Twisted: The Untold Story of a Royal Vizier (Whole Show)

Twisted: The Untold Story of a Royal Vizier (Whole Show)

SUBTITLE'S INFO:

Language: Danish

Type: Human

Number of phrases: 411

Number of words: 3038

Number of symbols: 12961

DOWNLOAD SUBTITLES:

DOWNLOAD AUDIO AND VIDEO:

SUBTITLES:

Subtitles prepared by human
00:02
Engang for længe siden I et fjernt land, var der et magisk kongerige der trivedes ved at følge to, simple idealer: Pligt og hengivenhed. P og H I mange år var riget et samlingspunkt for kunstnere, håndværkere og fortællere, der alle flokkedes til landet i drømmen om at håndhæve dets hellige pligt. Gennem deres hårde arbejde, oplevede riget en fantastisk guldalder - Efterfulgt af en anden, endnu bedre end den første! Men så... kom de mørke tider... Kongeriget faldt i hænderne på en ondskabsfuld sultan Og på grund af hans forsømmelighed sygnede riget hen. Det gladeste sted i verden, blev det værste sted i verden. Dette var på trods af én mands forsøg. En mand med en drøm, om at genopbygge riget til dets tidligere storhed, og bringe riget ind i den spåede, tredje guldalder. En misforstået mand. Dette er hans historie. Den ufortalte historie om en kongelig visir.
01:16
TWISTED - den ufortalte historie om en kongelig vesir Jeg ser mig omkring i riget og ser desperationen og ødelæggelsen der bli'r ved, hvad jeg end gør. Men i dag kunne være dagen! Hvor jeg endelig gør en forskel! Og alle de taknemmelige borgere, vil sige til mig: - Fuck dig! - Fuck dig! - Fuck dig! - Fuck dig! - Fuck dig! - Fuck dig! Fuck dig, Jafar. - Godmorgen, Bager! - Hvor er du så på vej hen, din uduelige lort? Kraaa.. lort. - Hvad kaldte du mig lige, din idiot? - Nej, kære ven, jeg sagde intet - det var min fugl. Han har evnen til at gentage andres ord. - I så fald, skulle du måske lære ham disse ord: FUCK DIG, Jafar Marie! Brødene! Skynd dig nu! - Hvorfor har vi ikke nok at spis'? - Hvorfor dør' vi på gad'n? - Hvorfor skal mit barn altid græd'? - Hvorfor skul' min mor dø?
02:32
- Og min! - Og min! - Og min! - Og min! -Svaret er, at den der skyldens bær' 'det Jafar - den gamle, styg' visir! - (kor) JA! Han er skyld i alle sorger her! - Skønt vi' er fortvivlede, skal vi ikke være bange. Vi må ikke lade os glemme - dét udtryk som alle børnene, i riget kender til: At man skal drømme lidt stærkere, hvis livet er lidt skidt. Blot drømme lidt stærkere. Stol på mig når jeg sir', at når man drømmer lidt stærkere, er succes en garanti! For hvis du' god og bare skøn'ner , så drop du bar' dine bønner. - Gode ting sker bar' for dig! - Jeg er kommet for at aflevere den bog jeg lånte! - Åh Jafar! Det tog dig sgu længe nok, din skidtspisene køter. - Men jeg kunne ikke lægge den fra mig, det er en af mine ynglings! Historien om en misforstået heks, som slet ikke er så ond igen. Hun er bare grøn!
03:39
Men hun bliver stadig beskyldt for alle kongerigets problemer. - Så du tror du er bedre end mig, fordi du kan læse? Skrid ud af min boghandel! Vi kan ikke li' din slags her alligevel! - Hvad med bogen? - Behold den. Og lad rotterne løbe dig over ende! - Tak skal du ha'! - Hvorfor plags' riget af tyveri? - Hvorfor er der ikke fler' jobs at gi? - Hvorfor går solen ned hver nat? - Hvorfor er alle hér i riget hvide? - Øhm... Jafar? - Jafar! - Jafar! Jafar! - Ingen retfærdig mand, i rette stand, vil stol' på en mand, der er så væmmelig. - Hans fordrejede træk får mig til at gyse. - Vi beder om, at en skønne dag, vil denne onde mand skrubbe af. - For hvis vi drømmer stærkt nok, vil det ske! - For hvis du, - Drømmer lidt stærkere - Får du hvad du ønsker, - Drømmer lidt stærkere
04:50
- Når tingene ser sort' ud Hvis du drømmer lidt stærkere, er success en garanti! Hvis du ved hvad du vil, vil magien led dig til - - De svar som du ved du skal brug'. - Åh, undskyld frøken! - Det er helt fint! Bare se at få dit fede fjæs ud af den motherfucking bog. - Jeg ved at jeg ikke er meget værd. Jeg er grim, det' hvad jeg er. Mit udseende hjælper mig ikke her i livet. Men grimhed tillader, en mand at bruge hans hjerne, mens de smukke aldrig behøver at prøve. Jeg hører dem hviske, mens jeg går gennem gaden, jeg ved, de kalder mig: - Grimme, gamle Jafar! - Jeg kalder planlægning, hvad de kalder rænkesmedning. Hvad jeg kalder selvbedrag, kalder de 'at drømme'. Hvorfor er jeg den eneste, der ser ting, som de er? - Jeg har brug for seks æg! - Hvorfor så ikke købe dem?
06:00
- Jeg vil gerne flyv'! - Det er urealistisk! - Jeg vil gern' vær' en kat! - Hvad?! - Fuck dig! - (kor) Fløjt mens du sluger en hel skefuld sukker, og din drøm vil blive virk'lighed! - Drøm nu stærkere, kære venner! Så vil Jafar møde sin bitre skæbne! Han kunne blive spiddet af et sejlskib! - Eller hængt af viltre lianer! - Eller ædt af Hyæner! - Eller falde mod hans død fra et slot, - (kor) Et ur, eller en kløft! - Og hvis vi... Drømmer lidt stærkere! Vil vi med hjælp at tålmodighed og ære, Gøre det af med den grimme, gamle Jafar! - Fuck dig! (Jafar roser borgerne for deres "optræden") - Fugl, nogle gange føler jeg, at du er min eneste ven i denne verden.
07:14
Kraa...... Fuck dig! Ja.... Åh. Min bog, den er dækket i mudder. (Snif)... åh nej, er det lort? -Det er mig, der lugter, Jafar. Du vil ikke tro den morgen, jeg har haft. Hvorfor er kaptajnen af min kongelige garde smurt ind i lort? Tjo... mine soldater og jeg har lige hoppet fra et vindue og ned i en vogn med Skøre Harkims billige gødning. Hvorfor? Vi jagtede en mand Nej! En djævel! En tyv, som dagligt stjæler fra den almene borger. Brød, nyophængt vasketøj og endda vandmeloner. Vi forsøger at fange ham Men han er altid ét spring foran I dag kom tingene lidt ud af kontrol Og en masse gode folk mistede livet. Forklar! Tjo... sværdslugeren skar sin hals op indefra, da tyvens kæleabe Hev sværdet ud af halsen på ham. Og du husker vel ham, der sover på søm? Ja?! En fed soldat faldt ned på ham. Nu er han død. Da vi andre så faldt fra vinduet ned i vognen med gødning Corgbalh brækkede nakken i faldet.
08:34
To mere blev kvalt i lort. Alt det her for et brød *Host**Host* - Abdul, du er i live, jeg troede, du blev kvalt i lort! Fik vi brødet tilbage? Jeg beklager, men tyven slap væk med d..... ...Ja... .. ja Abdul, vi fik brødet tilbage Leve Allah! Det her er alt sammen din skyld, Jafar MIN SKYLD?!? Hvordan kan det være min skyld og ikke tyvens! Der ville ikke være nogen tyve, Hvis du bare ordnede de socio-økonomiske uligheder, som du lovede Hvorfor besøger du stadig os borgerlige? Din aristokat! Der er en meget vigtig prins Der kommer på besøg fra en af vores allierede kongeriger i dag Kongeriget Pixar! Jeg er kommet, personligt, for at give ham en varm velkomst - Endnu en bejler til Prinsessen? - Hvis det bare havde været det, Kaptajn. Han er her, fordi handelsaftalen imellem hans kongerige og vores er udløbet Og jeg bliver nødt til at udvide kontrakten For ellers er vores kongerige dødsdømt! Derfor har jeg forberedt alt, for at gøre denne prins' besøg et godt et! Vi har arrangeret et morgenmadsmåltid med vores prinsesse, Givet ham et to dages Park Hopper billet,
09:58
Og en nøglesnor til Souvenirs! Alle skal behandle denne prins med den største respekt. - HA! Jeg så netop denne prins komme ridende på sin hest tidligere. - Oh - Han blev tiltalt af den samme tyv, vi lige har snakket om. - Hvad?! - Gadedrengen kasted' en pisk i ansigtet på ham. Han sagde, at han aldrig havde set en hest med to bagdele. Jeg er ikke sikker på, om tyven mente, at prinsen havde en stor heste-røv Eller at prinsens ansigt lignede en heste-røv. Lige meget hvad, så grinte alle, og prinsen var rasende. - Jeg må hellere tage op til paladset så, og sikre mig at morgenmaden med prinsessen går godt. - Men Jafar Er hun ikke kendt for at pushe tigre på besøgende prinser? - Oh pis! Du har ret! - Jeg håber bare, at du ikke har fucked det her op, Jafar! - Nej nej! det har jeg ikke! Hvorfor finder du ikke ham tyven... Hvad er hans navn? - Der bliver hvisket, det er kun et rygte De siger, han hedder... Aladdin. - Så må vi finde denne... Laddin. - Tsk, tsk, tsk. Sikke et rod.
11:16
Døde kroppe på gaden! Tilstanden i kongeriget! Det er ikke et sted, hvor man kan opfostre en abe! Kom her, Abe. Du skal ikke være bange! Det er bare en død krop! Du kan have det sjovt med dem! Se, du kan sparke til dem, Du kan spise dem! Men vigtigst af alt: man kan berøve dem Aha, der har vi det! Se her. Hey, det ligner dig godt nok! Det kan få dig ind på klubber! De vagter skulle bare havde ladet mig tage det brød. Forstår de det ikke? Jeg er ikke en slem person! Jeg stjæler kun, hvad jeg ikke har råd til! Og det er alt! (Synger) Vil' ha' mad, men har ingen penge Jeg er på den, eller det tror du Det derfor jeg er kommet op med en genial ide Bare stjæl' alting! Okay, Abe, lad os spise! Rosiner?! Jeg hader rosiner! Hey! Små forældreløse børn! Er I sultne? Vil I have noget brød? - Meget gerne, hr.! - Så grib, for fanden! Egentlig er jeg ikke så kræsen, jeg stjæler alt, hvad jeg ser. Ikke døm mig, for du forstår det ikke.
12:47
- Hey! min krykke! Tag den taber! Jeg stjæler alting! -Brød! Brød til salg! Meget rimelige priser i disse hårde tider. - Halløjsa min fine ven - Ikke dig igen! Du stjal et brød fra mig her i morges! - Ja! Du bliver nødt til at lade være med at putte rosiner i, mand. Jeg hader rosiner! Jeg snakkede med Abe om det, og han synes, at vi bare skal slå dig ihjel. Men jeg var sådan lidt: "Nej Abe, det er skørt!" Men nu tænker jeg... Ja Ikke flere fucking rosiner. - Nej. Jeg vil komme med mere brød i morgen! Uden rosiner. - Du er den bedste! Jeg skal nok fortælle alle mine tyve venner om dig! Men du skylder mig en tjeneste! (Synger) Vidste du, at i dette barbariske land Giver de dig kun penge, hvis du har et job. Tak, men nej tak. Jeg bliver ved at stjæle alt, jeg kan I stedet for at være en hårdtarbejdende nar! - Hippie! - Fanden! - Drivert! - Taber! Hvem ville søge arbejde? Når livet giver sådanne fornøjelser. Alt hvad jeg får, kan jeg få gratis.
14:05
Så længe at økonomien er lort! Så jeg skynder mig at stikke af. Og bliver jagtet af en morderisk flok. Hey man! Det slår stadig at få et job! Har jeg ret?! - Uh, kommet i problemer en smule tidligt i dag, hva' Aladdin? - Du får kun problemer, hvis du bliver taget! - Aladdin? - Jeg har problemer! - Efter den nat vi tilbragte sammen, er min mave vokset sig stor med barn! Og min far siger, at du skal gifte dig med mig, ellers bringer jeg skam over hele familien! - Wow! Jeg kan ikke opgive min drømme og stifte familie, bare fordi din far er en idiot! Desuden, hvis jeg nogensinde gifter mig, skal det være af kærlighed. - Åh, Aladdin! Det forstår jeg godt! - Det vidste jeg, at du ville. Du er en helt speciel pige, Jezebel! - Hvem er Jezebel?! - Uh åh! Afsløret! Yonk! - Røvhul! - Oh wow! - Narrøv! - Hør nu! Bare et spørgsmål, hvorfor? - Fordi du tog min datters mødom!
15:15
- Det er fuldstændig fair! Men i mit forsvar, dude, din datter er lækker! - Yeah! - Jeg føler, at det er min pligt at stjæle, for at stjæle er en kunst. Jeg vil stjæle tøj og ly, alt hvad jeg mangler Slik fra børn, trøjen af din ryg Penge, identitet, opmærksomhed og scener intellektuel ejendomsret, hvad end det betyder. Og hvis du kigger nærmere, vil denne stakkels lille forældreløse stjæle dit hjerte. - Okay! det er nødvendigt at denne Prins' besøg er et godt et! Og hvem ved? Måske vil ham og prinsessen komme godt ud af det med hinanden. - Held og lykke med at få hende gift! - Åh, Prins Achmed! Deres excellence! - Er det sådan her, dit kongerige behandler dets gæster, Jafar? Tag og kig på dette her! Fortæl mig engang, hvad ser du? - Deres hjerte boxershorts, min herre. - Hvad ellers? - Deres røvballer, min herre! - Ja... Mine røvballer. De hænger ud.
16:40
Og hvad er dette? Blod! Blod! På mine røvballer! Sig mig Jafar, hvordan fuck er det havnet der? - Er det fordi- - Det er fordi, din prinsesse lige har pudset en bengalsk tiger på min røv! Jeg er heldig med, at den er så fast og lille. - Jeg er taknemmelig for deres lille røv, min herre. - Jeg kan simpelthen ikke tro, At hun troede, at hun kunne made en bengalsk tiger med en prins! Og at der ikke ville være nogle politiske konsekvenser! Dette er en krigshandling, Jafar! Og hun behandlede det som en henkastet joke! Som om jeg bare var en fjollet bi-karakter, der kun var blevet skabt for at vise hendes modvilje mod at blive gift! - Nej! - Nå! Jeg er ikke kun lederen af en suveræn nation, men jeg har også følelser! Og der er folk, der kan lide mig!
17:51
- Men De må tilgive vores prinsesse! Hun er ung, men mener det godt. - Giv mig ikke lort og kald det couscous, Jafar! Dette er bare endnu en fornærmelse, som dit kongerige har læsset på mit! Men du har ikke længere råd til sådan overmod. Tænk på dit kongeriges største eksport gennem de seneste ti år; Legetøj, eksotiske fisk, affaldsamlende robotter og andre "Utrolige" ting. Alt sammen produceret af, ikke dit, men mit kongerige. - Ja, I producerer goderne og vi sælger dem. - I tager æren for det! - Vi deler æren! - Men måske har vi ikke lyst til at "dele æren" længere! Jeg havde overvejet at udvide vores alliance, men nu På grund af din prinsesse er det helt udelukket! Næste gang jeg kommer til dette såkaldte "magiske kongerige" Bliver det ikke med en nøglering eller et to-dages park-hopping pass
19:01
Men med en hær! Jafar! Forbered dig på krig! - Nej, Achmed, vent! - Nej! Ingen gør grin med Prins Achmed! - Fanden tage den pige! Prinsesse! Du har bare at forklare dig selv! Åh nej, de indiske Svalehaler, de er sluppet fri! - Nej! Jeg satte dem fri. - De fugle var importeret fra et fremmed land. De kan ikke overleve her! Høgene vil have fået fat i dem inden en time. - En times frihed er bedre end et livslangt liv i fangeskab. Blive fodret, forkælet og ryddet op efter! Det er ikke noget liv! - Hvornår lærer du, at dine handlinger har konsekvenser? Den prins, du pudsede din tiger på, har truet vores kongerige med krig! - Det betyder ikke noget. Han var så meget til grin. Ligesom alle de andre arrogante flødeboller, jeg har mødt. - Men ikke alle dine bejlere har fortjent at få en tiger pudset på dem. Hvad med ham den første prins? Han var en charmerende fyr.
20:09
- Jeg har hørt, at han engang snavede med en pige, mens hun var bevistløs! Det er ikke charmerende. Det er ret voldtægtsagtigt. - Hvad så med Prins Erik, den søfarende fløjtenist? - Han kneppede en fisk! - Han kneppede ikke en fisk! - Han ville gerne kneppe en fisk! - Overfaldsmand. Fiske-knepper. Vil nogen nogensinde kunne leve op til dine umulige standarder? Du ved, du bliver nødt til at gifte dig på et tidspunkt. - Aldrig! Ægteskab er en middelalderlige konstruktion, der repræsenterer ejerskabet af kvinder. Det er slaveri. Vindruer! Desuden, hvis jeg nogensinde gifter mig, skal det være af kærlighed. - På et eller andet tidspunkt vil du indse, at livet ikke handler om drømme, der går i opfyldelse. Det er en række af kompromiser og skuffelser. Jeg havde håbet, at Prins Achmed kunne ordne vores kongeriges problemer men nu står det værre til end nogensinde før, og jeg må finde en løsning på de problemer, du har skabt. - Men... du... At være prinsesse er så... kvælende.
21:23
Jeg bliver kvalt i dette palads! - Vifte, Prinsesse? - Nu fryser jeg lidt. - Silkesvøb, min frue. - Det kan jeg da ikke have på! Ved du ikke, at de laver dem her i sweatshops? Hvor har du været? - Jeg har spundet silke i Deres private sweatshop, min frue. - Arbejder du virkelig sådan et sted? - Ja. - Så støtter du et korrupt system. Du er en del af problemet. - Ja, Prinsesse. - Er jeg den eneste, der ønsker mere af livet? Jeg vil bare så gerne være fri! I slaver ville aldrig kunne forstå den følelse. - Ja, Prinsesse. Jeg er den mest magtfulde pige i landet Med et vink fra min hånd kan jeg uddele ordrer Men det er ligesom bare ... ligegyldigt. For de forstår ikke
22:32
Se på mit liv udefra - og ja, jeg har tjenere, tigre og ting Du tænker nok "hun har alting!" Det er sandt For det har jeg Men hvad fanden betyder det? Det er ikke nok! Jeg vil have et eventyrrigt liv Uden ordrer, som jeg skal adlyde Og masser af farer Så længe jeg er sikker på, at jeg er i sikkerhed, når dagen er slut

DOWNLOAD SUBTITLES: