miksi laskee aurinko iltaisin? Miksi valtakunnassa kaikki valkoisia on? - No, siis... - Todella valkoisia! - Tiedäthän, vauraus... Öö... Jafar? Jafar! Jafar!! Jafar!!! Ei mies reilu koskaan voisi naaman niin inhottavaan luottaa! Karmii selkäpiitä nuo kieroutuneet piirteet. Joten rukoilkaamme päivää tulevaa, jolloin mies tuo paha lähteä saa! Koska toteutuu se, jos tarpeeksi lujasti niin tahdomme! Sillä, jos lujemmin vain unelmoit saat sen, mitä mielit.
04:48
Lujemmin vain unelmoi, kun tilanne hyvältä näytä ei. Jos lujemmin vain unelmoit, on menestykses taattu! Jos on aikeesi varma, taikakeino soma sulle vastauksen kaipaamas antaa! Oi! Pyydän anteeksi, neiti! Ei se mitään. Yritä vain pitää läski naamasi irti siitä vitun kirjasta! Tiedän, en palkinto oo. En komea tai salskea oo. En luottaa voi ulkonäköni mua auttavan. Mutta rumuus vapauttaa miehen käyttämään aivojaan, sillä ei nättien tarvitse koskaan yrittää! Kuiskailuja kuulen, kun kaduilla kuljen. On nimeni tääl ruma, vanha Jafar! Mitä kutsun sunnitteluksi, on heille juonimista, Mitä kutsun harhaluuloiksi, on heille unelmaa! Miksi olen ainoa, joka näkee totuuden? Kuusi munaa tarvitsen!
05:58
Ostaisit niitä? (lujemmin vain unelmoi) Lentää tahtoisin! Se on mahdotonta! (toivo vielä vähän) Tahdon olla kissa! Mitä? (Ajattele kovemmin) Haista vittu! Ain laulain karvaan sä sokerilla makeaksi saat ja tähti unelmasi suurimmat aikaan saa! Unelmoikaa lujasti, ystäväin, ja Jafar loppunsa kohtaa väkivaltaisen! Voi masto hänet lävistää! Tai liaanit viidakon kuristaa! Tai mahaansa syödä hyeenat! Tai voi syöksyä hän kuolemaan linnasta, kellotornista tai jyrkänteeltä! Ja jos me lujemmin vain unelmoimme, kärsivällisyytemme ja kunniamme meidät vapauttaa tuosta rumasta, vanhasta Jafarista! Upeaa! Se oli upeaa! Kiitos! Upeaa työtä! Kiitos! Kiit-!
07:09
Lintuseni, joskus tuntuu, että olet ainoa ystäväni tässä maailmassa! Krääk, haista vittu! Just. Kirjani! Se on mudan peitossa! Voi ei, onko tuo paskaa?! Se haju lähtee minusta, Jafar. Et voi kuvitella, millainen aamu minulla on ollut. Miksi kuninkaallisen vartioston kapteeni on paskan peitossa? No, mieheni ja minä hyppäsimme juuri ulos ikkunasta kärryyn Hullun Hakimin alennuslannoitetta. Miksi? Me jahtasimme miestä, ei, paholaista! Varasta, joka päivittäin ryöstää tavalliselta kansalta. Leipää, pyykkejä pyykkinaruilta ja jopa vesimeloneita. Yritämme napata hänet, mutta hän on aina askeleen edellä. Tänään homma lähti vähän käsistä ja moni hyvä ihminen sai surmansa. Selitä! No, miekannielijän kurkku viiltyi sisältä auki, kun varkaan lemmikkiapina vetäisi miekan ulos. Tiedäthän sen tyypin, joka nukkuu nauloista tehdyllä sängyllä? Niin? Läski vartija tippui hänen päälleen.
08:25
Nyt hän on kuollut! Sitten, kun me putosimme ikkunasta lannoitekärryyn Ichabal taittoi niskansa, kaksi muuta tukehtui paskaan. Kaikki tämä yhdestä leivästä. Abdul, olet hengissä?! Luulin, että tukehduit paskaan! Saimmeko sen leivän takaisin? Ei, olen pahoillani, varas pääsi sen kanssa kar- Kyllä, Abdul. Saimme leivän takaisin. Ylistetty olkoon Allah. Tämä on kaikki sinun syytäsi, Jafar. Minun syytäni? Miten tämä on minun syytäni, eikä sen varkaan? Ei olisi varkaita, jos olisit korjannut sosioekonomisen eriarvoisuuden, kuten lupasit! Miksi edes vaivaudut tulemaan meidän tavallisen kansan keskuuteen, senkin aristokatti? Erittäin tärkeä prinssi on tulossa kaupunkiimme tänään yhdestä vasallivaltakunnastamme: Pixarin maasta! Olen tullut vastaanottamaan hänet henkilökohtaisesti. Jälleen yksi kosija Prinsessalle? Oliskin, kapteeni! Hän on tulossa, koska kauppasopimus kuningaskuntiemme välillä on umpeutunut. Minun on uusittava sopimus, tai kuningaskuntamme on tuhon oma. Siksi olen tehnyt kaikkeni, jotta prinssin vierailu olisi onnistunut!
09:53
Olemme järjestäneet hahmoaamiaisen Prinsessan kanssa, antaneet hänelle kahden päivän lipun jonojen ohi ja avainnauhan pinssikokoelmaa varten. Kaikkien täytyy kohdella tätä prinssiä mitä suurimmalla kunnioituksella. Näin kyseisen prinssin ratsastamassa hevosellaan aiemmin. Ai! Häntä ahdisteli sama varas, josta puhuimme aiemmin. Mitä? Se katurotta piiskasi prinssiä kasvoille. Hän sanoi, ettei ollut koskaan nähnyt hevosta, jolla on kaksi takamusta. En ole varma tarkoittiko varas, että prinssillä on iso, hevosmainen perse, vai että hänellä on hevosen perse kasvojen tilalla. Joka tapauksessa kaikki nauroivat ja prinssi oli raivoissaan. Minun on parasta palata palatsille ja varmistaa, että aamiainen Prinsessan kanssa sujuu hyvin. Mutta Jafar, eikö Prinsessalla ole tapana usuttaa tiikeri vierailevien prinssien kimppuun? Voi paska. Olet oikeassa! Todella toivon, ettet ole hoopoillut tätä, Jafar. Ei, ei! En ole. Mikset menisi ja nappaisi sen varkaan? Mikä hänen nimensä on? On kuulopuheita, pelkkiä huhuja. Sanotaan, että hänen nimensä on... Aladdin.
11:00
Sitten meidän täytyy löytää hänet. Tämä... 'laddin. Tsk, tsk, tsk. Mikä sotku. Ruumiita kaduilla. Tämän kuningaskunnan tila... Ei tällaisessa paikassa voi kasvattaa apinaa! Tule, Apina, älä pelkää! Joo! Se on vain ruumis! Sen kanssa voi pitää hauskaa! Katso, sitä voi potkia, sä voit syödä sen, ja kaikkein parasta, voit ryöstää sen. Okei, aah, siinä se on. Katsoppa tätä. Hei! Näyttää tarpeeksi paljon sinulta. Pääset sillä baareihin. Niiden vartijoiden olisi vain pitänyt antaa minun viedä tämä leipä. Eivätkö ne tajua? En ole paha tyyppi. Varastan, kun en pysty maksamaan. Siis aina vaan Ruokaa tarviin, mut rahaa ei oo. Näyttäis, että kusessa oon Siks' keksin juonen tän nerokkaan: kaiken varastan! Okei, Apina, safkataan! Yök. Rusinoita? Mä vihaan rusinoita!
12:31
Hei, pienet orpolapset! Onko nälkä? Haluatteko leipää? Haluamme, herra! Noutakaa, vitun uunot! Oikeesti, en nirso oo. Varastan sen, minkä nään. Älä tuomitse, koska et mun ahdinkoa ymmärrä! Hei, mun sauva! Siitä sait, luuseri! Kaiken mä varastan. Leipää! Leipää myynnissä! Hyvin kohtuullisesti hinnoiteltua näinä vaikeina aikoina! Heippa kamuli! Ei, te taas! Te varastitte minulta jo leivän tänä aamuna! Jep, sun täytyy lakata laittamasta niihin rusinoita! Mä vihaan rusinoita! Juttelin tästä Apinalle ja sen mielestä meidän pitäisi vaan tappaa sut. Mutta mä olin ihan että "Ei, Apina! Se on hullua!" Mutta nyt musta alkaa tuntua, että joo. Ei enää vitun rusinoita. Ei! Lupaan sen! Tuon teille huomenna lisää leipää... ilman rusinoita. Olet paras! Menen kertomaan susta kaikille varaskavereilleni! Jäät mulle velkaa. Tiesitkö, tässä maassa barbaarisessa rahaa saat vain, jos töitä teet? Kiitti, mutta ei kiitti! Varastan vaan sen sijaan, että fasistinen juppi oisin!
13:49
Hippi! Mulkku! Laiskuri! Nylkyri! Kuka töitä etsisi, kun elämä nautintoja tarjoaa ilmaiseksi? Kaiken mitä saan, ilmaiseksi saan, niin kauan, kun on maan ekonomia paskana. Joten paikalta vauhdilla häivyn, mua joukko murha mielissään jahtaa Voittaa se silti työelämän! Eiks vaan? Sinähän olet aikaisin pulassa, herra Aladdin. Pula on jos jää kiinni. Aladdin? Olen pulassa! Sen yhdessä viettämämme yön jälkeen vatsassani kasvaa lapsi! ja isäni sanoo, että meidän pitää mennä naimisiin, tai tuotan häpeää koko perheelleni! Hei, hei, hei hei! En voi vain luopua mun unelmistani ja asettua aloilleni vain, koska isäsi on mulkku! Sitä paitsi, jos menen joskus naimisiin, haluan tehdä sen rakkaudesta. Oi, Aladdin, ymmärrän. Tiesin, että ymmärtäisit. Olet erityinen tyttö, Jezebel. Kuka Jezebel?!
14:59
O-ou. Kärähdin! Joink! Persläpi! Oi, vau! Mulkku! Älä nyt! Kysyn vaan sulta, miksi? Tyttäreni immenkalvon varastit! Tosihan tuo on, mut puolustukseksein, äijä, tyttäres on kuuma! Jea! On mun velvollisuuteni varastaa, koska rosvous on taidetta. Vien vaatteita ja suojapaikan, mitä ikinä multa puuttuukin, tikkarin lapselta, paidan selästäsi, luottoa, identiteetin, ukkosen ja kohtauksen, immateriaalioikeuksia, mikä onkaan! Ja jos tarkasti nyt katsot, tää pien', polo orpo sun syömmes' vie! No niin. Tämän prinssin vierailun on ehdottomasti oltava hyvä! Ja ken tietää, ehkä hän ja Prinsessa tulevat toimeen? Onnea vaan naimakaupoille! Prinssi Achmed! Teidän korkeutenne! Näinkö kuningaskuntanne kohtelee vieraitaan, Jafar?
16:16
Katsohan tätä! Kerrohan, mitä sinä näet? Sydänbokserinne, valtiaani. Mitä muuta? Pakaranne, herrani. Pakarani. Ne ovat ulkona. Ja mitä tämä on? Verta. Verta pakaroillani! Kerro minulle, Jafar. Miten helvetissä se sinne päätyi? Onko se, koska- Koska teidän Prinsessanne usutti juuri bengalintiikerin kiinni takamukseeni! Olen onnekas, että se on niin tiukka ja pieni. Olen kiitollinen pienestä takamuksestanne, herrani. En voi uskoa, että hän luuli voivansa syöttää prinssin bengalintiikerille ilman poliittisia seuraamuksia. Tämä on sodanjulistus, Jafar! Ja hän kohteli sitä vitsinä! Ihan kuin olisin jokin hassu sivuhenkilö, jonka ainoa tarkoitus on kuvata hänen haluttomuuttaan mennä naimisiin!
17:39
Ei suinkaan! En ole ainoastaan valtion itsehallitsija, vaan minulla on myös tunteita. Ja on ihmisiä, jotka välittävät minusta. Teidän täytyy antaa anteeksi Prinsessallemme, hän on nuori, mutta hyväntahtoinen. Älä syötä minulle paskaa ja kutsu sitä couscousiksi, Jafar. Tämä on jälleen yksi loukkaus, jonka kuningaskuntanne on kasannut meidän yllemme! Mutta teillä ei ole enää varaa sellaiseen ylimielisyyteen. Ajattele kuningaskuntanne viime vuosikymmenen suurimpia vientituotteita: leluja, eksoottisia kaloja, roskia kerääviä robotteja ja muita saman "ihmeperheen" tuotteita. Kaikki tuotettu, ei teidän kuningaskunnassanne, vaan minun. Niin, te hoidatte tuotannon ja me viennin! Te otatte kaiken kunnian! Me jaamme kunnian! Ehkä me emme halua jakaa kunniaa enää! Olin ajatellut uusia liittoutumamme, mutta nyt, teidän Prinsessanne takia, se on täysin mahdotonta.
18:49
Seuraavan kerran, kun palaan tähän niin kutsuttuun "Maagiseen Kuningaskuntaan", se ei tapahdu avainnauhan tai kahden päivän jononohituslipun kanssa, vaan armeijan! Jafar, valmistaudu sotaan! Ei, Achmed, odota- Ei! Kukaan ei tee pilaa prinssi Achmedista! Voi helvetti sitä tyttöä! Prinsessa, sinulla on paljon selitettävää! Voi ei! Kyyhkyset, ne ovat karanneet! Ei! Minä vapautin ne! Mutta nuo linnut oli tuotu kaukomailta, ne eivät selviydy täällä, haukat syövät ne tunnin sisällä! Tunti vapaudessa on parempi kuin elinikä häkissä. Syötettynä, ja hemmoteltuna, ja tarvitsematta itse siivota! Millaista elämää sellainen on? Prinsessa, milloin oikein opit, että teoillasi on seurauksia? Prinssi, jonka kimppuun juuri usutit tiikerin, on uhannut kuningaskuntaamme sodalla! Ei se ole iso juttu. Hän oli täysi nössö!
19:57
Aivan kuten jokainen rehentelevä riikinkukko, jonka olen tavannut. Mutta eivät kaikki kosijasi ole ansainneet tiikeriä kimppuunsa. Mitenkäs se ensimmäinen prinssi? Hän oli uljas kaveri. Kuulin, että kerran hän nuoleskeli tajuttoman tytön kanssa. Se ei ole uljasta. Se on lähellä raiskausta. Entäpä prinssi Eric, huilua soittava merenkävijä? Hän nai kalaa! Hän ei nainut kalaa! Hän halusi naida kalaa! Saalistaja, kalannaija! Kykeneekö kukaan koskaan ylittämään utopistiset standardisi? Tiedäthän, että sinun on mentävä naimisiin jonain päivänä- Ei koskaan! Avioliitto on keskiaikainen konstruktio, joka esittelee naista omistettavana asiana. Se on kuin orjuus. Rypäleitä! Sitä paitsi, jos menen naimisiin, haluan tehdä sen rakkaudesta. Jonain päivänä opit, ettei elämä ole unelmien täyttymistä. Se on kompromissien ja pettymysten sarja. Toivoin, että prinssi Achmed voisi korjata kuningaskuntamme ongelmat,
21:07
mutta nyt tilanne on pahempi kuin koskaan, ja minun on keksittävä keino siivota sinun sotkusi! Mutta- sinä- aaaaah! Prinsessana oleminen on niin... tukahduttavaa! Tukehdun tässä palatsissa. Viilennystä, Prinsessa? Nyt minulla on vähän kylmä. Silkkiliina, valtiattareni? En voi käyttää tätä! Tiedätkö että näitä tehdään hikipajoissa? Missä oikein olet ollut? Kehräämässä silkkiä yksityisessä pajassanne, valtiattareni. Sinä olet oikeasti töissä sellaisessa? Kyllä. Se on korruptoituneen systeemin kannattamista. Olet osa ongelmaa. Kyllä, Prinsessa! Olenko ainoa, joka kaipaa elämältä enemmän? Haluaisin vain niin kovasti olla vapaa! Te orjat ette voi koskaan ymmärtää tätä tunnetta. Kyllä, Prinsessa! Vaikutusvaltaisin tyttö oon tän maan. Kättäin heilautan ja käskyni jaan.
22:23
Mutta "miten vaan", koska ymmärrä ei kukaan. Jos ulkopuolelta elämääni katsot, näet palvelijat, tiikerit ja muut. Ajatukses tää varmaan on: "Sai kaiken hän." Se totta on, kosk' niin sain, Mitä vitun väliä? Se ei riitä! Elämän tahdon seikkailuntäyden, en käskyjä totella vain, ja runsaasti vaaroja, kunhan vain varma olla voin, että turvassa päiväni päätteeksi oon. Täytyy mun palatsista paeta, elämään todella vapaata elämää. Uuteen paikkaan muutan, suureen, maisemalla upealla
23:28
ja huolehdittavaksi palvelijajoukon! En muuta pyydä lain. Kaiken tahdon mä vain! Tahdon mä Kuun! Tahdon mä asuttaa Kuun! Sen piiraassa syödä, ja lemmikkinä pitää, ja hiuksissain se lailla helmen välkehtii! Ja aivan pian, he, jotka mun unelmia pilkkaa, kuten isä ja Jafar, väärässä huomaavat olevansa, kun heille nauran suu täynnä Kuunsädepiirakkaa! Valinnoistain tahdon mä päättää, se siis onko liikaa pyydetty?
24:35
Mutta on päätökset vaikeita, kun mua kysymyksillä pommitetaan. Eikö tämän vaativan tehtävän kanssa voi joku mua auttaa? On prinsessan elämä ongelmia täynnä. Tarpeeksi niin, että alhainen ja köyhä olevani toivoisin. Mut niinku, että... ois rahaa. Mitä antaisikaan elääkseni toisaalla. Kaikki orjat ja vartijat elämästä tekevät vaikean. Koska estetty mua on saamasta vain kaiken ja enemmän! Okei, tiimi! Meidän täytyy pitää aivoriihi, edessämme saattaa olla sota! Tiimi?
26:03
Huhuu? Hei, Jafar. Kapteeni, missä tiimini on? Minun apulaisvisiirini? Minun ajatushautomoni, joka on laillani sitoutunut velvollisuudelle ja omistautuneisuudelle? Onko koko 2D- jaostoni kadonnut? Jaa. Et ole vielä kuullut. Kuullut mitä? Huonoja uutisia, Jafar. Käsky on jo toteutettu. Sulttaanin ylimmän päätöksentekovallan voimalla toteuttaman kuninkaallisen määräyksen johdosta koko 2 D- jaosto lakkautetaan. Kaikki 150 jäsentä saavat potkut! Laitoimme heidät perunasäkkeihin ja potkimme heitä, kunnes he olivat kuolleet. Mutte he olivat lahjakkaita ja osaavia miehiä ja naisia! Kaikki ne kädentaidon mestarit vain heitetty pihalle! Heitetty pihalle länsitornin korkeimmasta ikkunasta. Mutta miten Sulttaani voi tehdä tämän?! Älä syytä Sulttaania, Jafar. Tämä on kaikki sinun syytäsi! Et saanut 2D -jaostoa tuottamaan mitään arvokasta. Tiedän sen. Jaa... nähdään. Ajatella, että kuningaskuntamme oli kerran taiteen, kulttuurin ja teknologian pioneeri.
27:20
Miten päädyimme tähän? Miten päädyimme tähän?!? Aaaaaah! Perkele! Oi. Hetkinen. Ei voi olla. Tämä kaulakoru! En ole nähnyt sitä vuosiin. Ajan hiekat, mut takaisin viekää aikaan onnelliseen, aikaan, kun rakkauden laulu soi ja kuin aurinko loisti huominen. Kertokaa, miten tehdä tehty tekemättömäksi. Ajan hiekat, mut takaisin viekää. Taateleita! Taateleita ja luumuja! Luumuja ja pähkinöitä! Leipää! Kaulakoruja! Kalaa, me ne nappaamme ja te ne ostatte! Salam, ystävät! Ja Allahille kiitos tästä siunatusta päivästä! Salam, Jafar! Ja Allahille kiitos sinusta, Jafar. Tänään on se päivä, eikö vain?
28:41
Päivä, jona palatsi viimein saa hyvän ja rehellisen miehen palkkalistoille. Sulttaanin apulaisvisiiri. Sinä saat ne keljut poliitikot aisoihin. Olen siitä varma! No, no, Bewar. Olen varma, että palatsin ylimystö yrittää parhaansa. He vain tarvitsevat jonkun vahvalla moraalilla varustetun pitämään heidät kaidalla tiellä! Olet varmaan oikeassa, Jafar. Mutta miten teet sen? Miten olet niin hyvä kaikille, jotka tapaat? Salaisuuteni on todella yksinkertainen. Kuka tahansa voi tehdä sen! Minä vain seuraan kultaista sääntöä. Ja mikä sääntö se on, Jafar? Se on helppoa kuin 1, 2, 3, 4, Kultaista sääntöä seuraa, onhan kaksisuuntainen elämän tie. Pidä mielessäs se ja ystävällinen kaikille olet! Kultaista sääntöä seuraa, ei se ole vaikeaa. Aina muita kohtele siskoina ja veljinä, ja he sulle saman tekee! Ennen kuin toista vahingoitat, kysy tää itseltäs:
29:45
jos hänen kengissään olisit, miten suhtautuvan hänen toivoisit? Kultaista sääntöä seuraa, niin päätin mä elää. Yksinkertainen vastavuoroisuus on aina filosofiain. Takaisin saan, mitä annan! Seis, varas! Mutta, herra! Kuolen nälkään! Tiedätkö, mikä rangaistus seuraa varastamisesta? Odota hetki, ystävä! Omar, mitä täällä tapahtuu? Tämä poika on ryöstänyt minut! Joten otat lain omiin käsiisi? Se on oikeuteni, Jafar! Mutta onko se oikein? Ennen kuin toista vahingoitat, kysy tää itseltäs: jos hänen kengissään olisit, miten suhtautuvan hänen toivoisit? Miksi veisit tältä pojalta käden, kun voisit yhtä hyvin sen työllistää? Antaa hänelle työpaikan, vai? Ja sinä, poika, etkö näe, että jos kaikki varastaisivat Omarin kärryistä, että hän alkaisi nähdä nälkää? Kultaista sääntöä seuraa. Nälkäni sokaisi minut ja teki minusta eläimen.
30:51
Kultaista sääntöä seuraa! Emme me ole eläimiä. Meillä on lahjoja: mielet, joilla järkeillä, ja sydämet, joilla rakastaa! Kultaista sääntöä seuraa! Joten mitä sanotte? Voitteko tehdä yhteistyötä? Kultaista sääntöä seuraa, onhan kaksisuuntainen elämän tie. Pidä mielessäs se ja ystävällinen kaikille olet! Kultaista sääntöä seuraa! (Kultaista sääntöä seuraa!) Ei se ole vaikeaa! (Helppoa on se!) Aina muita kohtele siskoina ja veljinä, ja he sulle saman tekee! Kultaista sääntöä seuraa! (He sulle saman tekee!) Kultaista sääntöä seuraa! (He sulle saman tekee!) Kultaista sääntöä seuraa! (He sulle saman tekee!) Kultaista sääntöä seuraa! (He sulle saman tekee!) Siinä taisi olla tarpeeksi hauskanpitoa yhdelle päivälle, vai mitä, ystävät? Minun on parasta suunnata palatsille! Onnea sulle, Jafar! Ja aina muista... Kultaista sääntöä seuraa, niin päättäneet olemme elää. Yksinkertainen vastavuoroisuus on aina filosofiamme.
31:58
Takaisin saan, mitä annan! Saamme, mitä annamme! Näin on! Takaisin saan, mitä annan! Kultaista sääntöä seuraa! Ja takaisin saan! Kultaista sääntöä seuraa! Ja takaisin saan! Kultaista sääntöä, kultaista sääntöä, kultaista sääntöä seu- Oi! Anteeksi, herra! Mitäääääääää? Kuka uskaltaa saapua kuninkaalliseen palatsiin ja häiritä kuninkaallista visiiriä, kun tämä lepää kuninkaallisessa kamarissaan kuninkaallisessa palatsissa? Sinä! Kuka olet? Minäkö, herra? Nimeni on Jafar, herra. Niin. Se uusi apulaisvisiiri. Kahvinkeittäjä.
33:08
Ajattelin tehdä kyllä vähän ennemmänkin, ystävät. Tiedän, että on ensimmäinen päiväni täällä, mutta, jos vain saan pyytää hieman kärsivällisyyttä, olen valmistellut listan uudistuksista, joita kaupunkimme kipeästi kaipaa. Se tulee vaatimaan paljon työtä ja hieman sulattelua, mutta uskon, että jos vain seuraamme kultaista sääntöä, me voimme luoda uuden maailman sinulle ja minulle! Ja tärkeintä kaikista, tämän kuningaskunnan upealle kansalle! Joko lopetit? Kuules, poju, sinä puhut kultaisesta säännöstä. Meillä on oma kultainen sääntömme täällä: se, jolla on kulta, tekee säännöt. Mitä? Kultaista sääntöä seuraan. Kuinka voisi mies vastustaa, kun kulta käsissään hänet saa maata rautanyrkillä hallitsemaan? Kultaista sääntöä seuraan. Se on joko he tai minä. Kulta jonka naapurini tienaa on kultaa jota en koskaan nää
34:39
Kenellä kulta, se säännöt tekee, joten voittaa hän pelin, ja palkinnoksi? Lisää kultaa! Hahaa! Ja alkaa peli uudelleen! Kultaista sääntöä seuraa! Älä ole hölmö! Paskat sinun hyväntekeväisyydestäsi, menestystä omaa me jahtaamme. Vain kultaa seuraa, kultaa seuraa, kultaa seuraa, kultaa seuraa, kultaa seuraa ja säännöt teet! (Kultaa seuraa!) Ja säännöt teet! (Kultaa seuraa!) Ja säännöt teet! (Kultaa seuraa! Kultaa, kultaa!) Ja säännöt tee. Joten, pidä suusi kiinni ja kämmenesi auki ja sinusta saattaa tulla aivan helvetin rikas! Mennään, herrat, kohti oopiumiluolaa! Mitä onkaan tämä palatsielämä?
36:06
Tämä opettaa sinut olemaan ivailematta aatelismiehelle! Tyttö parka, mitä sinulle on tapahtunut? Joku leikkasi korvani, koska ei pitänyt naamastani. Mutta sehän on barbaarista! Se tuo kotoisan tunnelman. Älä huoli, neiti, minä olen koulutettu parantaja. En ehkä pysty pelastamaan korvaa, mutta voin pysäyttää verenvuodon. Auttaisi, jos jatkamme puhumista. Voisit aloittaa kertomalla minulle nimesi. Olen Šeherazade. Tämä taitaa olla loppuni. Olen täällä vain kauneuteni vuoksi ja se on nyt poissa. Šeherazade, todellinen kauneus tulee sisältäpäin, mutta yksikään naarmu ei voisi tahrata taivaallista hehkuasi. Sanasi ovat kuin hunajaa, nuori herra. Olen Jafar, enkä ole yhdenkään miehen tai naisen herra. Olen kansani palvelija ja niin myös sinun. Kerrohan, mitä teet palatsissa? Tehtäväni on viihdyttää ylimystöä laululla, tanssilla ja tarinoilla. Tarinoilla? Millaisilla tarinoilla? Millä tahansa, mitä voit kuvitella. Kerrohan, oletko koskaan kuullut tarinaa tiikerinpäisestä luolasta?
37:19
Se on täynnä kaikki kuvitelmasi ylittäviä ihmeitä. Siellä on kielletty aarre, petollisen varkaan sielun riivaama matto, ja ehkä kaikista aarteista suurin: tavallinen öljylamppu. Mitäh? Mutta älä anna ulkonäön pettää, kyseessä ei ole tavallinen lamppu. Se on hengen vankila. Muodonmuuttajan, joka toteuttaa jokaisen toiveesi. Hän on myös todella hauska. Valmista tuli, pidä side tiukasti kiinni, tai siihen saattaa kehittyä... gangreeni. Allahin nimeen! Oletko velho? Ei, ei! Noituus on hölmöjen ja haaveilijoiden alaa. Minä olen tieteen mies. Uskon vain siihen, mitä voin koskea ja tuntea. Tämä luola, josta kerroit, voin vakuuttaa, ettei sitä ole olemassa. Tiedän, koska kerran toimin maantieteilijän oppipoikana. Et vain ole koskaan nähnyt sitä sillä luola pysyy piilossa kaikilta paitsi niiltä, joilla on avain. Tässä. Katsohan. Miten kaunis riipus. Kultainen pillerinpyörittäjä, jollen erehdy.
38:35
Puolikas pillerinpyörittäjä, puolikas avain. Kerrotaan, että luolan sinetöivät kaksi rakastavaista, jotka sitten muuttuivat yhdeksi, kultaiseksi pillerinpyörittäjäksi. Luola aukeaa uudelleen vain, kun kahdesta puoliskosta tulee yksi ja rakastavaiset saavat jälleen toisensa. Miten kaunis tarina. Sanot, että uskot vain siihen, mitä voit koskettaa ja tuntea. Taian tehtävänä on koskettaa sielua. Ei ole sitä suurempaa tunnetta. Viisaita sanoja. Ehkäpä olet oikeassa. Oi! Anteeksi. Ehkä sieluani on kosketettu! Anteeksi. Sinähän tiedät paljon tarinoita, eikö vain? Tunnen tuhat tarinaa, tuhat yötä täyttämään, mutt' nyt tarina uus mieleen tulvahtaa ylväästä, nuoresta visiiristä, joka nousee korkeuksiin! Yhtä nerokas kuin komea, yht' komea kuin kiltti. On hän samalla tuttu ja tuntematon tytölle pelokkaalle, jonka kohtaa hän.
39:59
Tytön yllätyksekseen, jokin silmissä tän miehen kutsuu ja pyytää kertomaan: Sä kerro tarinasi. Sä kerro menneesi sä kerro alusta alkaen. Mitään älä jätä pois, älä kiirehdi. Sä kerro tarinasi, nyt juurta jaksaen, aivan joka tapauksen. Kerro mistä paitsi jäin. On niin paljon kuultavaa! Mitä tulee tarinoihin, luulin tietäväni ne Mutt' nyt kohtaan tässä yhden, jota kuullut en mä lie Tää nuori visiiri saapui aikaan muutosta saamaan,
41:07
vaan kohtalo toi yllätyksen eteen Sisällä palatsin, jotain uutta tajus' hän ja löysi osan itsestään, se hänet yllättää On neito sekä lohtu että arvoitus paatuneelle miehelle, jonka sinä kohtalokkaana päivänä kohtaa. Viisas ja suloinen, ja jokin silmissä tän neidon kutsuu, pyytää miestä sanomaan: Sä kerro tarinasi. Sä kerro menneesi sä kerro tulevaisuutes' myös päivät sekä yöt, täytä sanoilla sun! Sä kerro tarinasi (sä kerro tarinasi) kestämään se saa (kestämään se saa) kerro juurta jaksaen. Kerro uudelleen, kunnes osaan sen!
42:19
En tarinoita mielinyt, kunnes saavuit sä Nyt toiveeni tää ainoa, on tarinamme yhtyvä Mä unohdan, miten jatkuu tää Nyt en mä ymmärrä Kerro kuinka vastaa neito kihla-aikeisiin! Jo oli aikakin! Tuhat ja yksi yötä ei sun kanssas tarpeeks' oo, niin tarinamme olkoon loppumaton. Niin tarinamme olkoon loppumaton! Kulta, tulin kotiin! Piru periköön sen kuninkaallisen visiirin! Kun kansa näkee nälkää, hän juhlii kuin itsekorotettu jumala! Lakialoitteeni maauudistuksesta ei tule koskaan menemään läpi! He kieltäytyivät jälleen? Työskentelen kaikkein itsekkäimpien, korruptoituneimpien ja epäpätevimpien jäärien kanssa! Heidän suihinsa ei sopisi edes aasinpaska.
43:27
Jos vain pääsisin Sulttaanin puheille, kunpa puheeni veisi hänen korvansa edes hetkeksi! Kuten se herra joka veisti minun korvani? Šeherazade, sinä manaat! Minä vain vitsailen, Jafar. Nyt kun sain sinut hymyilemään, voin antaa sinulle lahjasi. Lahja? Minulle? Mikä se on? Oi, miten komea lintu se onkaan! Krääk, komea lintu! Se taitaa kielemme! Näin sen markkinoilla ja arvasin sen ilahduttavan sinua. Mitä muuta se sanoo? Mitä tahansa sille opetatkin. Aasinpaska! Nuo karkeat sanat ovat minun, eikö vain? Sinä nerokas tyttö! Keksit aina uusia keinoja pitää minut rehellisenä. On hyvä, että meillä on jokin, jota rakastaa ja huolehtia. Se voi olla harjoitusta meille. Mitä oikein tarkoitat? Ovatko yrityksemme viimeinkin kantaneet hedelmää, vaikka lääkärit sanoivatkin, että se on mahdotonta? Ylistetty olkoon Allah, armelias ja ymmärtäväinen! Apulaisvisiiri Jafar! Uutisia palatsista! Pyyntönne päästä Sulttaanin puheille on myönnetty. Teidän tulee ilmoittautua palatsiin välittömästi! Kuulitko, rakkaani? Lakiehdotukseni maauudistuksesta kantaa viimein Sulttaanin korviin, vielä tänään kaikista päivistä!
44:42
Olemme siunattuja, Jafar! Tule kanssani palatsiin! Älkäämme enää koskaan päätykö erilleen! Tuhat ja yksi elinikää ei sun kanssas tarpeeks' oo, niin tarinamme olkoon loppumaton! Niin tarinamme olkoon loppumaton! Katsokaa! Katsokaa! Katsokaa! Allahin edustaja maan päällä, maamme isä, ihmisten paimen, itsehallitsijamme, hän, jolla on kaksi jalkaa. Katsokaa! Osiriksen ja Boratorin poika, jumalallinen hallitsijamme.
45:59
Katsokaa! Kuninkaallinen Sulttaani. Šeherazade! Kerrotaan, että hän on jumalainen puhuja. En voi uskoa, että olemme täällä! Mitä luulet, että hän kertoo? Minkä viisauden hän meille välittää? Hiljaisuus! Sulttaani puhuu nyt pyhällä äänellään. Monta vuotta sitten Otin sormeni ja työnsin penikseni sisään. Eikä se ole tullut ulos sen jälkeen. Kuulen nyt hovia. Todella viisas ja lumoava kertomus, valtiaani. Me voimme kaikki löytää siitä opetuksen, luulisin. Missä oopiumini on? Tahdon viiniä, makeisia ja juustoja. Käskystänne, valtiaani. Ja nyt alhainen ja arvoton apulaisvisiirini esittää jonkin asian teidän pyhästi arvioitavaksenne.
48:08
Puhu nyt, Jafar. Äläkä kuse sitä! Tervehdys, teidän korkeutenne. Olen Jafar. Heittäydyn nöyrästi eteenne ja tarjoan lakiehdotuksen maauudistuksesta. Se on välttämätön elämällemme. Ooh! Kuka olet? Minäkö, sir? Olen Jafar. Kuten sanoin- Et sinä, senkin pölisevä apina. Hän. Tämä on vaimoni. On kunnia olla seurassanne, oi suuri Sulttaani. Hän on nyt minun vaimoni. Hänestä tulee osa haaremiani. Mitä? Hän saa kuihtuneet kupeeni kukkimaan jälleen! Käskystänne, valtiaani! Hän on Teidän. Ei, hän on minun vaimoni, hitto vieköön! Väitätkö sinä vastaan Sulttaanillesi? Kuninkaallesi? Polvillesi, poika! Mitä? Ei! Jafar! Ei! Tämä nainen kylvetetään, ajellaan ja tuodaan haaremiinne välittömästi, valtiaani. Šeherazade! Eiiii! En voi antaa tämän tapahtua! Hän varastaa sinut minulta, hän on roisto! En anna sinun mennä! Mutta sinun täytyy, Jafar!
49:25
Se on Sulttaanin tahto ja meidän tarkoituksemme on palvella häntä. Ehkä minulla on uusi tarkoitus. Kaupunki tarvitsee sinua. Sinusta tulee vielä suuri visiiri. Siitä tarinasi kertoo. Toivon, että minulla olisi valta kirjoittaa tämä tarina uudelleen! Älä koskaan lakkaa toivomasta sitä, Jafar. Tässä. Ota se. Riipus? Muistatko tarinan kahdesta rakastavaisesta? Avain tiikerinpäiseen luolaan! Jonain päivänä tapaamme jälleen ja saamme ihmeet jotka ylittävät villeimmät kuvitelmamme! Ensin hänet vei Sulttaani, sitten kuolema. Luulin, että jos vain suorittaisin velvollisuuteni voisin saada hänet takaisin. Nyt minä olen kuninkallinen visiiri. Ja voimaton pelastamaan häntä tai kaupunkiamme. Ellei sitten... Luola, lamppu, toiveet toteuttava henki! Jos toiveisiin mä uskoisin, niin hölmöä kuin se ois, sen luolan löytäisin, ajan hiekat kääntäisin ja pelastaisin sut!
51:01
Jos unelmiin uskoisin, jos uskoisin mä taikaan, jos hyvään uskoisin, paras visiiri olisin, katoamaan ongelmat saisin, jos uskoisin siihen pystyväin. Mutt' on unelmat haaveita ja haaveet harhaa niin tiede ja järki lopulta voittaa! Tiede sanoo, kuolleet eivät palaa järkeillen, mua kuule ei kukaan vaan kertoo syömmeni, pien toive piilevi, nyt vakuuttaa sä kanssain oot jossain! Jos toiveisiin mä uskoisin, jos avaimen löytää voin, ei myöhäistä ole muuttaa kohtalonsa suuntaa
52:09
sun sanoin, kai mä viisas oon, jos muhun sä uskoit! Jafar! Mitä nyt, kapteeni? Etkö näe, että olen kiireinen? Huonoja uutisia, kyse on Prinsessasta. Olemme etsineet kaikkialta, mutta emme löydä häntä mistään. Vaikuttaa siltä, että hän on karannut. Kaikki hänen puheensa vapaudesta! Minun olisi pitänyt osata ennustaa tämä! Olen samaa mieltä. Tämä on kaikki sinun syytäsi, Jafar. Älä vain seiso siinä! Mene etsimään hänet! Älä jätä kiveäkään kääntämättä! Minulla on töitä. Voi, Prinsessa. Sinä pieni, naiivi tyttö! Toivon vain, ettet ole joutunut jonkun seksihullun öykkärin vangiksi! Tänne päin, beibi. Kiitos vielä, kun pelastit minut siellä markkinoilla. En voi uskoa, että se mies halusi ojentaa minua vain, koska otin häneltä pari omenaa! Jea, kauppiaat on todellisia mulkkuja noista asioista. Niinku, aikooko se muka itse syödä ne kaikki omenat? Ja ne omenat joita se ei syö, se yrittää myydä? Rahasta? Niin ahnetta.
53:35
Mutta sinä olet niin jalomielinen. Puolustit tyttöä, jonka olit vasta tavannut, odottamatta yhtään mitään vastapalvelukseksi! Ja sitten vaadit, että pysyn kanssasi tämän yön! Eipä mitiä. Tää on mulle jokapäiväistä Vau, sinä asut täällä? Noh, mä oleilen täällä. Täällä on kaunista. Jea, tää on vaan aika läävä just nyt. On vaikeaa pitää näin iso mesta siistinä. Eikö sinulla ole jotakuta, joka siivoaa puolestasi, niin kuin orjaa? Mulla on tämä apina, mutta se siivoaa vain oman puolensa huoneesta ja jättää suihkuverhon aina auki eikä ole edes alottanut kirjoittaa meidän leffakäsistä. Uskomatonta. Se on niin epäreilua! Köyhät tarvitsevat orjia ihan yhtä paljon kuin rikkaatkin. Ehkä vähän enemmänkin. Ja tiedätkö, mikä on kaikkein surullisinta tässä? Vallanpitäjät eivät tee yhtään mitään muuttaakseen tilannetta! Muutos pelottaa vanhoja ihmisiä. Niin! Aikuiset eivät tajua meitä, tiedätkö? Siis kun... Sä oot 16 ja mä oon... Oho, vau.
55:02
Oon vasta 33. Luulist että oon nähny jo kaiken, mutta unohdan välillä miten nuori mä oonkaan. Rakastan, miten todellinen tämä keskustelu on. Olet niin kypsä! Ja syvällinen! Tietenkin sinunlaisesi vapaa ajattelija on se, joka joutuu kärsimään ja kaikki johtuu korruptoituneesta luokkasysteemistämme. Mä vihaan luokkasysteemiä! Siks päätin, että "vitut, en enää koskaan mee kouluun." Sinä siis hylkäsit kaiken ollaksesi vapaa? Se on niin rohkeaa. Rohkea? Minäkö? Niin. Mutta mut vähän kuin pakotettiin siihen. Mun piti kasvaa nopeasti. Mun elämäni on ollut vaan... tosi vaikeeta. Tiedän, susta oon se täykky tyyppi, mutta mun täytyy nyt jotain tunnustaa Toivon vaan, ettei se sua saa mua inhoomaan Menneisyys traaginen muut tytöt karkoittaa
56:23
mutta musta tuntuu, voin luottaa suhun, sä et tuomii sanojain Muut eivät sitä kestäneet, on mun tarinain suruinen Mutt' sen nyt teen, kerron sen: ei mul mutsii, faijaa oo. Ne kuoli. Aiemmin tänä vuonna. Nyt olen orpo. Mun vanhemmat vaan kannusti mua anto mulle kodin, kerto että ne rakasti mua, oli mikä oli. Ne oli tosi huonot porukat. Miten 33-vuotiaan nappulan on tarkoitus selvitä omillaan? Et voi kuvitella miten vaikeaa mulla on ollut. Ei ole mulla ketään leipää leipomassa. Ei ketään sänkyä petaamassa. Ei ketään opettamassa eroa oikean ja väärän. Tai laulamassa mulle laulua.
57:34
Mä niin tahtoisin, olla yhtä vahva kuin ennenkin Mutta orpo oon ja 33. Aladdin, olen niin pahoillani, en tiennyt! Ei ole mulla ketään, joka mua tiukasti pitelisi. Ei ketään yösuukkoa antamaan. Ei ketään rintojaan vasten mua painamaan ja sanomaan: "Kaikki on okei." Mutta hei, se vaan on mun elämää. Kun oon orpo ja 33. Ne haukkuu 'runkkari', 'mulkku', 'retku'! Mutta sitä uskoa en saa! Olisin voinut olla ässä, jos vaan porukat ei puskis kukkaa Huomioon ottaen kaiken, mä pärjään ihan jees! Henkseleistäin itseni ylös vedin ja varkaaksi ryhdyin.
58:46
Silti, ei kukaan mua rakasta, mutta mä selviän lopulta. Huolimatta siitä, että niin surullisen, murskaavan yksin oon Mutta lupauksen mä teen, että kun lapsia on mulla omia, kierteen mä rikon Sen viel näät. Mä elän ikuisesti! Jottei tunne he sitä tuskaa olla orpo ja... 33. Uskotko rakkauteen ensi silmäyksellä? Todellakin. Olen kokenut sen. Monta, monta kertaa. Oi, Aladdin! Siellä sinä olet! He ovat perässäni! He ovat perässäsi? Siinä hän on! Napatkaa hänet!
01:00:14
Saimme hänet! Älkää viittikö! Prinsessa. Olen onnellinen, että löysimme sinut, ennen kuin tämä rikollinen- Antoi minulle ensisuudelmani? Ja sinä- Ei ylävitosta. Ja sinä pilasit sen! Päästäkää hänet menemään. En voi. Tämän miehen on kohdattava oikeudenkäynti tekemistään rikoksista. Mutta se ei ole reilua! Hän on olosuhteidensa uhri! Uhri? Sano se Bufoolin kaksoisveljelle, Abdulille! Hän oli uhri. No, toisin kuin Aladdin, hänellä oli luultavasti perhe, joka rakasti häntä. Kyllä. Juuri niin. Tämän miehen kuuluu kärsiä kaikkia murhaavia varkaita odottava tuomio: teloitus. Älä katsoa minua noin. Nämä ovat käskyni Jafarilta. Tämä on kaikki hänen syytään. Jafar on hirviö! Tulet myöhään. Tuhannesti anteeksi, Te Kärsivällinen (!) Siis sait sen?
01:02:06
Sain katkoa kauloja, mutta sain sen. Kyllä. Kyllä! Kultaisen pillerinpyörittäjän toinen osa! Nyt voin viimein etsiä sisäänkäynnin tiikerinpäiseen luolaan! Odota, mitä? Katkoit ihmisten kauloja? En käskenyt sinun tappaa ketään! Tämä on kamalaa! Jafar! Ei. Se on vain sanonta. Mitä? Joo! Se tarkoittaa, että sain tappohyvän diilin markkinoilla! Katkoa kaula, tappohyvä diili... Ai! Eli ostit sen kauppiaalta? Joo, joo. Todella juonikkaalta bisnesmieheltä vielä. Tutisiko mulla puntit? Ei. Talsin suoraan sen puljuun ja panin sen koiraa. Mitä?!? Jafar! Se on taas yksi tavallinen sanonta. Se tarkoittaa, että näytin kauppiaalle kaapin paikan, kuin hän olisi puolustuskyvytön koiranpentu. Värikkäitä sanontoja markkinoilla nykyään. Jafar, sinun täytyy oppia rentoutumaan. Älä ota kaikkea niin vakavasti, äijä. Olen pahoillani. Olet tehnyt hienoa työtä. Tässä palkkiosi.
01:03:24
Ah, kiitos. Se keikka meni upeasti! Siihen asti, että kauppias tajusi, kuinka paljon vedätin sitä hinnasta. Voi pojat. Se todella leikkasi kyrpäni irti. Leikkasi kyrpäsi irti! Se oli hyvä- Mitä vittua sä räkätät siinä? Mitä-? Onko se sinusta hauskaa, Jafar? Ehkä haluat katsoa missä kyrpäni oli?! Mulkero! Minulla on kuningaskunta pelastettavana ja lamppu löydettävänä. Tiikerinpäinen luola on kuulemma petollinen paikka. Ei sen väliä, tiedän juurikin sopivan tyypin, jonka voin riskeerata hyvällä omallatunnolla. Siis ymmärsinkö nyt oikein. Sä hankit mut ulos vankilasta, jotta voisin mennä kullalla vuorattuun luolaan ja ainoa asia, jonka sä haluat, on kämänen vanha lamppu? Juuri niin. Loppu aarteesta on sinun, mutta lamppu on minun. Rakastan sua, jätkä! Mulla tulee oleen niin paljon kultaa! Voisin uida siinä, kuin uima-altaassa. Uskotko, että porukka oikeasti tekee niin? En. Mutta sitten, kun kaikki se vauraus on sinun, voit jättää varastelun, juosta kauas pois etkä ikinä palaa.
01:04:56
Aion todellakin tehdä niin. Mun pitää vain hoitaa yksi juttu ensin. Mikä juttu? No, se juttu on yks tyttö. Mitä? Jea. Hänellä on vain sellaiset silmät- ja perse, vau! Ja ne ryntäät! Hän on vain niin, niin- Kaunis? Pantava! Mutta hän on prinsessa. Jotta mulla olisi edes mahista, mulla pitäisi olla rahaa palkata armeija salamurhaajia tappamaan kuninkaallinen visiiri ja kaikki palatsin vartijat. Sitten voin hiippailla sisään ja, tiedäthän, nusaista. Koska silloin, kun mulla on tyttö tähtäimessä, en voi siirtyä eteenpäin ennen kuin oon hässinyt sitä. No, ensiksi sinun on paettava tiikerinpäisestä luolasta henkesi kaupalla. Sitten voit palata hässimiseen. Ikuiseen hässimiseen. Kiva. Missä se paikka edes on? En tiedä. Vielä. Se toimi! Se toimi! Seuraa tuota merkkiä! Musta kaupungin rakastama sankari tulee.
01:06:25
He mulle paraatin järjestää riikinkukkoineen ja apinoineen. Kansa hurraa niin kuninkaalliselle visiirilleen, joka velvollisuuden kutsuun vastasi. En välitä kunniasta, vain loppua onnekasta kaikille toivon! Voin tuskin oottaa kultaa, kun huhun kuullut oon, että on varastaminen helpompaa, kun rahaa jo valmiiksi on! Mutta oon silmäni mä iskenyt johonkin ei kaupan, koska se Prinsessa on, uuh, täys kymppi. Täs on se ainoo jannu, joka on Prinsessaa pannu Onnellisen lopun tänä iltana saan! Voi, viaton Aladdin! Muru, älä kuollut oo
01:07:34
Esteen rakkaudellemme se tuo, jos päätön sä oot! Toivon sun voivan pois lentää, paeta ja liitää Mut vie mukanas maailmaan jossa kaikkee meillä on! Tuolla se on! Sisäänkäynti tiikerinpäiseen luolaan! Mene! Ja jonain päivänä sanoo henki: "Jafar, mies oot niin hyveellinen. Vihaan, miten yksinäisyytes ja muistos sua voi satuttaa. Eikö pitäisi miehen niin ylvään, jonka vaikutus kaikkialle ulottuu, saada joku rinnalleen? Toiveesi tiedän, joten luvallas pyydän, kai saan palauttaa morsiames" Ja vaimoni rinnallain, mun virheet armahdetaan.
01:09:06
On maailma silloin paratiisi, ongelmat unohdetaan. Eläkkeelle menemme kauas pois ja jaamme pikkuruisen asunnon, vaatimattoman, silti mukavan, - jossa onnellisen loppumme kirjoitamme! - Tahdon kaiken ja enemmän! - Kaiken mä varastan! Onnellisen lopun saamme! Tarkoitan kaiken! - Ja loppu tuo onnellinen alkaa - Tahdon kaiken - Kaiken mä varastan tänä yönä! Mitä tapahtui? Jätkä! Mä uin kultakasan läpi, tiiätkö? Se kaikki muuttui laavaksi! Oon niin onnekas, että pakenin tällä lentävällä matolla! Saitko lampun? No siis mä sain jonkun lampun. Upeaa, poika! Heitä se tänne! Ei niin nopeasti. Sanoit, että haluat tavallisen öljylampun. Kyllä. Joka on täysin arvoton.
01:10:19
Täsmälleen, juuri tuollaisen! Ei se sit oo tää, koska tämän lampun sisällä on maaginen henki. Se tuli hetkeksi ulos ja on tosi hauska! Olen pahoillani, tiesin hengestä, olen pahoillani, että huijasin sinua. Tarvitsen sen vain pelastaakseni kuningaskunnan! Sä valehtelit, jäbä! Koko muu aarre oli vaan laavaa valeasussa! Mä varastan tän lampun! Aladdin 1, vanha pieru 0! Näkyillään! Ei! EIIIIIIIIIIII!!! 2. näytös. Sotilaat! Pixarin armeija! Uskolliset legioonani! Prinssinne on palannut! Prinssi Achmed, siinä sinä olet! Olimme jo melkein unohtaneet sinut. Emme olleet varmoja, tulisitko koskaan takaisin, prinssini. Tietysti tulin takaisin! Miksi en tulisi? Miehet! Ette uskokaan, millaista epäkunnioitusta kohtasin matkallani Maagisessa Kuningaskunnassa. Mutta minulla on esittää todisteita rikoksesta minua vastaan!
01:11:40
Kaikki, katsokaa takamustani! Kertokaahan, mitä te näette? Sileät persposket, prinssini. Puhtoisen ja kiinteän takamuksen, valtiaani! Näen osan palleistanne. Niin niin. Kynnenjälkiä, niitä te näitte. Ja miten luulette niiden päätyneen sinne? Veitte mäyrän poikuuden. Hymyilitte krokotiilille! Ne ovat raskausarpia, niitä tulee. Se oli tiikeri! Aa, nyt ymmärrän! Veit tiikerin poikuuden! Kyllä! Kuulitteko, pojat? Prinssimme rakasteli tiikerin kanssa! Kaikki kunnia Achmedille, tiikerinnussijalle! Tiikerinnussija, tiikerinnussija, tiikerinnussija! Minä en nussinut tiikeriä! Sellainen usutettiin kimppuuni. Helvetin katti repi housujeni takamuksen ja nappasi kiinni kalustani. Tiikerinnussija! Tiikerinnussija! Ei, ei, ei! Kiinni leikkikalustani! Katsokaa.
01:13:01
Sen käsi on aivan paskana. Ja nyt, nyt se ei voi lähteä kanssani cowboyleirille! Kaikki sen kiittämättömän, vastenmielisen, söpön, kauniin Prinsessan takia. Se ei tule koskaan tapahtumaan. Hänenlaisensa tyttö. Minunlaiseni mies. Kasvojani ei ole komeudella siunattu. Ei! Hiljaa. Minulla on tämä outo pystynenä ja nämä naurettavat viikset. Pitäisi vain ajaa ne pois! Älä uskallakaan! Me rakastamme teitä juuri tuollaisena! Mitä tahansa tapahtuukin, olet aina prinssi minulle. Kiitos. Oot kotimaassasi legenda. Kaikki nimesi tuntevat. Taistelukentällä tai et, oot ensiluokkainen. Tiedän. Valtakunnassa tosin huomaan sen ainoon tapauksen, julkkiksena on mun takamus poloinen.
01:14:25
Poloinen... Kuunnelkaa. Olen sodat veriset monet voittanut ja vihollisilla lattiaa pyyhkinyt, mutta muista ei kukaan Achmedia! Olen talonpojat monet suolistanut läpikotaisin, mutta muista ei kukaan Achmedia! Nimeni mainitse näillä main ja tyhjän katseen vastaasi saat, kunnes mainitset tiikerin tai kalsarit pilkukkaat! Kalsarit pilkukkaat! Maineen pelottavan raakalaisen palauttaakseni on vain yksi keino, jonka nään: järjestän teurastuksen suuren, miljoonan siviilin, sitten mut muistetaan! Kuningaskunta on alistanut meitä vuosia, mutta minut on jätetty huomiotta liian pitkään. Me lähdemme sotaan! Peitossa mudan taikka veren silti kukkasilta tuoksut, - Niin kai... - mutta muista ei kukaan Achmedia!
01:15:34
Voit kuudellekymmenelle jalkavaimolle tunnissa nautintoa tuottaa, Nopeamminkin! mutta muista ei kukaan Achmedia! Kotopuolessa oon mä sankari, neidot puhuessain värisee, mutta täällä naiset mua pitää kertakäyttöisenä vitsinä Heittäkää hänet pois... Maanpäällinen jumala oon, mutta silti voi jumalanruummiillistumakin silloin tällöin hieman olla epävarma. Epävarma... Tahdon vain hieman rakkautta, tämä torjunta on lähes liikaa kestettäväksi! Kestettäväksi, katso, mitä täytyy hänen kestää! Enkö ole itse kauneus? Etkö haluakin tällaista makupalaa? Etkö antaisi halukkaasti kaiken maallisen omaisuutesi vain voidaksesi tervehtiä minua tullessani kotiin yksipuolisesta joukkomurhasta ja kylvettääksesi hikisen, verisen kehoni kielelläsi? Seksiä tihkut kun fleksaat, on nuo rintalihakset virheettömät!
01:16:38
Mutta torjuu mut Prinsessa silti! Hän ei mua ehkä vielä rakasta, mutta varmaksi sanon, että kaiken kansansa tapettuani, rakastaa! Rakastaa, varmasti rakastaa! Naurakoon vaan, ei se mua haitaa, on viimeinen nauru mun, koska nauraa ei voi kuolleet! Saan heidät kaikki katumaan päivää, jona he kehtasivat unohtaa, mikä se nimi olikaan? Tiikerinnussija! Ei! Kuten sanoin, mikä se nimi olikaan? Oot kukko tunkiolla, vatsalihakset on kiveä kovemmat, koskaan ei enää sua pilkata, Achmed! Tiikeriä hän nussi! Minä en nussinut tiikeriä! Sut kaikki muistaa, Achmed! Sut kaikki muistaa, Achmed! Sut kaikki muistaa, Achmed! Kaikki muistaa mut! Tiikerinnussija, tiikerinnussija, Achmed on tiikerinnussija! Muistaa kaikki Achmedin, tiikeriä nussineen!
01:17:57
Mitä? Marssia! Kop kop. Ai... sinä. Eikö sinulla ole kiire? Pilata elämäni? Huomasin, ettet ollut päivällisellä, mutta näin sinun myrkyttävän viinini. Yleensä, kun teet niin, se tarkoittaa, että haluat puhua. Mikä on, oletko vihainen? Selvä sitten, minun täytyy mennä etsimään vastamyrkky... Minne sinä menet? Sieltä se tuli! Mikä on vialla? Kaikki! Revit sydämen rinnastani ja hajotit sen miljooniksi sirpaleiksi! Äläkä esitä, kuin et tietäisi mistä puhun! Ööö... Tiedäthän, se viaton poika markkinoilta! Se, jolle langetit kuolemantuomion? Tiedäthän! Al... Alll... Aladdin? Niin, Aladdin! Nimi, joka tulee olemaan ikuisesti poltettuna sieluuni. Ensinnäkin, en kutsuisi häntä pojaksi, hän oli vähintäänkin kolmekymppinen. Hän oli täydellinen! Kuin yhdistelmä kaikkein parhaiden miesten parhaita piirteitä
01:19:27
ja vielä traaginen taustatarina! On kuin hänet olisi suunniteltu erityiysesti miellyttämään minua. Prinsessa, hän ei ollut kovin mukava tyyppi! Sinä et vain tuntenut häntä, kuten minä tunsin! Ei, sinä et tuntenut häntä, kuten minä tunsin! Tiesin hänestä kaiken! Hän oli minun sielunkumppanini! Minun... minun... Luoja, pää lyö tyhjää! Mikä hänen nimensä oli? Aladdin? Aladdin. Kirjoitan sen ylös. Kaksi ällää? Öö, ei. Yksi L, kaksi deetä. Ai. Se näyttää oudolta. Se on outoa. Prinsessa. Koko elämäni olen ollut visiirisi, sinun opettajasi. Usko tai älä, minä välitän sinusta! Sinusta tulee jonakin päivänä tämän kuningaskunnan hallitsija ja minä yritän parhaani mukaan valmistella sinua siihen. Mutta minä en halua olla valmistautunut! Haluan odottaa odottamatonta! Joten kuvittelet, että mielestäsi voisit hallita kuningaskuntaa nyt heti? Varmasti. Miten sitten suojelisit kuningaskuntaa prinssi Achmedilta, mikäli hän päättää hyökätä? No, me- keneltä? Tai helpomman kautta: miten korjaisit sosioekonomisen epätasa-arvon?
01:20:41
Oi! Tätä olen ajatellut paljon viime aikoina ja, hm, miten etuoikeutettu minä olen, ja miten, koska olen prinsessa, kaikkien täytyy olla mukavia minulle ja antaa minulle asioita, joten minusta kaikki kuningaskunnan ongelmat ratkeaisivat, jos tekisimme kaikista prinsessoja! Okei... Tiedät, että se toimisi! Olet nuori. Et vielä ihan ymmärrä, miten asiat toimivat. Vaikka en arvostakaan oikeastaan mitään ideoistasi, arvostan sitä, että sinulla on ideoita! Ehkä vielä jonain päivänä sinulla tulee hyviä! Mutta en tuhlaisi enää ajatustakaan sille Aladdinille. Hän on kuten kaikki kuningaskuntamme prinssit. Seksipetoja koko joukko! Heidän taktiikkansa on liehitellä nuoria tyttöjä ja rakentaa valheellista luottamusta ja sitten eristää heidät jonkin sortin maagiselle matkalle! Ja kun hetki on oikea, he iskevät sen tiskiin. Tiedäthän...
01:21:54
Heidän laulunsa! Aaa, laulunsa. Varo nuoria poikia, jotka iskevät tiskiin laulunsa. Laulu on usein alkusoittoa kullille. Laulu on kulli lampaan vaatteissa! Ja jos koskaan epäilet, muista vain tämä laulu: Laulu on kulli lampaan vaatteissa! Laulu kertoo, on kulli tulossa- Jafar! Mitä nyt, kapteeni? Etkö näe, että yritän välittää tärkeää opetusta? Tuntuu, kuin tulisit tapaamaan minua vain silloin kun on huonoja uutisia! Ei tällä kertaa. Taivaalle kiitos! Mistä on kyse? Kamalia uutisia. Joku hölmö norsun selässä johtaa paraatia markkinapaikan läpi. Paraatia? Ilman lupaa? Ilman katujen tyhjentämistä? Entä omenakärryt? Ne ovat kaikki nurin! Ei! Ja pahemmaksi menee. Se hullu heitteli kultaa nälkää näkeville massoille, jotka tallovat toisensa sitä saadakseen. Laskin 13 kuollutta, ennen kuin riikinkukot ehtivät paikalle. Voihan paska. Tämä on kaikki sinun syytäsi, Jafar. Ehkä, jos järjestäisit paraatin aina silloin tällöin- En tahdo kuulla! Kapteeni, mennään.
01:23:14
Prinsessa, puhutaan myöhemmin. Se oli itse asiassa aika hyvä paraati. Siellä oli jopa lentävä matto. Lentävä matto! Voiko se olla...? Ei! Se Aladdin on aivan liian fiksu näyttääkseen enää naamaansa kaupungissa, ja jos hän niin tekisi, olisi hän varmasti hyvässä valeasussa... Kop, kop, kop. Tilasiko joku prinssin? Aladdin! Miten vitussa sä tiesit että se oon mä? Koska se olet sinä. Sinulla on vain eri vaatteet päällä. Vau, Kaunis ja älykäs. Olet koko pakkaus, beibi. Mutta miten pakenit teloitusta? Pakenin, koska olen prinssi. Olet prinssi? Mutta luulin, että olit köyhä orpopoika! Minun on vaikea uskoa tätä. Ei! Ei! Olen prinssi. Kaikki, mitä kerroin sinulle sinä yönä oli valetta. Luotathan? Joten, sinä et ole traaginen erakko, joka kapinoi valtavirtaa vastaan? Beibi, mä olen valtavan virtainen. Ja varastit sen kaiken tavaran... ihan vaan huviksesi?
01:24:42
Näin on näppylät. Uuh. Voi ei. Okei. Nyt minusta tuntuu kuin kaikki se, mikä sinussa oli viehättävää aiemmin, olisi kadonnut. Ei! Ei, olen vain päättämätön. Se olet yhä sinä. Minun täytyy vain saada pääni takaisin pilviin, jossa se olikin! Haluatko pilveen? Kyllä. Katsoa minua silmiin ja puhu minulle lisää maailman epäoikeudenmukaisuudesta! Toki. Anna mä käärin tän sätkän eka. Hei Henki, kuule pikkujäbä. Tiedän, etten voi toivoa, että tämä tipu rakastuisi minuun, koska se on vastoin sääntöjäsi, tai jotain. Mutta emmä halua sen rakastavan mua, mä haluun vaan että se panee mua. Voinks mä toivoa semmosta? En?! Jessus, montako sääntöä sulla on? Hauska paskiainen. Okei. Täytyy sitten tehdä tämä vanhalla tavalla. Hei! Aladdin tässä! Miten teillä menee tänä iltana? Cool, cool, cool, turvat kiinni hetkeksi, nyt tulee asiaa.
01:26:07
Tiedättekste että on keino saada ihminen ajattelemaan seksiä puhumatta seksistä? Täytyy vain tehdä se... alitajuntaisesti. Katsokaa ja oppikaa. Hei, beibi. On niin kaunis ilta *ota vaatteet pois*. Mitä sinä sanoit? Sanoin, että ulkona on kaunista. Katso palatsin länsitornia *ja ota vaatteet pois*. Miltä se sun mielestä näyttää? Pitkä, jähmee varsi, päädyssä tommonen nuppi Mikä tulee ekana mieleen? Kirahvi! Oikeesti? Ei se kyl mun mielestä Ehkä voit *ota vaatteet pois* nähdä sen paremmin täältä. Mitä sanot, jos mennään taianomaiselle lennolle matolla *ja otat vaatteet pois*? Mennään paikkaan, joka on vähän eristäytyneempi *jossa et voi olla ottamasta pois vaatteitasi*. *Ota vaatteet pois, ota vaatteet pois, ota vaatteet pois, ota vaatteet pois.* Voi ei, kertokaa minulle, voisiko Jafar olla oikeassa Aladdinista? [Yleisö.] KYLLÄ. [Darren Criss yleisössä] En usko. En minäkään! Aladdin on niin mukava ja charmikas.
01:27:51
Ja siis, eihän hän edes laula tai mitään. Katso palatsia kultaista, kiiltävää, kimaltavaa, metallista ja hieman fallista. Katsohan, ja sen myönnät. Maassa lehtiä näät, muodostavat ne sanoja sulle. SEKFI? Jos, silmiäs räpäytät, on ne jo menneet, meitä hellästi pyytäen: ota vaatteet pois! Niin paljon piiloviestejä. Hienovaraisia ja hieman säädyttömiä, mutta jos nokkela oot, niin pääset tunnelmaan. Joten ota vaatteet pois! Tunnen alitajuntain mua painostavan! En tiedä miksi ja miten, mutta täällä ja nyt, mieleni tekisi kanssas ottaa vaatteet pois! Tahdon kanssas ottaa vaatteet pois!
01:29:03
Oon vapaa kuin taivaan lintu, ei häkkiä, ei omistajaa! Katso, on papilla seisokki! Ei, taitaa olla se vain polvi! - Ota vaatteet pois, - On tää romanssi täydellinen! - sen universumi sulle kertoo! - En häitämme malta oottaa! On kaikki merkit ilmassa, kosminen haaste vain hyväksy Ja ota vaatteet pois! - Prinsessa, housus pois ota! - Ei tarvitse sun kanssain teeskennellä! Mulle taikamattosi näytä! Jopa tähdet taivaalla rakkauttamme heijastaa. Tahtovat ne mun kanssasi vaatteet pois ottaa! Sinä rakastat minua? Toki. Ja olet prinssi? Beibi, olen mahtavin prinssi koko maailmassa. Mahtavampi kuin prinssi Achmed? Hei, en ees tiedä ketä se on. Ehkä tämä on keinoni pelastaa Kuningaskunta: Naida sinut!
01:30:06
Mennään naimisiin, Aladdin! Jos mennään, voitko... ottaa vaatteet pois? Älä hätiköi, ota vaatteet pois! nautitaan hetkestä. Edes toi toppi? Aladdin, stoppi. Kuule, beibi, tiedän, että sua pelottaa. Niin muakin. En ole tehnyt tätä ennen. Kunnes olemme naimisissa, emmekö voisi vain istua täällä ja katsella tähtiä? Okei. Okei. Hei, kunnioitan sun päätöksiä. *Ota vaatteet pois!* Mutta, annahan kun kysyn, onko peniksesi sisäinen vai ulkoinen? Sisäinen. Samoin. Sulttaani! Valtiaani, herrani. Jafar, etkö näe, että käyn tajunnanräjäyttävää keskustelua tämän karvaisen miehen kanssa? Mitä nyt? Olin juuri markkinoilla siivoamassa luvattoman paraatin jälkiä,
01:31:47
kun näin hänet. Prinssi Achmed on palannut! Kuka? Rukoilin, että hän olisi vain vitsi, jota ei tarvitsisi ottaa vakavissaan, mutta hän on tuonut koko Pixarin armeijan mukanaan ja he murtautuvat muuriemme läpi. Kuningaskuntamme on tuhon oma! Ja minä... olen pettänyt teidät. Niin. Niin olet. Kuten aina. Ja kuten aina, minun on täytynyt korjata sinun epäpätevyytesi seuraukset. Mitä! Miten? Prinsessa on viimein valinnut itselleen miehen. Prinssin, jonka hän nai huomenna. Sulho kutsuu armeijansa ja he kukistavat prinssi Achmedin. Kuka on tämä mies? Tämä sankari? Tietysti mahtavin prinssi koko maailmassa! Hänellä on 50 norsua, runsaasti laamoja, karhuja, leijonia- Puhallinorkesteri! puhallinorkesteri. Ja huoria! Älä unohda kaikkia huoriani! Sinä! Missä lamppu on? Älä satuta minua! Jafar, mitä oikein teet prinssille? Hän ei ole mikään prinssi! Hän on etsintäkuulutettu varas, Aladdin! Miten vitussa sä tiesit että se oon mä? Jafar, ei. Aladdin selitti minulle kaiken.
01:32:58
Hän vain esitti etsittyä rikollista, läpällä ja kännissä. Hän on oikeasti mahtava prinssi. Ei, hän on valehtelija ja se on totuus. Vein hänet aavikolle etsiessäni lamppua, jonka sisällä on toiveita toteuttava henki. Pysykää kärryillä. Toivoin voivani käyttää lamppua pelastaakseni kuningaskunnan, mutta tämä varas vei sen minulta! Ja nyt epäilen- Mitä vittua minä oikein selitän? Minä tiedän. Tiedän, että hän käytti lamppua ja toivoi tätä prinssiasua! Sen me tässä näemme, ja lyön vetoa, että lamppu on tuon lampunmentävän hatun alla. Hevonpaskaa! Miksi esittäisin olevani prinssi? Vain päästäkseni nussimaan? En ole sellainen. Poika, tee edes yksi hyvä teko elämässäsi ja anna lamppu tänne! Olet jo itsekkäästi törsännyt sen taikaa tarpeeksi! Miksi kiusaat minua, Jafar? Pelottaako, että paljastan pikku salaisuutesi? Minkä salaisuuden? Miettiikö kukaan muu täällä, miten tämä jätkä vain leipäläpensä avaamalla saa puhuttua kenet tahansa tekemään mitä tahansa? Mitä hän käyttää? Logiikka. Järkeä. No siis, mä ajattelin ennemminkin...
01:34:11
taikuutta. Sulttaani, Prinsessa, tämä tyyppi on velho! Mitä? Miettikää, miten se tietää niin paljon paskaa? Hei, Jafar, mistä virtahevot ovat kotoisin? Afrikasta. Siinä se vitun velho pätee! Sinä vedät kaiken lonkalta, poika. Kukaan täällä ei usko sinua! Niin. En voi uskoa sitä. Meillä on ollut velho keskuudessamme koko ajan! Vartijat! Vangitkaa tuo velho! Mitä? Ei! Tämä on omaa syytäsi, Jafar. Minun olisi pitänyt arvata, että olet velho. Idiootti! Te olette kaikki idiootteja! Uskotte arvotonta katurottaa ennemmin, kuin elinikäistä, uskollista palvelijaa! Miten koskaan pystyin palvelemaan sinua kaikki nämä vuodet, en voi ymmärtää. Olisin osannut odottaa tätä teiltä kaikilta urpoilta, mutta Prinsessa, olen hyvin pettynyt sinuun. No niin, olen kuullut tarpeeksi. Napatkaa tuo inhottava petturi. Pää poikki! Ei, en halua, että pääni hakataan poikki, joten yhdistän tämän pullon kaliumkloridia ja tämän pullon natriumvetykarbonaattia.
01:35:18
Se tuottaa suuren savupilven, jonka suojissa voin paeta. Näyttää, kuin jotain maagista olisi tapahtunut, mutta se on vain kemiallinen reaktio, ei taikuutta. Kemiaa. Ja poof! Luulin, että vain vedätin teitä, mutta hän olikin oikeasti velho! Olin samassa huoneessa velhon kanssa! Kapteeni! Etsi se velho! Mä voin hoitaa tän! Mulla on vielä yksi toive jäljellä! Säästelin sitä isompaa lerssiä varten, mutta... Voi paska! Missä lamppu on?! Sulttaania vastustin, on se suurin teko maanpetoksen, mutta oli ajatuksein hyvä, tein sen myös syystä. Jos onni on myötä, mut surmataan, jos ei, mua kidutus odottaa. Mikä mut sai uskomaan juonen tän onnistuvan? Ei myöhäistä oo lamppua palauttaa ja anteeksiantoa rukoilla... Mutta jos rikos tää voi maailmaamme parantaa, eikö se tän maan kansalle oo velvollisuutein toteuttaa? Miten kultainen sääntö sopii tilanteeseen tähän?
01:36:45
Kansalaisena oisin mä avusta kiitollinen, mutta sulttaanina oisin mä petoksesta vihainen! Tien valitsen kumman tahansa, on raivo jonkun vastassa. Tähän asti vaeltanut oon vain kaidalla tiellä! Houkutus mua on kutsunut, mutta aina olen sitä vastustanut. Mutta suunnan kumman valitsen, kun on tie niin, niin... Kieroutunut? Kuka sinä olet? Myöskin matkaaja kieroutuneella tiellä. Minähän tunnen sinut Šeherazaden tarinoista! Ehei! Luulet, että tunnet minut, kuten muut luulevat tuntevansa sinut, mutta jokaisella tarinalla on kaksi puolta. Meren hallitsija aiemmin mä olin, hyväntahtoinen ja sanani mittainen. Mutta veljelläni käsitys oli vanhanaikainen, tulee naisen olla nätti ja hiljainen! Joten mut vallasta hän syöksi, perinnöttä myöskin jätti ja vielä karkotti
01:38:01
valtakunnan laidalle luolastoon! Valtikan ja kruunun vei, vaikka kukistaa hänet yritin. Jaan mä nyt vetisen haudan kanssa totuuden! Jäi elämään tarina, mutta versio se kieroutunut on. Tuska, jonka tunnen aivan liian hyvin. Ei ollut lauma kuningasta mua edistyksellisempää nähnyt. Eli leijonat ja hyeenat harmoniassa täydellisessä. Lopun tein riidasta loputtomasta. Valmis olin kaikkeen, vaan en seuraavaan! Söi veljeni rakkaat pentuni, mun perijäni ja vallan anasti. Palasi maa segregaatioon ja vanhoille teille vihamielisille. Vaikka yhtenäisyyttä puolustin, aina mua vaan haukuttiin, joten kun mahdollisuuden oikeuteen näin, siihen kynteni iskin. Päätyi lauma ennen tuhoain mun kohtaloon, joka kieroutunut on.
01:39:13
He eivät olleet valmiita ajatuksilleni! Eivät he vihanneet sinua ajatustesi takia. He vihasivat sinua tuon kasvojesi ilkeännäköisen arven vuoksi! Onni suosii kauniita. Päinvastoin! Ainoa rikokseni... oli rakkaus. Kylässä oli vain yksi tyttö, joka veti vertoja kauneudelleni... sisäiselle kauneudelleni. Mutta sitten, traaginen käänne: hän jäi panttivangiksi linnaan joka oli täynnä riivattuja huonekaluja! Tein kuten kuka tahansa olisi tilallani tehnyt ja järjestin pelastusoperaation. Kuinka olisinkaan voinut tietää, että hän oli rakastunut vangitsijaansa? Minusta se ei vaikuta aivan terveeltä. Varsinkin, kun vangitsija oli susi... karhu... juttu. Puhvelihirviö. Viitassa! Mutta sydän tahtoo, mitä tahtoo, ja joskus tahto kieroutunut on! Kieroutunut, kieroutunut... - Tahdoin vain omani takaisin! - kieroutunut, kieroutunut, - Tahdoin vain samat oikeudet kaikille! - kieroutunut, kieroutunut,
01:40:35
- Tahdoin vain pelastaa hänet! - kieroutunut, kieroutunut, - Tahdoin vain tulla kutsutuksi juhliin! - kieroutunut, kieroutunut, - Tahdoin vain parantaa lajien välisiä suhteita! - kieroutunut, kieroutunut, - Tahdoin vain opettaa pojalle vastuuta! - kieroutunut, kieroutunut, - Tahdoin vain antaa kansalle äänen! - kieroutunut, kieroutunut, - Jottei hänestä tulisi kaltaistani! - kieroutunut, kieroutunut, - Tahdoin vain rakastaa häntä! - kieroutunut, kieroutunut, - Auttaa kurjia, yksinäisiä ja masentuneita! - kieroutunut, kieroutunut, - Olla mukana! - kieroutunut, kieroutunut, - Elää harmoniassa! - kieroutunut, kieroutunut, - Edes kerran! - kieroutunut, kieroutunut, - En koskaan tuntenut isääni! - kieroutunut, kieroutunut! - Toivoin vain oikeutta! -Toivoin vain rakkautta! - Toivoin vain, toivoin vain, - Toivoin vain vapautta! - Toivoin vain rauhaa! - toivoin vain, toivoin vain, Toivoin vain, toivoin vain, toivoin vain, toivoin vain! Toivoin vain koiranpennuista tehtyä takkia! - Mitä? - Lähde pois! - Miksi haluaisit sellaisen? - Älä yritä auttaa! - Voi herranen aika! - Takki koiranpennuista, vain takki koiranpennuista! Se on valitettava tilanne, mutta sinulla on vaihtoehto. Mitä jää jäljelle miehestä tämän mentyä?
01:42:06
Vain muistot ja tarinat teoistaan elämään jäävät. Ja jos saavutuksista ei kertomuksissa kerrota, vieläkö teot odottamattomat perintöön kuuluvat? Jos sota koittaa huomenna, on se jo lopun alkua. Miksi koitan mainettani suojella? Kuollut olen joka tapauksessa. Miten tarinani tullaan tuntemaan? Miten kertomukseni tullaan kertomaan? Välittääkö edes kukaan? On ylevyyden kysymys siis ollako pidetty ja saamaton, vai moraalinen ja parjattu? Musta kaupungin rakastamaa sankaria koskaan ei tule, mutta jos henkeni pitämiseksi piiloudun, mitä varten elänyt oon? Mitä varten elänyt oon?
01:43:16
Tie edessä kiero saattaa olla, mutta koskaan en siltä suistu. Heille annan tuntemattoman antisankarin, jonka he ansainneet on! Ei ole mulla enää hävittävää, joten tie ainoa edessäin kieroutunut on! Antaa sanojani väännellä, ihmisten mua halveksua. Ketä kiinnostaa, jos sure mua ei kukaan? Haudatkoon he tarinan puolen, jota koskaan he eivät kuulleet! Totuus kieroutunut olkoon. Elämäin kieroutunut olkoon. Kieroutunut oon, se kohtaloni on! Maagisen kuningaskunnan asukaat! Armeijanne ovat hylänneet teidät! Hallitseva luokkanne on korruptoitunut ja me olemme tulleet päättämään teidän tyrannianne! Sinä et koskaan päätä meidän tyranniaamme!
01:44:35
Prinsessa! Hauska sattuma kohdata sinut täällä. Se olen minä, prinssi Achmed! Kuka? Prinssi Achmed. Vierailin luonasi viime viikolla. Vannoin kostoa? Toin armeijani hävittämään kansasi? Nyt muistankin. Eikö minun tiikerini syönyt sinun persettäsi? Tiikerinnussija! Tiikerinnussija! Lopettakaa! Ei! Sinun tiikerisi ei syönyt, -tai pannut- persettäni. Minä panen asiat järjestykseen. Niin. Tuokaa Achmedille hänen tiikerinsä ja kukaan ei kärsi. Turpa kiinni! Lopettakaa. Tarkoitin, että aion tuhota tämän kuningaskunnan. Olen pahoillani, Achmed. Sinä et tuhoa tätä kuningaskuntaa lähiaikoina. Mitä? Meillä on suuri ja mahtava prinssi, joka suojelee meitä. Hänen armeijansa on paljon suurempi kuin sinun! Mahdotonta. Sanotaan, että hän kohtasi villit joukot.
01:46:08
Eli siis sata pahista miekkojen kanssa. Pian sinä olet se, joka antautuu! Prinssi Achmed, tee tietä prinssi Aladdinille! Aladdin! Joo, Aladdin! Missä hän oikein on? Vaikuttaa siltä, että prinssisi on melkoinen jänishousu. Siirry syrjään, Prinsessa, en ole täällä sinun takiasi. Tulin hakemaan Sulttaanin pään. Sitten haet minun päätäni, Achmed! Jafar? Jafar? Jafar! Mitä sinä tarkoitat? Et sinä ole sulttaani. Kyllä olen! Minä olen saanut voimia, Achmed! Ja pian minulla on voima tuhota sinun mitätön armeijasi! Mahdotonta. Tule esiin, lampun henki! Sinä kaikkivoipa ja kauhea! Sinä, joka käskytät tähtiä ja Kuuta! Tule esiin, ja palvele herraasi! Puhutko sä mulle? Puhutko sä mulle? Kyllä, puhun sinulle! Tule nyt vain tänne! Tässä Johnny! Selvä, Johnny. Sehän se juttu onkin, John, kun Pirates of the Caribbean -laite menee rikki, merirosvot eivät syö turisteja.
01:47:57
Ensimmäinen toiveeni on tulla sulttaaniksi. Toivon, että minulla olisi miljoona dollaria. Hodari! Okei. Rauhoitu nyt jo, vittu! Nyt minun täytyy käyttää voimaasi uudelleen, henkeni. Kaikista maailman kaupunkien giniä tarjoavista puljuista hän kävelee minun baariini. Kuka? Rosebud. Jafar, mitä täällä oikein tapahtuu? Ja kuka tuo vieressäsi seisova hauska, sininen mies on? Hän on lampunhenkeni, Johnny. Olen Turbomies! Olen pahoillani, ilmeisesti hänen nimensä on oikeasti Turbomies- Olen Lepakkomies! Odottakaa hetki. Kuuntele! Olen kuolevainen mies, enkä ymmärrä outoa, jumalaista kieltäsi. Sinun täytyy työskennellä kanssani! En työskentele piirretyille. Piirretty tappoi veljeni. Minun täytyy käyttää toinen toiveeni tuhotakseni tuon armeijan ja sen tehdäkseni, minusta täytyy tulla enemmän kuin mies. Minusta täytyy tulla- -Symboli. Ei. Jedi. Ei, ei. Suvun kalleus. Mikä sukukalleus? Ei! Minusta täytyy tulla velho! Voitko tehdä sen? Joo.
01:49:25
Mutta kysy tätä itseltäsi: tunnenko olevani onnekas? No tunnetko, nulikka? Kyllä, tunnen olevani onnekas, minulla on lampun henki! Vaikka hän saattaakin olla vitun idiootti! Hei. Älä katso minua kuin olisin Frankensteinin hirviö. Anna isällesi hali. Scott, Scott, tule, Scott. Käpälät irti minusta, senkin likainen apina! Turbomies! Pinnani on näin lyhyt. Viittaatko sinä johonkin? Yritätkö saada minut nauramaan, kuin jokin fiktiivinen henkilö, jota en tunne? En lumoutunut laulusta, jonka lauloit lampusta tullessasi, enkä ole lumoutunut nytkään hullusta paskanjauhannastasi. Sinun täytyy joko tukea minua tai pitää turpasi kiinni. Ymmärrätkö? Olin sinun ensitervehdyksestä asti. Hyvä. Achmed, oletko yhä siellä? Kyllä. Valmistaudu kuolemaan. Henki, toinen toive: Toivon, että minusta tulee koko maailman voimakkain velho! Poing! Älkää vain seisoskelko siinä! Hyökkäykseen!
01:51:12
Hei! Minne me olemme matkalla? Apina, Apina, sain maton, minne sä menit? Ihan sama. Nähdään helvetissä, Apina! Nähdään helvetissä, Prinsessa! Nähdään helvetissä, Kuningaskunta! Aladdin! Etsin sinua kaikkialta! Achmed hyökkää, missä armeijasi on? Öööö, he ovat eksyksissä. Menen puoleenväliin vastaan ja tuon heidät tänne- Meillä ei ole aikaa! Me kuollaan kaikki! Okei! Ja mikä on viimeinen asia, minkä haluat tehdä ennen sitä? *Ottaa vaatteet pois.* Juuri niin, naida! Nopeasti, ota vaatteet pois. En ota vaatteitani pois kesken taistelun! Miksi et? Ei, ei, ei! Ihoni sulaa! Henki, Henki, missä olet? Tule ja taistele kanssani, Jafar. Taistele kuin mies, sinä kyinen käärme! Selvä. Olen väsynyt näihin helvetin käärmeisiin tässä helvetin lentokoneessa! Henki, Achmedin joukot ovat liian suuret. Edes voimieni avulla en voi peitota heitä. Meidän täytyy pelastaa niin monta siviiliä kuin mahdollista, siirtää heidät palatsiin ja perääntyä!
01:52:26
Voiton hetkellämme? Minusta sinä yliarvioit heidän mahdollisuutensa. Voitko lopettaa tuon perseilyn edes minuutiksi? Rouva Robinson, te yritätte vietellä minut! Okei, okei. Siirrä nyt vain se palatsi tonne jyrkänteelle! Selvähän se. Älä viiti härnätä, beibi! Pallini on kohta yhtä siniset kuin lampunhengen. Minä en härnää. En vain... ole friikki. Ai! Okei, oot siis itsenäinen, vahva nainen. Ehkä tarviit jonkun vahvan miehen olemaan sulle vahva. Aladdin, lopeta. Sinä ärsytät minua. Saat seksin vaikuttamaan ällöltä ja tyhmältä. Itse asiassa... olen varma... joo. En aio koskaan harrastaa kanssasi seksiä! Mitäh? Älä koskaan sano "ei koskaan", beibi. *Ota vaatteet pois, ota vaatteet pois!* Miksei se toimi? Mitä helvettiä täällä tapahtuu? Ei mitään! Kuulitko, Aladdin?
01:53:47
Me emme ole enää yhdessä, okei? Meillä on vaan eka riita. Ehkä sovintoseksin jälkeen- Ei. Tiedätkö mitä? Mä luulin, että oot kypsä ikäiseksesi, mutta ootkin just kuten kaikki muut 16-vuotiaat prinsessat, joita oon tapaillut. Tosin unohdat yhden asian. Olen varas. Otan, mitä haluan! Peräänny! Prinsessa! Yksikin askel ja tytön kurkku aukeaa! En liiku, pysy vain coolina. Ketä käsket pysymään coolina, mulkku? Mä lähden meneen! Palaan rauhassa asunnolleni ja pikku Prinsessa tulee mukaani! Ei! En anna sinun viedä häntä! Sinulla ei ole aavistustakaan, mitä hän merkitsee minulle. Rakastan häntä! Rakastat? Jäbä, tää on puolet iästäsi nuorempi, oot todellinen pedo! Ei! En rakasta sillä tavalla, sinä paska-aivo! Sinä et ymmärrä. Vaimoni oli raskaana, kun Sulttaani vei hänet. Hän kuoli synnytyksessä. Ja sitten Prinsessa sattumalta syntyi... samoihin aikoihin. Voi Allah, miten en tajunnut sitä aikaisemmin?
01:54:59
Sulttaani työnsi peniksensä sisään vuosia sitten, hän ei voinut saada lapsia! Aladdin, pyydän. Älä vahingoita häntä. Rakastan häntä... kuin tytärtä! Varmasti sinäkin olet tuntenut joskus tällaista rakkautta? Jeah. Rakastin vanhempiani. Mutta se ei estänyt mua tekemästä, mitä täytyi. Odota. Mitä? Joo, jätkä, muistatko mut? Sä... Sä olet se tyyppi, joka tappoi mun porukat. Missä sä oot ollut? Peilikuvassasi. Asun täällä. Ei, mä asun täällä. Ehei. Sä vain majailet täällä. O-odota. Jos mä olen sä, se tarkoittaa, mä tapoin mun porukat? Mutta en mä halunnut että ne kuolee! Ketä yrität kusettaa? Toivoit sitä joka vitun päivä. Ne aiko potkia sinut ulos talosta! Niin ne kai aiko. Pakottaa sut hankkimaan töitä. En halua töihin. Siksi niiden piti kuolla. Vau. Oot oikeassa. Mun pitäisi kai kiittää sua.
01:56:30
Kiitos on ihan paikallaan! No, kiitti. Ole hyvä! Nyt on aika hankkia se lamppu takaisin. Odota. Mitä sä aiot sillä tehdä? Toivoa, vitun idiootti! Kuten toivoin olevani prinssi. Semi hyvä idea, muuten, mutta on parempiakin ideoita. Parempia toiveita. Kuten mitä? En tiedä... mutta se tulee olemaan helvetillistä kyytiä. Okei, Jeesus sentään, en tiedä, mitä täällä tapahtuu. Mutta sinä et ole sellaisessa kunnossa, että voisit pitää tuota veistä tai tätä lamppua! Anna olla! Kuuntele, tai se tappaa sut! Nyt sä sen tajuat! Mä ansaitsen ton lampun, koska mä olen paras toivoja. Koska mä olen paras toivoja. Se on se jekku! Sun täytyy vaan uskoa oma hevonpaskas! Kuka muu olis voinut tehdä sen ja päästä näin pitkälle? Sä? Sä olet ruma vanha pieru! Olet oikeassa. En ole sellainen ihminen, joka voisi käyttää lamppua. En usko toiveisiin.
01:57:43
Tarvitaan joku, joka uskoo että maailmaa voi muuttaa. Joo. Sellainen, kuin mä. Mikset vain antaisi lampun sellaiselle, joka osaa käyttää sitä? Niin annankin. Mutta jos annan sinulle lampun, sinä päästät Prinsessan vapaaksi? Toki, sä voit pitää tän pihtarin! Voin toivoa lutkaprinsessaa, tai miljoonaa! Voin toivoa mitä vain! Alan innostua tästä tyypistä! Olkoon sitten niin! Mutta ensin esitän viimeisen toiveeni! Henki, toivon, että minusta tulee sijastasi toiveidentoteuttaja! Kuulitko? Olet vapaa! Toivon, että minusta tulee kaikkivoipa henki! On murmelinpäivä! Mitä? Ei! Henki ei voi olla vapaa! En saanut viimeistä toivettani! Toimi nyt, senkin typerä lamppu! Tämä ei ole reilua! Elämän on tarkoitus olla reilua! Kyllä! Tämä voima! Absoluuttinen voima! Voi paska!
01:58:55
Universumi on minun käskytettävissäni. Minun hallinnassani! Ja olen palveluksessasi, Prinsessa. Jafar! Sinä... näytät siltä paholaistyypiltä. Ei, olen vain henki. Miksi toivoit sitä? Etkö ymmärrä? Aladdin oli oikeassa yhdestä asiasta. Minun toiveeni olivat heikkoja. Mutta sinä! Sinun nuoruutesi ja intohimosi, ja kyllä, naiiviutesi, ne antavat sinulle voimaa. Kun olin sinun ikäisesi, luulin, että voisin saavuttaa kaiken haluamani ja enemmän! Mutten saavuttanut. Ehkei kukaan saavuta. Mutta sinun täytyy ajatella, että pystyt siihen, tai sinulla ei ole voimaa yrittää. Ehkä et tee suuria muutoksia, mutta pari pientäkin päällystävät tietä seuraavalle sukupolvelle, ja sitten he tekevät pieniä muutoksia ja antavat seuraavien jatkaa ja seuraavien! Se on kuin kehityksen karuselli. Aina pyörimässä kohti suurta, kaunista huomista.
02:00:12
Ja huominen on vain unen päässä. Entä, jos huomista ei koskaan tule? Ei. Huominen tulee aina, vaikka se tulisikin ilman meitä. Ilman minua. Lampun ja sen hengen on palattava tiikerinpäiseen luolaan, mutta ennen kuin menen, voin toteuttaa kolme toivomusta. En usko, että olen valmis. Sinun täytyy olla. Tämä on nyt sinun kuningaskuntasi. Mitä teen ilman sua mua ohjaamassa? Eksyessäin kenen puoleen käännyn? Niin paljon epäilyksiä ja pelkoja on sisälläin. Vain lapsi mä oon, niin paljon opittavaa on. Mua muistutat eräästä, jonka kauan sitten tunsin. Hänen silmänsä on sulla. On sydämensä sulla. Siksi sua niin rakastan ja siten sen tiedän
02:01:25
on jossain sisälläsi, kuin siemen pieni, hento, joka kukkaseksi kasvua odottaa, on sulla voima johtaa. Olet sä mua tarkoin kuunnellut, mutta mua et opastajaksi kaipaa. On se sisälläsi ollut ain, sisäinen voima. Jos on mulla voimaa yli sen, mitä nähdä voi, on lähde piilevän arvoni moraali sun tuottama. Jos kykenevä oon suuruteen, ei se sisäistä ole, näethän? Sä olet se, joka muhun sen valoi, voiman sisälläin. Älä huijatuksi tule ulkonäön, vaikka pieneltä se vaikuttaa,
02:02:33
voima toista ihmistä rakastaa on voimista kaikista suurin! Vaikka minne elämä viekin, yhdessä aina olemme! Läpi syden ja saven, onnistumisen tai tuhon, sua kannan mä sydämessäin! Ja ikuisesti vaalin mä sitä, mitä maailma koskaan ei nää. se riittää, oot kiltti Oot hiomaton timantti Ja olet sä voima, voima sisälläin. Voima sisälläin. Prinsessa, mikä on toiveesi? Toivon, että olisi keino päättää sota Pixarin kanssa rauhanomaisesti! Ja toivon, että kuningaskunnalla olisi sulttaani, joka tekisi siitä taas parhaan paikan maan päällä!
02:03:53
Mitä muuta? Toivon, ettet lähtisi, kun on alkanut tarinamme. Olen pahoillani, Prinsessa. On sääntöjä, pari pienen pientä mutkaa. Se on toive, jota en voi toteuttaa. Sitten sulle kaiken onnen suon? Toteutuu se. Prinsessa! Prinsessa! Siinä te olette! Mitä nyt? Se on isänne. Olimme menossa antamaan hänelle hänen päivittäiset nautintonsa, kun löysimme hänet kuolleena! Hän kuolonkourastaan löysimme tämän julistuksen, jonka hän ilmeisesti viimeisenä tekonaan allekirjoitti. Tästä hetkestä alkaen on Prinsessa Kuningaskunnan pääosakkeenomistaja ja ainoa hallitsija. Prinsessa, ihme on tapahtunut. Mitä? Achmedin tykistö räjäytti auki salaisen holvin palatsissa, jonka sisältä paljastui Ali Baban kadonnut aarre.
02:05:12
Täällä se on, miehet. Valtaistuinsali. Olen pahoillani, Achmed, mutta sinä et tuhoa tätä kuningaskuntaa lähiaikoina. Tahdotko lyödä vetoa? En. Minä tahdon ostaa. Ensimmäisenä tekonani sulttaanina aion ostaa Pixarin kokonaisuudessaan Maagisen Kuningaskunnan nimiin. Yritätkö pilailla kanssani, Prinsessa? Ostat Pixarin? Olemme ylpeä ja ylväs kansa. Olemme todella suojelevaisia nimemme ja brändimme suhteen. En voisi koskaan myydä Pixaria mistään hinnasta! Kapteeni, minkä arvoinen Ali Baban aarre on? Se oli enemmän rahaa, kuin olin koskaan nähnyt, mutta pystyin laskemaan sen. 7.4 miljardia drakmaa. Myyty! Oli ilo tehdä kanssasi kauppoja, Prinsessa! Minulla on yksi ehto. Sinun täytyy tuoda tänne uusia virkamiehiä maastasi. Ihmisiä, joilla on hyviä ideoita ja jotka voivat auttaa jälleenrakennuksessa. Se voidaan kyllä järjestää. Autamme teidät oikeille raiteille.
02:06:25
Teidän täytyy silti kunnioittaa meidän tapojamme ja perintöämme. Auttakaa meitä palauttamaan kuningaskunta sen entiseen sitoumukseen omistautuneisuudelle ja velvollisuudelle. Teidän täytyy tuoda 2D takaisin. Kaikki kunnia uudelle sulttaanille, Prinsessalle. Nouskaa, nouskaa! Tästä lähtien kenenkään ei tarvitse kumartaa kenellekään. Tasa-arvo saapuu viimein kaikille kuningaskunnassa. Tästä lähtien jokainen on prinsessa. Minä myös? Sinä myös! Minä myös? Kyllä, sinä myös! Niin paljon upeita asioita on tapahtunut tänään. Tämä on kaikki Jafarin syytä. Olet oikeassa, kapteeni. Kapteeni? Etkö tarkoita, prinsessa? Olen niin pahoillani, prinsessa. Todellakin. Hetkinen, mitä Jafarille tapahtui? Tätä siis on lampunhengen elämä. Mahtavat, kosmiset voimat.
02:08:03
Yksiö ilman mukavuuksia. Niin päättyy kertomaton tarina kuninkaallisesta visiiristä. Hassua... Tuo ei ole se loppu, jonka muistan. Mitä? Unohdat tarinan parhaan kohdan: kun kaksi rakastavaista saavat toisensa ja elävät onnellisina elämänsä loppuun saakka. Šeherazade, mutta miten...? Olen melko varma, että joku toivoi sinulle onnea. Joten olen tullut takaisin elääkseni kanssasi lampussa. Eikö se tee sinua iloiseksi? Tietysti tekee! Mutta eikö se tarkoita, että olet täällä loukussa ikuisesti? Sanoin aina, etteivät tuhat ja yksi yötä riittäisi! Sittenhän se tarkoittaa, että Prinsessa... hän teki sen! Hänen muut toiveensa-? Kävivät myös toteen! Tekemällä kaikista prinsessoja hän varmisti, että he kohtelevat toisiaan kunnioittavasti ja myötätuntoisesti. He kaikki kohtelivat toisiaan, kuin he toivoivat itseään kohdeltavan. Hän seurasi kultaista sääntöä! Ja johti kansansa kolmanteen kulta-aikaan. Šeherazade, miten tiedät tämän kaiken? Lamppu on olemassa ajan ja paikan ulkopuolella. Siten Henki pystyi katsomaan kaikki ne hauskat elokuvat, joihin hän viittasi. Voimme nähdä mitä vain, milloin vain, missä vain.
02:09:21
Katsotaan sitten, mitä sille varkaalle, Aladdinille, kävi! Salam ja hyvää iltaa, arvoisa ystävä! Tule, tule lähemmäs! Liikaa! Hiukka liikaa! Onko tuo Aladdin? Hänhän on vanha ja lihava! Katsokaa tätä! Yhdistetty vesipiippu ja kahvinkeitin! Se leikkaa ja raastaa! Se kestää! Se- Se särkyy. Hän kaupittelee käytettyjä tavaroita, hän on luuseri! Tämä ei ole mikään tavallinen lamppu! Se muutti kerran nuoren miehen elämän. Nuoren miehen, joka oli muutakin kuin päältä näkee. Hän jatkaa tavaroiden myymistä, kunnes täyttää 55, jolloin varas tappaa hänet leivän vuoksi. Ja niin päättyy todellinen tarina. Entä meidän tarinamme? Miten se päättyy? Se ei pääty. Tuhat ja yksi elinikää eivät kanssas tarpeeksi oo. Niin tarinamme olkoon loppumaton! Tarinamme olkoon
02:10:36
päättymätön! Rooleissa: Se on loppu! KIEROUTUNUT Kertomaton tarina kuninkaallisesta visiiristä

DOWNLOAD SUBTITLES: